JustZiv כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הקהל של הפועל תל אביב זה הקהל הכי מטומטם בליגה. אין דברים כאלה. היו בהפועל 3.5 שחקנים באמת טובים בעונה שעברה. דגני, גוטליב, פירסמן וחלק יגידו שגם לבקוביץ׳.
אז את הבלם הכי טוב שלנו שהגיע לנבחרת ישראל מתים לשחרר. את הבלם השני, שגם הוא טופ 10 בבלמים בליגת העל רוצים לשחרר או מקבלים בהכנעה שהוא הולך. את המגן השמאלי טופ 2 בליגה (ובטח הכי טוב ביחס value for money, אולי גם מבין כל שחקני הליגה) מספידים על כל הרמה רעה.
אין קהל כזה מפגר בעולם. פשוט לא ראיתי דבר כזה.
זה כאילו עכשיו ליברפול תשחרר את ואן דייק ומאנה ובפורום שלהם יהיו מבסוטים. ממה אתם מבסוטים? כל מי ששווה כאן משהו הולך. לכו תעשו מנוי ואז תקללו את ניר לקס שהוא לא מודריץ׳ כאילו הוא אשם שעוד פעם בונים עליו להחזיק קישור.
הדעה שלך היא בדיוק האוהד הטיפוסי שלא רואה מטר קדימה.
אז אחלה שדגני נתן עונה סבבה, שהיא סה״כ עונה ראשונה נורמלית שלו בקריירה כשהבחור בן 30.5 אבל חייבים להסתכל קדימה וכשמסתכלים קדימה רואים קודם כל שחקן שעושה שרירים מול המועדון ואז יש שתי אופציות:
1. לתת לו מה שהוא מבקש או לפחות ללכת לקראתו ולהחתים אותו על חוזה חדש
2. להכיר בעובדה שהוא בן 30 ואין הרבה מקרים בעולם הכדורגל שעדיין אפשר לעשות כסף על שחקן בגיל הזה ושמהכסף שנקבל עליו והמשכורת שנחסוך אפשר להביא שחקן אחר למועדון (רצוי קשר/חלוץ) ולהסתמך על רז שלמה או להביא בלם אחר עם משכורת נמוכה ועדיין לחסוך כמה גרושים בשביל לתעל אותם לעוד שחקן התקפה.
ועוד דבר, אנשים נתפסים לזה שההגנה שלנו מקום 2 בליגה אבל שוכחים כמה פעמים רובי הציל לנו את התחת בגלל טעויות של הצמד דגני/גוטליב.
ואם במקרה עוד היינו עולים לפלייאוף העליון ואז משחקים עוד פעמיים דרבי/חיפה/ב״ש/נתניה אני די משוכנע שטור הספיגות שלנו היה עולה משמעותית ואז אנשים היו מדברים אחרת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני חצי מסכים לגבי ההערה בסוף.
לבקוביץ הרבה פעמים היה ההבדל בין 0-0 ו1-0 להם, ואני באמת חושב שבלעדיו אנחנו בלאומית, אבל ההגנה במשך העונה תפקדה.
לצורך העניין, היו קבוצות שהתחרו איתנו על הירידה שספגו המון שערים עם שוער טוב (ג'רפי).
לגבי דגני -
אני חושב שאם הוא יעזוב, אנחנו נתקעים במצב לא טוב עם גוטליב.
ברגע שדגני עוזב, גוטליב, שפוטנציאל כלכלי שווה הרבה יותר ממנו, משתחרר שנה הבאה ושנה אחרי זה אנחנו עם הגנה של ילדים.