תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 07:48 
KingAlpaca כתב:
Tom Sawyer כתב:
nati כתב:
el dudernio כתב:
נתי הבעיה היא לא מקצועית אלא ניהולית.

הכנסנו את עצמינו בשלוש השנים האחרונות לכזרת תסבוכת ניהולית וכל כך הרבה אנשים שמושקעים ורוצים "בטובת" הקבוצה שהיכולת לתפקד נכון היא על גבול הבלתי אפשרית.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

מאמין שהיום היא מוחזקת בידים טובות.מקווה שלא יפריעו לו.
ד"א,הנה תשובה לכל אלו שתקפו אותי(עזרא)בזמנו כשאמרתי שאני לא רוצה להביא ביליונר אוסטרלי להפועל.
ציטוט:
שוטרים ליוו את כבירי וגוטמן

http://one.co.il/Article/16-17/1,1,3,0/ ... tml?ref=hp

נו ומה זה אומר ?

שאוהדי הפועל עדיין קוקסינלים מידי.

כל הצביעות שלך בהודעה אחת מר אני נאור ומתקדם אהל אשתמש במילה קוקסינל על מנת להעליב. אני אחזור לבקשה שלי מפעמים קודמות ואבקש שתתאבד כבר יצור מאוס וצבוע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
MENTELCASE כתב:

כל הצביעות שלך בהודעה אחת מר אני נאור ומתקדם אהל אשתמש במילה קוקסינל על מנת להעליב. אני אחזור לבקשה שלי מפעמים קודמות ואבקש שתתאבד כבר יצור מאוס וצבוע!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פירוק עצבים
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:29 
תמשיכו לחשוב שהבעיה של המועדון זה השחקנים, המאמנים, הניהול, ההחלטות, האפסנאי וההקונוסים שעל הדשא - והמועדון ימשיך לקרוס ולצלול.
המועדון הזה מסריח מהראש מאז שסמי סגול שלח את האנשים שלו לפתוח את הספרים, ראה מה שראה ואז סגר את הברז וברח.

תמשיכו תמשיכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 10:36 
הכי אני אוהב את אלו שתמיד כותבים כאילו האמת בכיס שלהם אבל הם אף פעם לא יטרחו לגלות אותה לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 11:03 
Red Pride כתב:
MENTELCASE כתב:

:ROSE:

תתאבד כבר דווקא סבבה לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
בוא נדבר תאכלס כמה נקודות מוציאים מ4 מחזורים הבאים
צריך להרים את הראש עם כל הסבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 14:15 
Asafas כתב:
המשחק של אתמול הוא כתם שחור ענק על המועדון שלנו. אני לא רואה את הסוף, אבל יודע איפה זה התחיל מבחינתי- ברגע שבו מכרו את שכטר כמו גנבים בלילה התחילה הצלילה (עד אז היה לך 3 מהשחקנים הכי מבוקשים בליגה).
אפשר להמשיך באוהדים שהחליטו שהם הבעלים/ המאמן ומחליטים שאלישע לוי וגילי ורמוט לא יגיעו (אותם אוהדים שסגדו לאבוקסיס שגנב לנו אליפות במשחק מטונף) ולסיים במאמן שמחליט לזוז הצידה כמה ימים לפני דרבי.
הנחמה היחידה שלי היא שרמי כהן נמצא במערכת הזו וינסה להבריא אותה כלכלית.
אנחנו צריכים להבין את תפקידנו כאוהדים ולא כבעלים. מותר לקלל ולמחות, אסור להיות אלימים ולנהל את הקבוצה בפועל.

רמי כהן, עם כל הכבוד שאני רוחש לו, משמש אך ורק בתור הכשרת השרץ.
המועדון הזה מת מבחינה כלכלית, נוכחתו של רמי כהן במערכת לא מהווה לו אסמכתא רצינית לנקות את האורווה מכל הויצמנים והקובי סידים שבוחשים בקלחת.

וכבירי, לפחות ע"פ התנהלותו מהרגע שהגיע לא יהיה זה שביום בהיר אחד יהפוך לאדם שקול והחלטי ויהפוך את הקערה על פיה.
מסכים איתך בכל מילה על מדיניות מכירת השחקנים. יחזקאל הוא הדוגמה המוחשית האחרונה להתפרסות שלנו.ושלא יבלבלו לנו את המוח על שיקולים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: