עומר19891 כתב:
אז מה האמת?
הסגל שלנו לטעמי מהגרועים בליגה אם לא הגרוע שבהם.
״שמות״ כמו עומר דמארי ואחמד עאבד שלא הגיעו להפועל עד כתיבת שורות אלו לא עושים עלי רושם.
על הקבוצות הגדולות אין בכלל מה לדבר, וגם לקבוצות ״בינוניות״- מכבי פתח תקוה/בני יהודה/סכנין/נתניה יש סגלים משמעותית טובים משלנו.
זה משאיר אותנו עם אשדוד ורעננה- שאצל כל אחת מהן תמצא לפחות 5-6 שחקנים שאם מגיעים להפועל הם באנקר בהרכב. אז במה בדיוק טעיתי?
סגלים "משמעותית" טובים משלנו..משמעותית!!
מה אני אגיד לך, כל כך חבל שאין לנו בהרכב שחקנים כמו כוכבי נתניה דודי תירם, ג'ונתן בורשטיין, אביב אבהרם, ויקי כחלון, סתיו פינש וחלוץ האימים שובל גוזלן...שלא לדבר על תותחי בני יהודה מתן בלטסקה, דין מורי, איציק עזוז ויובל אשכנזי.. איפה אנחנו ואיפה הם..
דגני גוטליב עגייב דמארי עאבד וזיקרי הם שחקני "ליגת על" לכל דבר. הצעירים שלך- אליאס עידן כהן רז שלמה ספורי ולקס לא נופלים מרוב הצעירים של קבוצות אחרות (והשניים האחרונים היו שחקנים לגיטימיים בקבוצות שאליהם הושאלו). אני לא אומר שאנחנו איזו אימפריה, אני אומר שכל הליגה הזו היא פח זבל ואנחנו לא יותר פחים מקבוצות אחרות.
אז אולי קבוצות פגעו פה ושם עם זרים יותר טובים וקבוצות מקריצות פתאום איזה ירדן שועה או מנור סלומון שקצת יותר מתבלטים, אבל מכאן ועד להגיד שהקבוצות האלה עם סגלים "משמעותית טובים משלנו" זה קשקוש.
הסיבה שאנחנו משחקים מולם "שווה בשווה" כהגדרתך (ולדעתי בחלק מהמשחקים היינו עדיפים) היא לא בזכות הוד מעלתו קובי רפואה כמו שמציירים כאן, אלא בעיקר בגלל שאנחנו לא נופלים בחומר השחקנים מהשאר. לעומת זאת, העובדה שהבקענו ארבעה שערים בשמונה משחקים, מלמדת על בעיה רצינית של קבלת החלטות ברחבת ה-16 וזו דווקא כן בעיה שהמאמן צריך לפתור ובינתיים הוא לא עושה את זה.