ציטוט:
dולשים יקרים,
לאחר המשחק מול היידוק שניצחנו אני אתחיל ואומר שלפחות כרגע אנחנו רגועים.
בימים האחרונים נוצר מצב מאוד לא בריא לקהל אוהדי מכבי תל אביב, ישנה תחושה מאוד גדולה של עוינות ושל שנאה שאיננה בריאה מהקהל שלנו.
הדברים הבאים שאני הולך לכתוב כאן אינם באים מתוך כך שאני חבר ארגון הפאנטיקס אלא בתור אחד מראשי השחקן ה- 12 לשעבר ואוהד כמו כל אוהדי מכבי כיום.
היום אני מכיר את שתי הצדדים באופן מלא, ארגון מכבי פאנטיקס כיום הוא הארגון היחיד של אוהדי מכבי תל אביב בכדורל והוא אינו חף מביקורת מהקהל הרחב. הארגון מבצע טעויות מסוימות ובין אם הוא אוהב לקבל את הביקורת עליו ובין אם הוא לא הפורום יהיה המקום שבו ניתן יהיה לבטא זאת.
הקהל הרחב של מכבי תל אביב אינו חף מביקורת גם כן, אני קורא לאחרונה אנשים רבים אשר מבקרים את הארגון אך אינם פועלים לעשות כלום מעבר לזה.
אנשים אשר מבקרים את הנהלת מכבי תל אביב על האיצטדיון לדוגמא אך לא מבינים מדוע התקבלה ההחלטה אשר התקבלה.
כדי להרגיע את השטח בתור אחריות אישית שלי אני הולך לבצע דבר אשר לא נעשה בפורום ואני בספק אם מישהו אי פעם יעשה זאת ביוזמתו.
ל-48 שעות הקרובות פורום השחקן ה-12 (שפעם היה שייך לארגון השחקן ה-12 אך כיום הוא פלטפורמה לכלל אוהדי מכבי) יירד ל-48 שעות, לאחר 48 השעות שאני אחזיר אותו ולעתיד המצב לא ימשך כרגיל.
אני מוכן שיעבירו ביקורת על כך אחד הנהלת מכבי, ארגון הפאנטיקס וגם טענות כנגד הפורום, אך אני לא מוכן לקבל דברים קיצוניים כמו תמיכה בהשלכת אוהדים לכלא זה סף שאינני מקבל.
הדיונים והביקורות יהיו אך ורק בצורה עניינית, אני בטוח שיש אנשים גם בתוך הארגון שמבינים שהם צריכים לענות על הביקורת בצורה יותר טובה אך אני מצב זאת מכל הגולשים בפורום.
דבר אחד אחרון, בתקופה הקרובה אני אנסה לפתוח גם ערוץ מול הקבוצה ונראה איך זה יתקדם אך כרגע זה בחיתולים.
מקווה שתיהיה לנו עונה ארוכה ומוצלחת ועם הפנים ליום ראשון.
Amilov