תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אפשר כבר להפסיק עם השחור הבלתי נסבל הזה בפורום?
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמצב ניהול הפורום וגסיסתו מספיק בעייתי כדי לא להפוך את האשכול הזה לעוד אשכול 'בכיינות' וחינוך לאמפתיה וחשיבות הבנת 'האחר הוא אני'
אם לא יהיה פורום, ולצערי זה הכיוון שאליו הפורמט הזה הולך, לא יצקצקו על אף אחד ולא ישימו לבבות ולא יהיו בכיינים ולא יהיו נאצים ולא יהיו 'אנשי הBDS'...
אז אפשר לפתוח אשכול 'אנשים כותבים מגעיל ובתוקפנות למשתמשים אחרים וזה פוגע ולא ראוי' ושם לנהל דיון על נימוסי פורום. זה נושא באמת חשוב ויש פה כמה שסובלים מהתופעה הרבה יותר מאחרים. באמת בלי סרקזם.
אבל להוביל את הדיון החשוב שהתפתח כאן לדיון משני על חוסר הנימוס של משתמשים כאלה ואחרים לא יקדם אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 20:06 
סומך כתב:
אני חושב שמצב ניהול הפורום וגסיסתו מספיק בעייתי כדי לא להפוך את האשכול הזה לעוד אשכול 'בכיינות' וחינוך לאמפתיה וחשיבות הבנת 'האחר הוא אני'
אם לא יהיה פורום, ולצערי זה הכיוון שאליו הפורמט הזה הולך, לא יצקצקו על אף אחד ולא ישימו לבבות ולא יהיו בכיינים ולא יהיו נאצים ולא יהיו 'אנשי הBDS'...
אז אפשר לפתוח אשכול 'אנשים כותבים מגעיל ובתוקפנות למשתמשים אחרים וזה פוגע ולא ראוי' ושם לנהל דיון על נימוסי פורום. זה נושא באמת חשוב ויש פה כמה שסובלים מהתופעה הרבה יותר מאחרים. באמת בלי סרקזם.
אבל להוביל את הדיון החשוב שהתפתח כאן לדיון משני על חוסר הנימוס של משתמשים כאלה ואחרים לא יקדם אותנו

אם אתה חושב שסגנון השיח הזה והגסיסה של הפורום מנותקים זה מזה, אתה טועה (לדוגמה, איפה הנשים שהיו כותבות כאן פעם? זה מקרה שיש כאן רק גברים?). אבל בסדר, מקבל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
סומך כתב:

אם אתה חושב שסגנון השיח הזה והגסיסה של הפורום מנותקים זה מזה, אתה טועה (לדוגמה, איפה הנשים שהיו כותבות כאן פעם? זה מקרה שיש כאן רק גברים?). אבל בסדר, מקבל.

לב לב

* אני לגמרי חושב שאין קשר בין הדברים ואם יש מדובר בקשר רופף וחלש. לא אישרו פה משתמש חדש כבר שנתיים. אין פה אף יד מכוונת לסדר/לפצל אשכולות, או לעשות באן ולקרר משתמשים סוררים לכמה ימים. זאת הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 20:51 
האדום הצורר כתב:
סומך כתב:

בשיאו של הפורום היו כאן פחות מ-10 נשים כותבות, כמעט כולן הגיבו רק בוולטון ולא בענייני כדורגל או כדורסל (למרות שהן מבינות בזה לא פחות מאחרים).
חלקן פרשו לאורך השנים עוד לפני שהחלה ההדרדרות בפורום מסיבות שונות.
כולן היו מאד אהודות בפורום ולא ספגו כל בריונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 21:21 
פיהוק.
לוקח בדיוק 3 דקות תיאום כדי לתת סמכות לעוד אנשים לאשר משתמשים ולנקות זבל.
לא אכפת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
העלות הנמוכה של הפורום היא בהתאם לרמת הפעילות הנמוכה.
אני לא בטוח שהם רוצים עוד פעילות כי אולי זה יחייב שדרוגי תוכנה ושרתים מה שיידרוש מהם משאבי זמן שאין להם כרגע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אפשר כבר להפסיק עם השחור הבלתי נסבל הזה בפורום?
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 23:38 
אני באמת ובתמים שואל, למה האדמינים לא מגיבים פה? נותנים תשובה משהו?
אתם רואים שיש בעיה בפורום ואנשים מתלוננים אז מדוע להתעלם?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
1. כתבתי את זה בדיון מקבל בוולטון מתישהו: אני דווקא כן חושב שהפייסבוק והטוויטר ייבשו את הפורום במידה מסוימת. הרבה כותבים ״בכירים״ שהיו פה דמויות בולטות לאורך השנים מתבטאים הרבה בפלטפורמות האלו על הפועל, מקצועית וגם מסביב, וזו כבר לא במה אטרקטיבית בעיניהם. ואגב, אם פעם היה אפשר לעדכן ולהתעדכן פה בשמועות/סקופים, אז את זה גם קבוצות הוואטסאפ (למקורבים יותר או פחות) לקחו.

2. לא שותף לכל תזת ה״דם חדש ומעניין שיוזרם לפה״ עם אישורם של משתמשים חדשים. כלומר, שלא ישתמע שאני נגד או משהו, ממש לא, פשוט הפורום הזה קיים טכנית למיטב זכרוני מקיץ 2003, 16(!) שנה, ואני מתקשה להאמין שקיים מאגר קסום של אוהדים שיעשו פה מהפך איכותי כפי שאנשים מאמינים.

3. בתור מי שעזר פה בניהול שוטף של הרחקות/אזהרות/משטור אשכולות ושמירה על כללים, בין השנים 2006-2010 (משהו כזה), ובהנחה שהדמויות הפועלות והדינמיקה לא השתנתה - הסירו דאגה, אף אחד לא עושה פה דווקא או פועל מתוך אג׳נדה נסתרת. עניין של זמינות, עבודה, משפחה וכו׳. הניהול של הפורום לאורך השנים היה בידי מעגל המקימים, עם חברים שהצטרפו ונשרו מדי פעם. אני מניח שלמנהלים שנשארו אין כבר היכרות מיד ראשונה עם רוב המשתמשים על מנת למצוא תוספת עזרה לניהול.

4. ועוד הערה קטנה לבכייני ה״בריונות״. שמעו, אין לכם מושג, באמת. היו פה שנים של ריבים ועימותים איומים, שגלשו מחוץ לפורום (וזה עוד בתקופה שאנונימיות היתה הדבר העיקרי פה), עד כמעט חילופי מהלומות ותלונות במשטרה. אמוציות מטורפות ברמה האישית, חברויות ויריבויות שנוצרו כאן והתפרקו כאן, חבורות וקואליציות, מחנות ותככים. אז מצטער, אני מסרב להתרגש אם כמה משתמשים הופכים את קורבנותם לאמנותם רק כי מישהו התנשא עליהם באופן חד פעמי או באופן קבוע בנוגע לדעתם על הפועל או על החיים בכלל. סאק איט אפ. אם כבר זה גורם לי להתגעגע לתקופה שבה ההתנצחויות פה היו לא רק ברמה יותר גבוהה אלא גם בתדירות רבה הרבה יותר.

סעיף 4 - הבעיה היא לא בריבים או בהתנצחויות. זה נורא נחמד לנזוף באנשים שהם רגישים מדי כשאתה כמעט אף פעם לא בצד המותקף. ברוב הגדול של המקרים, מתוקף המעמד שלך בפורום לאורך השנים, אנשים יביעו חוסר הסכמה עם מה שכתבת אם לא יסכימו איתך. אחוז האנשים שיכתוב הודעה כמו "מתוקף היכרותך עם המשתמש ערן, זה באמת מפתיע אותך?" שואף לאפס. בוא שנייה לצד של אלו שלא מצטטים כל הודעה שנייה שלהם ומוסיפים עשרה ורדים אחרי זה אלא נוהגים באופן קבוע לנסות לבזות אותם פומבית (כשכל טמבל אפשרי מצטרף לחגיגה כדי להרגיש חלק מהעדר) אם לא מסכימים איתם ואז נראה אם אתה עדיין מעוניין ש"תפסיק הבכיינות". שדרך אגב, זו מילה דוחה, אבל אולי אני כותב את זה כי אני אחד כזה בעצמי.

אתה מדבר? אתה? אתה שלא מסוגל להעביר דיון של שתי הודעות בלי להגיב לגופו של אדם ולנסות לתקוף, להעליב, לרדת לפסים אישיים?

לי אישית זה לא מפריע יותר מדי, ירידות אישיות בפורום יכולות אפילו לשעשע אם הם נעשות בטוב טעם ובתחכום מסוים (אם כי במקרה שלך הייתי ממליץ לך לוותר על כך), אבל זה פשוט לא ייאמן שאתה מכולם מעז להתלונן על זה. אין כותב אחד בפורום עם סגנון התדיינות יותר רקוב ורעיל משלך.

אולי כדאי שתשים לב קצת לתרבות הדיון של עצמך לפני שאתה רץ לחנך אחרים.

מבחר דוגמאות:

viewtopic.php?p=2391902#p2391902
ציטוט:
חמודי, מהיכרותי איתך מצד אחד אתה מתיימר להיות מבין גדול בכדורגל ומצד שני קורא לקבוצה בליגה הראשונה בצרפת מונטפלייר. כל אחד וההיכרות שלו.

viewtopic.php?p=2390251#p2390251
ציטוט:
אתה לא זה שהבטיח על גבי הפורום הזה 70 מנדטים לימין ו"מה שהיה הוא שיהיה"? אולי עדיף למנן קצת את העצות הפוליטיות.

viewtopic.php?p=2383472#p2383472
ציטוט:
זה פשוט משעשע שאתה כותב בכזה ביטחון על משהו שאתה די מחרטט לגביו, ובגלל שאין לך מספיק ביטחון אתה דוחף את המילה "מביך" כדי לצאת מבין. אה וכמובן גם את מילות הקסם "מגוחך, עלוב ופתטי", כמו תקליט שבור שממחזר מיליון הודעות בפורום הזה.

viewtopic.php?p=2383057#p2383057
האדום הצורר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
טפי עליכם יא זבלים.
דגני ❤️

המשיבון האוטומטי :HEART2:

viewtopic.php?p=2382787#p2382787
ציטוט:
שחרר אותנו מהיבבות כבר

viewtopic.php?p=2382506#p2382506
ציטוט:
ואם תורשה לי סיפא: אתה דביל.

viewtopic.php?p=2382497#p2382497
ציטוט:
אפשר הסבר על מה מצחיק או שאתה פה נטו כדי לצאת דביל?

התייחסות לכותב בפורום כאוהד מכבי, מספר פעמים, רק כי העז להחמיא לניהול של גולדהאר:
viewtopic.php?p=2381159#p2381159
ציטוט:
אולי די? לא מספיק שהתנחלתם בבלומפילד, עכשיו אתם מתנחלים גם בפורום?
viewtopic.php?f=4&t=118078&p=2381191#p2381191
ציטוט:
מה כזה חשוב לכם שיחשבו שאתם לא מצליחים רק בגלל הכסף של גולדהאר? ואת המעשיות על הכנסות שוות להוצאות תמכור לחברים שלך בצהוב כשההכנסות שלכם לאורך עשור יגיעו ליותר ממליארד שקל.
viewtopic.php?p=2381651#p2381651
ציטוט:
נו זפטה מה עם שחקני הנוער שלכם?

viewtopic.php?p=2370304#p2370304
ציטוט:
ואם יורשה לי בנימה אישית: אתה דביל.

viewtopic.php?p=2370206#p2370206
ציטוט:
חברים יש לנו זוכה נוסף בתחרות האוהד הריאלי!

viewtopic.php?p=2367018#p2367018
ציטוט:
אח יובל יובל, אם רק היית מהמר מראש נכון וכותב כמה לקס טוב הגנתית, היית יכול לוותר על כל ההסברים הפתלתלים שהגיעו באשכול הזה.

viewtopic.php?p=2357559#p2357559
ציטוט:
יא חתיכת סתום

viewtopic.php?p=2355290#p2355290
ציטוט:
אתה סתום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 02:01 
סמל אישי של המשתמש
:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 04:45 
סמל אישי של המשתמש
ועל זה נאמר: הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

אבל אני מסכים עם מה שסומך כתב ועדיף שההתנצחויות האלה יעברו למקום אחר כרגע.
סומך כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 13:31 
KingAlpaca כתב:
:BOW: :BOW: :BOW:

גדול

ואני אחדד- גם לי, אין שום בעיה עם אף הודעה שיובל ציטט עכשיו. רק איך אמרו גדולים ממני?
שחרר אותנו מהיבבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
עזבו את הבכיינות בצד,
אנשים נכנסים בו בגלל שהוא פשוט כותב שטויות בביטחון.
כמה אפשר להישאר אדישים לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 17:51 
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:
ערן כתב:
1. כתבתי את זה בדיון מקבל בוולטון מתישהו: אני דווקא כן חושב שהפייסבוק והטוויטר ייבשו את הפורום במידה מסוימת. הרבה כותבים ״בכירים״ שהיו פה דמויות בולטות לאורך השנים מתבטאים הרבה בפלטפורמות האלו על הפועל, מקצועית וגם מסביב, וזו כבר לא במה אטרקטיבית בעיניהם. ואגב, אם פעם היה אפשר לעדכן ולהתעדכן פה בשמועות/סקופים, אז את זה גם קבוצות הוואטסאפ (למקורבים יותר או פחות) לקחו.

2. לא שותף לכל תזת ה״דם חדש ומעניין שיוזרם לפה״ עם אישורם של משתמשים חדשים. כלומר, שלא ישתמע שאני נגד או משהו, ממש לא, פשוט הפורום הזה קיים טכנית למיטב זכרוני מקיץ 2003, 16(!) שנה, ואני מתקשה להאמין שקיים מאגר קסום של אוהדים שיעשו פה מהפך איכותי כפי שאנשים מאמינים.

3. בתור מי שעזר פה בניהול שוטף של הרחקות/אזהרות/משטור אשכולות ושמירה על כללים, בין השנים 2006-2010 (משהו כזה), ובהנחה שהדמויות הפועלות והדינמיקה לא השתנתה - הסירו דאגה, אף אחד לא עושה פה דווקא או פועל מתוך אג׳נדה נסתרת. עניין של זמינות, עבודה, משפחה וכו׳. הניהול של הפורום לאורך השנים היה בידי מעגל המקימים, עם חברים שהצטרפו ונשרו מדי פעם. אני מניח שלמנהלים שנשארו אין כבר היכרות מיד ראשונה עם רוב המשתמשים על מנת למצוא תוספת עזרה לניהול.

4. ועוד הערה קטנה לבכייני ה״בריונות״. שמעו, אין לכם מושג, באמת. היו פה שנים של ריבים ועימותים איומים, שגלשו מחוץ לפורום (וזה עוד בתקופה שאנונימיות היתה הדבר העיקרי פה), עד כמעט חילופי מהלומות ותלונות במשטרה. אמוציות מטורפות ברמה האישית, חברויות ויריבויות שנוצרו כאן והתפרקו כאן, חבורות וקואליציות, מחנות ותככים. אז מצטער, אני מסרב להתרגש אם כמה משתמשים הופכים את קורבנותם לאמנותם רק כי מישהו התנשא עליהם באופן חד פעמי או באופן קבוע בנוגע לדעתם על הפועל או על החיים בכלל. סאק איט אפ. אם כבר זה גורם לי להתגעגע לתקופה שבה ההתנצחויות פה היו לא רק ברמה יותר גבוהה אלא גם בתדירות רבה הרבה יותר.

סעיף 4 - הבעיה היא לא בריבים או בהתנצחויות. זה נורא נחמד לנזוף באנשים שהם רגישים מדי כשאתה כמעט אף פעם לא בצד המותקף. ברוב הגדול של המקרים, מתוקף המעמד שלך בפורום לאורך השנים, אנשים יביעו חוסר הסכמה עם מה שכתבת אם לא יסכימו איתך. אחוז האנשים שיכתוב הודעה כמו "מתוקף היכרותך עם המשתמש ערן, זה באמת מפתיע אותך?" שואף לאפס. בוא שנייה לצד של אלו שלא מצטטים כל הודעה שנייה שלהם ומוסיפים עשרה ורדים אחרי זה אלא נוהגים באופן קבוע לנסות לבזות אותם פומבית (כשכל טמבל אפשרי מצטרף לחגיגה כדי להרגיש חלק מהעדר) אם לא מסכימים איתם ואז נראה אם אתה עדיין מעוניין ש"תפסיק הבכיינות". שדרך אגב, זו מילה דוחה, אבל אולי אני כותב את זה כי אני אחד כזה בעצמי.

אתה מדבר? אתה? אתה שלא מסוגל להעביר דיון של שתי הודעות בלי להגיב לגופו של אדם ולנסות לתקוף, להעליב, לרדת לפסים אישיים?

לי אישית זה לא מפריע יותר מדי, ירידות אישיות בפורום יכולות אפילו לשעשע אם הם נעשות בטוב טעם ובתחכום מסוים (אם כי במקרה שלך הייתי ממליץ לך לוותר על כך), אבל זה פשוט לא ייאמן שאתה מכולם מעז להתלונן על זה. אין כותב אחד בפורום עם סגנון התדיינות יותר רקוב ורעיל משלך.

אולי כדאי שתשים לב קצת לתרבות הדיון של עצמך לפני שאתה רץ לחנך אחרים.

מבחר דוגמאות:

viewtopic.php?p=2391902#p2391902
ציטוט:
חמודי, מהיכרותי איתך מצד אחד אתה מתיימר להיות מבין גדול בכדורגל ומצד שני קורא לקבוצה בליגה הראשונה בצרפת מונטפלייר. כל אחד וההיכרות שלו.

viewtopic.php?p=2390251#p2390251
ציטוט:
אתה לא זה שהבטיח על גבי הפורום הזה 70 מנדטים לימין ו"מה שהיה הוא שיהיה"? אולי עדיף למנן קצת את העצות הפוליטיות.

viewtopic.php?p=2383472#p2383472
ציטוט:
זה פשוט משעשע שאתה כותב בכזה ביטחון על משהו שאתה די מחרטט לגביו, ובגלל שאין לך מספיק ביטחון אתה דוחף את המילה "מביך" כדי לצאת מבין. אה וכמובן גם את מילות הקסם "מגוחך, עלוב ופתטי", כמו תקליט שבור שממחזר מיליון הודעות בפורום הזה.

viewtopic.php?p=2383057#p2383057
האדום הצורר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
טפי עליכם יא זבלים.
דגני ❤️

המשיבון האוטומטי :HEART2:

viewtopic.php?p=2382787#p2382787
ציטוט:
שחרר אותנו מהיבבות כבר

viewtopic.php?p=2382506#p2382506
ציטוט:
ואם תורשה לי סיפא: אתה דביל.

viewtopic.php?p=2382497#p2382497
ציטוט:
אפשר הסבר על מה מצחיק או שאתה פה נטו כדי לצאת דביל?

התייחסות לכותב בפורום כאוהד מכבי, מספר פעמים, רק כי העז להחמיא לניהול של גולדהאר:
viewtopic.php?p=2381159#p2381159
ציטוט:
אולי די? לא מספיק שהתנחלתם בבלומפילד, עכשיו אתם מתנחלים גם בפורום?
viewtopic.php?f=4&t=118078&p=2381191#p2381191
ציטוט:
מה כזה חשוב לכם שיחשבו שאתם לא מצליחים רק בגלל הכסף של גולדהאר? ואת המעשיות על הכנסות שוות להוצאות תמכור לחברים שלך בצהוב כשההכנסות שלכם לאורך עשור יגיעו ליותר ממליארד שקל.
viewtopic.php?p=2381651#p2381651
ציטוט:
נו זפטה מה עם שחקני הנוער שלכם?

viewtopic.php?p=2370304#p2370304
ציטוט:
ואם יורשה לי בנימה אישית: אתה דביל.

viewtopic.php?p=2370206#p2370206
ציטוט:
חברים יש לנו זוכה נוסף בתחרות האוהד הריאלי!

viewtopic.php?p=2367018#p2367018
ציטוט:
אח יובל יובל, אם רק היית מהמר מראש נכון וכותב כמה לקס טוב הגנתית, היית יכול לוותר על כל ההסברים הפתלתלים שהגיעו באשכול הזה.

viewtopic.php?p=2357559#p2357559
ציטוט:
יא חתיכת סתום

viewtopic.php?p=2355290#p2355290
ציטוט:
אתה סתום?

א. תודה רבה על המחקר המעמיק, אני בטוח שב-7 שנים בפורום היית יכול להמציא תוצאות איכותיות יותר, אבל בסדר.
ב. ברוב הגדול של הציטוטים שלך, כמו שכמובן לא טרחת לציין, אני מגיב לירידה לפסים אישיים של המשתמשים באותו אשכול, ולא יוזם את הירידה לפסים אישיים. אז כן, סלח לי שאני לא נוטה ליהנות מכוחנות ומתגונן באותה שפה בה פונים אליי. ממש ביזיון.
ג. המקרה היחיד שנראה לי לא מתאים ומחוץ לקונקסט הייתה התגובה שלי לסלע האדום, ואנצל את ההזדמנות להתנצל לפניו אם הוא קורא את זה.
ד. לכתוב למישהו שהוא זכה בתחרות האוהד הריאלי, שהוא מדבר כמו אוהד מכבי (אחרי שחלק משמעותי מההודעות שלו עוסק במכבי והניהול המדהים שלה), או שהוא מגיב על אוטומט כשהוא מכנה אחרים זבלים, וגם להציע למישהו למנן את העצות הפוליטיות, לא ממש שווה ערך להשפלה או ביזוי. וכנ"ל לרמוז שהוא מתקשה לשנות את דעתו ומתעקש על אותה עמדה שהביע בתחילה מסיבה זהה.
ה. וכמו למשתמש ערן, אכתוב גם לך: מעניין איך היית נהנה לנהל דיון עם 5 משתמשים במקביל כשכל אחד מהם מצטט את הקודם עם כמה טיפש, מגוחך ופתטי אתה, קצת כמו שקורה ממש באשכול הזה אחרי הודעת הציטוטים חסרי הקונקסט המופלאה והכה תואמת למציאות שלך (קסם, מה?). אחרי שתחווה את זה תחזור להסביר למה זה נורא סבבה (שמזה התחלתי את הדיון, דרך אגב, וכמובן שבאף אחד מהציטוטים שלך לא מצאת דוגמה שרלוונטית למה שבאמת התייחסתי אליו).

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 03 אוקטובר 2019, 19:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 18:31 
תקשיב בן אדם, יש לך קצת חוסר ביטחון. איפה בדיוק מי שציטט אותו כתב שאתה טיפש? ועוד אתה כותב שזה "כל מי שציטט".
תשתה מים וקח הודעות באינטרנט קצת יותר באיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 18:59 
NARKOTIKA כתב:
תקשיב בן אדם, יש לך קצת חוסר ביטחון. איפה בדיוק מי שציטט אותו כתב שאתה טיפש? ועוד אתה כותב שזה "כל מי שציטט".
תשתה מים וקח הודעות באינטרנט קצת יותר באיזי.

תקרא שוב את מה שכתבתי כי לא הבנת עד הסוף. בכל מקרה אקפיד על שתיית מים, וערכתי כדי שכוונתי תהיה ברורה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אתם סוטים מהנושא וחבל.
במקום 3 עמודים של נאצות נגד האדמין יש פה התנגחויות בין משתמשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

ג. המקרה היחיד שנראה לי לא מתאים ומחוץ לקונקסט הייתה התגובה שלי לסלע האדום, ואנצל את ההזדמנות להתנצל לפניו אם הוא קורא את זה.
.

למרות שאין לי מושג במה מדובר (לא נכנסתי לבדוק במבחר הדוגמאות)
אני מקבל את ההתנצלות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אתם סוטים מהנושא וחבל.
במקום 3 עמודים של נאצות נגד האדמין יש פה התנגחויות בין משתמשים.

לשנות את שם הנושא ל-"נושא מחאה כנגד ההנהלה של הפורום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 13:46 
אפרופו בריונות, מוזמנים לאשכול של רפואה.
טקנו ואדום נחמד חזרו לסורם.
רק המשתמש noam חסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רק המשתמש noam חסר

אתה מתכוון לאשכול שבו הטחת בי פרטים אישיים מהחיים שלי כדי להתנגח בי, שזה, לשיטתך שלך, אחד מחטאי הבריוניות הנוראים?
או שאתה מתכוון להודעות שבהן אתה מקלל את מי שחולק על דעתך ("שם עליך אלף זין\שם עליך פס", תלוי במידת האינפנטיליות שלך באותו רגע)?
או שאולי אתה מתכוון להודעה שבה כתבת שהפורום חשוב מאוד לכל מיני יצורים מסכנים? (מה שטיפה מאיר באור מוזר את הניסיון שלך לשמר אותו בחיים)
בקיצור, לירון, כרגיל, טיפסת על עץ אקראי כי חשבת שזה ישפר את העמדה שלך בריבים האישיים שאתה סוחב פה כבר שנים, אבל יצא שכרגיל לא הבנת מה אתה כותב ועל מה אתה מדבר.

*סליחה שאני חוזר על עצמי, חשבתי שאולי ראוי להעביר את ה"דיון" הזה למקום "רלוונטי" יותר

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
רק המשתמש noam חסר

אין מספיק סמיילים מתגלגלים בעולם

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 19:06 
לירון האדום כתב:
רק המשתמש noam חסר

אני פה, אבל רק קורא.
מפחד להפריע לאשכול הנפלא שמתגבש פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 20:15 
Noam כתב:
לירון האדום כתב:
רק המשתמש noam חסר

אני פה, אבל רק קורא.
מפחד להפריע לאשכול הנפלא שמתגבש פה.
מצוין... המשך כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 20:16 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
רק המשתמש noam חסר

אתה מתכוון לאשכול שבו הטחת בי פרטים אישיים מהחיים שלי כדי להתנגח בי, שזה, לשיטתך שלך, אחד מחטאי הבריוניות הנוראים?
או שאתה מתכוון להודעות שבהן אתה מקלל את מי שחולק על דעתך ("שם עליך אלף זין\שם עליך פס", תלוי במידת האינפנטיליות שלך באותו רגע)?
או שאולי אתה מתכוון להודעה שבה כתבת שהפורום חשוב מאוד לכל מיני יצורים מסכנים? (מה שטיפה מאיר באור מוזר את הניסיון שלך לשמר אותו בחיים)
בקיצור, לירון, כרגיל, טיפסת על עץ אקראי כי חשבת שזה ישפר את העמדה שלך בריבים האישיים שאתה סוחב פה כבר שנים, אבל יצא שכרגיל לא הבנת מה אתה כותב ועל מה אתה מדבר.

*סליחה שאני חוזר על עצמי, חשבתי שאולי ראוי להעביר את ה"דיון" הזה למקום "רלוונטי" יותר
חולק על דעתי?
פחחחחח אתה יודע כמה יש פה שחולקים על דעתי בעניינים כאלו ואחרים ואיתם אין לי התנגחות אישית?
מעניין שזה רק איתך עם אדום נחמד ועם נועם...
שים לב שנתי שאני בכלל לא מכיר אותו העיר לך הערה ואתה כרגיל התבריינת.

צריך דם חדש של אנשים אולי ככה אתה והחברים שלך תירגעו ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטוח שאתה לא על הספקטרום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 21:08 
אדום נחמד כתב:

ואם כן? יש לך בעיות עם אנשים על הספקטרום?
זה כאילו קללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אתה כזה פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה כזה פח

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 21:38 
לי אין דעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו להתבריין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: