עמי נאווי כתב:
NARKOTIKA כתב:
האמת שאני לא סגור על זה כבר. ממה שהכרתי עד לפני שבועיים פירוק אומר שהקבוצה צריכה להתחיל מחדש בליגה ג', אבל אנשים נתנו פה גרסאות אחרות, שעד עכשיו לא הבנתי איך הן קורות בפועל. בפירוק מוכרים כל מה שיש כולל הכל, זה אומר שלא אמורים להיות פה שחקנים בינואר.
הקפאת הליכים - אף אחד מהנושים לא יכול לדרוש את הכסף שלו בתקופת ההקפאה. נותנים זמן לקבוצה להמכר לרוכש. סיכוי? אפסי.
פירוק - מוכרים את כל הנכסים כדי להחזיר כמה שיותר מהחובות לנושים. כל החובות שנשארים ימחקו והקבוצה תתחיל מחדש. במידה ולא יימצא רוכש במשך תקופה ארוכה (למיטב זכרוני - שנה וחצי) גם לאחר כל מחיקת החובות, הקבוצה תתחיל מחדש בליגה ג'.
לי די ברור שאנחנו הולכים לפירוק עוד מחר, כולל הפחתת נקודות.
אם לא - אז זה יקרה בינואר.
מה שכתבת זה נכון אני רק אוסיף/אתקן - למפרק/נאמן יש 2 אפשרויות כדי למקסם את האפשרות של הזרמת כסף לקופת הפירוק (קופת החברה שמחזיקה במועדון)
אפשרות 1 - מכירת כל השחקנים / לפטר את כל השחקנים/עובדים שיש להם חוזים שמכבידים על הקופה (בשפה המשפטית: "נכס מכביד")
אפשרות 2- להשאיר את הסגל כמו שהוא במטרה למצוא רוכש שירכוש את המועדון - המועדון שווה יותר עם הסגל הנוכחי מאשר סגל שמכרו בו את רוב השחקנים.
השאלה היא בעצם מה המחיר שהחברה תקבל אם היא תימכר עם הסגל הקיים ועם החוזים הקיימים היום ומה המחיר שהיא תקבל אם תמכור את כל הרכוש שיש לה (שחקנים).
האפשרות שתכניס יותר כסף למועדון היא זאת שתיושם.
אתם לא מביאים שום הבדל בין הקפאה לפירוק. אם גם מפרק יכול להשאיר את הסגל ולמצוא רוכש בזמן מגובל, מה זה שונה מהקפאה לעזאזאל? מבחינת רישום חברות אני מבין. בפועל על הפועל תל אביב, האנשים שמחזיקים בה והנושים, לא כתוב פה שום הבדל.
אני לא מבין מאיפה הבאתם את הגרסא הזאת. איפה זה כתוב?