Red Pride כתב:
הו שלום לך, באמת חיכינו שהפועל תמעד כדי שתצא מהמחילה שלך ותוכל לטנף ולהרעיל כמו שאתה אוהב
1. כבירי הוא הבעלים האצילי הראשון שבא להפועל מאהבה ומשקיע בקבוצה בלי כל אותם רווחים צדדיים שהמזדיינים הקודמים הרוויחו - כבירי לא היה עושה עסקאות מסריחות כמו עסקת השחקנים מכפר סבא, רכישת דמארי, הויתור על החכרת בלומפילד, "עסקת" קליימן, כנראה ששכחתם .
2. כבירי לעולם לא היה מעלה בדעתו לחתום על העברות מסריחות כגון ורמוט, שכטר, דמארי שבוצעו ע"י המזדיינים הקודמים, כנראה ששכחתם.
3. אותם מזדיינים קודמים בנו פה שנה שעברה קבוצת ליגה לאומית כדי לצמצם בהוצאות שלהם והעדיפו למכור את ורמוט למכבי מאשר להכניס את היד לכיס, בדיוק כמו שעשו ב-2004/5 - רק בזכותנו הקבוצה נשארה בליגה, כנראה ששכחתם.
4. העיכוב הוא רק של משכורת אחת, והוא של שלושה שבועות על אף הסיסמאות הלעוסות של אחד במאי ושאר הרפש האנטישמי שמופץ.
5. תפסיק לחשוב שאתה יודע לנהל יותר טוב מאחרים, אתה לא מגיע לקרסוליים של אף אחד בהנהלה החדשה, לעמוד בצד ולתת עצות בזעם קדוש יביא אותך במקסימום להגיש פינה בתכנית של קופמן ואיינשטיין ברדיו.
אתה דביל לא קטן שמנסה לערבב אותי עם אסופת קשקושים שלא קשורים אחד לשני ורובם גם לא קשורים למציאות.
עם הרבה דבילים כמוך היו לי ויכוחים בינואר האחרון.. מאז לא השתנה הרבה למעט העובדה שהמועדון מפר חוק ומלין שכר.
כמו אחרון הליצנים אתה בא ומשווה לי את העונה האחרונה של רמון לעונה הראשונה של כבירי. זו השוואה שרק חסר מושג יכול לעשות. אם אתה רוצה לעשות השוואה עניינית- תשווה את העונה הראשונה של רמון לעונה הראשונה של כבירי:
1. גם בעונה ההיא היו אנשים ששפכו הרבה מאוד כסף בהפועל- כסף שכמו שרשמתי גם אם ניתן בצורה של הלוואות, הם כבר לא יראו בחזרה (אם אני לא טועה אפילו הסכימו בתחילת השנה הנוכחית להמיר את שטרי החוב שלהם לשטרי הון).
2. גם בעונה ההיא הביאו עשרות שחקנים גם בקיץ וגם בינואר (ואני מזכיר לך שהם אלה שהחזירו את ורמוט להפועל לפני שנמכר למכבי אחרי שנתיים).
3. בעונה ההיא סיימנו במקום הרביעי עם כרטיס לאירופה (בניגוד לעונה הנוכחית שרק אלוהים יודע איך נשארנו).
4. בעונה ההיא לא זכורה לי תופעה של הלנת שכר.
5.גם רמון וחבריו באו על תקן של "בעלים אצילים" שהצילו את הפועל מטביב ומנעו את קריסה של המועדון.
6. גם באותה עונה היו אנשים ש"באו מאהבה" וכל החארטות האלה (ויש הטוענים שרמון כמעט הפסיד את הבית בגלל הפועל).
מה קיבלנו- שבעונה ההיא ניהלו את המועדון חסרי מושג ובעונה הנוכחית מנהלים את המועדון חסרי מושג לא פחות גדולים שאת המחיר לניהול שלהם סביר להניח שנראה כבר בעונה הבאה.
מה שאני אוהב אצל אנשים כמוך, הוא שבמידה וכמו אצל רמון, גם אצל כבירי יהיה קיצוץ חד בתקציב בגלל הניהול הכושל של המועדון ובעוד שנה שנתיים הוא יפנה את מקומו לפראייר תורן אחר, הוא יהפוך אצלך לחלק מאותם "מזדיינים קודמים", כי ככה זה עובד אצל ליצנים חסרי מושג כמוך.