אני יחסית צעיר ולכן גם הזכרונות די צעירים, אבל בכל זאת יש המון זכרונות יפים, וגם כמה קצת טראומטיים.
-כמו האחרון, גם המשחק הראשון שלי בבלומפילד (ובכלל) היה מול מכבי פתח תקווה. 9 בפברואר 2008, מספר מחזורים אחרי הפיטורים של לוזון. את השער הראשון שזכיתי לראות הבקיע עומר דמארי, במדי פתח תקווה. אחר כך הופכים ל2-1, טל חן מורחק וחצי שעה מעיפים כדורים לשמיים כדי לשמור על היתרון עד הסיום. שומרים.
-דרבי שבחון, כשעוד היה בצד של ההם. אני לא זוכר אם זה היה הדרבי הראשון או השני שלי, אני רק זוכר שישבתי ב13 וקיבלתי קצת הלם מכל מה שקרה בתוספת זמן ומהחיכוך עם אוהדי מכבי ב11.
-חגיגות הטירוף אחרי ה4-2 בדרבי בעונת הדאבל, לא זכור לי משחק אחר שנשארנו כל כך הרבה זמן ביציע אחרי השריקה, ועוד בשער 7.
-ה4-0 (אולי 5? לא זוכר פתאום) על אשדוד בערב ל"ג בעומר 2010. משחק סופר מרגש.
-חגיגות הדאבל
-הדרבי הראשון של 10/11. חגיגות השער של ההוא בדקות הפתיחה היו הכי מופרעות שאני זוכר, בפער ענק. עפתי בערך 3 שורות קדימה תוך כדי.
-רצף הנצחונות המטורפים של תחילת ינואר. לדעתי כבשנו בערך 15 שערים ב3 משחקים, היום אנחנו עושים את זה בחצי עונה.
-הניצחון 4-1 על חיפה, החוויה הכי הזויה שהייתה לי. תופס אותי שוטר עם בירה בשדרות ירושלים, לבד, ילד חנון בן 16 שזאת פגישה ראשונה שלו עם המשטרה. נותן לו שם משפחה וכתובת מזוייפים ואומר לו שאני בן 19 (כשבפועל אני נראה בן 14 גג), הוא רושם ומשחרר. כל סיום המשחק נקרע בין הלחץ מזה שלא זייפתי מספיק את הפרטים ובין השמחה על הנצחון המטורף. בסוף, מן הסתם, לא קרה כלום.
-מזג אוויר. הגשם של בני יהודה, הגשם של קאזאן. המשחק הכי לח בהיסטוריה מול אקטובה. ההפסד 4-2 בדרבי בסוף 12/13 (?), להסתובב במאי ביפו ולחפש איפה מוכרים פאקינג מטריה.
-אשקלון בגביע, המשחק הכי משעמם בהיסטוריה. מלווה חבר אחרי ניתוח עם כסא גלגלים ביציע הנכים, במחצית מגיע ליציע הנכים דורון אוסידון, יום אחרי שנכנס לתפקיד. בשלב כלשהו התחלנו לשחק ארץ עיר ביציע מרוב שעמום.
-הדרבי הראשון של 11/12. יומיים לפני הגיוס, מצליח להסתנן למכירה בקריית שלום ולהשיג נוער ל7. כמה מאות אנשים יוצרים רצף עם 5, וחוגגים להם מול הפרצוף. לדעתי הפעם האחרונה שישבו אוהדים שלנו ביציע שלהם.
-המשחק מול אתלטיקו, אולי הכי מבאס שהיה לי בחיים. סגרתי שתי שבתות רצוף רק כדי שיתנו לי לצאת אליו ולקבל בראש, ערב לפני יום הולדת.
-המשחק ההזוי נגד רמה"ש בעונת רב"ש, שכבשנו 3 שערים ב8 דקות ולפרקים חשבתי שאנטבי זה רוברטו קרלוס.
-המשחק הראשון אחרי צוק איתן. הפעם היחידה עד היום שבכיתי בטקס.
-רעננה שאחרי עסקת ורמוט-רייכרט, אחד המשחקים הכי טעונים שאני זוכר. הייתי מנוי ל13, והיינו אולי ארבעה בכל היציע ששרקו בוז כשרייכרט נגע בכדור, כשזה בד"כ גם גרר ריבים עם 10 איש מסביבך. בסוף המשחק בדרך החוצה אח של סארי פאלח בא אליי ואמר שהוא מבין אותי. בסוף העונה סיכמנו שהטמפרמנט שלי פחות מתאים לאווירה ביציע, נפרדנו כידידים וחזרתי לשער 5.
-המשחק שסיימנו עם פאלח בשער. אני זוכר שב1-0 של אשדוד הייתי בלחץ כמו שלא הייתי מעולם, אולי חוץ מבמשחק מול זלצבורג. לדעתי היינו באותו רגע בסכנת ירידה הכי ממשית בשתי העונות האחרונות, אולי חוץ מה24 שעות העונה שהיינו מתחת לקו. בסוף המשחק, בין השני לשלישי, אני חושב שהייתי על סף התקף לב.
כמה עצוב לעזוב

איפשהו בלב אני עוד מקווה שמשהו יקרה ושנשאר לשחק שם. לא השלמתי עם העובדה שזה נגמר.