תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 אוגוסט 2025, 19:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קובי רפואה
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2018, 23:14 
נדפקתם סופית.
לאשדוד ולרעננה יש סגל יותר טוב משלנו? במה בדיוק?
ראינו מה שווה אשדוד,לא עברו את החצי כל המשחק והיו צריכים לחטוף 5,אבל כרגיל היינו פראיירים.
אם ספורי מעביר רוחב נורמלי אף אחד לא מדבר על הסגל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2018, 23:35 
ספורי הוא חלק מהסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 09:36 
עומר19891 כתב:

אז מה האמת?
הסגל שלנו לטעמי מהגרועים בליגה אם לא הגרוע שבהם.
״שמות״ כמו עומר דמארי ואחמד עאבד שלא הגיעו להפועל עד כתיבת שורות אלו לא עושים עלי רושם.
על הקבוצות הגדולות אין בכלל מה לדבר, וגם לקבוצות ״בינוניות״- מכבי פתח תקוה/בני יהודה/סכנין/נתניה יש סגלים משמעותית טובים משלנו.

זה משאיר אותנו עם אשדוד ורעננה- שאצל כל אחת מהן תמצא לפחות 5-6 שחקנים שאם מגיעים להפועל הם באנקר בהרכב. אז במה בדיוק טעיתי?

סגלים "משמעותית" טובים משלנו..משמעותית!!
מה אני אגיד לך, כל כך חבל שאין לנו בהרכב שחקנים כמו כוכבי נתניה דודי תירם, ג'ונתן בורשטיין, אביב אבהרם, ויקי כחלון, סתיו פינש וחלוץ האימים שובל גוזלן...שלא לדבר על תותחי בני יהודה מתן בלטסקה, דין מורי, איציק עזוז ויובל אשכנזי.. איפה אנחנו ואיפה הם..
דגני גוטליב עגייב דמארי עאבד וזיקרי הם שחקני "ליגת על" לכל דבר. הצעירים שלך- אליאס עידן כהן רז שלמה ספורי ולקס לא נופלים מרוב הצעירים של קבוצות אחרות (והשניים האחרונים היו שחקנים לגיטימיים בקבוצות שאליהם הושאלו). אני לא אומר שאנחנו איזו אימפריה, אני אומר שכל הליגה הזו היא פח זבל ואנחנו לא יותר פחים מקבוצות אחרות.
אז אולי קבוצות פגעו פה ושם עם זרים יותר טובים וקבוצות מקריצות פתאום איזה ירדן שועה או מנור סלומון שקצת יותר מתבלטים, אבל מכאן ועד להגיד שהקבוצות האלה עם סגלים "משמעותית טובים משלנו" זה קשקוש.
הסיבה שאנחנו משחקים מולם "שווה בשווה" כהגדרתך (ולדעתי בחלק מהמשחקים היינו עדיפים) היא לא בזכות הוד מעלתו קובי רפואה כמו שמציירים כאן, אלא בעיקר בגלל שאנחנו לא נופלים בחומר השחקנים מהשאר. לעומת זאת, העובדה שהבקענו ארבעה שערים בשמונה משחקים, מלמדת על בעיה רצינית של קבלת החלטות ברחבת ה-16 וזו דווקא כן בעיה שהמאמן צריך לפתור ובינתיים הוא לא עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 10:15 
נעזוב את כל השטויות שכתבת לאגע בצד (מזלזל באביב אברהם? באמת? )
ונעזוב את זה שהזרים שלנו הם הזרים שתורמים הכי מעט בליגת העל (זה,אני מקווה, מעבר לכל ספק)

א) לכל קבוצה יש צעירים מוכשרים מאוד ולא כולם מקבלים במה כמו מנור סלומון וירדן שועה שציינת.
לך תסביר לאוהד כדורגל ישראלי מן המניין, ששי אליאס ורז שלמה מוכשרים, ניר לקס סימן שאלה גדול ועידן כהן כנראה לא יצא שחקן. מי בכלל ידע לזהות אותם ברחוב אם איננו אוהד הפועל?
אז אתה מגיע ועושה בדיוק אותו דבר- זורק כמה שמות כמו דמגוג , שאני מתערב שאת רובם לא תזהה ברחוב, ומבטל את כולם, כאילו מה שמנצח כדורגל זה שמות ולא יכולת. ד״ש לבוזגלו לוי ו-ורד בבית״ר.

ב) 33 בעיטות לשער באשדוד לא נכנסו.
האם זו אשמתו של רפואה?
והמסירה של ראמזי למאבוקה?
ועוד ועוד?

אני חושב שזה היה גווארדיולה שאמר פעם לשחקנים ״אני אביא אתכם עד לרחבת ה16 ומשם זה באחריותכם״.

חשוב לציין-אינני חושב שרפואה הוא גדול מאמני העולפ. או הארץ. או הפועל.
אבל בהתחשב בתקציב ובאלטרנטיבה אני מניח שלא יגיע מאמן אחר שיכול באמת להרים את הקבוצה,
לכן אשמח לשם שינוי לתת למאמן לעבוד ולא להעיף אותו בשביל להביא איזה מאמן אפרורי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 14:56 
עומר19891 כתב:
ונעזוב את זה שהזרים שלנו הם הזרים שתורמים הכי מעט בליגת העל (זה,אני מקווה, מעבר לכל ספק)

א) לכל קבוצה יש צעירים מוכשרים מאוד ולא כולם מקבלים במה כמו מנור סלומון וירדן שועה שציינת.
לך תסביר לאוהד כדורגל ישראלי מן המניין, ששי אליאס ורז שלמה מוכשרים, ניר לקס סימן שאלה גדול ועידן כהן כנראה לא יצא שחקן. מי בכלל ידע לזהות אותם ברחוב אם איננו אוהד הפועל?
אז אתה מגיע ועושה בדיוק אותו דבר- זורק כמה שמות כמו דמגוג , שאני מתערב שאת רובם לא תזהה ברחוב, ומבטל את כולם, כאילו מה שמנצח כדורגל זה שמות ולא יכולת. ד״ש לבוזגלו לוי ו-ורד בבית״ר.

האם זו אשמתו של רפואה?
ועוד ועוד?

אני חושב שזה היה גווארדיולה שאמר פעם לשחקנים ״אני אביא אתכם עד לרחבת ה16 ומשם זה באחריותכם״.

אבל בהתחשב בתקציב ובאלטרנטיבה אני מניח שלא יגיע מאמן אחר שיכול באמת להרים את הקבוצה,
לכן אשמח לשם שינוי לתת למאמן לעבוד ולא להעיף אותו בשביל להביא איזה מאמן אפרורי אחר.

סימנת אג'נדה בכוח, עזוב הסגל של רעננה, בני יהודה ושאר קבוצות הליגה לא טובים יותר "משמעותית" מהסגל שלך. עדיין בנסיבות הקיימות רפואה הוא המאמן הכי טוב לקבוצה במצב השוק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:14 
רפואה מאמן מעולה אבל לחוץ מאוד
הלחץ הזה ללא ספק מחלחל לשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:22 
עומר19891 כתב:

אז אתה מגיע ועושה בדיוק אותו דבר- זורק כמה שמות כמו דמגוג , שאני מתערב שאת רובם לא תזהה ברחוב, ומבטל את כולם, כאילו מה שמנצח כדורגל זה שמות ולא יכולת. ד״ש לבוזגלו לוי ו-ורד בבית״ר. לא הבנתי מה כתבת פה.. מה קשור מי מזהה את מי ברחוב? לא מזלזל באביב אברהם כמו שאני לא מזלזל ברמזי ספורי וניר לקס, רק טוען שאלה השחקנים שיש בליגה ורובם המכריע חלשים, לא רק השחקנים שלנו. שחקנים בסגל שלנו שהושאלו לקבוצות אחרות בליגת העל (ינקו, לקס, פרחאת, ספורי) היו שם שחקני הרכב. גם ברשצקי שפה לא החזיקו ממנו, משתלב במכבי נתניה. זו הרמה של הליגה ואנחנו לא נופלים מהרוב

האם זו אשמתו של רפואה?
ועוד ועוד?
פה אתה הדמגוג. הרבה מתוך 33 הבעיטות נבעטו סתם, לפעמים מטווחים לא ריאלים ובמקום לעשות פעולות אחרות נכונות יותר. המסירה של ספורי היא דוגמא מעולה- שחקן שמרשה לעצמו לנסות מסירה מתוחכמת במקום לתת פס פשוט לגול. לקבוצה הזו אין מחויבות להבקעת שערים וזו סיבה עיקרית לזה שאנחנו לא שמים גול ולרפואה יש חלק משמעותי בזה

אני חושב שזה היה גווארדיולה שאמר פעם לשחקנים ״אני אביא אתכם עד לרחבת ה16 ומשם זה באחריותכם״. כשנהיה ברצלונה המשפט הזה יהיה רלוונטי

סבבה, מקובל שאתה מעדיף את רפואה ושלדעתך אין אלטרנטיבות, אבל לבוא ולהגיד שבזכותו אנחנו משחקים שווה בשווה נגד אשדוד ובני יהודה? נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
רפואה :HEART2: ספורי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 17:27 
pogi כתב:
עומר19891 כתב:

אז אתה מגיע ועושה בדיוק אותו דבר- זורק כמה שמות כמו דמגוג , שאני מתערב שאת רובם לא תזהה ברחוב, ומבטל את כולם, כאילו מה שמנצח כדורגל זה שמות ולא יכולת. ד״ש לבוזגלו לוי ו-ורד בבית״ר. לא הבנתי מה כתבת פה.. מה קשור מי מזהה את מי ברחוב? לא מזלזל באביב אברהם כמו שאני לא מזלזל ברמזי ספורי וניר לקס, רק טוען שאלה השחקנים שיש בליגה ורובם המכריע חלשים, לא רק השחקנים שלנו. שחקנים בסגל שלנו שהושאלו לקבוצות אחרות בליגת העל (ינקו, לקס, פרחאת, ספורי) היו שם שחקני הרכב. גם ברשצקי שפה לא החזיקו ממנו, משתלב במכבי נתניה. זו הרמה של הליגה ואנחנו לא נופלים מהרוב

האם זו אשמתו של רפואה?
ועוד ועוד?
פה אתה הדמגוג. הרבה מתוך 33 הבעיטות נבעטו סתם, לפעמים מטווחים לא ריאלים ובמקום לעשות פעולות אחרות נכונות יותר. המסירה של ספורי היא דוגמא מעולה- שחקן שמרשה לעצמו לנסות מסירה מתוחכמת במקום לתת פס פשוט לגול. לקבוצה הזו אין מחויבות להבקעת שערים וזו סיבה עיקרית לזה שאנחנו לא שמים גול ולרפואה יש חלק משמעותי בזה

אני חושב שזה היה גווארדיולה שאמר פעם לשחקנים ״אני אביא אתכם עד לרחבת ה16 ומשם זה באחריותכם״. כשנהיה ברצלונה המשפט הזה יהיה רלוונטי

סבבה, מקובל שאתה מעדיף את רפואה ושלדעתך אין אלטרנטיבות, אבל לבוא ולהגיד שבזכותו אנחנו משחקים שווה בשווה נגד אשדוד ובני יהודה? נו באמת

ברצינות, תראה כמה משחקים של נתניה לפני שאתה משווה את אביב אברהם לניר לקס.
זו פשוט לא אותה הסקאלה לצערי.

הפועל עמדה יפה מאוד מול קבוצות טובות ממנה בהרבה- כמו נגד מכבי ונגד סכנין, שעולות עלינו כמעט בכל עמדה.
הקבוצה מגנה יפה, יוצאת להתקפות מתפרצות ונראית סך הכל כמו קבוצת כדורגל מאומנת.
בהתחשב בנפשות הפועלות , זה בהחלט מרצה אותי (לצערי).

הליגה פח אשפה ועדיין אם לא יגיע חיזוק לסגל - אני מניח שהיורדות תהיינה 2 מה3 :
אשדוד, רעננה ואנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קובי רפואה
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 18:27 
הסקאלה של "אביב אברהם"
בחייאת אנשים ירדתם מהפסים לגמרי

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 19:00 
סימרוטיץ כתב:
הסקאלה של "אביב אברהם"
בחייאת אנשים ירדתם מהפסים לגמרי

שים לב שמכל השמות שהוזכרו , אני ״נטפל״ רק אליו.
ראיתי השנה את כל המשחקים של נתניה והוא באמת שחקן.
בואו נראה בעוד 3 שנים איפה הוא יהיה ואיפה ניר לקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2018, 19:04 
והקישור שלנו מורכב מאליאס-לקס-ספורי, כן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
עומר19891 כתב:
והקישור שלנו מורכב מאליאס-לקס-ספורי, כן ?

שניים מהם עובדתית שחקני פליאוף עליון, ולטעמי שניים מהם (לא אותם שניים) יגדלו להיות שחקני ליגה מצויינים. אחד אצלנו והשני אני מקווה שאצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
הסגל שלנו חלש בכל מה שקשור לשלישייה הקדמית.

ברמת הקישור והגנה אנחנו סבבה לגמרי.

מסכים לגבי ההגנה. הקישור לא מספיק טוב, בעיקר בחלק ההגנתי שלו.
ספורי ואליאס דווקא עוזרים למשחק ההתקפה יותר ממה שציפיתי (גם אם נכשלים בפעולות אחרונות),
אבל הגנתית יש לנו חור ענק באמצע.

לגבי ההתקפה, מסכים. וזה מאוד מרגיז, כי על הנייר זה היה החלק החזק שלנו בהכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 10:25 
כבר היו סגלים טובים יותר שהסריחו את הדשא
שורה תחתונה עד עכשיו רפואה מוציא מהסגל הקיים את המינימום.
כל השאר זה סיפורי סבתא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 11:40 
bruno conti כתב:
כל השאר זה סיפורי סבתא

אל תצטט את קופמן, בבקשה... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2018, 12:03 
שחר כתב:
bruno conti כתב:
כל השאר זה סיפורי סבתא

אל תצטט את קופמן, בבקשה... :cry:

זה שאתה עוקב אחרי הבחור לא אומר שאחרים עושים זאת.
תנסה להיות ענייני לפעמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 10:52 
אני לא עוקב אחריו, אבל זה עוד מטבע לשון שהוא הצליח להכניס לשפת הרחוב הספורטיבי (כמו "קולקציה של אפסים " "כלום ושום דבר" וכו').
וזה כל פעם צורם לי מחדש לשמוע או לקרוא אותם, בטח על שחקנים מהפועל תל אביב, תודה על ההתחשבות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:30 
מקווה מאוד שלא נשמע דיבורים להחליף אותו. זו תהיה טעות ענקית בעיני.
הקבוצה הזו שווה הרבה יותר מהמקום שבו היא נמצאת כרגע ועם הזמן אני מאמין שזה גם יקרה.
אם יחליפו אותו הליצן כדורגל ישראלי ממוצע אנחנו באמת נהיה בצרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:39 
הוקיץ' כתב:
הקבוצה הזו שווה הרבה יותר מהמקום שבו היא נמצאת כרגע ועם הזמן אני מאמין שזה גם יקרה.
מזל שמימר מצא קבוצה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:40 
הוקיץ' כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:41 
הוקיץ' כתב:

באמת שואל,באיזה מחזור כן תחשוב שצריך להחליף אותו אם לא יהיה שינוי בצבירת הנקודות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:47 
לפי הראיון של ניסנוב אחרי ההפסד לחיפה ב103 זו לא אופציה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:47 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

באמת שואל,באיזה מחזור כן תחשוב שצריך להחליף אותו אם לא יהיה שינוי בצבירת הנקודות?
אחרי סיבוב וחצי

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:48 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

למה לחשוב להחליף אותו? מה עם להחליף או להוסיף שחקנים שיודעים לשים את הכדור ברשת? למה אתה חושב שמאמן אחר יגרום לספורי, עאבד או זיקרי לכבוש, להוריד מדמארי את החלודה...
שנים קודמות משחקים שלמים לא היית מגיע למצב. לא הצלחת לחבר יותר משני פסים... קצת סבלנות לא תזיק כדי לבנות פה משהו לאט לאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:48 
Yalla Hapoel כתב:
הוקיץ' כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קובי רפואה
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:50 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

זו שאלה טובה, הייתי אומר לפני מכבי חיפה בסיבוב הבא, בהנחה שבאמת נמשיך להראות ככה ולצבור נקודות ככה. מקווה שלא נגיע לשם עם הדילמה הזו.
למען האמת אם נמשיך להראות ככה לא הייתי מחליף אותו בכל מקרה, ממש עד הירידה חס וחלילה, אבל זה מתוך הבנה שזו תרבות הכדורגל פה אני נוקב בתאריך.

נערך לאחרונה על ידי בר קולמוסא בתאריך 04 נובמבר 2018, 22:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:50 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:

לא יודע להגיד. בהחלט יכול להיות שעוד שני מחזורים אני אחשוב אחרת.
אני אישית לא מאמין שהמצב הנוכחי ימשיך. או שהקבוצה תיכנס למשבר, תאבד ביטחון ותשחק גרוע (ובמקרה כזה מן הסתם רפואה צריך לעזוב), או שהם יתחילו לצבור נקודות.
קשה לי להאמין שהם ימשיכו להיראות ככה ולא יצברו נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:53 
בשום מחזור לא צריך להחליף את רפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2018, 22:56 
chimpfive כתב:
בשום מחזור לא צריך להחליף את רפואה.

בטוח לא בכל הקורצקים והיובל נעים למיניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: