תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרכב לדרבי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 13:43 
האדס כתב:
redrony כתב:
האדס כתב:
בסדר.
נגיד ואתה צודק, בית"ר זה לא מכבי. ולדעתי מכבי יטרפו את אייזן ורז כהן בלחץ שיגרום לאיבודים בחצי המגרש שלנו ומשם הדרך לגול דיי מהירה.
וגם אם הטקטיקה שלך נכונה, הפועל בטח לא יכולה לשחק ככה 90 דק'.
לפחות בחצי הראשון אתה צריך לשחק כדי לא לספוג.

אתה לא מבין שזה לא עובד?
שאתה לוחץ קבוצה ומחזיק בכדור הסיכויים שלך לא לספוג גדלים. הפועל הובילו נגד חיפה ושיחקו מחצית שלמה בשביל לא לספוג וקיבלו שניים. נגד בית"ר שיחקו בשביל לא לספוג וחטפו גול ועוד מצב של 100%. מה זה אם דגני נוגח קדימה? אם לא היה גול שם, היה גול בהתקפה אחרת, כי מן הסתם הפועל לא היו יוצאים ללחוץ חצי שני.
הסיכוי לעמוד בלחץ של מכבי 90 דקות הוא אפסי. בטח עם ההגנה בדיחה של הפועל.

בגדול זה נכון, שהכדור אצלך יורדים הסיכויים שתספוג,
אבל אני לא מסתכל בגדול, אני מסתכל על תמהיל השחקנים שיש להפועל ת"א.
ואני רואה את רז כהן ואייזן מניעים כדור וזה לא עושה לי טוב בלב.
גם דגני ושלמה אגב לא משאירים לי פעימות לב במקרה כזה מול אצילי, כהן ושות'.

וגם כן, זה לא דיכיטומי כמו שאתה מצייר את זה. זה לא אמור שלא נוכל לייצר מצבים ולהבקיע,
ושחקנים כמו אלטמן, אינברום וקאמרה לדעתי הרבה יותר אפקטיבים במתפרצות מאשר במשחק עומד.

אלטמן במתפרצות??? הצחקת אותי
זה לא דיכוטומי מבחינת התוצאה, כי זה כדורגל. זה נכון.
תמהיל השחקנים בהפועל לא יכול לעשות בונקר כי שחקני ההגנה עושים המון טעויות. גם הבלמים וגם המגינים.
אתה משום מה מתעלם מעובדות. כמה קבוצות שעשו בונקר נגד מכבי הוציאו מהם נקודות?
כמה פעמים בונקר של הפועל הוציא נקודות?
תסתכל על המשחק נגד בית"ר, תשווה את המחציות ותגיד לי מה עבד יותר טוב.
נכון, אם מכבי ישחקו טוב אין להפועל מה לחפש, לא בבונקר ולא בכלום. הסיכוי שמכבי ישחקו פחות טוב הוא אם תלחץ אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 13:44 
Noam כתב:
redrony כתב:
Noam כתב:
האדס כתב:
הדרך היחידה להוציא נקודות במשחק הזה הוא לשחק כמו קבוצת תחתית.
כדורגל אנחנו כרגע לא יודעים לשחק גם מול קבוצות ברמה שלנו, אז אין טעם לנסות מול מכבי, כי זה יגרום ליותר טעויות ומכאן מתפרצות ומצבים.

להעיף כדורים, לפרק רגליים, לשכב ולצעוק לשמיים.
אם אפשר לייצר מהומה, דחיפות ומכות - מה טוב.
הכל כדי להוציא את מכבי ממשחק שוטף.
בול.
נגד חיפה זה כמעט הספיק, נגד בית"ר זה לא נוסה (בין היתר מאיך שהתפתח המשחק), כרגע זה האפיק היחיד שבו אפשר להוציא נקודות מקבוצות גדולות.

זה נוסה, בחצי הראשון. נראית פח. בחצי השני שלחצת, זה נראה הרבה יותר טוב.
בשביל מה בכלל ללכת לכדורגל ולאהוד מועדון כמו הפועל אם זה מה שאתם רוצים.

זה לא נוסה בחצי הראשון כי אתה לא משחק ככה כשאתה בפיגור. בקשר לסיפא, הרצון שלי כאוהד הפועל הוא לראות את הפועל צוברת כמה שיותר נקודות, תהא הדרך אשר תהא.

אה, ברור, גם אני רוצה כמה שיותר נקודות. אני פשוט יודע שאין דרך להשיג נקודות שמשחקים כדורגל כזה. זה נוסה לגמרי. עד הגול שהם שמו לא עברת את החצי וגם אחרי, עשית התקפה ורבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרכב לדרבי
הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 13:50 
היית מרחק 2 דקות ובעיטה אחת מחוץ למסגרת מלהוציא נקודה נגד חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 14:07 
Noam כתב:

ואו... הישג מרשים לכל הדעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 14:12 
כמה נקודות הוצאת החודש עם משחק הלחץ השוטף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 14:51 
Noam כתב:

אז מה שאתה אומר זה שהתבזית בכל רמה אפשרית ובסןף עדיין הפסדת. מדהים.
אבל כן, בוא ננסה את מה שכל קבוצה מנסה נגד מכבי ונקווה שאצלנו יהיה שונה. הרי יש לנו הגנה כל כך איכותית, זה חייב לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 14:57 
לא התבזית נגד חיפה, נהפוך הוא. מחצית שנייה להתגאות בה שכמעט הסתיימה בתוצאה הירואית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 14:59 
איי רסט מיי קייס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:07 
Noam כתב:
כמה נקודות הוצאת החודש עם משחק הלחץ השוטף?

משחק הלחץ המה?
מתי הפועל לחצו השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:08 
Noam כתב:
לא התבזית נגד חיפה, נהפוך הוא. מחצית שנייה להתגאות בה שכמעט הסתיימה בתוצאה הירואית.

הבנתי, אתה מטריל אותנו...
בחצי השני נגד חיפה התביישתי שאני אוהד הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה יש לנו יותר,
שחקנים לעשות הגנה מול מכבי או שחקנים לעשות לחץ על כל המגרש על מכבי.
אני רואה כבר איך איתן טיבי רועד מהלחץ של אלטמן וקאמרה, בטח ירחיק את הכדורים למוסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:09 
אז אני מבין שהגענו לשלב שבו להציג עמדה שהיא נגד עמדת המיינסטרים היא להטריל. בסדר, ככה הדיונים פה בטוח יגיעו רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:10 
איפה הדיאגרמה של האדום הצורר, אני רוצה לבדוק איפה כל אחד ממוקם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:20 
Noam כתב:
אז אני מבין שהגענו לשלב שבו להציג עמדה שהיא נגד עמדת המיינסטרים היא להטריל. בסדר, ככה הדיונים פה בטוח יגיעו רחוק.

זו לא דיעה נגד המיינסטרים. אם אתה אומר שמה שהיה נגד חיפה היה הירואי אני מקווה בשבילך שאתה מטריל. אם זה ככה כל משחק של רעננה, חדרה והמשחק הזכור לטוב של עכו נגדינו שהם שכבו על הדשא כל 4 דקות אוחזים את הראש (כי רק בפגיעת ראש עוצרים) הוא משחק הירואי. וכן, נראה לי הזיה שמישהו חושב ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:21 
האדס כתב:
מעניין מה יש לנו יותר,
אני רואה כבר איך איתן טיבי רועד מהלחץ של אלטמן וקאמרה, בטח ירחיק את הכדורים למוסכים.

בדיוק מה שהיה שנה שעברה נגד מכבי. פחות או יותר אותו סגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:23 
האדס כתב:
מעניין מה יש לנו יותר,

קצת מצחיק שאנשים שהעריכו את העבודה של רפואה ורצו שישאר (ונדמה לי שאתה היית אחד מהם) מעדיפים לשחק את הכדורגל של ניסו אביטן.
בעונה שעברה היינו הקבוצה היחידה שלא הפסידה למכבי וזה אך ורק בגלל שלא התבטלנו מולם. אמנם העונה אנחנו הרבה פחות מאומנים, אבל זה הסיכוי היחיד להשיג משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
מעניין מה יש לנו יותר,

קצת מצחיק שאנשים שהעריכו את העבודה של רפואה ורצו שישאר (ונדמה לי שאתה היית אחד מהם) מעדיפים לשחק את הכדורגל של ניסו אביטן.
בעונה שעברה היינו הקבוצה היחידה שלא הפסידה למכבי וזה אך ורק בגלל שלא התבטלנו מולם. אמנם העונה אנחנו הרבה פחות מאומנים, אבל זה הסיכוי היחיד להשיג משהו.
העובדה שאנחנו פחות מאומנים היא בדיוק הסיבה שיש את הדיון הזה. אם היינו רואים במשחקים קודמים שהקבוצה הזאת יודעת ללחוץ בצורה מסודרת אז אפשר לבוא בטענות של למה להסתגר. אם ננסה במצב הנוכחי ללחוץ את מכבי זה יהיה שכונה ואנחנו נקבל בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
המחצית השניה נגד ביתר הייתה הרבה יותר בגלל ביתר והרבה פחות בגללנו.
הם פשוט הלכו אחורה בשלב מסוים, זה לא קרה בגלל לחץ שלנו. בכל פעם שהם רק רצו ללחוץ אותנו אנחנו לא הצלחנו לעבור את קו הקישור שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:47 
Gaudi כתב:
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
מעניין מה יש לנו יותר,

העובדה שאנחנו פחות מאומנים היא בדיוק הסיבה שיש את הדיון הזה. אם היינו רואים במשחקים קודמים שהקבוצה הזאת יודעת ללחוץ בצורה מסודרת אז אפשר לבוא בטענות של למה להסתגר. אם ננסה במצב הנוכחי ללחוץ את מכבי זה יהיה שכונה ואנחנו נקבל בראש.

הקבוצה הזו לא יודעת ללחוץ כי לא לימדו אותה ללחוץ. ואגב, ללחוץ זה לא אומר הפקרות. אפשר ללחוץ במרכז המגרש את הכדור, זה לא חייב בשליש של מכבי. אבל לעשות בונקר ולחכות להם בשליש שלנו זו ההתאבדות האמיתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 15:54 
הדבר היחיד שיכול להביא לנקודה מול מכבי, הוא משחק מלחמה.
להילחם על כל כדור, כבר בדקות הראשונות לשחק קשוח, לתת גליצ'ים לרגליים, לצבוט
לתפוס בחולצה, לשחק קשוח ולתת גוף !
זה דרבי !!
להראות שקל לא יהיה כאן.
לנסות לעכב את המשחק, לא לתת למשחק לרוץ.
להביא כדורים לקמארה שינסה עם הגוף שלו להחזיק קצת בכדור.

הבעיה הכי גדולה שלנו היא שאין לנו אמצע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 16:59 
kruvi1 כתב:
המחצית השניה נגד ביתר הייתה הרבה יותר בגלל ביתר והרבה פחות בגללנו.
הם פשוט הלכו אחורה בשלב מסוים, זה לא קרה בגלל לחץ שלנו. בכל פעם שהם רק רצו ללחוץ אותנו אנחנו לא הצלחנו לעבור את קו הקישור שלהם.

זה פשוט לא נכון.
תראה את העמידה של הפועל במחצית הראשונה - 11 שחקנים מאחורי קו מחצית המגרש. במחצית השנייה בפירוש דחפנו יותר שחקנים קדימה וככה זה גם נראה.
ברור שבית"ר ניסו גם לשמור על היתרון וזה לא היה כל כך פשוט אם התוצאה הייתה 0-0, אבל בעובדה הצלחנו להגיע למצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 17:03 
Gaudi כתב:
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
מעניין מה יש לנו יותר,

יש אמצע בין ללחוץ בטירוף לבין להחנות את האוטובוס ברחבה.

ואגב, לפי מה שאני רואה בראיונות עם קלינגר, גם הוא מבין שאנחנו לא יכולים להתבנקר על החיים ולקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:
מעניין מה יש לנו יותר,

קודם כל אין שום זכר לקבוצה של שנה שעברה.
מההרכב שפתח בדרבי 1-1, הולכים לפתוח רק ארבעה: דגני, פירסמן, שלמה ובואטנג
דבר שני, אין מה להשוות בין הקבוצה של קובי לאסופת הנוודים שיצר פה ניסו (ויקח יותר ממאמן כדי לתקן את זה).

אם היה לי את רפואה ואת הסגל של שנה שעברה, אני עולה לנצח אותם.
עם מי אתה רוצה להניע כדור? אני באמת שואל, לא עם טיפה ציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
גראפי
פירסמן רז דגני איעד
בואנטג לקס ספירובסקי אלטמן
דאמרי קאמרה.

א. זה ההרכב הכי פיסי שיש לנו, כאשר בואטנג ואלטמן הם היחידים שגם מסוגלים להוציא אותנו מהר קדימה ולכן הייתי משחק איתם כקשרי צד ב 4:4:2.
בנוסף זה יאפשר לנו לא להיות בחסרון מספרי בצד ומצד דני לצופף את האמצע

ב. לא נצליח להבקיע במשחק מסודר לכן הסיכוי להבקיע יהיה רק אם נדחוף כדור לקאמרה על הבלמים ( אלו היו שני המצבים ביחידים שהגענו מול בית"ר), בשביל להגדיל את הסיכוי שזה יצליח צריך שעוד מישהו יעסיק אותם ודאמרי הוא היחידי שעטד איכשהו יכול לעשות את זה.

ג. לא לצאת להרפתקאות אם אי אפשר למסור להעיף למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 20:46 
ההרכב המשוער: יואב ג׳ראפי, איאד אבו עביד, אוראל דגני, רז שלמה, מרווין פירסמן, עמנואל בואטנג, שי אייזן, סטפן ספירובסקי, אור אינברום, עומרי אלטמן, דמבה קמארה

דמארי בסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 20:53 
Yalla Hapoel כתב:
ההרכב המשוער: יואב ג׳ראפי, איאד אבו עביד, אוראל דגני, רז שלמה, מרווין פירסמן, עמנואל בואטנג, שי אייזן, סטפן ספירובסקי, אור אינברום, עומרי אלטמן, דמבה קמארה

דמארי בסגל
לא מבין למה אבו עביד ממשיך בהרכב...
מקווה מאד שספירובסקי יתן משחק טוב,
הרבה תלוי בו

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 22:39 
אבו עביד על סבוריט :SHOCK:

זה יהיה כואב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 11:23 
כאילו שזה תלוי בנו. הם יבואו ללחוץ ואנחנו נידחק אחורה גם ככה. עם הנעת הכדור המופלאה שלנו עדיף שננסה כמה שפחות לשחק כדורגל, וממילא נשחק סגור כי משחקים מול הקבוצה הטובה בארץ וכי קלינגר הוא גם ככה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 11:38 
בקשה קטנה מקלינגר (שלא קורא פה) . אני יודע שאתה לא סומך על משחק הרגל של ג'רפי, אבל בחייאת, מספיק עם השיטה הזו של למסור קצר לאחד הבלמים כדי להניע כדור מסודר ולא להעיף מקדימה.
ביום ראשון זה עלה לנו בשער (המהלך התחיל מאיבוד כזה). מכבי ילחצו אותנו עוד יותר מבית"ר וזה יהיה בכלל קטסטרופה, עדיף שג'ראפי ירחיק את הכדור כמה שיותר רחוק מהרחבה ושאנחנו נעמוד מסודרים מאחור.

אגב, מי שעף על המחצית השניה מול בית"ר אז הוא קצת חי בסרט, אם רוני לוי לא כזה פחדן ובית"ר לא היו עולים למחצית השניה כדי להתבנקר ולשמור על התוצאה, זה נגמר 5-0. לכן גם אם היינו כובשים שער (אלא אם זה בדקה ה94), היינו סופגים בחזרה תוך 5 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 12:00 
שחר כתב:
בקשה קטנה מקלינגר (שלא קורא פה) . אני יודע שאתה לא סומך על משחק הרגל של ג'רפי, אבל בחייאת, מספיק עם השיטה הזו של למסור קצר לאחד הבלמים כדי להניע כדור מסודר ולא להעיף מקדימה.
ביום ראשון זה עלה לנו בשער (המהלך התחיל מאיבוד כזה). מכבי ילחצו אותנו עוד יותר מבית"ר וזה יהיה בכלל קטסטרופה, עדיף שג'ראפי ירחיק את הכדור כמה שיותר רחוק מהרחבה ושאנחנו נעמוד מסודרים מאחור.

אגב, מי שעף על המחצית השניה מול בית"ר אז הוא קצת חי בסרט, אם רוני לוי לא כזה פחדן ובית"ר לא היו עולים למחצית השניה כדי להתבנקר ולשמור על התוצאה, זה נגמר 5-0. לכן גם אם היינו כובשים שער (אלא אם זה בדקה ה94), היינו סופגים בחזרה תוך 5 דקות.

זה לא עניין של לעוף. זה עניין של לגרום לקבוצה השנייה להתעלות. בחלק המקרים הם ישחקו את המשחק הרגיל שלהם וינצחו ובחלק המשחק שלהם ישתבש. להעיף קדימה בלי כתובת ייגמר ב 3 חתיכות במקרה הטוב אם הם יבקיעו מוקדם. בלשחק כדורגל אתה גם יכול להגיב אחרי שחטפת.
ממתי האוהדים של הפועל נהיו כאלה כנועים? מילא הקבוצה, אבל לפחות האוהדים צריכים להיות אוהדי הפועל ולא חדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: