תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:46 
מה אתם עפים יא חיים בסרט? שיחקנו נגד נצרת עילית!!!
קבוצה ליגה מתחתינו ואתם מתלהבים מהפרשי מהירות כוח וטכניקה? ברור שזה יראה ככה, זה הכי טבעי בעולם.
שיעשה את זה נגד קבוצות חזקות עם הגנות טובות ואז נתחיל לפתח ציפיות. אבל מאתמול אין שום נקודת אור מזה שהחלוץ של הפועל יותר מהיר מהמגן של נצרת עילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 15:54 
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
כמה נקודות איבדנו על הייבוש שלו במשך כל הסיבוב הראשון? 5? 7?
פשוט שערורייה ששחקנים כמו ביטון, ספורי, מחמיד ואנטל קיבלו כל כך הרבה דקות (בין אם בחוד או באגף) בזמן שהוא התייבש ביציע.

זה חתיכת מחדל. אין לי בעיה עם סדרת חינוך נקודתית, אני גם זוכר שבתחילת העונה אצל מנדיונדו הוא היה חלש מאד, אבל תקופת ההשבתה שלו זה לוקסוס שלא היה לנו. המחדל הלא פחות גדול זה גם הייבוש של נסאר עד לפני שבועיים. אחלה שחקן שהוסיף לנו הרבה ערמומיות בחלק הקדמי.

יחזקאל מעולם לא היה חלש מאוד. אולי במחצית אחת שהוא שיחק במשחק האימון הראשון או משהו.
אח"כ כששיחק מול בני יהודה בגביע הטוטו הוא היה שלוש רמות מעל שאר הקבוצה. בהמשך אצל באדיר במשחקים שפתח בליגה היה בכמה רמות מעל כל אופציה אחרת שניסינו בחוד, וכל פעם מחדש קיבל אפס קרדיט.

ולגבי נושא "סדנת החינוך", גם בזמן אמת חזרתי ואמרתי שזה קשקוש אחד גדול. מדובר במאמנים עם עין רעה מאוד לכדורגל שלא ידעו להעריך את הכישרון שלו ותפסו עליו תחת כי חשבו שהוא סתם ילד פישר. מישהו באמת חושב שמאמנים היו עושים לו "סדנת חינוך" אם הם היו יודעים כמה הוא טוב ושלהושיב אותו ביציע היה עולה להם במשרה? מישהו חושב שלמאמנים בהפועל יש אינטרס "לחנך" איזה ילד בשביל השנים הבאות ולא לדאוג לתחת שלהם כאן ועכשיו כשהקבוצה מסתבכת בתחתית והם על סף פיטורים? מי שחושב דבר כזה צריך להיות באמת הזוי וחסר תובנה. למאמנים בהפועל יש אינטרס אחד וזה לנצח כאן ועכשיו כדי לשמור על הג'וב שלהם. הם לא נתנו לשגיב לשחק כי הם פשוט אנשי מקצוע גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 16:18 
hapoel15 כתב:
מה אתם עפים יא חיים בסרט? שיחקנו נגד נצרת עילית!!!
קבוצה ליגה מתחתינו ואתם מתלהבים מהפרשי מהירות כוח וטכניקה? ברור שזה יראה ככה, זה הכי טבעי בעולם.
שיעשה את זה נגד קבוצות חזקות עם הגנות טובות ואז נתחיל לפתח ציפיות. אבל מאתמול אין שום נקודת אור מזה שהחלוץ של הפועל יותר מהיר מהמגן של נצרת עילית.

מוזר רק בשבת ראינו אותו מול בני יהודה
יא חי בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 16:50 
Fez כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
פשוט שערורייה ששחקנים כמו ביטון, ספורי, מחמיד ואנטל קיבלו כל כך הרבה דקות (בין אם בחוד או באגף) בזמן שהוא התייבש ביציע.

זה חתיכת מחדל. אין לי בעיה עם סדרת חינוך נקודתית, אני גם זוכר שבתחילת העונה אצל מנדיונדו הוא היה חלש מאד, אבל תקופת ההשבתה שלו זה לוקסוס שלא היה לנו. המחדל הלא פחות גדול זה גם הייבוש של נסאר עד לפני שבועיים. אחלה שחקן שהוסיף לנו הרבה ערמומיות בחלק הקדמי.

יחזקאל מעולם לא היה חלש מאוד. אולי במחצית אחת שהוא שיחק במשחק האימון הראשון או משהו.
אח"כ כששיחק מול בני יהודה בגביע הטוטו הוא היה שלוש רמות מעל שאר הקבוצה. בהמשך אצל באדיר במשחקים שפתח בליגה היה בכמה רמות מעל כל אופציה אחרת שניסינו בחוד, וכל פעם מחדש קיבל אפס קרדיט.

ולגבי נושא "סדנת החינוך", גם בזמן אמת חזרתי ואמרתי שזה קשקוש אחד גדול. מדובר במאמנים עם עין רעה מאוד לכדורגל שלא ידעו להעריך את הכישרון שלו ותפסו עליו תחת כי חשבו שהוא סתם ילד פישר. מישהו באמת חושב שמאמנים היו עושים לו "סדנת חינוך" אם הם היו יודעים כמה הוא טוב ושלהושיב אותו ביציע היה עולה להם במשרה? מישהו חושב שלמאמנים בהפועל יש אינטרס "לחנך" איזה ילד בשביל השנים הבאות ולא לדאוג לתחת שלהם כאן ועכשיו כשהקבוצה מסתבכת בתחתית והם על סף פיטורים? מי שחושב דבר כזה צריך להיות באמת הזוי וחסר תובנה. למאמנים בהפועל יש אינטרס אחד וזה לנצח כאן ועכשיו כדי לשמור על הג'וב שלהם. הם לא נתנו לשגיב לשחק כי הם פשוט אנשי מקצוע גרועים.

אני זוכר את היכולת שלו במחנה האימון במשחקים ששודרו. הוא ורמזי היו פשוט זוועה. לא זוכר כרגע מה היה בגביע הטוטו, אבל אני זוכר שבאופן כללי בפתיחת העונה מאד התאכזבתי מזה שהוא מקבל הזדמנות גדולה ודי בועט בדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:08 
ממש ממש לא נכון, במשחקי אימון הוא בקושי שיחק, ראינו אותו כמו שצריך בגביע הטוטו והוא היה מהבולטים בהתקפה, בכל חצי הזדמנות שקיבל. פשוט פשע שמאמנים מקצועיים לא ראו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:15 
נועם, הוא שיחק מחצית במשחק האימון הראשון (שבה באמת היה רע) וזהו. נשלח לכלא בסיביר. בכל שאר ההזדמנויות ששיחק הוא היה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 17:23 
אני לא זוכר כרגע את כל המשחקים, אני רק זוכר שאחרי מחנה האימון הייתי מאד מאוכזב ממנו במשחקים שראיתי. ברמה שהגדרתי אותו כ"מזעזע", וזה דווקא כי היו לי ציפיות גבוהות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 14:41 
Fez כתב:
נועם שחם כתב:
יובל כתב:

אני לא מבין איך כל כך הרבה אנשים שמתעסקים במקצוע (גם אם הם לא מוריניו או אנצ'לוטי) פיספסו את זה וכל כך הרבה "אוהדים מהשורה" ראו את זה.
זה לא הגיוני.
אותו דבר להיפך לגבי ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 15:17 
אני לא חושב שהם פספסו את זה. שגיב עלה ליציע ככל הנראה מטעמי משמעת או משיקולים דומים, מישהו יכול להגיד בוודאות שזה לא היה נחוץ? שהיכולת הטובה שלו לאחרונה היא לא גם הודות לזה?
רובינו חשבנו שיש בו פונציאל, גם בתקופות הפחות טובות שלו (ועוד טבעי שיהיו לו כאלו), אבל גם ראינו שהוא דיי גמגם בהזדמנויות שהוא קיבל, חיפש את המסובך, התמזמז עם הכדור ועוד כל מיני. בלי קשר, יתכן שהוא כן היה צריך ניעור או חינוך או וואטאבר. כאילו אם עכשיו הוא טוב אז ״למה העלו אותו ליציע, יכל היה לשחק ולהיות טוב״, ואם הוא היה עכשיו רע אז ״למה העלו אותו ליציע, גמרו את השחקן״. אמנם מעולם לא אימנתי כדורגל ולא פיתחתי שחקנים, אבל יש סיכוי שזה דווקא עושה טוב לשחקן צעיר.
בכל מקרה אני פשוט שמח שיודעים לתת לו את הקרדיט בזמן הזה, ושהוא מתברג להרכב כמו שכולנו קיווינו שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 15:26 
לא. הוא גמגם רק במשחקים האחרונים, אחרי שדווקא הוא קיבל קרדיט.
כשמחקו אותו, אז באוגוסט-ספטמבר, הוא לא גמגם אפילו לשנייה. הוא היה מצויין ובלט. עד היום יש לי בראש את המהלכים שהוא עשה- 2 דאבל פסים מרשימים עם שיימן, סיבוב על בלמים, בעיטות למשקוף, ומלא יצירתיות. זה ששבוע לאחר מכן הוא לא ראה דשא זה בלתי נתפס.
אין דבר כזה סדרת חינוך של חודשיים מחוץ לסגל לשחקן טוב. אולי שבוע. מי שעשה את זה חשב שהאופציות האחרות בסגל הרבה יותר טובות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 15:51 
ציטוט:
אמיר כבירי העדיף לשפוך כספים על כישרונות מבחוץ, במערכת יצרו לו תדמית של ילד בעייתי, אבל ככל שבצורת ההבקעות נמשכה, גיא לוי התפכח לפני כולם: שגיב יחזקאל הוא כישרון שהפועל תל אביב חייבת לטפח.

על פי מספר שחקנים, אורח הכבוד של הבעלים, אמיר כבירי, היה לא אחר מאנאס מחמיד - הכישרון הצעיר והמבטיח שנחת במועדון ימים ספורים לפני אותה מסיבה. תשומת הלב שקיבל החלוץ הצעיר, הפריעה בעיקר לשניים: שגיב יחזקאל ורמזי ספורי. השניים שסומנו רק בעונה שעברה כהבטחה הגדולה באדום, הבינו כי להנהלה החדשה יש בייבי אחר והם כנראה לא הולכים לקבל יותר מידי הזדמנויות העונה.

מפה הסיפור מתפצל לשניים: זה של הקשר, אותו נשאיר לפעם אחרת. וזה של החלוץ. יחזקאל, שבעונה שעברה נחשב ל"ילד טוב שבא לעבוד", נהפך פתאום ל"בעייתי" שבחבורה האדומה. בהפועל תל אביב לא ממש הבינו את השינוי בהתנהגות של החלוץ, אך שם טוענים שאיחר מספר פעמים לאימונים ושיא התנהגותו השלילית הגיע כאשר וואליד באדיר העיר לכישרון הצעיר באחד האימונים וזה בתגובה צעק עליו בחזרה והושעה. משם הדרך ליציע הייתה קצרה.

http://sports.walla.co.il/item/2925597

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 16:04 
בקיצור עכשיו די ברור מה קרה איתו, ועזבו אותי מתגובות לכתב ומה האינטרסים שלו, ההנהלה הגיעה עם קונספציה של מנג׳ר, הביאו את רייכרט, בומבה, עבייד, ומחמיד, וכנראה שלא ספרו את יחזקאל (ובצדק את ספורי שקיבל מיליון הזדמנויות ולא הוכיח כלום) מכל מה שעולה שם הוא נחשב לשחקן עם אופי רציני וממש לא בעייתי. עוד נקודה מעניינת זה נושא המחנאות הסמויה של קבוצת הצעירים עם ההבטחות שאפרתי הביא לבין שחקני הבית של הפועל, פה גם זכור לי ציטוטים של שחקנים שטענו שהם לא מבינים למה נותנים קרדיט לשגיב. גם צריך כנראה לתת קרדיט לגיא לוי, עכשיו רק שלא יהרסו אותו ויתנו לו לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בקיצור עכשיו די ברור מה קרה איתו, ועזבו אותי מתגובות לכתב ומה האינטרסים שלו, ההנהלה הגיעה עם קונספציה של מנג׳ר, הביאו את רייכרט, בומבה, עבייד, ומחמיד, וכנראה שלא ספרו את יחזקאל (ובצדק את ספורי שקיבל מיליון הזדמנויות ולא הוכיח כלום) מכל מה שעולה שם הוא נחשב לשחקן עם אופי רציני וממש לא בעייתי. עוד נקודה מעניינת זה נושא המחנאות הסמויה של קבוצת הצעירים עם ההבטחות שאפרתי הביא לבין שחקני הבית של הפועל, פה גם זכור לי ציטוטים של שחקנים שטענו שהם לא מבינים למה נותנים קרדיט לשגיב. גם צריך כנראה לתת קרדיט לגיא לוי, עכשיו רק שלא יהרסו אותו ויתנו לו לשחק.

מה שעוד חשוב שם, הוא שחיים רמון הבעלים הנהדר, שבעצם כבירי הוא לכאורה חיים רמון 2, סירב לרכוש את יחזקאל תמורת 50 אלף פרוטות, בטענה שאין כסף ומי ששם עליו ת'כייסף הוא אורנשטיין, יו"ר מפעלות החינוך, שלכאורה לא דרש כלום על המהלך(טוב זה באמת פרוטות, אדון חיים רמון "כבירי אותו דבר" היקר)
אני גם לא חושב שאותו רכש צעיר שהגיע, בא על המקום של יחזקאל, שזה מה שמנסים להגיד פה עם מילת נו נו נו לכבירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 16:57 
בר קולמוסא כתב:
אני לא חושב שהם פספסו את זה. שגיב עלה ליציע ככל הנראה מטעמי משמעת או משיקולים דומים, מישהו יכול להגיד בוודאות שזה לא היה נחוץ? שהיכולת הטובה שלו לאחרונה היא לא גם הודות לזה?
רובינו חשבנו שיש בו פונציאל, גם בתקופות הפחות טובות שלו (ועוד טבעי שיהיו לו כאלו), אבל גם ראינו שהוא דיי גמגם בהזדמנויות שהוא קיבל, חיפש את המסובך, התמזמז עם הכדור ועוד כל מיני. בלי קשר, יתכן שהוא כן היה צריך ניעור או חינוך או וואטאבר. כאילו אם עכשיו הוא טוב אז ״למה העלו אותו ליציע, יכל היה לשחק ולהיות טוב״, ואם הוא היה עכשיו רע אז ״למה העלו אותו ליציע, גמרו את השחקן״. אמנם מעולם לא אימנתי כדורגל ולא פיתחתי שחקנים, אבל יש סיכוי שזה דווקא עושה טוב לשחקן צעיר.
בכל מקרה אני פשוט שמח שיודעים לתת לו את הקרדיט בזמן הזה, ושהוא מתברג להרכב כמו שכולנו קיווינו שיהיה

אז אני שוב אומר. מי שחושב בצורה כזאת פשוט לא מבין בני אדם ברמה הבסיסית ביותר.
אין שום סיכוי שבעולם שהמאמנים האלה אמרו ״וואלה הוא כישרון ענק, יותר טוב מכל מה שיש לי בסגל, אבל בוא נשים אותו שלושה חודשים ביציע ונביא אותו מרחק פסע אחד מעזיבה של המועדון כדי להרוויח אותו יום אחד בעתיד אולי״. זו מחשבה כל כך מטופשת ומעוותת, שעוסקת בהצדקה בדיעבד ללא כל בסיס, שאין אפילו מאיפה להתחיל לנתח כמה היא לא הגיונית.
הקבוצה בינתיים מתפרקת, לא מסוגלת לשים גול, מסתבכת בתחתית, שני המאמנים הנ״ל נכשלים כישלון מוחץ ומוחלפים. וכל זה אולי יכל להמנע אם הם היו נותנים לשחקן הכי טוב שלהם בחלק הקדמי לשחק. אתה חושב שמה שמעניין אותם זה מה יקרה בעתיד עם שגיב יחזקאל ולא פאקינג הישרדות בסיסית? של הקבוצה ושלהם? אז אני מבטיח לך שמה שמדבר במצבים כאלה זה יצר הישרדות. ואם הם היו מזהים את הכישרון של שגיב, הם היו נותנים לו לשחק 90 דקות כל משחק בקבוצה הזאת. לא היתה להם שום תכנית חינוך ארוכת טווח ומי שחושב ככה הוא נאיבי וזה בלשון עדינה.
יש פה שילוב של מאמנים גרועים בלי עין לכדורגל יחד עם אנשים שמונעים ע״י אגו (באדיר מחק אותו אחרי התקרית שצעק עליו בחזרה באימון כי ״מי זה הילד הפישר הזה שיענה לי״ וכי באדיר עצמו מאמן צעיר שאין לו מספיק ביטחון בסמכות שלו בקבוצה והוא הוציא את זה מפרופורציה). זה כל הסיפור. מי שרוצה להמציא פה איזה master plan לחינוך הילד כדי להרגיש טוב עם עצמו, תפדל, אבל אני מבטיח לו שאין לזה שום בסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 22:49 
נועם צודק.
בכל משחקי האימון שהוא שיחק במחנה הוא היה מתחת לכל ביקורת. אחר כך הוא עלה מחצית שניה בדרבי טוטו והיה מזעזע כולל התקפה שבה שלחו אותו לבד לרוץ חצי מגרש עד השער והוא איכשהו איבד את הכדור לפני שהוא הגיע לרחבה.
אחר כך הוא נתן מחצית די טובה נגד בני יהודה ומאז נשכח מסיבה לא ברורה.
אני לא מאשים מאמן שמספסל אותו אחרי משחקים כאלה. העניין הוא שמאז ניסינו בערך כל קונסטלציה אפשרית חוץ מלתת לו לשחק ולא כל כך ברור למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 23:17 
זה שיש לו כישרון ראו כבר בשנה שעברה עד שנפצע .
הוא לא יכול היה להראות מעצמו יותר מוקדם יותר העונה כמו שאף
אחד אחר לא הראה מעצמו מכיוון שהקבוצה היתה לא מאומנת ולא מאוזנת
מבחינת הסגל .
אני לא אתפלא אם בשבועות הקרובים נראה עוד שחקנים פתאום משנים צורה ומשחקים
יותר טוב כתוצאה מהחיבור והשינוי שהקבוצה עוברת בשבועות האחרונים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ינואר 2016, 04:34 
סמל אישי של המשתמש
הפסקה על אורנשטיין, רמון וליובין מדהימה בעיניי.
מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:28 
אם נשאר בליגה, הרווחנו שחקן ענק :ROSE: מסכן שבומבה כרגיל נמושה ליד השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:31 
המון כישרון, אבל מה הקטע המפגר הזה לעשות פאול בצד, אחרי ששחקן שיחרר כדור ולקבל צהוב? הוא עושה את זה כמעט כל משחק. מיותר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:35 
מגיע לו סטנדינג אוביישן אחר המשחק הזה.
שיחק לבד ופשוט הוציא מים מהסלע. השתלט על כדורים סופר קשים, הסתדר לבד עם מספר שחקני הגנה ואפילו ייצר מצבי הבקעה.
חוץ מזה הבן אדם לא הפסיק לרוץ לשניה כולל בסוף המשחק כשאנחנו בעשרה שחקנים.
מלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:35 
מדהים שלא שיחק חצי עונה.. רק מראה לנו את המחדל הגדול בעונה הזאת
פאקינג שחקן גדל מתחת לעיניים שלנו והבאנו 20 שחקנים שלא שווים חצי ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:54 
היה ענק היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה שעוד חמש שנים הוא עושה לנו פיו פיו בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:06 
בושה וחרפה ושערוריה שהוא לא היה בסגל (!!! ) רוב העונה.

הוא השחקן הכי טוב בקבוצה הזאת, וזה מדהים שבתוך הכלום ושום דבר שמתרוצץ סביבו על המגרש הוא מצליח להראות כדורגל אמיתי שכיף לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

חמש?
עוד שנתיים הוא במכבי

שחקן גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מגיע לו סטנדינג אוביישן אחר המשחק הזה.
שיחק לבד ופשוט הוציא מים מהסלע. השתלט על כדורים סופר קשים, הסתדר לבד עם מספר שחקני הגנה ואפילו ייצר מצבי הבקעה.
חוץ מזה הבן אדם לא הפסיק לרוץ לשניה כולל בסוף המשחק כשאנחנו בעשרה שחקנים.
מלך.

סטנדינג אובישן הוא יקבל שהכדורים שהוא צריך לשים ברשת יכנסו.
בינתיים הוא משחק על המגרש כמו ילד חרא אגואיסט, הוא פשוט יותר מוכשר מכל האפסים האחרים והוא מאוד מאוד רוצה להבקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:24 
תפוז אדום כתב:
בושה וחרפה ושערוריה שהוא לא היה בסגל (!!! ) רוב העונה.

הוא השחקן הכי טוב בקבוצה הזאת, וזה מדהים שבתוך הכלום ושום דבר שמתרוצץ סביבו על המגרש הוא מצליח להראות כדורגל אמיתי שכיף לראות.

עריפת ראשים צריך להיות כאן אם יש עוד איזשהו איש מקצוע במועדון שקשור להחלטה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מצויין.
שחקן מוביל לעונה הבאה, הבסיס שלנו ביחד עם רייכרט,אבו עביד ואלטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

חמש?
עוד שנתיים הוא במכבי

שחקן גדול

טראומת חיים רמון זה האגירת לחם במחסן החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2016, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
לא שמתי לב אף פעם שיחזקאל ניחן במהירות כזאת יוצאת דופן ודריבל פנטסטי. פשוט כיף שיש לנו כזה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: