bruno conti כתב:
שחר כתב:
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
ריקלמה בשיאו.
ציטוט:
לא בושה להגיד טעיתי.
וואו, לא מאמין שהציטוט הזה הגיע ממך. המקפיץ השבועי של אשכול רפואה.
כאשר בוחנים עבודה של מאמן לוקחים ציפיות בתחילת
עונה ולאן הגענו בסופה.
הציפיות גם של רפואה עצמו וכל המערכת היו פלייאוף עליון חד משמעית.
אז כן רפואה הצליח להשאיר אותנו בליגה רק שלא לזה פיללנו בתחילת עונה ולא זו היתה המטרה המוצהרת.
לשיטתך רפואה הצליח כי יש לך ולעוד לא מעט זכרון קצר מה שמאד מקל על ההנהלה שלנו לא לעשות שינויים גדולים לקראת העונה הבאה כי גם הם כמוך תמיד זוכרים את הסוף.
מבחינתי הוא לא הצליח ולא היינו אמורים בכלל להילחם על הירידה כמעט עד סוף העונה.
אבל היה לי מאד ברור שברגע שנישאר וננצח קצת בגארבז׳(מעכשיו) עד סוף העונה אנשים כאן יתלהבו.
עולם כמנהגו נוהג
כאשר בוחנים עבודהשל מאמן, בטח אם מדברים על עונה, לוקחים בחשבון שהוא אימן כל העונה.
אם לא היה המהלך המופרך שכל כך התלהבת ממנו ובו מינו את "מאמן העתיד" של ישראל שעשה נזק גדול מאוד ולמזנו בעלי הקבוצה יודעים להגיד שלא בושה לטעות (בניגוד אליך), אז לא רק שלא היינו בפלייאוף העליון, אלא היינו במאבק הירואי מול אשדוד וסכנין ואולי במצב גרוע יותר. הזכרון הקצר הוא דווקא שלך כי אני זוכר טוב מאוד שהקבוצה נראתה מעולה בשליש הראשון של העונה והמשחק מול אשדוד אז היה נראה לא פחות טוב מהמשחק האחרון למשל, רק שהיום הכדורים נכנסים, יש בטחון ויש מומנטום.
ציטוט:
אבל היה לי מאד ברור שברגע שנישאר וננצח קצת בגארבז׳(מעכשיו) עד סוף העונה אנשים כאן יתלהבו.
עולם כמנהגו נוהג
אמר זה שדאג להקפיץ מייד אחרי כל משחק לא מלהיב של הפועל בעידן רפואה ב', עם "אמרתי לכם"...חצוף חסר מודעות!