תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 02:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שכטר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 21:41 
opheaaa כתב:
אדום נחמד כתב:
opheaaa כתב:
אדום נחמד כתב:
אני לא מבין את השנאה אליו.
שכטר לב.
לא הגיע לו להיות מורחק

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

ברצינות?

על מה מהדברים אתה מופתע?
שאני לא מבין את השנאה אליו, או שהוא לא עשה שום דבר שהצדיק הרחקה?
בסך הכל שחקן טוב, בחור חיובי, שמתחזה מדי פעם (כולל אצלנו). מעולם לא התיימר להיות "סמל", ושיחק איפה שנתנו לו. בקדנציה השניה אצלנו עשינו לו את המוות (וגם הוא לא כיכב מי יודע כמה), אבל הצליח להשתקם. מאחל לו רק הצלחה, ושיכבוש בכל המשחקים שבהם מכבי מפסידה.
על ארוע ההרחקה כבר כתבו. הוא פשוט לא עשה כלום מלבד להגן על חבר שלו ששכב על הדשא (ונתן אגרוף ליד של עגייב שניסה להרים אותו בכח).

אני לא אנסה לשכנע אף אחד לשנוא או לאהוב מישהו,
אבל איתי שכטר קיבל מהקהל של הפועל דבר שאף שחקן בארץ לא קיבל מעולם, אשכרה ייקרו לקהל את מחירי המנוי בשביל המשכורת שלו (אני לא מאשים אותו בזה, האחריות היא רק של רמון) ולמרות האקט חסר התקדים הזה לא ראיתי ממנו הכרת תודה (מעבר לזה שבעייני זה מגעיל באופן כללי שהוא הסכים בכלל שאנשים שמרוויחים לרוב עשירית ממנו יממנו לו את השכר המפלצתי שהיה לו). ביקש לעזוב אחרי חצי עונה וכשהגיע לבית"ר אשכרה חגג עם הכיפה דווקא במשחק מול סכנין, בתור הקפטן של בית"ר האפס הזה עזב ראיון ולא התייחס מעולם לגזענות במועדון שלו, תוסיף לזה את חוסר הספורטיביות שלו ותקבל את השחקן הכי מגעיל בליגה, מעדיף 20 ורמוט ו20 זהבי

תגובה מנותקת.
הבנאדם חזר אלינו וויתר על חוזה יותר טוב מקרויף.
באמצע העונה הבריחו אותו כמו גנבים בלילה והכריחו אותו לעבור לצרפת (אף אחד לא מתקרב להבין מה זה להעביר משפחה לחו״ל בשנייה אחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שכטר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 21:58 
אדום נחמד כתב:
שכטר לב.
לא הגיע לו להיות מורחק

בכל זאת לא התאפק ורץ לחגוג על הפנים שלנו את הגול שלו שדי בוודאות הוריד אותנו ליגה. עדייו הוא בחור די מצחיק ושחקן לא רע וזונת קהל מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שכטר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום נחמד כתב:
שכטר לב.
לא הגיע לו להיות מורחק

בכל זאת לא התאפק ורץ לחגוג על הפנים שלנו את הגול שלו שדי בוודאות הוריד אותנו ליגה. עדייו הוא בחור די מצחיק ושחקן לא רע וזונת קהל מקצועי.

הוא גם שיחק אצל יריבה גדולה שלך. מה ציפית, שידליק נר זיכרון ? שלא יבקיע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שכטר
הודעהפורסם: 15 ינואר 2019, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
כאמור, הוא מעולם לא התיימר לייצג משהו.
ובאופן כללי אני סולד מכל ה'לא חוגג אחרי גול' הזה שהתחיל לפני כמה שנים. מטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: