Eros Ramazzotti כתב:
לא, זו לא הסחורה היחידה בשוק. באותו שוק נמצאים גם גולדהאר, שחר, אלונה ומשה חוגג (שבינתיים עושה רושם שהלוואי עלינו אחד כזה).
תחסוך ממני את ה״אז תביא אחד כזה״, אני אומר שאלי טביב הוא ממש לא הסחורה היחידה בשוק.
אני אחדד, זו הסחורה הפוטנציאלית
אלינו . כבר עשרות שנים המועדון הזה מחליף ידיים ועובר מעסקן אחד למשנהו (כשבאמצע הצליחו לשרבב איכשהו את סמי סגול לכמה שנים עד שלקח את הרגליים וברח). אז נכון שמכבי מצאה איזה קנדי משועמם שחיפש להנציח את ההורים, חיפה מצאה אוהד מושבע דמוי שמעון מזרחי שגם משכיב טונות של כסף וב"ש מצאה את אלונה שחיפשה "להפריח את השממה". הסיכוי למצוא אחד כזה נמוך עד לא קיים וההיסטוריה מלמדת הותנו את זה, גם בתקופות שלקחנו אליפות ושיחקנו אותה באירופה וגם בתקופות בהן היינו על סף פירוק ועם הגב אל הקיר, אותו מולטי מליארדר מיוחל אף פעם לא הגיע.
KID A כתב:
אני מניח שגולדהאר מבין בכדורגל אפילו פחות מניסנוב. בעלים לא צריך להבין כדורגל. בעלים צריך להבין בניהול, לשים כסף ולמנות מנכ"ל ומנהל מקצועי שמבינים כדורגל.
בוא תראה לי יותר משני מועדונים בהם הבעלים לא מעורב בכל דבר שקורה במועדון שלו. להזכירכם אנחנו עוסקים בכדורגל הישראלי הנחות והמזוהם, אם היינו באנגליה הייתי זורם עם דיבורים על "מנכ"לים" למיניהם.
הוקיץ' כתב:
איכשהו בכל המלל הזה אני לא רואה את הקטע הזה שמפרק של בית משפט קבע שהוא גנב 12 מיליון שקל מהקבוצה. אולי פספסתי.
להחזיר את טביב שקול ללחמש את אל קעידה כי דאע"ש זה חרא.
יקירי גנב לא גנב, זה לא מעניין אותי. אני לא משטרה, לא מפרק , לא הרשות לבקרה ולא רואה החשבון של הפועל. עברו מספיק שנים שבהן היה אפשר לתבוע ממנו כספים שהוא לכאורה לקח.
לומר שאני "מתגעגע" לטביב אני לא יכול, הוא בעל בית שמוציא את החשק. כמו שכתבתי הוא לא מתאים למועדונים גדולים עם קהל דומיננטי, ייתכן והוא לא ראוי לנהל מועדונים בכלל. אבל בתור אוהד אני יכול לומר שבמבחינה מקצועית (וללא קשר לרעשי הרקע והגועל נפש שלחלקו הגדול טביב היה אחראי) התקופה שבה החל הסיוט הלא נגמר הזה התחילה לאחר שטביב העביר את הקבוצה לרמון.