תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מאי 2016 ● דיונים
הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
הכתבה של צנציפר מגוחכת, וזה די ברור, הרי אף אחד לא יקצץ באחוזים סימטריים משכורות לרוחב, כי קיצוץ של 50% משכר X לא דומה לקיצוץ 50% משכר Y, כשהשכר גבוה זה סכום עצום וכשהשער נמוך (כמו חוזים ראשוניים של הצעירים) מדובר במעבר ממשכורת סבירה למשכורת רעב. חוץ מזה שאלו שמשתכרים על הצד הנמוך ולא יסכימו לקיצוץ התיאורטי הזה יעזבו ואלו שיבואו במקומם בחיים לא יגיעו עם שכר שלא תואם את השוק המקומי.

מה שסביר זה שפנו למספר שחקנים שלא מאוד מעוניינים בהם ואמרו להם לקצץ 50% או שיחפשו קבוצה, אלו אותם שחקנים ש״כבר קיבלו פניה״, וכנראה שהידיעות הגיעו מהסוכנים שלהם כדי לסלול להם דרך החוצה בצורה מכובדת בלי לפגוע במניות שלהם. מניח שכל מיני בומבות ווינטרות למיניהם הם חלק מהקבוצה הזאת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
הקיצוץ:

ככל הנראה צנציפר לקח מידע לא מהימן על קיצוץ בתקציב - קיצוץ טבעי כתוצאה מהחזר החובות, והפך אותו לקיצוץ במשכורות השחקנים. בחיי שאוהדי הפועל הם האוהדים הטיפשים בארץ. לא משנה כמה פעמים יווכח להם כי האפסים שמסקרים אותם משקרים, מסלפים ויוצרים אווירת נכאים מכוונת כתוצאה משנאה אנטישמית להפועל, האוהדים ימשיכו לבלוע בתאווה את הבלופים שלהם. צנציפר ללא ספק השיג מה שרצה בזכות הכתבה העלובה שלו.

אגב, הטענות שלי הן גם כלפי המועדון שלא תובע כל ליצן שמפרסם בדיות על הקבוצה, מכבי הוכיחה שאפשר לסלק את התקשורת ועדיין לקבל יחס טוב יותר ממה שהפועל מקבלת. זו האכזבה הכי גדולה שלי מההנהלה הנוכחית, שלא השכילה להילחם בתקשורת האנטישמית, לתבוע ולהתלונן למועצת העיתונות עד שהחלאות יפחדו לכתוב המצאות, כמו שמפחדים מהמחלה.

העיכוב במשכורות:

כבירי כבר התראיין בעבר לגלובס וסיפר שם שעיכוב במשכורות הוא כשל שהוא לא מוכן להשלים עימו. נוצרו נסיבות כאלו, שככל הנראה לא הייתה ברירה. אני מחכה לגרסה של כבירי וההנהלה שתינתן במפגש הנהלה-אוהדים הבא, עד אז לא מוכן להאמין לאף אוהד בית"ר שמסקר אותנו ומטרתו לחולל בוקה ומבולקה ואווירת פאניקה שלילית סביב המועדון.

עוד דבר חשוב לא פחות, בכל הסאגה הנוכחית, מעולם לא היו חייבים לשחקנים מעל למשכורת אחת, קרי לא מדובר בהלנת שכר, אלא בעיכוב בלבד של משכורת אחת, שנוצרה עקב קשיים תזרימיים ולא בהחלטה מכוונת, כפי שנעשה במחלה-סל אחרי הדרבי.
יתרה מכך, ישנן ערבויות בבקרה לשכר השחקנים, כלומר אין סכנה שהמשכורות לא תשולמנה, ואין סיבה לפנות לבית דין לעבודה.

דבר שלישי, כשמסתכלים על איזה סכום מדובר, מבינים שזו פגיעה די זניחה בשחקנים: היות ומעוכב שכרם, שחקן היה יכול לקחת הלוואה לטווח קצר בגובה משכורת אחת, והנזק היחיד שנגרם לו הינו תשלום הריבית על ההלוואה. השכר הגבוהה ביותר שמשולם במועדון הינו סדר גודל של 300 אלף דולר נטו לעונה, קרי הלוואה של כ-30 אלף דולר.
בימינו ניתן לקחת הלוואה בריבית נמוכה מאד, לכל היותר 3-4 אחוז ריבית לשנה, קרי ריבית של כ-1000 דולר לשנה, ומכיוון שמדובר להלוואה לחצי שנה בלבד, מדובר על פגיעה של לכל היותר 500 דולר בשחקנים, וזו כאמור הפגיעה המקסימלית במשתכרים הבכירים ביותר, לרוב השחקנים מדובר בכמה מאות שקלים בודדות.
מספיק שכבירי יפצה אותם עם טלויזיה או טאבלט חדיש, מתנה לראש השנה, וניתן יהיה לומר שהכל יבוא על מקומו בשלום.

אין בדבריי כל כוונה להצדיק את עיכוב המשכורות, אלא להציג אותם באור הנכון והמידתי - מדובר בעיכוב של פחות מחודש של משכורת אחת בלבד, לא בהלנת שכר מתמשכת, לא בהלנת שכר מכוונת, ואין מדובר במצב של "שוקת שבורה" בו השחקנים לא יקבלו לבסוף את שכרם אלא רק בעיכוב קל.

כל עוד כבירי לא הוכיח לנו אחרת, אני ממתין לשמוע את גרסתו במפגש שיתקיים, ולא לפגוע באמון ההדדי אותו הוא הרוויח בכבוד, בטח ובטח שלא על סמך כתבות זבל של כתבי אינטרנט כלומניקים בזויים, אשר מתפרנסים מלהכפיש את הפועל, לשביעות רצונם של הקוראים המזוהמים בצהוב שנכנסים לאייטמים עלינו יותר מאיתנו, ויותר מלאייטמים על הקבוצות שלהם. זה לא יגמר עד שלא יתבעו את השרמוטות האלה, ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 14:17 
ציטוט:
שמסתכלים על איזה סכום מדובר, מבינים שזו פגיעה די זניחה בשחקנים: היות ומעוכב שכרם, שחקן היה יכול לקחת הלוואה לטווח קצר בגובה משכורת אחת, והנזק היחיד שנגרם לו הינו תשלום הריבית על ההלוואה.

ציטוט:
האכזבה הכי גדולה שלי מההנהלה הנוכחית, שלא השכילה להילחם בתקשורת האנטישמית,

אתה אמיתי? או שזה סטנד אפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 14:20 
kobster כתב:
בלי לזלזל בהיסטריה הרבתי, במצב של הסגל היום קיצוץ של 50% הוא משהו בהחלט מתקבל על הדעת. מלבד שלושה-ארבעה שחקנים (ניקוליץ', ידין, יחזקאל ושוינפלד) כל שאר הסגל מורכב משחקנים משלימים, כאלו שגם אם הם יעזבו אז יהיו אחרים בפחות כסף ובאותה יכולת.
קיצוץ רוחבי היא דרך מצוינת לדלל את סגל השחקנים המשלימים שמרוויחים שכר גבוה ואני ממש לא אופתע אם זו הכוונה של ההנהלה. כל עוד העוגנים ישארו (גוטמן והשחקנים הבכירים), כל השאר יכולים ללכת.

אתה מתחיל להשמע בדיוק כמו כבירי כשהיה כותב פה בפורום..שיטת היאללה יאללה...

הבעיה שהוא גם מיישם אותה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 14:29 
יוסי אבוקסיס בסגור לי ת'פינה:
ציטוט:
כשערן זהבי הגיע למכבי תל אביב היית מאמן הפועל תל אביב. ניר ענבר הגיע אתו ועם פאלרמו לסיכום, אבל אמיר לובין סרב לסגור את העסקה, בין היתר בטענה שאתה לא רוצה אותו. זה נכון?
שקר וכזב. זהבי פנה אלי קודם כל ישירות, העדיפות הראשונה שלו היתה לחזור להפועל ואמרתי לו שאבדוק מול חיים רמון. רמון אמר לי "זו התחייבות גדולה, הוא רוצה חוזה לשלוש שנים וחצי, אי אפשר להתחייב לזה". הודעתי לערן וככה זה נגמר. האוהדים עשו ערב התרמה, הצליחו לאסוף 200 אלף שקל, אבל רמון אמר "זה לא רציני, בוא נתקדם".

אחרי שהוא כבר הלך למכבי הבאתם מלא שחקנים.
כולם הגיעו לחצי שנה.

בכסף של כל אלה שהגיעו בינואר אי אפשר היה להביא ערן זהבי אחד?
אי אפשר כי הוא רצה חוזה ארוך. הגיעו פאביצ'ביץ', עוד לפני שההעברות אפילו התחילו, הגיע אלמוג כהן ועוד שחקן מגן ימני.

תיאגו קוסטה, ניר נחום ודוד רוצ'לה.
נכון, כל אלה הגיעו לארבעה חודשים בסכומים לא-סכומים כי רמון אמר שאין כסף. הוא אמר לי "עזוב אותך מהאוהדים שמקשקשים שיארגנו כסף".

ניסו להביא אותו בהשאלה לחצי עונה?
הוא לא רצה, בצדק. גם פאלרמו לא רצו השאלה לחצי עונה, מה גם שהיה צריך לשלם הרבה כסף על הכרטיס שלו.

ערן זהבי מביט אל הקהל
"שקר וכזב". זהביניר קידר
לפני ואחרי זה הפועל התאבדו על גילי ורמוט ואיתי שכטר.
יכול להיות, אבל כשאני נכנסתי לחיים רמון למשרד הוא אמר לי "אי אפשר להביא אותו".

כמה השפיעו שי אבוטבול וסלים טועמה שלא ממש רצו אותו בקבוצה וגם אמרו לך את זה?
זה שטויות, לא היה לזה שום משקל.

הם אמרו לך "אל תחזיר אותו"? היה ביניהם סכסוך.
אני לא יודע מה היה ביניהם וזה לא עניין אותי. זה לא היה על הפרק ששחקנים ינסו להתערב למישהו, לא היה לזה אפילו חצי אחוז השפעה, זה היה רק כספי - מכבי שילמה לפאלרמו חצי מיליון יורו ונתנה חוזה לשלוש שנים וחצי, הפועל לא יכלו לעשות את זה.

העמדה של זהבי, כפי שהוא נחשב אז כ-50-50, גם לא היתה מה שחיפשתם. היה לך את רועי גורדנה וחנן ממן. אתה גם אמרת "אנחנו רוצים לפתח את גורדנה, הוא יהיה לא פחות טוב".
זו היתה התשובה הראשונית, היו תפקידים הרבה יותר חשובים, בעיקר בהגנה שהיתה קטסטרופלית. אבל אחרי כך כשזהבי דיבר איתי באופן אישי אמרתי לו "הלוואי שתוכל להגיע, אני אדבר עם חיים רמון".

בדיעבד זה מהלך ששינה את ההיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
בדיעבד כן.

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2933921

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 16:10 
ההחלטה על זהבי היתה בעיקר אחרי שהקופה התרוקנה אחרי ורמוט ושכטר שעלותם הכבידה מאוד על הקופה פוסט טביב. גם הדעה עליו היתה בהחלט פחות טובה מזו שעל שניהם.

המיוחד בו - התקדמות משמעותית כמעט כל עונה בגילאי בוגרים עד גיל 28 (אבל, לא בביצועים חריגים של גאונים) וגם הווינריות ו"יום טוב כמעט בכל משחק". שלושתם שייכים לעולם הפסיכולוגי-מנטלי. אגב, גם הפיו-פיו שלו , ובעיקר אחרי שכל כך הצליח, מול אוהדי שערים 4-5 אינו נורמלי.

מענין אם השתמש בכדורים לא סטנדרטים אצל ספורטאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
ההחלטה על זהבי היתה בעיקר אחרי שהקופה התרוקנה אחרי ורמוט ושכטר שעלותם הכבידה מאוד על הקופה פוסט טביב. גם הדעה עליו היתה בהחלט פחות טובה מזו שעל שניהם.

המיוחד בו - התקדמות משמעותית כמעט כל עונה בגילאי בוגרים עד גיל 28 (אבל, לא בביצועים חריגים של גאונים) וגם הווינריות ו"יום טוב כמעט בכל משחק". שלושתם שייכים לעולם הפסיכולוגי-מנטלי. אגב, גם הפיו-פיו שלו , ובעיקר אחרי שכל כך הצליח, מול אוהדי שערים 4-5 אינו נורמלי.

ורמוט ושכטר חזרו עונה אחר כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
בלי לזלזל בהיסטריה הרבתי, במצב של הסגל היום קיצוץ של 50% הוא משהו בהחלט מתקבל על הדעת. מלבד שלושה-ארבעה שחקנים (ניקוליץ', ידין, יחזקאל ושוינפלד) כל שאר הסגל מורכב משחקנים משלימים, כאלו שגם אם הם יעזבו אז יהיו אחרים בפחות כסף ובאותה יכולת.
קיצוץ רוחבי היא דרך מצוינת לדלל את סגל השחקנים המשלימים שמרוויחים שכר גבוה ואני ממש לא אופתע אם זו הכוונה של ההנהלה. כל עוד העוגנים ישארו (גוטמן והשחקנים הבכירים), כל השאר יכולים ללכת.

אבו עביד, שיימן, אלטמן, רייכרט. רצוי שגם הם ישארו. לא מניח שבתוכנית כמו שאתה מתאר, ההנהלה תרצה להתחיל לבנות שוב קבוצה מחדש עם רכבת שחקנים(לרוב שחקנים זולים שתביא יהיו גרועים)

אלטמן ורייכרט צפויים להיות שחקנים מחליפים בשנה הבאה ולכן צריכים להרוויח שכר של שחקנים מחליפים. בדיוק כמו ורטה וגוטליב למשל. אבו עביד גם ככה לא יושב על שכר גבוה מדי ואני מסכים שאותו צריך להשאיר בהרכב, שיימן השתפר מאז גוטמן אבל גם הוא בר החלפה.
לא מאמין שמישהו באמת רוצה להחליף עוד פעם חצי סגל אבל מספיק שהאיום של קיצוץ או עזיבה ייושם על שחקן או שניים וכל השאר יתיישרו בהתאם.
אם יש משהו שלמדנו השנה זה שסגל מודדים לפי האיכות שלו ולא לפי השווי שלו, סכנין ובית"ר העמידו קבוצות הרבה יותר טובות מאיתנו ומחיפה עם בערך חצי מעלות הסגל, הכל שאלה של ליצור את המרקם הנכון ולשים על הקווים מישהו שיודע להוציא את המקסימום מחומר השחקנים.

מעניין מה שלי יחימוביץ' הייתה חושבת בעניין הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 22:25 
שחר כתב:
ציטוט:
שמסתכלים על איזה סכום מדובר, מבינים שזו פגיעה די זניחה בשחקנים: היות ומעוכב שכרם, שחקן היה יכול לקחת הלוואה לטווח קצר בגובה משכורת אחת, והנזק היחיד שנגרם לו הינו תשלום הריבית על ההלוואה.

ציטוט:

משתמש חדש שלדעתי בא לעשות צחוקים בפורום -
רובוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2016, 22:32 
רועי כתב:
גבעתיים כתב:

ורמוט ושכטר חזרו עונה אחר כך

לגבי שכטור אתה צודק. אבל,
גילי ורמוט חותם בהפועל בערך ב-2 לספטמנבר 2012.
זהבי חותם במכבי ב-15 בדצמבר 2012. ובשכר גבוה מאוד של 400,000 יורו לעונה.

http://one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/ ... tml?ref=hp
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?docID=134167

מה שיותר חשוב לנושא זה שבאותה התקופה להפועל לא היה כסף לקנות עוד שחקן זמן קצר אחרי החתמת ורמוט.
חיים רמון קיבל קבוצה בלי כסף וכל החתמה של שחקן בכיר היתה קשה כקריעת ים סוף.
העריכו את זהבי אבל לא עד כדי קריעת ים סוף שניה 3 חודשים אחרי שנשבעו לרמון שורמוט ישנה את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 06:55 
לירון האדום כתב:
שחר כתב:
ציטוט:

ציטוט:

משתמש חדש שלדעתי בא לעשות צחוקים בפורום -
רובוט

כבר כתבתי איפשהו, זה מושיקובוט 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 09:23 
מי זה דור אלו? הוא קרוב משפחה של התחנת דלק?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 09:24 
Red Pride כתב:
הקיצוץ:

ככל הנראה צנציפר לקח מידע לא מהימן על קיצוץ בתקציב - קיצוץ טבעי כתוצאה מהחזר החובות, והפך אותו לקיצוץ במשכורות השחקנים. בחיי שאוהדי הפועל הם האוהדים הטיפשים בארץ. לא משנה כמה פעמים יווכח להם כי האפסים שמסקרים אותם משקרים, מסלפים ויוצרים אווירת נכאים מכוונת כתוצאה משנאה אנטישמית להפועל, האוהדים ימשיכו לבלוע בתאווה את הבלופים שלהם. צנציפר ללא ספק השיג מה שרצה בזכות הכתבה העלובה שלו.

אגב, הטענות שלי הן גם כלפי המועדון שלא תובע כל ליצן שמפרסם בדיות על הקבוצה, מכבי הוכיחה שאפשר לסלק את התקשורת ועדיין לקבל יחס טוב יותר ממה שהפועל מקבלת. זו האכזבה הכי גדולה שלי מההנהלה הנוכחית, שלא השכילה להילחם בתקשורת האנטישמית, לתבוע ולהתלונן למועצת העיתונות עד שהחלאות יפחדו לכתוב המצאות, כמו שמפחדים מהמחלה.

העיכוב במשכורות:

כבירי כבר התראיין בעבר לגלובס וסיפר שם שעיכוב במשכורות הוא כשל שהוא לא מוכן להשלים עימו. נוצרו נסיבות כאלו, שככל הנראה לא הייתה ברירה. אני מחכה לגרסה של כבירי וההנהלה שתינתן במפגש הנהלה-אוהדים הבא, עד אז לא מוכן להאמין לאף אוהד בית"ר שמסקר אותנו ומטרתו לחולל בוקה ומבולקה ואווירת פאניקה שלילית סביב המועדון.

עוד דבר חשוב לא פחות, בכל הסאגה הנוכחית, מעולם לא היו חייבים לשחקנים מעל למשכורת אחת, קרי לא מדובר בהלנת שכר, אלא בעיכוב בלבד של משכורת אחת, שנוצרה עקב קשיים תזרימיים ולא בהחלטה מכוונת, כפי שנעשה במחלה-סל אחרי הדרבי.
יתרה מכך, ישנן ערבויות בבקרה לשכר השחקנים, כלומר אין סכנה שהמשכורות לא תשולמנה, ואין סיבה לפנות לבית דין לעבודה.

דבר שלישי, כשמסתכלים על איזה סכום מדובר, מבינים שזו פגיעה די זניחה בשחקנים: היות ומעוכב שכרם, שחקן היה יכול לקחת הלוואה לטווח קצר בגובה משכורת אחת, והנזק היחיד שנגרם לו הינו תשלום הריבית על ההלוואה. השכר הגבוהה ביותר שמשולם במועדון הינו סדר גודל של 300 אלף דולר נטו לעונה, קרי הלוואה של כ-30 אלף דולר.
בימינו ניתן לקחת הלוואה בריבית נמוכה מאד, לכל היותר 3-4 אחוז ריבית לשנה, קרי ריבית של כ-1000 דולר לשנה, ומכיוון שמדובר להלוואה לחצי שנה בלבד, מדובר על פגיעה של לכל היותר 500 דולר בשחקנים, וזו כאמור הפגיעה המקסימלית במשתכרים הבכירים ביותר, לרוב השחקנים מדובר בכמה מאות שקלים בודדות.
מספיק שכבירי יפצה אותם עם טלויזיה או טאבלט חדיש, מתנה לראש השנה, וניתן יהיה לומר שהכל יבוא על מקומו בשלום.

אין בדבריי כל כוונה להצדיק את עיכוב המשכורות, אלא להציג אותם באור הנכון והמידתי - מדובר בעיכוב של פחות מחודש של משכורת אחת בלבד, לא בהלנת שכר מתמשכת, לא בהלנת שכר מכוונת, ואין מדובר במצב של "שוקת שבורה" בו השחקנים לא יקבלו לבסוף את שכרם אלא רק בעיכוב קל.

כל עוד כבירי לא הוכיח לנו אחרת, אני ממתין לשמוע את גרסתו במפגש שיתקיים, ולא לפגוע באמון ההדדי אותו הוא הרוויח בכבוד, בטח ובטח שלא על סמך כתבות זבל של כתבי אינטרנט כלומניקים בזויים, אשר מתפרנסים מלהכפיש את הפועל, לשביעות רצונם של הקוראים המזוהמים בצהוב שנכנסים לאייטמים עלינו יותר מאיתנו, ויותר מלאייטמים על הקבוצות שלהם. זה לא יגמר עד שלא יתבעו את השרמוטות האלה, ויפה שעה אחת קודם.

תשמע אתה באמת ליצן רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

תשמע אתה באמת ליצן רציני

כן, אני ליצן רציני.
לא חבורת הזקנות הטרחניות שיושבות פה ומרננות על בעלים שהשקיע בעונה אחת יותר ממה שהם ירוויחו בכל חייהם
אנשים שמפקפקים בבן אדם שגאל אותם מהחלאות שהיו פה לפניו ומכרו את הסמל שלהם למכבי יום אחרי הדרבי.
אנשים שבוכים פה כשמעלים להם את המחיר של המנוי ב-100 שקל ויש להם עוד חוצפה להעביר ביקורת על בן אדם שנותן את כל מרצו ומיטב כספו להפועל.

למזלי וגם ולמזלכם, כבירי עשוי מחומר אחר - גם הוא יכל להמשיך לתרום פה ושם סכומים צנועים במבצעים מרגשים להבאת בנים אובדים מאירופה, כמו שאר העשירים שאוהדים את הקבוצה, אנשים עשירים בהרבה ממנו.
heck , הוא יכל לשבת פה בפורום כמו כולכם ולשיר "הנהלה זונה" במקום לטמון את ראשו במיטה החולה הזאת כדי להציל אותנו מאבדון.

תתביישו לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
pogi כתב:

תשמע אתה באמת ליצן רציני

כן, אני ליצן רציני.
לא חבורת הזקנות הטרחניות שיושבות פה ומרננות על בעלים שהשקיע בעונה אחת יותר ממה שהם ירוויחו בכל חייהם
אנשים שמפקפקים בבן אדם שגאל אותם מהחלאות שהיו פה לפניו ומכרו את הסמל שלהם למכבי יום אחרי הדרבי.
אנשים שבוכים פה כשמעלים להם את המחיר של המנוי ב-100 שקל ויש להם עוד חוצפה להעביר ביקורת על בן אדם שנותן את כל מרצו ומיטב כספו להפועל.

למזלי וגם ולמזלכם, כבירי עשוי מחומר אחר - גם הוא יכל להמשיך לתרום פה ושם סכומים צנועים במבצעים מרגשים להבאת בנים אובדים מאירופה, כמו שאר העשירים שאוהדים את הקבוצה, אנשים עשירים בהרבה ממנו.
heck , הוא יכל לשבת פה בפורום כמו כולכם ולשיר "הנהלה זונה" במקום לטמון את ראשו במיטה החולה הזאת כדי להציל אותנו מאבדון.

תתביישו לכם

מה אתה מקשיב לחבורת אהבלים האלה שמפתחים קונספירציות על משתמשים פיקטיבים של ההנהלה ובונים לך פה סיפורים מהאגדות.
הרי חוץ מלשבת בפורום ולקטר אין להם מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
וינסנט אניימה רוצה לשוב לארץ ציון, כך לפי one
להביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
להביא?

אתה בטוח שהוא מתכוון שהוא רוצה לחזור דווקא אלינו? :cry:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אוי לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 13:01 
Red Pride כתב:
הקיצוץ:

העיכוב במשכורות:

אתה יודע שלא רק שחקנים לא קיבלו משכורת? אנשי מנהלה אנשים שעובדים במחלקות הנוער גם הם לא קיבלו משכורות.
ולא מדובר במשכורות גבוהות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 13:07 
לפי מעריב מאתמול המשכורות עברו.
לא ראיתי פרסום במקום אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, עם כל הכבוד לOne, גוגל לא שמע על זה שאניימה רוצה לחזור לישראל.
לעומת זאת הוא כן שמע שהוא נבחר לשוער השנה בצרפת ושיש סיכוי שמאמן הנבחרת יתחנן אליו שיעמוד בשער באולימפיאדה שתתקיים בקיץ.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dino כתב:
להביא?

אתה בטוח שהוא מתכוון שהוא רוצה לחזור דווקא אלינו? :cry:

למקקי. דווקא ביום השואה הוא מעדיף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 מאי 2016, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
לפי מעריב מאתמול המשכורות עברו.
לא ראיתי פרסום במקום אחר..

גם בספורט 5 נכתב כך. רק לשחקנים ולצוות המקצועי ועדיין לא לאנשי המנהלה וכדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים, 24 שעות או יותר לאחר ההודעה הדרמתית של צנציפר על קיצוץ רוחבי של 50 אחוז מכל מה שזז במועדויין, one מפרסמים כי גוטמן רוצה את איתן טיבי, חן עזרא ואוראל דגני וישנה כוונה לצרף 4 זרים.

צנציפר מתרחק

לעומת זאת בוואלה, כמיטב המסורת(ללא קשר שכנראה מדובר באמת)
טוענים שהשחקנים קיבלו את שכרם, חוץ משלושת הזרים קאווה, בומבה ווינטרה(שבמקרה או לא, אין תוכניות לגביהם להמשך). לטענת וואלה, בהפועל אומרים שהעניין הוא חלק מחובות שאותם שחקנים חייבים להם(מוזר), אך תגובת הפועל הרשמית תתקבל לכשתושג.

צנציפר מתקרב

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 06 מאי 2016, 13:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
בנתיים, 24 שעות או יותר לאחר ההודעה הדרמתית של צנציפר על קיצוץ רוחבי של 50 אחוז מכל מה שזז במועדויין, one מפרסמים כי גוטמן רוצה את איתן טיבי, חן עזרא ואוראל דגני וישנה כוונה לצרף 4 זרים.

האמת כנראה נמצאת באמצע.
הכתבה על טיבי מוזמנת מהסוכן בשביל ללחוץ את הגרמנים, כבר פורסם במהלך העונה שהוא לא רוצה לחתום על החוזה שהציעו לו ומחפש אופציות בחו"ל, עכשיו מצרפים לקלחת גם את היריבה העירונית בשביל לסחוט עוד כמה לירות מג'ורדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
dino כתב:

האמת כנראה נמצאת באמצע.
הכתבה על טיבי מוזמנת מהסוכן בשביל ללחוץ את הגרמנים, כבר פורסם במהלך העונה שהוא לא רוצה לחתום על החוזה שהציעו לו ומחפש אופציות בחו"ל, עכשיו מצרפים לקלחת גם את היריבה העירונית בשביל לסחוט עוד כמה לירות מג'ורדי.

הגיוני, אם כי בהחלט גם יש מצב שגוטמן רוצה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
RedFox כתב:
dino כתב:

האמת כנראה נמצאת באמצע.

יכול לרצות גם את מסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
dino כתב:
RedFox כתב:
dino כתב:

האמת כנראה נמצאת באמצע.

יכול לרצות גם את מסי.

הוא רוצה את מי שאולי ריאלי לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 13:54 
כן טיבי הוא בהחלט רכש ריאלי והגיוני.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2016, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אוקיי, עם כל הכבוד לOne, גוגל לא שמע על זה שאניימה רוצה לחזור לישראל.
לעומת זאת הוא כן שמע ש הוא נבחר לשוער השנה בצרפת ושיש סיכוי שמאמן הנבחרת יתחנן אליו שיעמוד בשער באולימפיאדה שתתקיים בקיץ.

אשמח לראות איפה קראת את זה.
לא מצאתי דבר כזה בשום מקום.
הוא כן נבחר לשוער החודש פעמיים, אבל לא שוער השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: