תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
רמת הכדורגל נמוכה מאוד, אבל הוא מקבל את ההחלטות הנכונות (לדעתי) גם ברמת ההרכבים וגם ברמת החילופים. בהחלט מגיע לו הקרדיט להמשיך גם בעונה הבאה.
בתקווה שעם שחקנים יותר טובים גם רמת הכדורגל תהיה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 15:41 
אגב, אני לא מנקה את רפואה, תפקיד המאמן הוא גם לשפר שחקנים. לשבת איתם עם וידאו ולהראות להם איפה הם טועים.
אבל כנראה שיש שחקנים שמה לא תגיד להם, אין להם יכולת מינימלית להפנים ולבצע.
שחקנים חייבים לדעת את המגבלות שלהם, שחקן כמו דגני למשל. הוא בלם מצוין, מבין את המשחק בכל מה שקשור לחלק ההגנתי, אבל שהוא עם הכדור יש לו איזו הרגשה שכל מסירה שלו צריכה להיות פס לגול או לשלוח כדור 60 מטר קדימה. קח אותו, תסביר לו.
כנ"ל אביחי ידין. אני בכוונה מדבר על השחקנים שאני חושב שיש להם יכולות, כי על האחרים וויתרתי מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 16:06 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
דווקא רפואה הצליח עם סגל אלמוני והוביל את מכבי פ״ת להצלחה

רפואה מביא תוצאות השנה אבל הרמה היא אפס.
מה שמפריע לי אצלו יותר מזה שהקבוצה לא משחקת זה הדיבור הגבוה שלו
בראיונות,אני יודע מה צריך אני יודע מה לעשות אני ואני ואני וכלום לא קורה.
זה מראה על בן אדם שחי בהכחשה או בשפת העם-מזיין את המח.
מכבי פת זה לא הפועל תא לירון...,הפועל צריכה פיגורה ואם לא רוני לוי שהוא היחיד בערך
שאני יכול לחשוב כמתאים מאד אז אבוקסיס וקלינגר עדיפים בהרבה על רפואה.
לא יודע אני לא מתרשם ממנו בכלל

פיגורה כמו גוטמן השפן?
כמה פיגורות כבר יש לך? רוני לוי לא בכדי לא מאמן בארץ, הבנתי ששחקנים פשוט לא סובלים אותו
ושיש לו אישיות בעייתית מאד.
רפואה עד כה עושה רושם של מאמן טוב.
יציבות זה חלק מהעניין, תן למאמן לרוץ, גם את אבוקסיס העיפו מהר מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
קובי רפואה עומד מבחינתי בשני מבחנים:
1. אחוזי הצלחה טובים מאוד.
2. מעלה בכל משחק את ההרכב הכי טוב שאפשר, בלי הזיות למיניהן. עם כמה שזה נשמע טריוויאלי, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לנו מאמן שלא עושה ניסויים הזויים, מעלה שחקנים לא לעניין, מתעקש על דברים שלא עובדים. זה מראה לי שהוא מבין מה הוא רואה על המגרש (גם כן לא טריוויאלי), יש לו יכולת הסקת מסקנות והוא מונע מרצון להצליח, ולא מאגו או מרצון להוכיח שהוא יודע יותר טוב מכולם.

לגבי איכות הכדורגל, אני לא יכול להאשים אותו בהתחשב בחומר שיש לו. קיבל סגל עלוב בירושה מאיווניר וגם בינואר קיבל מעט מאוד כלים לשדרג את הקבוצה. מבחינתי הוא עושה עד עכשיו את המקסימום.

בהתחשב בעבודה שהוא עושה עד עכשיו, הוא צריך לקבל את הקרדיט לעונה הבאה. מה שמטריד אותי זה אילו כלים הוא יקבל מהבעלים בשביל לבנות קבוצה שמשחקת כדורגל ומביאה תוצאות. אני לא יותר מדי אופטימי בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מטנפי הפורום המקצועיים
הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 19:44 
עד כה, הרכש של רפואה מינואר די מוצלח. עגייב סבבה, מוליץ' ופירסמן לא רעים בכלל. רק דור חוגי די נפילה. אחוזים טובים סה"כ.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 22:15 
קודם כל, כל מילה של יובל.
דבר שני אני לא מסכים שדור חוגי הוא נפילה. סך הכל שיחק 4 משחקים ונראה מאוד דינאמי וגם בישל גול במשחק נגד נשר ולדעתי גם נגד אחי הוא בישל את הגול, שזה בתכלס יותר ממה שברשצקי עשה העונה.
רפואה הביא לנו פיזיות ומהירות בחלון שלו.
אני חושב שבסך הכל הפועל נראית יותר טוב מאז שהוא בא. מבחינת תוצאות בטוח. אבל גם יש מישהו שעושה סדר. להוציא את ברשצקי אחרי 30 דקות, להושיב את אוסטווינד על הספסל כי השתן עלה לשניהם לראש.
מציב הרכבים טובים סך הכל (חוץ משלשום, לקס וידין ביחד זה אסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 23:36 
redrony כתב:
אגב, אני לא מנקה את רפואה, תפקיד המאמן הוא גם לשפר שחקנים. לשבת איתם עם וידאו ולהראות להם איפה הם טועים.
אבל כנראה שיש שחקנים שמה לא תגיד להם, אין להם יכולת מינימלית להפנים ולבצע.
שחקנים חייבים לדעת את המגבלות שלהם, שחקן כמו דגני למשל. הוא בלם מצוין, מבין את המשחק בכל מה שקשור לחלק ההגנתי, אבל שהוא עם הכדור יש לו איזו הרגשה שכל מסירה שלו צריכה להיות פס לגול או לשלוח כדור 60 מטר קדימה. קח אותו, תסביר לו.
כנ"ל אביחי ידין. אני בכוונה מדבר על השחקנים שאני חושב שיש להם יכולות, כי על האחרים וויתרתי מזמן

את דגני וידין כבר אי אפשר ללמד שום דבר זה המוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 23:43 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
דווקא רפואה הצליח עם סגל אלמוני והוביל את מכבי פ״ת להצלחה

רפואה מביא תוצאות השנה אבל הרמה היא אפס.
מה שמפריע לי אצלו יותר מזה שהקבוצה לא משחקת זה הדיבור הגבוה שלו
בראיונות,אני יודע מה צריך אני יודע מה לעשות אני ואני ואני וכלום לא קורה.
זה מראה על בן אדם שחי בהכחשה או בשפת העם-מזיין את המח.
מכבי פת זה לא הפועל תא לירון...,הפועל צריכה פיגורה ואם לא רוני לוי שהוא היחיד בערך
שאני יכול לחשוב כמתאים מאד אז אבוקסיס וקלינגר עדיפים בהרבה על רפואה.
לא יודע אני לא מתרשם ממנו בכלל

פיגורה כמו גוטמן השפן?
כמה פיגורות כבר יש לך? רוני לוי לא בכדי לא מאמן בארץ, הבנתי ששחקנים פשוט לא סובלים אותו
ושיש לו אישיות בעייתית מאד.
רפואה עד כה עושה רושם של מאמן טוב.
יציבות זה חלק מהעניין, תן למאמן לרוץ, גם את אבוקסיס העיפו מהר מידי

ממה שראיתי עד עכשיו מבחינת רמה וחיבור של קבוצה חלש מאד.
אני לא מרגיש שהוא המאמן הנכון עבור המועדון בליגת העל,הלוואי שאטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2018, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
הראשון מזה שנים שלא בא להוכיח על חשבוננו שהוא יכול להמציא את הכדורגל מחדש עם ה"עקרונות" שלו (רן בן שמעון התחיל עם זה, נדמה לי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2018, 14:46 
יובל כתב:
קובי רפואה עומד מבחינתי בשני מבחנים:
1. אחוזי הצלחה טובים מאוד.
2. מעלה בכל משחק את ההרכב הכי טוב שאפשר, בלי הזיות למיניהן. עם כמה שזה נשמע טריוויאלי, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לנו מאמן שלא עושה ניסויים הזויים, מעלה שחקנים לא לעניין, מתעקש על דברים שלא עובדים. זה מראה לי שהוא מבין מה הוא רואה על המגרש (גם כן לא טריוויאלי), יש לו יכולת הסקת מסקנות והוא מונע מרצון להצליח, ולא מאגו או מרצון להוכיח שהוא יודע יותר טוב מכולם.

לגבי איכות הכדורגל, אני לא יכול להאשים אותו בהתחשב בחומר שיש לו. קיבל סגל עלוב בירושה מאיווניר וגם בינואר קיבל מעט מאוד כלים לשדרג את הקבוצה. מבחינתי הוא עושה עד עכשיו את המקסימום.

בהתחשב בעבודה שהוא עושה עד עכשיו, הוא צריך לקבל את הקרדיט לעונה הבאה. מה שמטריד אותי זה אילו כלים הוא יקבל מהבעלים בשביל לבנות קבוצה שמשחקת כדורגל ומביאה תוצאות. אני לא יותר מדי אופטימי בהקשר הזה.

אני מסכים עם כל מילה שכתבת, רק שואל את עצמי דבר אחד, האם תפקידו של מאמן לא לקחת שחקן שעושה אותה טעות פעם אחר פעם (אני לא מדבר על ביצוע, זה כבר יותר קשה), לתפוס אותו באוזן ולהראות לו מה לעשות נכון.
כי זה שהוא מביא תוצאות זה יופי, אבל כתבתי פה קודם, אי אפשר לנתק את זה מהעבודה שהפועל משחקים נגד אוויר. נגד חדרה הפועל היו זוועה וחדרה "טובים" וזה הספיק להם ל 0:0 ולאולי מצב אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2018, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
חדרה שבנס לא העיפה את נתניה שכולם גומרים ממנה כאן?

נתניה סיימה את העונה הסדירה עם 63 ( כולל ה 9 שהפחיתו לה )נקודות 9 יותר מעכו במקום השני ו 11 יותר מהפועל רג (שאיבדה את זני השחקנים הכי טובים שלה בינואר). עם מאז שערים של 33+

אנחנו בקצב של 61 נקודות ומאז שערים של 24+ הרבה מזה בגלל שנתניה היו קבוצה התקפה עם יותר מ 2 שערים למשחק ואנחנו קבוצה הגנה עם 0.6 שערי חובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2018, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
פרספקטיבה אחרת -
ב ארסנל יש אוהד בשם רובי שהקים את ארסנל פאן טי וי (AFTV) לפני 5 שנים. העסק גדל והצליח ומדובר על ערוץ האוהדים הכי נצפה בעולם (לפי נתוני יו טיוב 20 מיליון צפיות בחודש בממצוע!), הערוץ התפרסם אודות לאוהדים הצבעוניים שהיו שמחים, יצורים, הזויים, צבעוניים ובעיקר בגלל הביקורות והעצבים אחרי הפסדים שהפכו לקאלט עולמי.
השיא הגיע בעונה הזאת כשהקטור ביירין המגן הימני הספרדי של ארסנל תקף בראיון (ואז גלש לטוויטר) באופן ישיר את הערוץ על כך שהם מרוויחים על גבי ארסנל מכשלונות ולכן הביקורות שלהן לא רלוונטיות.
מדובר על אוהדים שקונים כרטיסים במיטב כספם והולכים בכל שבוע לבית ובחוץ וכל המשחקים גם בחו"ל (ארסנל דורשת את מחירי הכרטיסים הכי גבוהים באנגליה).
היום למי שצופה בפריימיר ליג ועוקב יודע שזה חלק בלתי נפרד מארסנל והמותג AFTV הוא כבר שם נרדף לקבוצה (בעיקר ללעג מצד אוהדי שאר העולם - Waiting for AFTV like...) ועדיין הכאב הוא אמיתי וכנה נוכח מצבה של הקבוצה, השיא היה שרובי ראיין אוהד עיוור לפני כחודש שאמר לאחר תיקו מאכזב - "הדבר הכי טוב מהמשחק היום זה שלא ראיתי ממנו כלום בגלל שאני עיוור".

אני בטוח שרוב רובם של "מטנפי הפורום המקצועיים" אלה לא מתחזים ולא אוהדי כורסה, אלה אוהדים כמוני כמוכם.
גם לי יש ביקורת מקצועית בעיקר על הקבוצה וגם ביקורת פחות מקצועית על הדרך שבה ההנהלות בוחרות והולכות, אני מתבטא בצורה אחת ויש כאלה שבצורה אחרת,
לא חושב שהם פחות אוהדים ממני וגם אני מתבאס לפעמים שהם לא חושבים כמוני אבל אלה החיים, מי משמבושם לו לקלל זה גם כולה פורום עם כינויים להיפגע זאת בחירה לפעמים.

ד"א תראו AFTV זה באמת אחלה ערוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2018, 23:32 
ההתעסקות כאן בנקודות פחות רלוונטית.
ידעתי שהרמה בלאומית נמוכה,אבל לא חשבתי עד כמה היא נמוכה.. אני לא חושב שרבים מאיתנו חוצפנים שהם מבקשים לראות כדורגל טוב.
במשחקים מול אחי נצרת ומול קטמון פשוט שיחקנו נגד אין הגנה,אני באמת לא מצליח להבין שיש שחקנים כמו אוסטוינד,עגייב,ברשצקי,הירש (לפחות לליגה הלאומית,יש להם כדורגל) מקבלים החלטות בצורה כל כך גרועה,חושבים רק על עצמם ופשוט לא מייצרים התקפה אחת נורמלית.
הדבר העצוב מהעונה הזאת שכדי שלא ניאבק על ירידה גם בעונה הבאה,כנראה נצטרך להחליף את מרבית ההרכב שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2018, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
פרספקטיבה אחרת -
ב ארסנל יש אוהד בשם רובי שהקים את ארסנל פאן טי וי (AFTV) לפני 5 שנים. העסק גדל והצליח ומדובר על ערוץ האוהדים הכי נצפה בעולם (לפי נתוני יו טיוב 20 מיליון צפיות בחודש בממצוע!), הערוץ התפרסם אודות לאוהדים הצבעוניים שהיו שמחים, יצורים, הזויים, צבעוניים ובעיקר בגלל הביקורות והעצבים אחרי הפסדים שהפכו לקאלט עולמי.
השיא הגיע בעונה הזאת כשהקטור ביירין המגן הימני הספרדי של ארסנל תקף בראיון (ואז גלש לטוויטר) באופן ישיר את הערוץ על כך שהם מרוויחים על גבי ארסנל מכשלונות ולכן הביקורות שלהן לא רלוונטיות.
מדובר על אוהדים שקונים כרטיסים במיטב כספם והולכים בכל שבוע לבית ובחוץ וכל המשחקים גם בחו"ל (ארסנל דורשת את מחירי הכרטיסים הכי גבוהים באנגליה).
היום למי שצופה בפריימיר ליג ועוקב יודע שזה חלק בלתי נפרד מארסנל והמותג AFTV הוא כבר שם נרדף לקבוצה (בעיקר ללעג מצד אוהדי שאר העולם - Waiting for AFTV like...) ועדיין הכאב הוא אמיתי וכנה נוכח מצבה של הקבוצה, השיא היה שרובי ראיין אוהד עיוור לפני כחודש שאמר לאחר תיקו מאכזב - "הדבר הכי טוב מהמשחק היום זה שלא ראיתי ממנו כלום בגלל שאני עיוור".

אני בטוח שרוב רובם של "מטנפי הפורום המקצועיים" אלה לא מתחזים ולא אוהדי כורסה, אלה אוהדים כמוני כמוכם.
גם לי יש ביקורת מקצועית בעיקר על הקבוצה וגם ביקורת פחות מקצועית על הדרך שבה ההנהלות בוחרות והולכות, אני מתבטא בצורה אחת ויש כאלה שבצורה אחרת,
לא חושב שהם פחות אוהדים ממני וגם אני מתבאס לפעמים שהם לא חושבים כמוני אבל אלה החיים, מי משמבושם לו לקלל זה גם כולה פורום עם כינויים להיפגע זאת בחירה לפעמים.

ד"א תראו AFTV זה באמת אחלה ערוץ.

1. איך לא שמעתי על הערוץ הזה???!!!
2. חייבים להקים ערוץ כזה להפועל.
(למרות שיש לנו יותר מידי חומר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 09:04 
Yalla Hapoel כתב:
ההתעסקות כאן בנקודות פחות רלוונטית.
ידעתי שהרמה בלאומית נמוכה,אבל לא חשבתי עד כמה היא נמוכה.. אני לא חושב שרבים מאיתנו חוצפנים שהם מבקשים לראות כדורגל טוב.
במשחקים מול אחי נצרת ומול קטמון פשוט שיחקנו נגד אין הגנה,אני באמת לא מצליח להבין שיש שחקנים כמו אוסטוינד,עגייב,ברשצקי,הירש (לפחות לליגה הלאומית,יש להם כדורגל) מקבלים החלטות בצורה כל כך גרועה,חושבים רק על עצמם ופשוט לא מייצרים התקפה אחת נורמלית.
הדבר העצוב מהעונה הזאת שכדי שלא ניאבק על ירידה גם בעונה הבאה,כנראה נצטרך להחליף את מרבית ההרכב שלנו.

השקר הכי גדול זה שצריך להחליף את רוב הסגל אם נעלה ליגה.
יש לך מקום ל 6 זרים ותהיה בטוח שיגיעו עוד כמה ישראלים.
לא צריך כל שנה להחליף את כל הסגל.
זה מה שחיפה עושה ולא מצליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 09:41 
מקצועית,צריך להחליף את רובו של הסגל,אבל אין לנו כרגע את הכסף להביא שחקנים יותר טובים וזה נכון גם לגבי זרים. זה שחשבנו שאוסטוינד,ברשצקי והירש הם שחקנים ברמה גבוהה זאת בעיה שלנו, כנראה שנצטרך להמשיך איתם כי התחליפים הטובים יותר עולים כסף וילכו לקבוצות שהיום טובות מאיתנו. בשורה התחתונה, כמה שזה בנאלי,עד שלא יהיה כסף גדול לא נחזור לצמרת ,זה נכון בארץ וזה נכון באנגליה,ספרד איטליה וכו'................לסטר וקריית שמונה, פעם ב 20 שנה רק מדגישות את הנאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 09:59 
בשביל להיות אמצע טבלה, אתה צריך לפגוע בזרים ולחזק את הקבוצה בכמה ישראלים
טובים.
סתם בשביל הדוגמא:
דמארי ועוד קשר זר תותח ועם הסגל הזה אתה יכול להיות אמצע טבלה.
הרבה יקום ויפול על זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 10:38 
מסכים אבלללל אין לנו כסף לזרים איכותיים, נשאר להתפלל לזרים זולים שיתבררו כשיחוק.אני לא יודע מה מצב החוזה של דמארי בחיפה אבל אם יש לו שם עוד שנה/שנתיים למה שיבוא??? וזר אחד נוסף יספיק? זאת מלחמה ידועה מראש עם רעננה ואשדוד שלפחות היום הסגל שלהם טוב משלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
מסכים אבלללל אין לנו כסף לזרים איכותיים, נשאר להתפלל לזרים זולים שיתבררו כשיחוק.אני לא יודע מה מצב החוזה של דמארי בחיפה אבל אם יש לו שם עוד שנה/שנתיים למה שיבוא??? וזר אחד נוסף יספיק? זאת מלחמה ידועה מראש עם רעננה ואשדוד שלפחות היום הסגל שלהם טוב משלך.
לדמארי אין חוזה בחיפה, הוא מושאל מלייפציג לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 20:53 
שער 7 נוסטלגיה כתב:

הסגל של רעננה ואשדוד טוב יותר משלנו?
את מי אתה מביא מרעננה או מאשדוד להפועל?
שמשחקים בליגת העל, הרמה עולה אוטומטית, ראית את זה בגביע.
דיי לעשות אותנו הפועל עכו.
תביא 3-4 ישראלים + 3 זרים טובים ותוכל להיות קבוצה טובה באמצע טבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

לא נמאס לך עם ה״את מי אתה מביא מX להפועל?״
כמו במקרה בני יהודה שהעלת, לאשדוד יש מושאלים ממכבי וב״ש ואצלינו זה פשוט לא יעבור.
אתה חושב שבלי מושאלים קבוצות כמו בני יהודה יכולות להשיג פלייאוף עליון עם תקציב שנושק למינימום?

ואם כבר שאלת אז: ג׳רפי, פיליפנקה, פיבן, דן ביטון, וובה בראון, קינדה, אינברום, בליסינג אלקה, דור ז׳אן ובנצי מושל.

מאורסיו, דין דוד וברוצ׳יץ מתנדנדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
מרעננה הייתי מביא את:
ניקוליץ', אמבולה, קמארה, דסה בוודאות.
אולי גם את בן והבה וכליבאת.

סתם כי שאלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 00:05 
לירון האדום כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

שמע יש עליך זחיחות לא מובנת,הסגל שלך כרגע זה פח אשפה נקודה.
חוץ משני בלמים שהם לגיטימיים(לפחות מבחינת נסיון)לליגת העל אין לך שום עמדה מאויישת ברמה הסבירה לעונה הבאה.
בנוסף יש את ידין ואת עגייב שרק שחקנים טובים לידם ירימו אותם לרמה טובה פלוס ומתקבלת על הדעת.
אתה אומר תפגע בזרים כאילו זה עניין של מה בכך,אם מכבי ובש לא פוגעות בזרים אתה תפגע בזרים?!
איזה זרים כבר תביא לפה?.
לכן כתבתי בתחילת האשכול אתה צריך קודם כל מאמן ברמה שיחבר קבוצה ויוציא ממנה את המקסימום,שיעשה שלם
שגדול מסך חלקיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 06:59 
זה המדד? מכבי חיפה? אז נתנו משחק טוב מולם בגביע (וגם אז לא הצלחנו להדיח אותם, ובדיעבד טוב שכך). זו קבוצה עם אחוזי הצלחה נמוכים מהפועל של 16/17 באותה נקודת זמן.
החגיגות שלהם בסיום מעידות על כמה הם פחים. בלי הפירוק לפני שנה, העונה שלנו היתה העתק לעונה הנוכחית שלהם.
במידה שעולים העונה ונהיה עם תקציב נמוך בעונה הבאה (20-25 מיליון), צריכים לשאוף להיות כמו נתניה/הפועל חיפה/בני יהודה - קבוצות עם תקציב נמוך שמשחקות כדורגל טוב ומהנה.
אישית אני מאוד מקווה שדמארי יגיע, שלא יהיו הפתעות בגזרה של זיקרי, שיגיע קשר 50/50 ברמה (חייב לפגוע פה בינגו), שיגיע לפחות מגן אחד טוב, ואז אולי נוכל לדבר על לא להתבזות בדרבים ולהשתחל לפלייאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 08:22 
שמוליקפוד - אני מבין שאתה בעד שנקבל מושאלים ממכבי?
כי אני נגד.
פיליפנקה? אחר הבלמים החלשים.
גרפי לא טוב יותר מיאנקו.
דן ביטון ברמה של ברשצקי/גנדה (לפני הפציעה).
שימו לב שגם אתה וגם רדפוקס מציינים לי שמות של זרים, זה בדיוק מה
שאני טוען, תפגע ב 3 זרים ואתה קבוצת אמצע טבלה לגיטימית.
קאמרה, אלקה, אמבולה, זרים כאלו ואתה והסגל שלך משתדרג משמעותית.
ברונו קונטי - הנה התשובה שלך לגבי זרים, אפשר להביא זרים טובים.
ראיתי את ניקוליץ בהפועל, פח.
עשיתם מהפועל כאילו אנחנו נלחמים בשיניים על עליה ויש לנו סגל של אולי פליאוף עליון
בלאומית.
צאו מהסרט, אליפות לא ניקח, פלייאוף עליון יהיה קשה מאד, אמצע טבלה במטרה לא להסתבך בתחתית זאת
המטרה והיא ברת ביצוע.
בשביל זה ברור שנצטרך להתחזק אבל לא ״חריש״.
3 ישראלים + 3 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
כי אני נגד.

אתה עדיין לא יורד לסוף דעתי.
אתה חושב שבני יהודה היו עושים פלייאוף עליון בלי להיות חממה של מכבי עם תקציב דל?

לא, לכן כל הקבוצות האלה שאתה מביא כדוגמא לא רלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 10:22 
נתניה נותנת עונת שיא שלמעט סבע וערן לוי, אף אחד לא הכיר את שאר השחקנים שלהם.
או שתכף תגיד לי שגם את עמוס אתה מעדיף על יאנקו.
כל מה שאני טוען זה שאין להשליך את העונה הזאת על העונה הבאה.
זה ברור לכל בר דעת שנצטרך להתחזק ב2-3 ישראלים + זרים.
הסגל שלנו לא כזה רע כמו שמנסים להפוך אותו, בל נשכח שיש גם את גנדה שיחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
ציטוט:
כי אני נגד.

אתה עדיין לא יורד לסוף דעתי.
אתה חושב שבני יהודה היו עושים פלייאוף עליון בלי להיות חממה של מכבי עם תקציב דל?

לא, לכן כל הקבוצות האלה שאתה מביא כדוגמא לא רלוונטיות.

מושאלים או לא זאת לא השאלה.
השאלה היא באיזה מצב מנטלי אתה מקבל שחקן בין אם הוא מושאל ובין אם הוא מוחתם. העניין המנטלי הוא המרכיב המכריע בשחקן הישראלי יותר מכישרון או כל רכיב אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 09:52 
el dudernio כתב:

נתניה סיימה את העונה הסדירה עם 63 ( כולל ה 9 שהפחיתו לה )נקודות 9 יותר מעכו במקום השני ו 11 יותר מהפועל רג (שאיבדה את זני השחקנים הכי טובים שלה בינואר). עם מאז שערים של 33+

אנחנו בקצב של 61 נקודות ומאז שערים של 24+ הרבה מזה בגלל שנתניה היו קבוצה התקפה עם יותר מ 2 שערים למשחק ואנחנו קבוצה הגנה עם 0.6 שערי חובה

נרי, לנתניה יש את דיא סבע וערן לוי, שני שחקני התקפה ברמה הכי גבוהה שיש, עם נסיון עשיר. לך אין שום דבר שמתקרב לזה.

ההחלטה שההנהלה קיבלה העונה היא לבנות קבוצה שתעלה ליגה, ולא בניה לעונה הבאה. בטווח הקצר זה כנראה ישיג את המטרה, אבל לא נבנה פה שלד לשנה או לשנים הבאות. שום שחקן צעיר לא עשה העונה התקדמות, אין שום דם חדש, אין זרים שמתאימים לליגת העל. יש את ינקו, דגני וגוטליב שהם שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, ואולי ברשצקי ועגייב שיכולים להיות חלק לגיטימי מהסגל אבל בטח לא בנויים כרגע להוביל את הקבוצה.

והבנאדם הבא שאומר לי שפיייסל מוליץ' זה חלוץ לליגת העל, דמו בראשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 11:29 
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

נרי, לנתניה יש את דיא סבע וערן לוי, שני שחקני התקפה ברמה הכי גבוהה שיש, עם נסיון עשיר. לך אין שום דבר שמתקרב לזה.

ההחלטה שההנהלה קיבלה העונה היא לבנות קבוצה שתעלה ליגה, ולא בניה לעונה הבאה. בטווח הקצר זה כנראה ישיג את המטרה, אבל לא נבנה פה שלד לשנה או לשנים הבאות. שום שחקן צעיר לא עשה העונה התקדמות, אין שום דם חדש, אין זרים שמתאימים לליגת העל. יש את ינקו, דגני וגוטליב שהם שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, ואולי ברשצקי ועגייב שיכולים להיות חלק לגיטימי מהסגל אבל בטח לא בנויים כרגע להוביל את הקבוצה.

והבנאדם הבא שאומר לי שפיייסל מוליץ' זה חלוץ לליגת העל, דמו בראשו.

אם רוצים להיות כנים אז השחקנים הבאים יכולים לשחק בליגת העל בקבוצה שהמטרה שלה היא אמצע טבלה ולא מלחמי תחתית:
יאנקו, גוטליב, דגני, בנש, ידין, לקס, אוסטוינד, ברצשקי, עגייב, גנדה.
אלו שחקנים סבירים מאד.
תוסיף חיזוק של 3-4 ישראלים + זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: