תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול יוני 18 - דיונים
הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 08:38 
בנוהל, שיפורסמו מחיר על הקבוצה ושיגידו מה עושים כדי למצוא רוכש, שזה מקביל למה עושים כדי להוציא את הקבוצה מהבוץ,
פשוט כי זאת הדרך היחידה.

אבל מה אנחנו באים בטענות אליהם, הטענות הם רק לעצמנו שאנחנו אפילו לא דורשים את זה.
מועדון מת.
משתקמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
מתי הקהל של הפועל יתעורר?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

ומה? נפגין מחוץ לביתם של הניסנובים?
כמה קל לשכוח לפעמים את המצב הנתון אה.. אז הם לא מוכנים לשלם 200 דולר שככל הנראה אין בתקציב לראדי וז'אורז'ניו.
עושה לכם קצת TB לתקופה של כבירי ושות', מלבד זה שאין הבטחות ללא כיסוי. כאן אין גורם חיצוני ממן. אני דווקא מאוד מרוצה מהם ביחס למצב.
כמו בכל עונה, אוהדי הפועל הנאמנים מתעקשים להתעלם מהשוט הכי רציני שיש להם במערכת היחסים של אוהדים מול בעלים: חרם מנויים.
אמנם הפועל מוכרת מעט מנויים כמו שזה נראה, אבל צריך היה להיות מהלך מתוקשר של חרם כדי שהאנשים האלה יבינו שהקהל לא מטומטם. ואם זה לא עזר - חרם כרטיסים. אתם לא רוצים להכניס את היד לכיס? רוצים להפוך אותנו לבני יהודה? אוקיי. אז תוציאו את היד שלכם מהכיס שלנו. אנחנו נבוא כמו שבני יהודה באים

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 10:50 
אני לא מבין מה הפאניקה,
למה אתם קופצים למסקנות רק לפי איזה אתר צהובון?
בואו נחכה להתפתחויות אמיתיות ואז נשפוט
ז׳ורז׳יניו דמארי וראדי ללא ספק על הכוונת ואם שלושתם יוחתמו אני לא מבין את הטענות של הקהל
פשוט צריך סבלנות, סהכ בניגוד להנהלות קודמות פועלים פה בשקט יחסי ולא כל שטות יוצאת לתקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 11:17 
הדבר היחידי שאנחנו יכולים לדרוש מהבעלים האלה זה שיפעלו עבור האינטרסים של הקבוצה בעדיפות ראשונה.
במצב הנוכחי זה אומר 2 דברים:
1. להחזיק את הקבוצה מעל המים שזה אומר להעמיד את התקציב הכי גבוה שהם יכולים תוך כדי מחשבה קדימה
2. הדבר העיקרי - לעשות הכל כדי למצוא רוכש לקבוצה. לא לחכות שתבוא הצעה, אלא להיות אקטיבים. אם הם לא עושים את זה, זו בעיה.

אני לא אבקש מאף אחד להכניס יד לכיס ולהביא כסף שאין לו או אפילו כסף שהוא לא מעוניין להביא מהבית.

בעיניי לשלם לראדי 200 אלף דולר לעונה זו החלטה לא נכונה עבור מועדון כמו הפועל ולא הוא צריך להיות המדד לתפקוד שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 12:06 
joshsoos כתב:
לא, לא נעשה כלום כי כולם זומבים כמוך ובתמורה נקבל מחירי מנויים יקרים בשביל קבוצה שתיאבק על כניסה לפלייאוף עליון.
כנראה שיש הרבה אוהדים ששכחו מי זו הפועל תל אביב, אולי כדאי כבר שיעברו לאהוד את אשדוד או בני יהודה או כל קבוצה קטנה אחרת, שם לפחות מחירי המנויים זולים עד לא קייימים וכיף ביציע.

בוא נשים דברים על דיוקם, אני ממש לא זומבי ולא מנותק ממצב הקבוצה, אם כבר אתה זה שקרוב יותר ליהות זומבי עם הסיסמאות האלה של "אוהדים ששכחו מי זאת הפועל".
אף אחד לא שכח, הפועל זאת הפועל עם המסורת האירופית והקהל הגדול, אממה, להפועל היום אין כסף. ובכדורגל זה שם המשחק. עד כה על הכוונת יש שחקנים שהם נחשבים כמוכחים בליגה. כרגע יש איתם מו"מ וזה בסדר אם לא רוצים לשהלם להם 200 אלף דולר או סכום כזה או אחר שחורג מהתקציב. זה לא המדד לבעל בית קמצן או וואטאבר, בעיני הניסנובים מחושבים, לא באים להכניס את היחד עמוק לכיס (וחבל שכך) ומתנהלים בהתאם לתקציב שיש, כמו גם בית"ר כרגע וכמו נתניה שעם תקציב לא גדול מצליחים להגיע לאחלה של תוצאות בפועל אחרי עונות איומות להזכירך.

הקבוצה עמדה למכירה ועובדה שאף אחד לא קפץ על המציאה. הם כרגע מנהלים את הפועל ואת ההתחייבויות והחובות שיש בצורה טובה כדי להגיע למצב שנייצב את המועדון מבחינה כלכלית. זה לא הוקוס פוקוס תוך כדי עונה אחת ויאללה להציע סכומים של 300 אלף יורו כמו פעם.

בנוגע למחירי המנויים, מסכים שהם מעט יקרים. וזה לא משהו שחדש בהפועל, מאז ומתמיד בין היקרים בליגה, אני אישית גם לא מחדש כי מאמין שיעשו הוזלה במחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 12:06 
joshsoos כתב:
לא, לא נעשה כלום כי כולם זומבים כמוך ובתמורה נקבל מחירי מנויים יקרים בשביל קבוצה שתיאבק על כניסה לפלייאוף עליון.
כנראה שיש הרבה אוהדים ששכחו מי זו הפועל תל אביב, אולי כדאי כבר שיעברו לאהוד את אשדוד או בני יהודה או כל קבוצה קטנה אחרת, שם לפחות מחירי המנויים זולים עד לא קייימים וכיף ביציע.

בוא נשים דברים על דיוקם, אני ממש לא זומבי ולא מנותק ממצב הקבוצה, אם כבר אתה זה שקרוב יותר ליהות זומבי עם הסיסמאות האלה של "אוהדים ששכחו מי זאת הפועל".
אף אחד לא שכח, הפועל זאת הפועל עם המסורת האירופית והקהל הגדול, אממה, להפועל היום אין כסף. ובכדורגל זה שם המשחק. עד כה על הכוונת יש שחקנים שהם נחשבים כמוכחים בליגה. כרגע יש איתם מו"מ וזה בסדר אם לא רוצים לשהלם להם 200 אלף דולר או סכום כזה או אחר שחורג מהתקציב. זה לא המדד לבעל בית קמצן או וואטאבר, בעיני הניסנובים מחושבים, לא באים להכניס את היחד עמוק לכיס (וחבל שכך) ומתנהלים בהתאם לתקציב שיש, כמו גם בית"ר כרגע וכמו נתניה שעם תקציב לא גדול מצליחים להגיע לאחלה של תוצאות בפועל אחרי עונות איומות להזכירך.

הקבוצה עמדה למכירה ועובדה שאף אחד לא קפץ על המציאה. הם כרגע מנהלים את הפועל ואת ההתחייבויות והחובות שיש בצורה טובה כדי להגיע למצב שנייצב את המועדון מבחינה כלכלית. זה לא הוקוס פוקוס תוך כדי עונה אחת ויאללה להציע סכומים של 300 אלף יורו כמו פעם.

בנוגע למחירי המנויים, מסכים שהם מעט יקרים. וזה לא משהו שחדש בהפועל, מאז ומתמיד בין היקרים בליגה, אני אישית גם לא מחדש כי מאמין שיעשו הוזלה במחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
מציע להנהלה כבר להוציא חולצות רטרו של עונת הפירוק לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 12:27 
redrony כתב:
הדבר היחידי שאנחנו יכולים לדרוש מהבעלים האלה זה שיפעלו עבור האינטרסים של הקבוצה בעדיפות ראשונה.
1. להחזיק את הקבוצה מעל המים שזה אומר להעמיד את התקציב הכי גבוה שהם יכולים תוך כדי מחשבה קדימה
2. הדבר העיקרי - לעשות הכל כדי למצוא רוכש לקבוצה. לא לחכות שתבוא הצעה, אלא להיות אקטיבים. אם הם לא עושים את זה, זו בעיה.

אני לא אבקש מאף אחד להכניס יד לכיס ולהביא כסף שאין לו או אפילו כסף שהוא לא מעוניין להביא מהבית.

בעיניי לשלם לראדי 200 אלף דולר לעונה זו החלטה לא נכונה עבור מועדון כמו הפועל ולא הוא צריך להיות המדד לתפקוד שלהם

אתה יכול להיות בטוח שהם לא אקטיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 13:27 
עם כמה שהניסנובים נראים לי כמו אנשים שנהנים מהסטטוס של בעלים של הפועל, אני חושב שאם תהייה הצעה אמיתית על השולחן הם ילכו.
כשאנשים באים לעשות סיבוב על הפועל זה ניכר לעין, הניסנובים לא מתלהבים מפרסום או כותרות ודי מתחת לראדר, לא מרגיש לי שהם באו לפה בשביל זה
מבחינתם, כל עוד הם יחזירו את הפועל למצב של יציבות כלכלית, יסגרו את החובות ותביעות נגדה ויעמידו קבוצה לגיטימית בחלק העליון של הטבלה הם עשו את שלהם
מה עוד הם יכולים לעשות כדי למשוך רוכש? לפרסם ביד2?
עבור הרוכשים שהקהל מפנטז עליהם רכישה של הפועל היא פינטס ( כולל החובות) ולכן לא נראה לי שיש מישהו רציני שרק מחפש להוציא את הכסף עלינו
הדבר היחיד שהם לא עושים ויכול לעלות את המניה של הפועל זה שדרוג מחלקות הנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 13:41 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:

אתה יכול להיות בטוח שהם לא אקטיבים.

אני מניח שאתה צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אמרתי עוד לפני 5 שנים, שהסכנה הכי גדולה להפועל שכבר הייתה במסלול התרסקות זאת הצלחה של באר שבע.
מכל מקום שהוא לא מהרגש, עדיף לנו 5 אליפות של מכבי על פני אחת של באר שבע. זאת האמת.
אני זוכר שכתבת את זה ואני זוכר שזה היה נשמע אז מופרך ומי יכול בכלל לקוות לאליפות צהובה.
אבל כשהבן שלי התחיל לדבר על הפועל באר שבע הבנתי שאתה כנראה צדקת .

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:35 
הדבר הכי מגוחך ששמעתי.
חמש אליפיות של מכבי ? אתם גנובים ?
אתם חושבים שהילד לא היה חוזר הביתה ואמר מכבי מכבי כמו שהוא אומר עכשיו באר שבע ?
מה נסגר איתכם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:38 
למה לעצור בחמש? חבל גם שערן זהבי לא נשאר ושלא היו גם כמה טרבלים רצופים של גולדהאר. ואם אפשר גם שמכבי תזכה בליגת האלופות, ככה שבכלל לא יזכרו מי זאת באר שבע, אפילו עדיף.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אמרתי עוד לפני 5 שנים, שהסכנה הכי גדולה להפועל שכבר הייתה במסלול התרסקות זאת הצלחה של באר שבע.
מכל מקום שהוא לא מהרגש, עדיף לנו 5 אליפות של מכבי על פני אחת של באר שבע. זאת האמת.

מה לעזאזל קראתי עכשיו :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:53 
אפס בהבנת הנקרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אפס בהבנת הנקרא.

קראתי שוב, הבנתי שוב, ועדיין - מה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 09:42 
לחובבי התקשורת והשופרים צנציפר מאתמול(וגם היום)בכתיבה אוהדת ומתחנחנת כלפי הפועל...
אולי הזמן לעבור לווינט בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 11:10 
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפס בהבנת הנקרא.

לא נראה לי שמישהו הבין. אולי יבוא הסבר בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 11:12 
redrony כתב:
Idandosh כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפס בהבנת הנקרא.

לא נראה לי שמישהו הבין. אולי יבוא הסבר בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 13:05 
א. גם אני שמח שבאר שבע מנצחת את מכבי - כתבתי שזה לא מהרגש, שמה לעשות משתלט גם עליי.
ב. באר שבע לוקחת לנו בסיס אוהדים, מכבי לא. מה כל כך קשה להבין?
הם הפועל, הם אדום, והם אלטרנטיבה לערסים מירושלים ולמכבי ישראל תל אביב. זה אולי נשמע פשטני אבל ככה גודל בסיס אוהדים מעבר לאבא ובן.
העניין סביבנו יורד כשיש התנגשות בין באר שבע למכבי. הם מספיק הפכים, וזה רלוונטי גם מבחינת חיפוש רוכש או ספונסרים שמחפשים פוטנציאל שיווק.
אנחנו לא אנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 13:14 
NARKOTIKA כתב:
א. גם אני שמח שבאר שבע מנצחת את מכבי - כתבתי שזה לא מהרגש, שמה לעשות משתלט גם עליי.
הם הפועל, הם אדום, והם אלטרנטיבה לערסים מירושלים ולמכבי ישראל תל אביב. זה אולי נשמע פשטני אבל ככה גודל בסיס אוהדים מעבר לאבא ובן.
העניין סביבנו יורד כשיש התנגשות בין באר שבע למכבי. הם מספיק הפכים, וזה רלוונטי גם מבחינת חיפוש רוכש או ספונסרים שמחפשים פוטנציאל שיווק.
אנחנו לא אנגליה.

לוקחים לנו בסיס אוהדים?
חוץ מאדום נחמד, לא נראה שבאמת יש ילדים שגרים באיזור המרכב ופתאום הם מתחילים לאהוד את ב"ש...
אולי זה נכון לגבי ילדי הקיבוצים בדרום.
ועדיין מעדיף 10 אליפויות של ב"ש מאשר של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 13:26 
NARKOTIKA כתב:
אנחנו לא אנגליה.

קודם כל, די קשה להבין שאתה כותב משפט סתום בלי קשר לכלום.
שנית, אף אחד לא לוקח לך בסיס אוהדים. אם מכבי היתה אלופה נצחית, אז ילדים שרק מתוודעים לכדורגל ואין להם ירושה בבית היו הולכים למכבי. ביום שהפועל יחזרו להיות רלוונטים יחזרו גם האוהדים, בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנחנו לא אנגליה.

לוקחים לנו בסיס אוהדים?
חוץ מאדום נחמד, לא נראה שבאמת יש ילדים שגרים באיזור המרכב ופתאום הם מתחילים לאהוד את ב"ש...
אולי זה נכון לגבי ילדי הקיבוצים בדרום.
ועדיין מעדיף 10 אליפויות של ב"ש מאשר של מכבי
תתפלא. ילד שספג שמכבי או ביתר הם חמאס וחיזבאללה בהתאמה, לא יכול להתקרב אליהן. אבל מה לגבי מכבי חיפה או באר שבע?! כלום, קבוצות עם כסף והישגים בעבר או בהווה.
אז חיפה על הקנטים אבל באר שבע כבר 3 שנים בטופ.
ילדים במרכז?! אתה יודע כמה ילדים, חלקם כבר מבוגרים כבר, אני מכיר מאזור תל אביב (שאין להם קשר לכרמל) שאוהדים את מכבי חיפה? שגדלו והעריצו, כל אחד בדורו, את הכוכבים בירוק (בתקופתי אלה היו רוזנטל, ממן, סלקטר, ארמלי, אבי רן ז"ל ואחרי כן התקופה של ברקוביץ', עטר ושות' וכוכבי העשור הקודם).

קיבוצים בדרום? למה שילדים שם יגדלו כמו אחיהם הגדולים או הוריהם להיות אוהדי הפועל תל אביב, כשליד הבית יש להם את האימפריה של אלונה?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 15:01 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנחנו לא אנגליה.

שנית, אף אחד לא לוקח לך בסיס אוהדים. אם מכבי היתה אלופה נצחית, אז ילדים שרק מתוודעים לכדורגל ואין להם ירושה בבית היו הולכים למכבי. ביום שהפועל יחזרו להיות רלוונטים יחזרו גם האוהדים, בקלות.

ברור שבפועל יחזרו להיות רלוונטים זה יעזור. השאלה היא מה עדיף בתווך. ולא, אם מכבי הייתה אלופה נצחית היא לא הייתה שותה לך את כל הקהל, יש אנשים שהם לא עדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 15:53 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
אנחנו לא אנגליה.

ברור שבפועל יחזרו להיות רלוונטים זה יעזור. השאלה היא מה עדיף בתווך. ולא, אם מכבי הייתה אלופה נצחית היא לא הייתה שותה לך את כל הקהל, יש אנשים שהם לא עדר.

האוהדים שאתה נלחם עליהם, רובם כן. ונכון, מכבי לא היתה שותה לך את כל הקהל וגם ב״ש.
הקהל ״נשתה״ כי הפועל לא מעניינת (פ״ת לא תורם כמובן).
כנראה מה שבתווך לא מספיק מעניין כי אנחנו לא בני יהודה ואפילו לא נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2018, 07:21 
האופציה על פייסל מומשה והוא נשאר (פייסבוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
בחיי שאני לא מבין את מהות הכתבה על ההוא מאוסטריה ולמה זה בכלל רלוונטי אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 10:38 
נחמד ש"מכוונים גבוה", לפחות לפי השחקנים שפונים אליהם.

בכל מקרה, מתי הברזילאי נוחת פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 10:39 
mr.durden כתב:
בחיי שאני לא מבין את מהות הכתבה על ההוא מאוסטריה ולמה זה בכלל רלוונטי אלינו?

לא קשור, הסוכן רוצה לעשות ספין וסיבותיו ברורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2018, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
האוסטרי שחקן לב״ש או מכבי, לא אתפלא אם זאת ידיעה מחו״ל ובלבלו אותנו עם אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: