האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
1. כתבתי את זה בדיון מקבל בוולטון מתישהו: אני דווקא כן חושב שהפייסבוק והטוויטר ייבשו את הפורום במידה מסוימת. הרבה כותבים ״בכירים״ שהיו פה דמויות בולטות לאורך השנים מתבטאים הרבה בפלטפורמות האלו על הפועל, מקצועית וגם מסביב, וזו כבר לא במה אטרקטיבית בעיניהם. ואגב, אם פעם היה אפשר לעדכן ולהתעדכן פה בשמועות/סקופים, אז את זה גם קבוצות הוואטסאפ (למקורבים יותר או פחות) לקחו.
2. לא שותף לכל תזת ה״דם חדש ומעניין שיוזרם לפה״ עם אישורם של משתמשים חדשים. כלומר, שלא ישתמע שאני נגד או משהו, ממש לא, פשוט הפורום הזה קיים טכנית למיטב זכרוני מקיץ 2003, 16(!) שנה, ואני מתקשה להאמין שקיים מאגר קסום של אוהדים שיעשו פה מהפך איכותי כפי שאנשים מאמינים.
3. בתור מי שעזר פה בניהול שוטף של הרחקות/אזהרות/משטור אשכולות ושמירה על כללים, בין השנים 2006-2010 (משהו כזה), ובהנחה שהדמויות הפועלות והדינמיקה לא השתנתה - הסירו דאגה, אף אחד לא עושה פה דווקא או פועל מתוך אג׳נדה נסתרת. עניין של זמינות, עבודה, משפחה וכו׳. הניהול של הפורום לאורך השנים היה בידי מעגל המקימים, עם חברים שהצטרפו ונשרו מדי פעם. אני מניח שלמנהלים שנשארו אין כבר היכרות מיד ראשונה עם רוב המשתמשים על מנת למצוא תוספת עזרה לניהול.
4. ועוד הערה קטנה לבכייני ה״בריונות״. שמעו, אין לכם מושג, באמת. היו פה שנים של ריבים ועימותים איומים, שגלשו מחוץ לפורום (וזה עוד בתקופה שאנונימיות היתה הדבר העיקרי פה), עד כמעט חילופי מהלומות ותלונות במשטרה. אמוציות מטורפות ברמה האישית, חברויות ויריבויות שנוצרו כאן והתפרקו כאן, חבורות וקואליציות, מחנות ותככים. אז מצטער, אני מסרב להתרגש אם כמה משתמשים הופכים את קורבנותם לאמנותם רק כי מישהו התנשא עליהם באופן חד פעמי או באופן קבוע בנוגע לדעתם על הפועל או על החיים בכלל. סאק איט אפ. אם כבר זה גורם לי להתגעגע לתקופה שבה ההתנצחויות פה היו לא רק ברמה יותר גבוהה אלא גם בתדירות רבה הרבה יותר.
סעיף 4 - הבעיה היא לא בריבים או בהתנצחויות. זה נורא נחמד לנזוף באנשים שהם רגישים מדי כשאתה כמעט אף פעם לא בצד המותקף. ברוב הגדול של המקרים, מתוקף המעמד שלך בפורום לאורך השנים, אנשים יביעו חוסר הסכמה עם מה שכתבת אם לא יסכימו איתך. אחוז האנשים שיכתוב הודעה כמו "מתוקף היכרותך עם המשתמש ערן, זה באמת מפתיע אותך?" שואף לאפס. בוא שנייה לצד של אלו שלא מצטטים כל הודעה שנייה שלהם ומוסיפים עשרה ורדים אחרי זה אלא נוהגים באופן קבוע לנסות לבזות אותם פומבית (כשכל טמבל אפשרי מצטרף לחגיגה כדי להרגיש חלק מהעדר) אם לא מסכימים איתם ואז נראה אם אתה עדיין מעוניין ש"תפסיק הבכיינות". שדרך אגב, זו מילה דוחה, אבל אולי אני כותב את זה כי אני אחד כזה בעצמי.
אתה מדבר? אתה? אתה שלא מסוגל להעביר דיון של שתי הודעות בלי להגיב לגופו של אדם ולנסות לתקוף, להעליב, לרדת לפסים אישיים?
לי אישית זה לא מפריע יותר מדי, ירידות אישיות בפורום יכולות אפילו לשעשע אם הם נעשות בטוב טעם ובתחכום מסוים (אם כי במקרה שלך הייתי ממליץ לך לוותר על כך), אבל זה פשוט לא ייאמן שאתה מכולם מעז להתלונן על זה. אין כותב אחד בפורום עם סגנון התדיינות יותר רקוב ורעיל משלך.
אולי כדאי שתשים לב קצת לתרבות הדיון של עצמך לפני שאתה רץ לחנך אחרים.
מבחר דוגמאות:
viewtopic.php?p=2391902#p2391902ציטוט:
חמודי, מהיכרותי איתך מצד אחד אתה מתיימר להיות מבין גדול בכדורגל ומצד שני קורא לקבוצה בליגה הראשונה בצרפת מונטפלייר. כל אחד וההיכרות שלו.
viewtopic.php?p=2390251#p2390251ציטוט:
אתה לא זה שהבטיח על גבי הפורום הזה 70 מנדטים לימין ו"מה שהיה הוא שיהיה"? אולי עדיף למנן קצת את העצות הפוליטיות.
viewtopic.php?p=2383472#p2383472ציטוט:
זה פשוט משעשע שאתה כותב בכזה ביטחון על משהו שאתה די מחרטט לגביו, ובגלל שאין לך מספיק ביטחון אתה דוחף את המילה "מביך" כדי לצאת מבין. אה וכמובן גם את מילות הקסם "מגוחך, עלוב ופתטי", כמו תקליט שבור שממחזר מיליון הודעות בפורום הזה.
viewtopic.php?p=2383057#p2383057האדום הצורר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
טפי עליכם יא זבלים.
דגני ❤️
המשיבון האוטומטי

viewtopic.php?p=2382787#p2382787ציטוט:
שחרר אותנו מהיבבות כבר
viewtopic.php?p=2382506#p2382506ציטוט:
ואם תורשה לי סיפא: אתה דביל.
viewtopic.php?p=2382497#p2382497ציטוט:
אפשר הסבר על מה מצחיק או שאתה פה נטו כדי לצאת דביל?
התייחסות לכותב בפורום כאוהד מכבי, מספר פעמים, רק כי העז להחמיא לניהול של גולדהאר:
viewtopic.php?p=2381159#p2381159ציטוט:
אולי די? לא מספיק שהתנחלתם בבלומפילד, עכשיו אתם מתנחלים גם בפורום?
viewtopic.php?f=4&t=118078&p=2381191#p2381191ציטוט:
מה כזה חשוב לכם שיחשבו שאתם לא מצליחים רק בגלל הכסף של גולדהאר? ואת המעשיות על הכנסות שוות להוצאות תמכור לחברים שלך בצהוב כשההכנסות שלכם לאורך עשור יגיעו ליותר ממליארד שקל.
viewtopic.php?p=2381651#p2381651ציטוט:
נו זפטה מה עם שחקני הנוער שלכם?
viewtopic.php?p=2370304#p2370304ציטוט:
ואם יורשה לי בנימה אישית: אתה דביל.
viewtopic.php?p=2370206#p2370206ציטוט:
חברים יש לנו זוכה נוסף בתחרות האוהד הריאלי!
viewtopic.php?p=2367018#p2367018ציטוט:
אח יובל יובל, אם רק היית מהמר מראש נכון וכותב כמה לקס טוב הגנתית, היית יכול לוותר על כל ההסברים הפתלתלים שהגיעו באשכול הזה.
viewtopic.php?p=2357559#p2357559ציטוט:
יא חתיכת סתום
viewtopic.php?p=2355290#p2355290ציטוט:
אתה סתום?