הוקיץ' כתב:
redrony כתב:
אני מאוד אוהב את קובי רפואה, גם לפני שהגיע אלינו. לפחות לפי מה שהוא אומר אחרי משחקים, עושה רושם שהוא מבין מה צריכה להיות המטרה.
ומבחינת כדורגל, להבדיל מה-5 נצחונות בתחילת העונה שהיה ברור שזה מתישהו ייפסק, עכשיו רואים שיש מגמה נכונה. זה לא שהפועל משחקים כרגע כדורגל גדול, אבל לפחות בשני המשחקים באחרונים אפשר לראות שיש קבוצה עם עליונות על היריבות שלה.
הציוות של דגני ואוסטווינד מאחור הוא מעולה (אני יודע שכולם אוהבים פה את ידין, לליגה הזו ולמטרות של הפועל אני לא בטוח שהוא תורם) וזו הבסיס לכדורגל נכון יותר
מסכים לגבי רפואה, לא מסכים לגבי דגני-ידין.
בעיני ידין היה יותר טוב מדגני בעמדה הזאת. דגני מאוד מהיר וחזק מה שעוזר לו לחלץ כדורים, אבל הוא לא מתקרב אפילו ליכולת של ידין לסגור שטח. הוא פשוט לא רואה את המגרש בצורה הזאת. הוא גם לא באמת יודע להוציא כדור קדימה.
דגני עושה עבודה מצויינת בהתחשב בנסיבות, אבל כשידין חוזר הוא עדיף.
אני לא נכנס למי צריך להיות בקישור האחורי, שרפואה יחליט, זה לא עסק שלי. ולחלוטין לא גורע מהיוכולת של ידין אותו אני אוהב ומעריך מאוד.
אבל להעלות את כל התיאוריות האלה של מי רואה את המגרש באיזה צורה זה קצת מצחיק.
דגני עם שער ובישול עד עכשיו ואחת הסיבות שהקבוצה נראית יותר טוב זה מה שהוא עושה באמצע.
מה התרומה של ידין עד עכשיו ? לדעתי 0 שערים ובישולים ואיך הקבוצה נראתה גם כשניצחנו כולנו זוכרים.
אז אני כמובן לא זוקף את זה לחובתו של ידין וקשר אחורי לא בהכרח צריך להימדד בשערים ובישולים אלא בתרומה אחרת, אבל "הוא פשוט לא רואה את המגרש" זאת אמירה מצחיקה.
ממש אכפת לי איך הוא רואה את המגרש כשהוא מחזיק ככה את הקבוצה.