Officer Barbrady כתב:
כדאי שאסביר את עצמי שוב, כי אני מקבל פרטיות ממשתמשים שכנראה לא ממש הבינו אותי.
אני בעד להעניש את הזורק בעונש הרחקה או קנס סימלי. אני נגד ההלשנה עליו, כי אני חושב שהוא זרק כוס(כוס, לא מסכן חיים ואפילו לא פוצע), וכשחבר ליציע מצביע לשוטרים עליך, זה דווקא מפחיד(מי כמונו יודע כמה זה סביר שהשוטרים יעלו ויכסחו אותו במכות).
אם הקנס יהיה לא פרופורציונלי(ואצלנו זה מאוד סביר), אני חושב שהקבוצה צריכה לשלם אותו. לא צריך להרוס לבן אדם חיים שברגע של עצבים זרק כוס על מישהו שחשב שקיפח את הפועל.
אני ממש לא ילד מתלהב ולא ראיתי יותר מידי "הבורר", פשוט אני חושב שלשלוח שוטרים/יס"מ ליציע על אוהד זה כמעט כמו לשחרר רוטווילר רעב על סטייק.
תשמע, הלשנה זה מילה מאוד בעייתית. גם אני לא אוהב מלשינים. אבל בנושא הזה יש בעיה. אנחנו תמיד שואלים למה הקבוצה ושאר האוהדים צריכים להיענש על משהו שאוהד או שניים עשו. העניין הוא שעדיין נעשה משהו שכרגע מוגדר כעבירה (אני בכוונה לא נכנס ולא רוצה להיכנס לגבי האם המעשה הזה שווה העמדה לדין או לא כי זה לא רלוונטי כרגע). אז תסכים איתי שצריך להיות כאן משהו שירתיע אנשים מחעשות דברים שהם נגד התקנון ועוד יותר מזה, דברים שפוגעים בקבוצה שחשובה לכולנו. מן הסתם הקבוצה היא מעל לכל אוהד פרטי ובודד.
אני הולך לכדורגל כמעט 30 שנה, מעולם לא זרקתי חפץ למגרש ותאמין לי שמי שמכיר אותי יודע שאני מסוגל לאבד את השפיות שלי בגלל כדורגל. אז המטרה צריכה להיות שגם ברגע של עצבים אוהד לא יזרוק שום דבר למגרש ואם אוהדים יידעו שיש עונש אישי על זריקת חפצים למגרש, אז הם מן הסתם יספרו עד 10 לפני שיעשו משהו כזה.
אני לא רואה שום עונש שאותו אוהד יקבל שיהרוס לו את החיים. מקסימום, לא יהיה במגרש חודש ובמציאות הקיימת, אז כן, אני מעדיף שאוהד לא ייכנס חודש למגרש מאשר הפועל יקבלו משחק בלי קהל.
בלי קשר, אם הפועל עומדים לדין על העניין הזה, שבוע אחרי שחפץ קשה פגע בראש של שחקן הפועל בדרבי (מה שדווקא במקומות אחרים היה יכול להוביל להפסד טכני) וזה לא הוזכר בדו"ח, זה כבר שיא האפליה והבזיון וזה דורש חקירה נגד ההתאחדות לכדורגל.