תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא מבין איזה הרים וגבעות בדיוק בונים מהאצטדיון הזה.

גם בשלבי התכנון של המושבה בפתח תקווה, קראתי סיפורים על קניון , שטחי מסחר והופעות חיות, בפועל, כל העסקים במקום כושלים. הקיץ בפעם הראשונה תהיה הופעה של שלמה ארצי ואני לא רואה איך האצטדיון הזה בדיוק הופך לאיזה עסק מניב במיוחד.
מה הקשר בין זה לבין התקציב לעונה הבאה בכלל?

אין קשר, סתם קשקוש אנטישמי שמופץ בתקשורת כדי ששונאי הפועל ואוהדי הפועל כמו פוגי ואדום יוכלו לישון בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

גם בשלבי התכנון של המושבה בפתח תקווה, קראתי סיפורים על קניון , שטחי מסחר והופעות חיות, בפועל, כל העסקים במקום כושלים. הקיץ בפעם הראשונה תהיה הופעה של שלמה ארצי ואני לא רואה איך האצטדיון הזה בדיוק הופך לאיזה עסק מניב במיוחד.

אני גם תהיתי בענין, אבל ממה שהבנתי אמור לקום מרכז מסחרי במתחם נפרד (לא כחלק מקומפלקס האצטדיון עצמו) וזה נכס מניב לכל דבר.

אם המחשבה היא על רווח משטחים מסחריים באצטדיון, זו שטות מוחלטת.

מה שמעניין פה זה איך בדיוק זה קשור לתקציב הקבוצה לעונה הבאה, במיוחד אחרי ששמענו שאין קשר בין המצב הכלכלי של המועדון לבין היוזמה לבניית אצטדיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 14:00 
Red Pride כתב:
פישונט כתב:
שוב המשתמש המתנשא red pride שולח אוהדים לשער 11. מה חדש?

קיבלתם משכורות בנוער, אולי עכשיו תפסיק להדליף כמה שאתם מסכנים

מאיפה צצת פתאום עם ה2 וחצי הודעות שלך? :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עונה הבאה...
הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 14:02 
יש הרבה בלגן ודיסאינפורמציה בתקשורת.
התקציב בשנה הבאה יהיה סביב ה-35 מיליון ש״ח ויחרוג מעט כלפי מעלה.
המאמצים הכי גדולים יהיו להחזיר את דמארי באמצעות נוסחת הקסם ״מימון חיצוני״.
חשוב לציין שעלות מרכיב השכר של כל הזרים השנה היה מעל ל-8 מיליון ש״ח, בלי התשלום בעבור בומבה ואנטל.
עם התנהלות נכונה אפשר לבנות כאן קבוצה טובה ובריאה גם בתקציב נורמלי ולא צריך להשתגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 14:04 
pogi כתב:
Asafas כתב:
בדיחה של ידיעות.
התקציב שנה הבאה יהיה שפוי יותר ויעמוד סביב 35 מיליון ש״ח.
הרכש הכי חשוב שצריך הוא דמארי.
חשטב להחזיר מהשאלה גם את שער עצמי.

סתם מתוך סקרנות, מה דמארי עשה העונה שהוא אוטומטית הופך להיות הרכש הכי חשוב שצריך?

בדיוק מה שזהבי עשה לפני שחזר לצהובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 15:44 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

אני גם תהיתי בענין, אבל ממה שהבנתי אמור לקום מרכז מסחרי במתחם נפרד (לא כחלק מקומפלקס האצטדיון עצמו) וזה נכס מניב לכל דבר.

מה שמעניין פה זה איך בדיוק זה קשור לתקציב הקבוצה לעונה הבאה, במיוחד אחרי ששמענו שאין קשר בין המצב הכלכלי של המועדון לבין היוזמה לבניית אצטדיון.

כמה מחשבות: א. ייתכן שיש כוונה למנף את הנושא לטובת גיוס כספים למועדון. ב. חסכון בעלויות האצטדיון שהן עלויות לא קטנות, כאשר הקומפלקס יעמוד לרשות המועדון ללא כל תשלום, וזאת בניגוד לעלויות שיש בהשכרת אצטדיון בלומפילד או המושבה. ג. ההנחה היא שיוכלו להרוויח יותר ממכירת כרטיסים ומנויים, וזו כמובן יכולה להיות תוספת תקציבית משמעותית למועדון. זאת אם יצליחו לשווק מנויים באופן דומה למה שנעשה השנה במכבי חיפה.

כל זה כמובן לא מאד רלוונטי לעונה הבאה אלא יהיה רלוונטי רק כאשר הקמת האצטדיון תושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

כמה מחשבות: א. ייתכן שיש כוונה למנף את הנושא לטובת גיוס כספים למועדון. ב. חסכון בעלויות האצטדיון שהן עלויות לא קטנות, כאשר הקומפלקס יעמוד לרשות המועדון ללא כל תשלום, וזאת בניגוד לעלויות שיש בהשכרת אצטדיון בלומפילד או המושבה. ג. ההנחה היא שיוכלו להרוויח יותר ממכירת כרטיסים ומנויים, וזו כמובן יכולה להיות תוספת תקציבית משמעותית למועדון. זאת אם יצליחו לשווק מנויים באופן דומה למה שנעשה השנה במכבי חיפה.

כל זה כמובן לא מאד רלוונטי לעונה הבאה אלא יהיה רלוונטי רק כאשר הקמת האצטדיון תושלם.

א. אבל אמרו שאן קשר בין הדברים. על פניו זה אומר שבנו תוכניות לעונה הבאה על סמך כסף דימיוני שיגיע כתוצאה ממשיכת משקיע (דימיוני?) לפרויקט דימיוני. לא ממש ניהול למופת.
ב+ג. נכון, אבל (כמו שכתבת) לא רלוונטי לתקציב הבא עלינו לטובה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:11 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

א. אבל אמרו שאן קשר בין הדברים. על פניו זה אומר שבנו תוכניות לעונה הבאה על סמך כסף דימיוני שיגיע כתוצאה ממשיכת משקיע (דימיוני?) לפרויקט דימיוני. לא ממש ניהול למופת.

לא הבנתי מה כל כך דמיוני. הפרוייקט הוא לא דמיוני. היה מכרז, הגישו הצעה וזכו בו. אולי הזכייה לא תתממש אבל בוודאי שזה לא דמיוני. כך גם האפשרות לכהניס משקיעים לפרוייקט מסוג זה.קניון של 20,000 מ"ר במרכז הארץ זה לא משהו שהולך ברגל. יהיו הרבה קופצים על הענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:21 
אני מאוד מקווה שגיא אסולין הולך לשחק 180 דקות עדסוף העונה ושגוטמן ישים בצד את העצבים שלו.
לדעתי הוא עדיף מחמזה בארי ואין שום הצדקה שאת חמזה ירצו כל כך ועל אסולין יוותרו כל כך בקלות. אפשר לחשוב איזה מציאות ובאנקרים יש כרגע מבחינה ריאלית בשוק הישראלי, חן עזרא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
א הבנתי מה כל כך דמיוני. הפרוייקט הוא לא דמיוני. היה מכרז, הגישו הצעה וזכו בו. אולי הזכייה לא תתממש אבל בוודאי שזה לא דמיוני. כך גם האפשרות לכהניס משקיעים לפרוייקט מסוג זה.קניון של 20,000 מ"ר במרכז הארץ זה לא משהו שהולך ברגל. יהיו הרבה קופצים על הענין.

אותי לימדו שלא בונים תוכניות על כסף שאולי יגיע כשמישהו אולי ישקיע בעסק בעקבות תוכנית שאולי תתממש בעתיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:34 
כמו שחברות סטראטר אפ חותמות הסכמים עם משקיעים, כל זה לא שווה כלום עד שהכסף לא נכנס לבנק, במקרה שלנו, הכסף לא בבנק, אפילו לא מתקרב, שלב מאוד מוקדם בבניית איצטדיון. אני מניח שכעת רוצים ״להעביר״ את השלוש שנים הבאות בתקציב מינימום, ועושים Hial Marry שהעירייה איכשהו תעביר את התוכנית, מי שאי פעם התעסק עם בירוקרטיה של רשויות יודע שהמצב קלוש.
לא רואה את האופציות של גוטמן כרגע, מאמין שברגע ששחר יקרוץ לו הוא ינטוש בשניה האשונה שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
חשוב לציין שעלות מרכיב השכר של כל הזרים השנה היה מעל ל-8 מיליון ש״ח, בלי התשלום בעבור בומבה ואנטל.
עם התנהלות נכונה אפשר לבנות כאן קבוצה טובה ובריאה גם בתקציב נורמלי ולא צריך להשתגע.

אני ממש ממש רוצה שדמארי יגיע, אבל חלאס עם המימון החיצוני הזה.
אם אין כסף שלא יבוא.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:37 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
א הבנתי מה כל כך דמיוני. הפרוייקט הוא לא דמיוני. היה מכרז, הגישו הצעה וזכו בו. אולי הזכייה לא תתממש אבל בוודאי שזה לא דמיוני. כך גם האפשרות לכהניס משקיעים לפרוייקט מסוג זה.קניון של 20,000 מ"ר במרכז הארץ זה לא משהו שהולך ברגל. יהיו הרבה קופצים על הענין.

אותי לימדו שלא בונים תוכניות על כסף שאולי יגיע כשמישהו אולי ישקיע בעסק בעקבות תוכנית שאולי תתממש בעתיד.

מה זה "לא בונים"? יש תוכנית שכרגע מתגבשת, ואם תצא לפועל תסייע למועדון.

ברור שאי אפשר לבסס עליה תקציב או לקחת התחייבויות כל זמן שהתוכנית היא על הנייר. אני לא רואה מישהו מוציא כסף בהסתמך על כך כל עוד לא ניתן אישור עירייה ומשרד הפנים לעסקה ואני בספק אם יש מישהו שמתכוון לעשות את זה.

אני מודה שלא כל כך הבנתי באיזה הקשר אתה מעלה את זה.לא ראיתי שמישהו כבר לקח הלוואה בהתבסס על תזרים ההכנסות מהפרוייקט. בהנחה שהזכייה תמומש, ניתן יהיה למנף את הענין לטובת המועדון, וזה בסדר שמתייחסים לענין בתוכנית העסקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
Asafas כתב:

אני ממש ממש רוצה שדמארי יגיע, אבל חלאס עם המימון החיצוני הזה.
אם אין כסף שלא יבוא.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

מימון חיצוני זה אחלה, כל עוד מכליל בתוכו גם את השכר, ולא רק את סכום ההעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 19:02 
אין שום קשר בין פרויקט האיצטדיון לתקציב הקבוצה
זה גם לא יוזיל עלויות שכן הקבוצה תמשיך לשלם דמי שימוש לבעלי האיצטדיון
מדובר בעיסקה נדלנית לכל דבר ועניין .
מקווה בשביל כבירי שהעסקה תצליח ואולי על הדרך איכשהו יצליחו גם למנף
את האיצטדיון גם למען הקבוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
להשאיר:
אריאל הרוש
הגנה :
גוטליב
שיימן
אבועביד
ורטה (?) אולי כמחליף
קישור :
אלטמן
ניקוליץ
ידין
רייכרט
אסולין (תנו הזדמנות)
חלוצים:
יחזקאל
שוינפלד

זה צריך להיות הבסיס.
מפה צריך להביא 2 שחקני הגנה
עוד קשר חזק ולפחות 2 חלוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
האמת שקצת קשה לקבוע תוכניות בלי לדעת מסגרת תקציב.
מה שחשוב לומר זה שבשני המשחקים הקרובים נשחק במשחקי ידידות, משחקים ללא השפעה על היורדות. צריך לנצל את זה ולתת דקות לשחקנים מוכשרים שלא זוכים לדקות. הייתי שמח לראות שחקני נוער בולטים מקבלים הזדמנויות בשני המשחקים האלה.

לגבי עונה הבאה, אני חושב שהבאנקרים הם: ניקוליץ', שוינפלד ויחזקאל. אחרי זה הכל עניין של תקציב.
השחקנים הבאים בסדר העדיפויות שלי הם: ידין ואבו-עביד.
הייתי מחפש קשר תוקף לאמצע סטייל ז'אורז'יניו, עוד חלוץ ליד שוינפלד, בלם מנוסה, מגן ימני ושוער.

אגב, בקשר לפחד משינוי גדול בקבוצה. הקבוצה לא נראית כמו שהיא נראית בגלל שהוחלפו הרבה שחקנים, אני חושב שהמסקנה פה של חלק מאנשים היא מוטעית.
עובדה שגם היום שיש לנו מאמן טוב הקבוצה הזאת נראית רע. כשאתה מביא שחקנים חדשים וטובים ומבצע הכנה טובה לעונה אין סיבה שזה ייראה רע. העונה הזאת נראתה רע כי הביאו הרבה שחקנים בינוניים, הביאו מספר רב של שחקנים לעמדות מסוימות בזמן שהזניחו אחרות, ובנוסף לזה שכחו להביא מאמן.

נערך לאחרונה על ידי Feigenbaum בתאריך 01 מאי 2016, 22:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:44 
הרכש הכי חשוב זה גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:55 
Red Pride כתב:

הו שלום לך, באמת חיכינו שהפועל תמעד כדי שתצא מהמחילה שלך ותוכל לטנף ולהרעיל כמו שאתה אוהב

1. כבירי הוא הבעלים האצילי הראשון שבא להפועל מאהבה ומשקיע בקבוצה בלי כל אותם רווחים צדדיים שהמזדיינים הקודמים הרוויחו - כבירי לא היה עושה עסקאות מסריחות כמו עסקת השחקנים מכפר סבא, רכישת דמארי, הויתור על החכרת בלומפילד, "עסקת" קליימן, כנראה ששכחתם .
2. כבירי לעולם לא היה מעלה בדעתו לחתום על העברות מסריחות כגון ורמוט, שכטר, דמארי שבוצעו ע"י המזדיינים הקודמים, כנראה ששכחתם.
3. אותם מזדיינים קודמים בנו פה שנה שעברה קבוצת ליגה לאומית כדי לצמצם בהוצאות שלהם והעדיפו למכור את ורמוט למכבי מאשר להכניס את היד לכיס, בדיוק כמו שעשו ב-2004/5 - רק בזכותנו הקבוצה נשארה בליגה, כנראה ששכחתם.
4. העיכוב הוא רק של משכורת אחת, והוא של שלושה שבועות על אף הסיסמאות הלעוסות של אחד במאי ושאר הרפש האנטישמי שמופץ.
5. תפסיק לחשוב שאתה יודע לנהל יותר טוב מאחרים, אתה לא מגיע לקרסוליים של אף אחד בהנהלה החדשה, לעמוד בצד ולתת עצות בזעם קדוש יביא אותך במקסימום להגיש פינה בתכנית של קופמן ואיינשטיין ברדיו.

אתה דביל לא קטן שמנסה לערבב אותי עם אסופת קשקושים שלא קשורים אחד לשני ורובם גם לא קשורים למציאות.
עם הרבה דבילים כמוך היו לי ויכוחים בינואר האחרון.. מאז לא השתנה הרבה למעט העובדה שהמועדון מפר חוק ומלין שכר.
כמו אחרון הליצנים אתה בא ומשווה לי את העונה האחרונה של רמון לעונה הראשונה של כבירי. זו השוואה שרק חסר מושג יכול לעשות. אם אתה רוצה לעשות השוואה עניינית- תשווה את העונה הראשונה של רמון לעונה הראשונה של כבירי:
1. גם בעונה ההיא היו אנשים ששפכו הרבה מאוד כסף בהפועל- כסף שכמו שרשמתי גם אם ניתן בצורה של הלוואות, הם כבר לא יראו בחזרה (אם אני לא טועה אפילו הסכימו בתחילת השנה הנוכחית להמיר את שטרי החוב שלהם לשטרי הון).
2. גם בעונה ההיא הביאו עשרות שחקנים גם בקיץ וגם בינואר (ואני מזכיר לך שהם אלה שהחזירו את ורמוט להפועל לפני שנמכר למכבי אחרי שנתיים).
3. בעונה ההיא סיימנו במקום הרביעי עם כרטיס לאירופה (בניגוד לעונה הנוכחית שרק אלוהים יודע איך נשארנו).
4. בעונה ההיא לא זכורה לי תופעה של הלנת שכר.
5.גם רמון וחבריו באו על תקן של "בעלים אצילים" שהצילו את הפועל מטביב ומנעו את קריסה של המועדון.
6. גם באותה עונה היו אנשים ש"באו מאהבה" וכל החארטות האלה (ויש הטוענים שרמון כמעט הפסיד את הבית בגלל הפועל).

מה קיבלנו- שבעונה ההיא ניהלו את המועדון חסרי מושג ובעונה הנוכחית מנהלים את המועדון חסרי מושג לא פחות גדולים שאת המחיר לניהול שלהם סביר להניח שנראה כבר בעונה הבאה.
מה שאני אוהב אצל אנשים כמוך, הוא שבמידה וכמו אצל רמון, גם אצל כבירי יהיה קיצוץ חד בתקציב בגלל הניהול הכושל של המועדון ובעוד שנה שנתיים הוא יפנה את מקומו לפראייר תורן אחר, הוא יהפוך אצלך לחלק מאותם "מזדיינים קודמים", כי ככה זה עובד אצל ליצנים חסרי מושג כמוך.

נערך לאחרונה על ידי pogi בתאריך 01 מאי 2016, 22:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 23:07 
כבירי שילם מעל ל-20 מיליון שקל רק על חובות. תורידו את זה מהתקציב ותקבלו כ-45 מיליון ש״ח. שחרור של כל הזרים, למעט ניקוליץ׳ ועוד שלושה ישראלים וזה יורד לכיוון ה-30 מיליון ש״ח. מכאן צריך לבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Red Pride כתב:

הו שלום לך, באמת חיכינו שהפועל תמעד כדי שתצא מהמחילה שלך ותוכל לטנף ולהרעיל כמו שאתה אוהב

1. כבירי הוא הבעלים האצילי הראשון שבא להפועל מאהבה ומשקיע בקבוצה בלי כל אותם רווחים צדדיים שהמזדיינים הקודמים הרוויחו - כבירי לא היה עושה עסקאות מסריחות כמו עסקת השחקנים מכפר סבא, רכישת דמארי, הויתור על החכרת בלומפילד, "עסקת" קליימן, כנראה ששכחתם .
2. כבירי לעולם לא היה מעלה בדעתו לחתום על העברות מסריחות כגון ורמוט, שכטר, דמארי שבוצעו ע"י המזדיינים הקודמים, כנראה ששכחתם.
3. אותם מזדיינים קודמים בנו פה שנה שעברה קבוצת ליגה לאומית כדי לצמצם בהוצאות שלהם והעדיפו למכור את ורמוט למכבי מאשר להכניס את היד לכיס, בדיוק כמו שעשו ב-2004/5 - רק בזכותנו הקבוצה נשארה בליגה, כנראה ששכחתם.
4. העיכוב הוא רק של משכורת אחת, והוא של שלושה שבועות על אף הסיסמאות הלעוסות של אחד במאי ושאר הרפש האנטישמי שמופץ.
5. תפסיק לחשוב שאתה יודע לנהל יותר טוב מאחרים, אתה לא מגיע לקרסוליים של אף אחד בהנהלה החדשה, לעמוד בצד ולתת עצות בזעם קדוש יביא אותך במקסימום להגיש פינה בתכנית של קופמן ואיינשטיין ברדיו.

אתה דביל לא קטן שמנסה לערבב אותי עם אסופת קשקושים שלא קשורים אחד לשני ורובם גם לא קשורים למציאות.
עם הרבה דבילים כמוך היו לי ויכוחים בינואר האחרון.. מאז לא השתנה הרבה למעט העובדה שהמועדון מפר חוק ומלין שכר.
כמו אחרון הליצנים אתה בא ומשווה לי את העונה האחרונה של רמון לעונה הראשונה של כבירי. זו השוואה שרק חסר מושג יכול לעשות. אם אתה רוצה לעשות השוואה עניינית- תשווה את העונה הראשונה של רמון לעונה הראשונה של כבירי:
1. גם בעונה ההיא היו אנשים ששפכו הרבה מאוד כסף בהפועל- כסף שכמו שרשמתי גם אם ניתן בצורה של הלוואות, הם כבר לא יראו בחזרה (אם אני לא טועה אפילו הסכימו בתחילת השנה הנוכחית להמיר את שטרי החוב שלהם לשטרי הון).
2. גם בעונה ההיא הביאו עשרות שחקנים גם בקיץ וגם בינואר (ואני מזכיר לך שהם אלה שהחזירו את ורמוט להפועל לפני שנמכר למכבי אחרי שנתיים).
3. בעונה ההיא סיימנו במקום הרביעי עם כרטיס לאירופה (בניגוד לעונה הנוכחית שרק אלוהים יודע איך נשארנו).
4. בעונה ההיא לא זכורה לי תופעה של הלנת שכר.
5.גם רמון וחבריו באו על תקן של "בעלים אצילים" שהצילו את הפועל מטביב ומנעו את קריסה של המועדון.
6. גם באותה עונה היו אנשים ש"באו מאהבה" וכל החארטות האלה (ויש הטוענים שרמון כמעט הפסיד את הבית בגלל הפועל).

מה קיבלנו- שבעונה ההיא ניהלו את המועדון חסרי מושג ובעונה הנוכחית מנהלים את המועדון חסרי מושג לא פחות גדולים שאת המחיר לניהול שלהם סביר להניח שנראה כבר בעונה הבאה.
מה שאני אוהב אצל אנשים כמוך, הוא שבמידה וכמו אצל רמון, גם אצל כבירי יהיה קיצוץ חד בתקציב בגלל הניהול הכושל של המועדון ובעוד שנה שנתיים הוא יפנה את מקומו לפראייר תורן אחר, הוא יהפוך אצלך לחלק מאותם "מזדיינים קודמים", כי ככה זה עובד אצל ליצנים חסרי מושג כמוך.

זה שאתה חושב שהשוואה בין רמון לכבירי זו השוואה עניינית, רק מעיד על הבורות והלהט שלך לטנף ולהשמיץ בכל הזדמנות שתינתן לך.
יש לך גם הרבה אי-דיוקים במה שכתבת - הגירעון נוצר בעונה השנייה, בעונה הראשונה סיימנו במקום השלישי, רמון מעולם לא הבטיח להשקיע - אפילו את 50 האחוזים הראשונים של הבעלות הוא רכש בכסף של אחרים, ועוד ועוד.

לאנשים מסוגך אני בדרך כלל מאחל בעלים כמו טביב, אבל במקרה של אפס כמוך, בעלים כמו טביב רק יספק לך שערוריות ומחדלים עליהם תהנה להרעיל את הבארות ולפזר ארס ושטנה.
במקום זאת, אאחל לך לראות את כבירי עוד הרבה שנים מנהל את הקבוצה בדרך שלו, אין לי ספק שהוא יצליח והפועל תגיע להישגים, על אפם ועל חמתם של כל הטרולים זבי החוטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 11:13 
ההשוואה בין רמון לכבירי מאוד עניינית. שניהם באו עם מלא כוונות טובות ושניהם נראים כמי שהעסק למעלה מיכולותיהם הכלכליות או הניהוליות.
שניהם גם כנראה פרונט למישהו אחר מאחורי הקלעים.
כבירי פשוט מעורר הרבה פחות אנטגוניזם כי הוא לא חיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
ההשוואה בין רמון לכבירי מאוד עניינית. שניהם באו עם מלא כוונות טובות ושניהם נראים כמי שהעסק למעלה מיכולותיהם הכלכליות או הניהוליות.
שניהם גם כנראה פרונט למישהו אחר מאחורי הקלעים.
כבירי פשוט מעורר הרבה פחות אנטגוניזם כי הוא לא חיים רמון.

חכה שהוא ימכור את ספורי למכבי אחרי הדרבי בשנה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
לשפשף את העיניים ולא להאמין לכפיות הטובה בפורום הזה, ולחשוב שרק לפני שנה בראש המועדון עמד פאקינג אייל ברקוביץ'

אנשי האתמול, שבו בצד ואל תפריעו למהפכה :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 12:03 
רק לפני שנה סיימנו במקום ה-8.
העונה התקדמנו ל-9.
אנשי האתמול כפויי הטובה, תקוו שבעונה הבאה זה לא יהיה מקום 10!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
העונה התקדמנו ל-9.

מסכנון, כמה אתה מפחד שהפועל תחזור להצליח, כיצד אז תמלא את אשכולות המשחק בקיטורים ויבבות טרחניות? אולי תיאלץ רחמנא ליצלן לשלם על כרטיס ולהופיע למשחקים? רחמיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 12:43 
מאוד ענייני. ממש בול.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 12:53 
Red Pride כתב:
אדום כתב:
העונה התקדמנו ל-9.

מסכנון, כמה אתה מפחד שהפועל תחזור להצליח, כיצד אז תמלא את אשכולות המשחק בקיטורים ויבבות טרחניות? אולי תיאלץ רחמנא ליצלן לשלם על כרטיס ולהופיע למשחקים? רחמיי

חייב להודות שנורא משעשע לי להיות מוטף ע"י משתמשים פיקטיביים שיש להם 4 הודעות רק מהתקופה האחרונה, שכולם מגוננים בצורה חשודה על ההנהלה.
לי, בניגוד אלייך, אין כוונות נסתרות ומוזרות. רק אוהד מודאג (והאמת, עם מקורבים כאלה, יש לי את כל הסיבות בעולם)

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 02 מאי 2016, 12:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 12:54 
קצת דמגוגי להשוות בין רמון לכבירי כרגע, למרות שזה מאוד מפתה.
ביום שכבירי ימנה חלאה כמו ברקבויץ׳ שיחסל את המועדון, יחליף מאמן כמו רב״ש במוקיון, יעשה עסקאות מזעזעות עם חיפה / שחר, וימכור את ה״כוכב״ של הקבוצה ליריבה, אז יהיה על מה לדבר והרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 190 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: