תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קללות, שואה ומכבי
הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 15:02 
benaim כתב:
הקהל שלנו ניחן בשנינות קצת יותר גדולה משירי שואה למיניהם.
מעבר לפן המוסרי, מדובר בחשיפה ממשית לקנסות שאלוהים יודע איך המועדון יוכל לשלם...

כן פואד מאוד שנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 15:03 
zapta כתב:
אתמול היה עידוד טוב בסה״כ, עודדנו את השחקנים אחרי הגול שחטפו כי ככה אנחנו, תומכים כשצריך
עודדנו את השחקנים במהלך המשחק, לפעמים יותר לפעמים פחות בהתאם לקצב המשחק והדינמיקה
עודדנו אותם אפילו בסיום המשחק אחרי הפסד בדרבי(!!) כי ראינו שהם נלחמו ונתנו את מה שיכלו
אבל תמיד זה מגיע, הקללות הנוראיות האלו, האיחולים המגעילים האלו והשירים על השואה
ופתאום כולם שואגים וזה ממש לא קומץ
איך אפשר לקלל ככה? איך זה לא צובט בלב?
הרי רוב האנשים שבקהל הם אנשים נורמלים, רציונליים
איך יוצאות המילים האלו מהפה שלהם?
הבן של אוברוב, תחשבו רגע על הסיטואציה שהוא עומד בה בכל פעם, מה הוא צריך לעבור
״שתקבל סרטן בראש״ לכל העולם בערך
״שתשרפו חיים״
״תשאפו את הציקלון די״
ולא חסר עוד דוגמאות
השנאה הזאת, הרוע הזה אסור לתת לו להשתלט על הקהל
לא איכפת לי מה הם שרים, לא איכפת לי מה הם עושים
אני בכלל לא מבין למה צריך להוציא את המילה ״מכבי״ בכלל באחד מהשירים שלנו
את מי הם מעניינים? את מי אנחנו מעודדים?
קהל צריך לעודד את הקבוצה שלו, לדחוף אותה, ליצור אווירה של 10 אלף שחקנים אדומים על המגרש
זה פשוט מביש ואין לזה מקום לא רק במגרשי הכדורגל אלא בחיים עצמם
הגיע הזמן שנפסיק עם זה, לתמיד
רק הפועל :ROSE:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 17:18 
מנסים בכל הכח להצדיק את האלימות הזו...
במה עוזרים איחולי סרטן???
סבבה,לוזון עזב אותנו,התנקנק ופחד,ברח מהספינה הטובעת.
עכשיו תנצח אותו ותוכיח לו שטעה שתאחל לו סרטן ולאמא שלו בלה בלה?

אני שוב מזמין את אותו בחור מהאיצטדיון בקרית שמונה להסביר למה הוא עלה עד אליי כאשר התלוננתי על הקללות והשירים בסוף המשחק,כדי לאיים עליי במכות.

האם זו הפועל האמיתית?

איפה הקהל של פעם איפה....שבאמת היינו שנונים ומעבר ללשיר"שרמוטות מלשינים..." או איך שזה לא הולך

צריך להוקיע מתוכנו את הקהל האלים,פואדים למיניהם כחלק מתהליך ההבראה של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
יוחאי כתב:
zapta כתב:
אתמול היה עידוד טוב בסה״כ, עודדנו את השחקנים אחרי הגול שחטפו כי ככה אנחנו, תומכים כשצריך
עודדנו את השחקנים במהלך המשחק, לפעמים יותר לפעמים פחות בהתאם לקצב המשחק והדינמיקה
עודדנו אותם אפילו בסיום המשחק אחרי הפסד בדרבי(!!) כי ראינו שהם נלחמו ונתנו את מה שיכלו
״שתשרפו חיים״
״תשאפו את הציקלון די״
ולא חסר עוד דוגמאות

קהל צריך לעודד את הקבוצה שלו, לדחוף אותה, ליצור אווירה של 10 אלף שחקנים אדומים על המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 19:50 
hapoel15 כתב:
נועם שחם כתב:
hapoel15 כתב:
קיצוניים היו ויהיו ובכל הקהלים. אין איך להתמודד עם זה, אי אפשר לגרום לבן אדם קיצוני להיות מתון.
כל ההתעסקות הזאת בשירי השואה נובעת מכך שאנשים לא יודעים להשלים עם מציאות וחושבים שיכולים לשנות את כולם.
זה מה שמפלג את הקהל. אי אפשר לחנך את כולם ולהתעסק במוסר של אוהדי כדורגל.

לחנך אי אפשר, אבל גם בטח שלא חייבים לקבל את זה כגזירת גורל. אנשים רוצים לקלל בלי חשבון ולריב עם המשטרה בכל משחק, סבבה, אבל שלא יצפו שלא תהיה ביקורת.

לומר שהביקורת "מפלגת את הקהל" זה מגוחך. מה שמפלג את הקהל אלו אוהדים שחושבים שהכל מותר, גם אם אחרים משלמים את המחיר.

איך אתה מסביר את זה שעד שלא התחילו לזיין תמוח בפייסבוק היה שירי שואה והקהל היה מאוחד? איך ב2011 בדרבי
מחזור אחרון 11,000 אוהדי הפועל ללא יוצא מן הכלל (כל האוהדים באצטדיון כולל מאבטחים ומוכרי קולה) שרו שתהיה
שואה למכבי ולא היה שום בוז ושום כלום? והיינו מאוחדים? אני אסביר לך. כי הקבוצה הצליחה ואנשים לא חיפשו חרא. כשהקבוצה לא מצליחה מחפשים אשמים. אז יש כאלה שיגידו שהנוכלים אשמים, יש כאלה שיגידו שהשלט והאולטראס, יש כאלו
שיגידו חוסר מזל. עם כולם יהיו אלו שיסכימו ואלו שיתנגדו. כי זה קהל רחב. הדבר היחידי שיכול לצאת מהשיחות האלה בפייסבוק ובפורום זה פילוג. עובדה שמליארדי מילים נטחנו בנושא ועדיין לא השתנה כלום.

איזה שטויות, קודם כל מעולם לא היה קונצנזוס בקהל על שואה. זה שנדמה לך שכולם מסכימים איתך כי לא שרקו אז בוז ממש לא אומר שכולם שרו, יתרה מזאת אני גם זוכר דרבים באוסישקין שבכלל לא הייתה הפרדה בין הקהלים.
גם אז שנאנו את מכבי, אבל שנאנו אותם על המגרש. האוהדים שלהם ישבו מקסימום עם חבל בינם לביננו ומעולם לא הייתה אלימות, מקסימום בן זונה.
עם דבר אחד אני מסכים איתך, הדיון הזה מייצר פילוג. אחלה של פילוג. פילוג שהוא הכרחי. פילוג שבסופו הרוב הגדול של האוהדים יקיא החוצה מתוכו את האלימים והמסיתים ומאחלי הסרטן שהורסים לנו את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 20:02 
zapta כתב:
״שתשרפו חיים״
״תשאפו את הציקלון די״
ולא חסר עוד דוגמאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קללות, שואה ומכבי
הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 22:15 
איך לא נמאס לכם לקלל את הקללות המבחילות האלה? אנשים כאן איבדו משפחות בשואה ובמחלות ואתם מעלים את זה בכל דרבי.
עליתם לקבוצה המון כסף ברדיוסים וקנסות וחבל שלא מטפלים בכל האפסים, של כול הקהלים כמו שעשו לאוהדי מכבי בדרבי. אני אמשיך להגיע ולראות את הפועל עד היום האחרון שלי ומקווה שבקרוב הקהל יקבל שכל.
תבררו למה קשה לגייס איזה יהודי עשיר כמו גולדהאר בגלל ההתנהגות המבישה של חלק מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 22:26 
Asafas כתב:
איך לא נמאס לכם לקלל את הקללות המבחילות האלה? אנשים כאן איבדו משפחות בשואה ובמחלות ואתם מעלים את זה בכל דרבי.
עליתם לקבוצה המון כסף ברדיוסים וקנסות וחבל שלא מטפלים בכל האפסים, של כול הקהלים כמו שעשו לאוהדי מכבי בדרבי. אני אמשיך להגיע ולראות את הפועל עד היום האחרון שלי ומקווה שבקרוב הקהל יקבל שכל.
תבררו למה קשה לגייס איזה יהודי עשיר כמו גולדהאר בגלל ההתנהגות המבישה של חלק מאיתנו

מה לעשות שיהודים עשירים מעדיפים גזענות ואונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
5רון כתב:
Asafas כתב:

לפני שבכלל אכפת לי מה יהודים עשירים מעדיפים אני מעדיף לא לרדת לרמה של חלאת המין האנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 22:29 
אם באמת נמאס ממשהו זה מצדקנות ליגה ד' של אנשים טיפשים.

עמכם הסליחה.

וגם שיח ה"אתם" רעים ו"אנחנו" טובים כלפי אולטראס הפועל הוא משמים, ומפעיל בדיוק את מה שהמתלוננים מתלוננים עליו (שחבר'ה מאולטראס הפועל לא רואים את הקהל הרחב ממטר, מה שלעיתים קרובות נכון), ויוצר קיטוב מוגבר במקום דיון. העיקר שאנשים מנקים את עצמם ואת הפועל מכל הרעל הזה, שחס וחלילה לא ידבק בהם, והם יוכלו להרגיש גם ישראלים וגם טהורים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 18 ינואר 2017, 22:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 22:32 
mr.durden כתב:
5רון כתב:
Asafas כתב:

לפני שבכלל אכפת לי מה יהודים עשירים מעדיפים אני מעדיף לא לרדת לרמה של חלאת המין האנושי.

כל אחד מחפש את מה אפשר להאשים, זה בגלל השלט, בגלל פואד, בגלל השירים, בגלל ההפגנות ובגלל השואה
שכל אחד יקח אחריות על עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2017, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
אתם יודעים למה הדיון הזה חוזר כל פעם מחדש ושום דבר לא משתנה?
כי אתם על הזין שלהם, הם לא סופרים אתכם ממטר ובכל זאת כולם פה הולכים על קליפות של ביצים כדי לא חלילה להרגיז.
במקום לעשות את מה שאתם אמורים לעשות באמת, להעיף אותם מהיציע.
הם לא אוהדי הפועל, הם מחריבי הפועל, יש להם מקום בהיסטוריה בין טביב לחולדאי בדיוק מתחת לשימון מזרחי.
השירים והקללות והאלימות הם הסיבה משמעותית שבגללה שני המועדונים קרסו, הנזק למועדון הוא עצום וכמעט בלתי נתפס.
קהל שמדיר את רגליו מהמגרשים, ספונסרים ורוכשים פוטנציאליים שנרתעים, קנסות, רדיוסים.
האנשים האלה הורסים לכם את הפועל ואתם דואגים חלילה לא לעצבן אותם.

אף בן אנוש שפוי לא יאחל סרטן לאף אדם. בטח לא למישהו שבסה"כ אוהד של קבוצה אחרת.
הרי אם אבא שלך היה אוהד מכבי והיה לוקח אותך למשחקים גם אתה היית אוהד מכבי, כן כן אתה אולטראס הפועל, גם אתה יכולת להיות אוהד מכבי.
אתם מבינים שביציע של הפועל יושבים מאות אנשים שאיבדו הורים וחברים לסרטן והם צריכים להתמודד מחדש כל משחק עם הכאב האישי שלהם בגללכם?
כמה ילדים שבגללכם בוכים על אמא או אבא שלהם שמתו בגלל שאתם חושבים שאתם מגניבים לאחל סרטן למישהו כי הוא לובש חולצה צהובה?
אפילו בטלויזיה אפשר לשמוע מיד איך העידוד נעלם אחרי נסיון לשירי כאלה שירים, כי אנשים נורמטיביים לא יחלמו להוציא מילים כאלה מהפה, אפילו לא בלהט של דרבי.

האירוניה הכי גדולה היא שאותם אנשים קוראים לשאר הקהל נשים מוכות, שהם לא יפסיקו לשיר על שואה ועל סרטן כי תמיד יחפשו אותם ורק נשים מוכות חושבות שהן אשמות כשמרביצים להן.
אז בואו אני אגלה לכם סוד, אתם הבעלים המכים, האישה המוכה היא הפועל תל אביב.

:hapoel:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 34933.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2017, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
רגע אז אסור לי לצעוק לטל בן חיים לוקמיה? שמישהו יעשה פה סדר בהלכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2017, 06:20 
יש 12 קבוצות בכתבה למעלה, בין המקומות 5 ו-6 יש רצף של תמונות שעלולת לגרום לזה שחלק מהקוראים יחשבו שמדובר בסוף הכתבה ולא ימשיכו הלאה.
הפועל לפי המספרים מדורגת במקום השביעי ובפער מאוד גדול מהמקום השישי שלא לדבר על הפער בינה לבין שאר הגדולות, אבל יד נעלמה דאגה שהיא תופיע במקום החמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2017, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
יש 12 קבוצות בכתבה למעלה, בין המקומות 5 ו-6 יש רצף של תמונות שעלולת לגרום לזה שחלק מהקוראים יחשבו שמדובר בסוף הכתבה ולא ימשיכו הלאה.
הפועל לפי המספרים מדורגת במקום השביעי ובפער מאוד גדול מהמקום השישי שלא לדבר על הפער בינה לבין שאר הגדולות, אבל יד נעלמה דאגה שהיא תופיע במקום החמישי.

לפי המספרים הכספיים. יש להפועל יותר משחקי רדיוס מאלו שאחריה, וגם הורידו להפועל נקודות ליגה (לא שאני מבין איך זה קשור לבית הדין המשמעתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2017, 07:18 
הפועל כתב:
מושקוביץ כתב:

לפי המספרים הכספיים. יש להפועל יותר משחקי רדיוס מאלו שאחריה, וגם הורידו להפועל נקודות ליגה (לא שאני מבין איך זה קשור לבית הדין המשמעתי)

עזוב נו, למכבי חיפה יש רדיוס אחד פחות והיא נמצאת לפני הפועל ברשימה.
גם כל שאר הרשימה ממויינת לפי כסף, הפועל זאת הקבוצה היחידה שמופיעה במיקום שלא תואם את גובה הקנסות.
זה לא חדש, אבל למישהו יש אג'נדה שהתפיסה לגבי הקהל של הפועל תישאר בדיוק כמו שהיא אף על פי ששנים זה כבר לא המצב.
וגם בקהל שלנו ממשיכים להאמין לזה. אז אני לא אומר שאין שירים ובמאמר מוסגר אציין שאני באופן אישי סולד מכל המחנכים למיניהם אבל גם לא ממש בעד לעשות דווקא אם זה פוגע ברגשות של מישהו (פוגע בקטע אמיתי, לא בקטע מתלהם של "שואה זה טאבו ושאף אחד לא יגיד שואה לידי כי זה אסור אסור אסור כי אנחנו יהודים ויהודים לא אומרים שואה כי הם עברו שואה, העם היחידי בעולם שעבר שואה"), אבל כדאי קצת להיכנס לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2017, 08:08 
RedFox כתב:

מה פתאום?
טל בן חיים זה אח

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2017, 09:57 
RedFox כתב:

מותר לך לצעוק מה שאתה רוצה, אבל מותר לי גם להגיד לך שאתה אדיוט אם אתה עושה דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2017, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
חבורה מביכה שהשתלטה על חלק נכבד מהיציע וגורמת למועדון נזק רב לאורך שנים. נזק תדמיתי, נזק כלכלי, נזק חינוכי, פגיעה באחדות של הקהל, ופגיעה בהנאה של רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: