אנטיגונה כתב:
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
לא צריך לסבך יותר מדי.
מבין הסגל הקיים, מי החילוף ההתקפי שיכול לעשות את השינוי, זאת השאלה.
ואם מישהו חושב שמרעי זאת האופציה הראשונה, אז אני לא מסכים איתו.
גם לא לאמירה שהוא חלוץ סביר.
מה לעשות, מי שלא טרח בערב שבת ודאג שיהיה חלוץ מחליף נורמלי, עליו לעמול בשבת ולהתאים את ההרכב והחילופים לסגל הקיים.
עם החלק השני שכתבת אני מסכים. בודאי שהיו צריכים לדאוג לחלוץ נוסף. בקשר לחלק הראשון, שוב, תלוי בסיטואציה. אני לא זוכר מתי שבחון קם מהספסל ושינה משהו. גם לא תמיד צריך לשנות. לפעמים שחקן נפצע, שחקן מתעייף.
אולי לא שבחון, אבל בטח אלרואי כהן וטועמה ביחד עדיף על מרעי במקום תמוז/שהר.
יש מצב נתון.
צריך חילופים התקפיים.
ובסגל שלנו יש בעיקר קשרים התקפיים.
מה עושים?
מתחילים לתרגל הרכב כזה באימונים (או של זהבי קדימה), כי צריך להבין שנצטרך לשחק איתו בחלק מהמשחקים.
שמע, זה ויכוח עקר, כי הוא באמת לא רלוונטי.
אני מסכים איתך על זה שלהפועל היה צריך להיות בסגל עוד חלוץ ברמה טובה, אני מסכים שמרעי כרגע לא מספיק טוב בשביל להיות חלוץ מחליף ראשון ויחידי בקבוצה שרוצה לקחת אליפות.
לגבי איזה חילוף יתאים באיזה מצב, אני יחזור על עצמי כמו תקליט שרוט, זה תלוי בסיטואציה. 4-5-1 הוא הרכב שיכול לעשות פקק באמצע, במיוחד שזהבי משחק קדימה יחסית. שחקן כמו מרעי, עם כל המגבלות שלו, הוא עדיין שחקן שיודע להחזיק כדור על הקו, הוא שחקן שעושה תנועה ויכול למשוך איתו בלם. גם אם במקום מרעי היה את דמארי (או כל חלוץ טוב אחר) לא הייתי אומר לך בוודאות שהוא מתאים תמיד לפני קשר התקפי וגם לא הייתי אומר ההיפך.
אם אתה מדבר על הסגל של הפועל ואיך שהוא נבנה העונה, אני תמיד אומר שבקבוצה צריכים להיות 4 קשרים התקפיים ו-4 חלוצים ובקבוצה טובה, צריך לקחת בחשבון שלפעמים אחד או שניים מהשמונה האלה לא יהיו בסגל. מבחינת הפועל ומבחינת הכדורגל שהיא משחקת, שיטת המשחק צריכה להישמר או יותר נכון, היא צריכה להכתיב את החילופים. אז לפעמים מוותרים על אחד משני המגנים, לפעמים על קשר אחורי, לפעמים על חלוץ. חלוץ אחד, בודאי שצריך לשבת על הספסל. אם הוחלט שמרעי ראוי להיות בסגל של הפועל העונה (ואני חשבתי בתחילת העונה שהוא לא צריך להיות בסגל), אז זה מה שיש ואם גם לא הביאו לו מחליף שהיה להם חודש לעשות את זה, אז זה החלוץ שיש לך עד סוף העונה.