לירון האדום כתב:
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
ושום מילה לאלו שקנו מנויים יקרים בכדי שיהיה להם מקום מסומן?
ושום מילה לאלו שלא יוכלו להגיע פיזית לחיפה באמצע השבוע בשעות של פקקים?
הם שקופים?
ואני חשבתי שהקהל זה הדבר הכי חשוב שיש לקבוצת כדורגל
חשוב מאוד, יש מקומות שיש פשרות וויתורים בהם ולפעמים גם הקהל צריך להבין אותם, לא יודע אם זה המקרה, אבל המועדון הזה לא במצב רגיל. יש אלף סיבות לא לעשות את זה לפני הפקקים והמקום המסומן (מן הסתם יש כל שנה משחק שזרוע), תתמקד בהם.
שיש שזרוע זה מצב נתון שמנויים לוקחים בחשבון כאשר הם רוכשים מנויים (גם משחקי רדיוס) אבל שההנהלה תיזום מיוזמתה העברת משחק זה לשים פס על הקהל!!
כל הזמן מדברים על כסף - זה נהיה מילת קסם בהנהלות של הפועל - אפשר לעשות כל מיני מעשים ולתרץ את זה במילת הקסם: "אין כסף".
נביא שחקנים ממכבי בהשאלה כי אין כסף
נמכור את הקפטן שלנו למכבי כי אין כסף
נעביר את הביתיות בדרבי כי אין כסף
נמכור שחקנים אלו ואחרים כי אין כסף
נשאיר את מחירי המנויים הגבוהים כי אין כסף
מה השלב הבא?
נשחק עם פסים צהובים - כי אין כסף?
נפסיד כדי לא לשלם פרמיות - כי אין כסף?
סבבה, תיקח את זה לשם, זה לא יעזור באמת לדיון הזה. אתה מנסה לעשות איזו אינדוקציה על משהו שמלכתחילה ברור שהוא בעייתי. אתה הולך איזושהיא אמת שלך שמבוססת על עקרונות, אבל לא באמת בא עם אלטרנטיבה, בעיקר כי אין לך. אין לך אלטרנטיבה לכבירי, אין לך אלטרנטיבה לכסף, יש לך רק סט עקרונות ואם צריכים לשבור אחד מהם, אתה שובר את הכלים ואומר "אני לא מוכן" גם אם המחיר הוא שאנחנו נמות עכשיו (באצטלה כמובן של אם נוותר היום על סמי עופר, מחר נלבש צהוב, שיהיה).
בגדול כן, אם יבוא כבירי ויגיד שבשביל לעבור את השנה הזו הוא צריך עוד שני דרבי לארח בסמי עופר ואחרי זה הכל יהיה ורוד, מבחינתי אין פה שאלה בכלל (בהנחה שאני מאמין שהוא מבין את הבעייתיות של זה). אז נכון שהוא לא יכול להבטיח לי את זה וזו דוגמא מוקצנת, אבל הוא מאמין שזה חשוב מאוד כלכלית למועדון.
אז היום זה הדרבי ומחר זה באמת אולי יהיה למכור את שוינפלד ב 2.5 מיליון יורו. ואני ואתה נקום ונצעק ונגיד שאנחנו לא מוכנים ולא נקנה מנוי. יופי לנו. ואז מה?
יש כנראה רגעים פחות יפים בגלגול של אוהד כדורגל ומועדון כדורגל ואלה הרגעים האלה. בסוף הכל מתחבר לכמה שאלות:
1. האם אתה מאמין באדם שעומד בראש המערכת וסומך עליו שהפעולות שהוא עושה הן למען האינטרס של הקבוצה?
2. האם הוא אדם שיש לו את היכולות לקחת את המועדון הזה למעלה?
3. האם יש לו אלטרנטיבה כרגע?
4. האם השהות שלו במועדון פוגעת ועושה יותר נזק מסיטואציה שבה הוא יילך עכשיו הביתה?
בהנחה שענית לעצמך והגעת למסקנה שכרגע הוא צריך להישאר במועדון, תיתן לו תמיכה. תבקר אותו שצריך, אבל בסוף תאמין בו, פשוט כי אין לך ברירה אחרת