תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 08:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול חדשות ינואר 2016 (מידע)
הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 16:50 
ספורט 5 מעדכנים על done deal
ציטוט:
זה סגור: שוינפלד ונג'אר להפועל עבור ביטון וכסף
האדומים יעבירו לנתניה את החלוץ וגם 900 אלף שקלים עבור 2 השחקנים

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04770.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2016, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
ONE
שוינפלד נמכר, אך ישאר עד סוף העונה בנתניה:
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1,5,0/264667.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
נמניה ניקוליץ' מתקרב להפועל ת"א
באטה בוריסוב הסכימה להפחית במחירו של קשר נבחרת מונטנגרו, והאדומים הגישו הצעה רשמית עליו שהבלארוסים שוקלים. אם לא יימצא חלוץ זר, ארבייטמן יקבל הצעה

הפועל ת"א הגישה הצעה רשמית לאלופת בלארוס באטה בוריסוב בסך 300 אלף יורו, על מנת לצרף את קשרה של נבחרת מונטנגרו, נמניה ניקוליץ'.

הבלארוסים דרשו תחילה חצי מיליון יורו עבורו, אולם לאחר מכן התפשרו על 300 אלף. כעת, אחרי שהפועל הגישה את ההצעה, הבלארוסים מתלבטים, אולם ההערכה כי הקשר ינחת עד לסיום מועד ההעברות ברביעי הקרוב.

עוד הצעה של הפועל הייתה למוסקרון בנוגע לחלוץ מרקו שצ'פוביץ', כשהבלגים דרשו תחילה חצי מיליון יורו בעבור השאלה, עם אופציה לרכישה בתמורה למיליון יורו נוספים.

המטרה של הפועל היא להתחזק בשלושה זרים. אם לא יימצא חלוץ זר, יוצע לשלומי ארבייטמן מהפועל באר שבע חוזה עד לסיום העונה עם אופציה להארכתו. במהלך סוף השבוע תתקיים שיחה עם גילי ורמוט ממכבי ת"א, כשהקשר מבוקש גם בבית"ר ירושלים ובמכבי חיפה.

בשל העפלתה של מכבי ת"א לרבע גמר הגביע, הדרבי מול הפועל הוקדם וייערך ב-7 בפברואר, יום ראשון.

YNET ספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
קאווה הברזילאי במו"מ מתקדם עם הפועל ת"א

קאווה ססיליו דה סילבה, קשר ברזילאי בן 26 שמשחק במרכז המגרש, נמצא במו"מ מתקדם עם הפועל ת"א.

הפועל ת"א תחילה ניסתה לצרף את ההולנדי של דן האג, רולאנד אלברח, אך לאחר שסוכנו סיפר לספורט1 כי הצעת האדומים נמוכה מדי, ההולנדי העדיף הצעה מליגת ה-MLS בארה"ב ומועמדתו ירדה מן הפרק.

סוכנו של אלברח: "הצעת הפועל ת"א נמוכה מדי"

כעת, מתברר כי מי שעשוי להגיע הוא הברזילאי של נפטצ'י באקו, שחתם באזרבייג'אן ביוני 2014 על חוזה לשנתיים. הוא כבש שער אחד בקבוצה ב-43 הופעות.

קוואה החל את דרכו בסאן אנדרה הברזילאית והושאל לקורינתיאנס, אך חזר תוך ארבעה חודשים לקבוצת האם. משם הוא עבר לליגה הפורטוגלית לקבוצת ליישוש, משם לאוליננשה ולאחר מכן הגיע לואסלוי הרומנית שרכשה אותו תמורת 700 אלף יורו ביוני 2012. לאחר שחוזהו ברומניה הסתיים, הוא עבר בחינם לאזרבייג'אן.

ספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 13:42 
ציטוט:
לפני הדרבי: קרע בין מכבי להפועל ת"א
האדומים השלימו את עסקת שוינפלד ונג'אר מתחת לאף של ג'ורדי קרויף, והביאו לסכסוך מאחורי הקלעים שמנע את הגעתו של ראדוניץ' לוולפסון. חשיפת "ידיעות אחרונות": במכתב של אופ"א למכבי ת"א אודות החקירה בעניינם מתבררים פרטים הסותרים את גרסת המועדון, שעשוי לספוג קנס כספי כבד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759435,00.html

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
קאווה בדרך להפועל, עסקת שוינפלד על סף פיצוץ
קשרה הברזילאי של נפצ'י באקו (26) צפוי להגיע ארצה ולחתום בשבוע הבא
גוטמן התנה את העסקה מול מכבי נתניה בהגעתו המיידית של החלוץ האמריקאי-יהודי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759461,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2016, 18:02 
לא ייאמן: תקציב הפועל העונה כ-60 מ' ש"ח

מתוך הסכום העצום, כ-23 מיליון שכר שחקנים, 22 מיליון חובות עבר, 5 מיליון שכר מאמנים. הכרטיס של ניקוליץ' יעלה כ-330 אלף יורו, קאווה יגיע

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
לפי "ישראל היום" נבדקת אפשרות להחזיר את סאשה אבל הסיכויים נמוכים.
(מניח שזה היה, אם בכלל, לפני שסגרו עם קוואה או איך שקוראים לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 10:05 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759859,00.html
הפועל ת"א: ניקוליץ' וקאווה סיכמו במועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 10:14 
הפועל במשא ומתן רציני עם חלוץ דינמו מינסק, פאטוס בקיראי בן ה-27, המשתייך לסגל נבחרת מונטנגרו. בקיראי שיחק העונה עם קבוצתו הבלארוסית בליגה האירופית. הפועל תל אביב העבירה הצעה על סך כ-300 אלף דולרים לדינמו מינסק, שדורשת יותר.

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 13:33 
הפח(ווינט)מעדכן שהפועל פנתה לורמוט והציעה לו חוזה
לעונה וחצי אם ישיג שחרור ללא תמורה ממכבי.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
סיכום של הידיעות הבוקר מהאתרים השונים, שמשום מה כולם מתעקשים לא לפרסם אותן באשכול המידע אלא רק לפזר רמזים באשכול ההעברות הארוך והמאוס שאי אפשר להבין ממנו כלום. תמותו כולכם, טרחנים.

13:55
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 17&lang=HE
ציטוט:
טוויסט: דודו ביטון צפוי להצטרף להפועל כפ"ס
חלוץ הפועל תל אביב, שהיה אמור להגיע למכבי נתניה, יחזק את הירוקים

למרות החיפושים אחרי מגן שמאלי וקשר, בהפועל כפר סבא התחזקה היום (ראשון) בחלוץ: דודו ביטון. השחקן, ששוחרר מהפועל תל אביב, היה אמור להצטרף למכבי נתניה כחלק מעסקת ארון שויינפלד ופאדי נאג'ר, אך בסופו של דבר הצטרף לירוקים, שצירפו חלוץ נוסף בחלון הנוכחי, נבו מזרחי.

12:58
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759978,00.html
ציטוט:
הפועל ת"א לגילי ורמוט: "אם תשוחרר ממכבי נחתום"
חשיפה: האדומים פנו רשמית לקשר וביקשו ממנו להסדיר את שחרורו ממכבי ת"א, לפני שיחתום על חוזה לעונה וחצי. הצהובים עשויים לחסוך 8 מיליון שקל אם יעזוב

האם גילי ורמוט בדרך חזרה להפועל תל אביב? האדומים פנו היום (א') רשמית לקשר במטרה לנסות לצרפו עד לסיום מועד ההעברות ביום רביעי הקרוב. בשיחות בין ראשי המועדון לנציגיו של השחקן, ובשיחה בינו לבין אלי גוטמן, ביקש ורמוט להסדיר את שחרורו ממכבי ת"א ולאחר מכן לחתום על חוזה לעונה וחצי. נציגיו של ורמוט מעוניינים קודם לסגור את תנאי השכר שלו ורק לאחר מכן הוא צפוי לפנות לג'ורדי קרויף ולבקש ממנו את השחרור.

אמנם לוורמוט יש סעיף בחוזה לפיו יוכל להשתחרר תמורת 300 אלף יורו, סכום אותו לא יכולה הפועל לשלם, אבל השחרור שלו יוביל לחסכון של שמונה מיליון שקל למכבי - שכרו בשנתיים וחצי הקרובות. אם במכבי ת"א יסכימו לשחררו והמו"מ הכספי עמו ייסגר, ורמוט צפוי להגיע בחזרה למועדון אותו עזב בצורה מעוררת מחלוקת בדיוק לפני שנה.

יש לציין כי גם מכבי חיפה הביעה עניין בקשר. במקרה שלה מדובר על חוזה לחצי עונה עם אופציה לשנתיים נוספות, בדיוק כמו הצעתה של בית"ר ירושלים. הקשר נמניה ניקוליץ', שעל סיכומו פורסם ב-ynet ספורט, נחת ויעבור בדיקות רפואיות בהפועל ת"א.

הערב תתקיים פגישה בין יו"ר מכבי נתניה דורון אוסידון למאמן מנחם קורצקי, שבסיומה יוחלט עתידו של החלוץ ארון שוינפלד. אוסידון נפגש אמש עם בעלי הפועל ת"א אמיר כבירי, ובהפועל מעוניינים בשוינפלד מיידית, מבלי לכלול את צירופו של פאדי נג'אר במסגרת העסקה. מוחמד גאדיר שהוצע לקבוצה לא יגיע בשל שיקולים מקצועיים. במועדון בוחנים מועמדות של שני שחקני זרים - ניקולה ג'ורג'יץ' ופאטוס בצ'יראי.

12:12
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4759859,00.html
ציטוט:
הפועל ת"א: ניקוליץ' נחת בארץ, גם קאווה סיכם
פרסום ראשון: שני הקשרים צפויים לחזק את הסגל של אלי גוטמן. המונטנגרי יצטרף תמורת 330 אלף יורו, הברזילאי יגיע ללא תמורה. האדומים מתלבטים בין מוחמד גאדיר, שלומי ארבייטמן ופאטוס בצ'יראי לחיזוק החוד. גם גילי ורמוט עדיין עשוי לנחות בוולפסון

הפועל תל אביב סגרה את מעברו של קשר נבחרת מונטנגרו, נמניה ניקוליץ' מבאטה בוריסוב שנחת היום (א') בארץ אחרי שעזב את מחנה האימונים של קבוצתו בטורקיה. גם הקשר הברזילאי קאווה, ששיחק בעונה החולפת בנפצ'י באקו סגר את תנאיו וינחת מחר.

ניקוליץ' היה השחקן שאלי גוטמן התעקש עליו. אחרי מגעים ארוכים עם אלופת בלארוס נקבע כי הוא יגיע בתמורה ל-330 אלף יורו. משחקו הפעיל האחרון היה בחודש שעבר במסגרת ליגת האלופות נגד רומא, כשבוריסוב סיימה בתיקו 0:0 עם הזאבים והוא נחשב לשחקן מרכזי בנבחרת מונטנגרו בה שיחק במוקדמות היורו. ניקוליץ', שלפני המעבר לבאטה, הספיק לרשום שלוש שנים בדינמו מינסק יגיע ארצה כאמור הישר מטורקיה, אז יעבור בדיקות רפואיות וצפוי לחתום על חוזהו, כשהוא מיועד לשחק בשלישייה האחורית כמארגן את המשחק של הפועל.

מי שעוד עשוי להתאמן כבר מחר בוולפסון הוא קאווה. מדובר בקשר אחורי קשוח שהספיק לעבור גם בוואסלוי הרומנית. הוא כבר סיכם את תנאיו, 80 אלף דולר עד לסיום העונה, עם אופציה של האדומים להארכת החוזה.

מלבד השניים, עשויה הפועל לצרף אפילו שלושה שחקנים נוספים: מוחמד גאדיר הוצע לקבוצה אמש, כשמדובר במעבר חופשי מלוקרן הבלגית, אולם ישנה התלבטות במועדון לגביו. לקבוצה הוצע גם עדן בן-בסט, אולם הוחלט מקצועית שלא להחתימו. במועדון התנו למכבי נתניה את מימוש עסקת העברתם של ארון שוינפלד ופאדי נג'אר בתמורה למיליון שקלים, רק במידה והחלוץ ששיחק בליגה בארה"ב יגיע מיידית. דורון אוסידון שוקל בחיוב את הצעתה של הפועל. הגעה של שוינפלד, תוביל בכל מקרה לצירופו של חלוץ נוסף. בקבוצה מצויים במגעים עם חלוץ זר, כששתי האופציות הנוספות הן של גאדיר או שלומי ארבייטמן, לו הוצע חוזה עד לסיום העונה.

בנוסף, הפועל פנתה לדינמו מינסק והציעה לה 350 אלף יורו על חלוץ נבחרת מונטנגרו פאטוס בצ'יראי, שכבש תשעה שערים העונה בליגה הבלארוסית. מי שהמליץ עליו הוא נמניה ניקוליץ', ששיחק איתו בנבחרת ובקבוצה.

הבעלים אמיר כבירי החליט לפתוח את הכיס בצורה משמעותית, לאור החשש מירידה לליגה הלאומית. הוא נתן אור ירוק לחיזוק של לפחות ארבעה שחקנים עד לסיום מועד ההעברות ברביעי הקרוב, כשמדובר בלפחות ארבעה מיליוני שקלים.

מאחורי הקלעים ישנן שיחות גם עם נציגיו של גילי ורמוט, שבהתאם לתנאים הכספיים, עשוי להגיע למועדון בכל זאת. ורמוט, שלא שותף במשחקיה האחרונים של מכבי ת"א, מבוקש במספר קבוצות ונראה כי היום כבר תהיה התבהרות לגבי המשך דרכו. למרות זאת, מכבי לא פוסלים כי יישאר בסופו של דבר, בעיקר בגלל המדיניות של ג'ורדי קרויף: אין השאלות לקבוצות אחרות בארץ, אין השתתפות בשכר השחקנים ושחקן שעוזב לתקופה מסוימת ויחזור למכבי, למעשה פותח את חוזהו שיעודכן בתנאים הכספיים בקבוצה אליה עבר.

הקבוצות המעוניינות בורמוט בשלב הזה רוצות להחתימו עד לסיום העונה, עם אופציה להארכת חוזהו. מדובר כמובן בהפועל ת"א, שאמורה להשיב לורמוט היום סופית לגבי תנאי חוזהו, כשמבחינה מקצועית גוטמן מעוניין בו ועשוי לקבל אישור להביאו בהתאם לתנאים הכלכליים. גם מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, שבעליה, אלי טביב לוחץ מאוד על ורמוט להגיע אליו, ומכבי פ"ת רוצות את הקשר.

בקבוצה ישנו כעס כלפי בן רייכרט שהורחק ולא ישחק בדרבי. "אמרתי לרייכרט שיש לו כרטיס צהוב שייזהר לא להשאיר אותנו בעשרה שחקנים. צריכים להיות מאוד ממושמעים אחראיים כלפי המועדון שלהם. יש לנו קבוצה צעירה עם שחקנים שמאוד רוצים", אמר אלי גוטמן. "לא מעניין אותי תג המחיר שלו. איך יבוא השינוי? חינוך לריכוז, בקרוב זה יקרה".

על מצבה של הקבוצה: אלו רגעים לא נעימים. איך הופכים? משקיעים שעות של עבודה בניסיון להביא חיזוק, שעות של עבודה באימונים. לא מתכוון לבנות אותה מחדש, אלא להתחזק נקודתית בכדי להישאר בליגה. אני אחד שאוהב טכניקה וחייב להתגבר טכנית על העניין הזה. ידעתי שזו הפועל תל אביב. כשאמיר כבירי הגיע אליי ואמר לי לעזור לנו כי הקבוצה במצב אנוש, לקחתי את כל המשחקים של הקבוצה, ידעתי שהמצב לא משהו. הפועל תל אביב לא תישאר בסגל הנוכחי. אני יכולתי להרשות לעצמי לחכות לסוף העונה, אבל אמרו לי שבמאי יכול להיות שאני אגיע לליגה השנייה. אני אוהב את המועדון הזה, באתי בלי שום פוזה למועדון הזה, כדי להשאיר אותו בליגה ואז לבנות אותו כמו שאני יודע לבנות".

על הדרבי במחזור הבא: "עברתי כבר מספיק משחקי דרבי, אני יודע מה זה דרבי ולא צריך לספר לי מה זה דרבי, אבל הדבר היחיד שמעניין אותי עכשיו הוא איך מחזקים את הקבוצה עד סגירת חלון הההעברות".

11:25
http://www.one.co.il/Article/15-16/1,1, ... tml?ref=hp
ציטוט:
נמניה ניקוליץ' נחת, יצטרף להפועל תל אביב
האדומים במירוץ נגד הזמן: הקשר המונטנגרי (28) הגיע ארצה ויחתום בקבוצה, גם הברזילאי קאווה ינחת. שלומי ארבייטמן יצטרך לקבל החלטה מהירה

ארבעה ימים לתום מועד ההעברות והאדומים עובדים לילות כימים כדי להביא חיזוק, שאמור לעמוד במשימה החדשה שהציבו לעצמם, להשאיר את הקבוצה בליגה. היום (ראשון) נחת בישראל הקשר נמניה ניקוליץ' מבאטה בוריסוב ויחתום על חוזה בקבוצה כאשר הבלארוסים יקבלו עבורו 330 אלף יורו.

הקשר בן ה-28 הגיע לבאטה בוריסוב מדינמו מינסק בתחילת העונה הנוכחית. הוא שיחק בחמישה משחקים בליגת האלופות כולל הניצחון 2:3 על רומא ובצמד המפגשים מול ברצלונה. בליגה שיחק בעשרה משחקים, כבש שער אחד וזכה באליפות בלארוס. במדי נבחרת מונטנגרו, ניקוליץ' הופיע תשע פעמים. בנוסף, הקשר קאווה הברזילאי שמשחק בנפצ'ו באקו האזרית יגיע לארץ בימים הקרובים ויחתום על חוזה בקבוצה.

בתוך כך, אכזבה בהפועל תל אביב לאחר ה-1:0 מול הפועל ב"ש כאשר במועדון האדום מאמינים שלמרות היתרון המספרי של הקבוצה מהדרום החל מהדקה ה-55 ופערי האיכות אשר ברורים לכולם, ביום כל כך חלש של באר שבע, היא הייתה שווה לפחות נקודה.

"זה היה היום לנסות ולהחזיר את הכבוד", אמרו בקבוצה לאחר המשחק, "הייתה לנו תוכנית ברורה, רצינו לשמור את המשחק צמוד ולנסות להוציא נקודות למרות שמדובר בפערי איכות שכולם מודעים אליהם. תפסנו את באר שבע ביום רע והיינו יכולים לנצל את זה".

בגזרתו של שלומי ארבייטמן, האדומים ינסו לבדוק האם החלוץ, שלא שיחק במדי באר שבע במשחק אתמול, יסכים להגיע לחצי שנה עם אופציה לעונה נוספת, כיוון שבהפועל לא מתכוונים לנסות להחתים את החלוץ בשלב זה לחוזה ארוך טווח. ארבייטמן אגב, חתום על חוזה עד תום העונה בבאר שבע ובבירת הנגב הבהירו אמש שאין כוונה בשלב זה לשחרר אותו אלא אם יהיו התפתחויות של הרגע האחרון ויוחלט להחתים חלוץ. גם האופציה של מוחמד גדיר עלתה שוב ואם המו"מ מול ב"ש וארבייטמן לא יצלח, האדומים עשויים לפנות לחלוץ לוקרן.

אלי גוטמן התאכזב מאוד מההרחקה של בן רייכרט, לאחר שבמחצית הזהיר אותו מצהוב שני ובכל זאת, עשר דקות בתוך המחצית השנייה, הקשר ספג את השני ואת האדום. למרות זאת, המאמן עודד את רייכרט בסיום. "זו ללא ספק לא העונה של בן וגם הוא יודע את זה", אמרו במועדון, "מרוב שהוא רוצה ומנסה לעזור לקבוצה, יוצא לו בדיוק ההיפך".

בקבוצה מקווים ששחקני הרכש שיגיעו ישדרגו את היכולת וגם יביאו נקודות יקרות במשחקים הקרובים. אם לפני שלושה משחקים עוד דיברו בחודורוב על העפלה לפלייאוף העליון, הרי שכעת איש לא חושב בכלל על 6 המקומות הראשונים אלא רק על הגעה לחוף מבטחים כמה שיותר מהר.

להפועל צפויה סדרת משחקים לא פשוטה כשאחרי הדרבי תשחק מול רעננה ולאחר מכן מול מכבי חיפה. במשחק שייערך במחזור הלפני אחרון של הליגה הסדירה, האדומים יארחו את הפועל עכו לקרב תחתית אמיתי, בהנחה שלא ינצחו את שלושת המשחקים הקרובים. "הטבלה לא משקרת והמשחקים הקרובים לא יקלו עלינו את המלאכה", אמרו בקבוצה.

גם אלי גוטמן הבין שהפועל צריכה לאגור נקודות, לא משנה באיזה מחיר ולכן עלה במערך הגנתי של שלושה בלמים ושני קשרים אחוריים מול ב"ש, מערך שעמו הוא צפוי לפתוח גם בדרבי ביום ראשון. "אם צריך לעשות אסטרטגיה מסוימת אז אנחנו לא מתביישים לעשות את זה. מה רצו, שנשחק פתוח ונקבל חמש? אני מאוד מוטרד, אבל אני צריך להביא את השקט שלי והניסיון שלי, הייתי כבר במקומות האלה. זה מועדון שפיתח את הקריירה שלי ואני כאן בשביל להשקיע ימים ולילות של עבודה כדי לחזק את הקבוצה בכדי שנישאר בליגה".

"כולנו מודעים לזה שהמצב הוא לא טוב, אבל מפה אנחנו לא יכולים להיתקע במחשבות וצריכים להסתכל קדימה. יש לנו בשבוע הבא משחק מאוד חשוב ומיוחד למועדון, נצטרך להיראות טוב יותר", סיכם את המשחק גיא אסולין.

שגיב יחזקאל, שהיה מנקודות האור של הקבוצה וזכה למחמאות על יכולתו, התייחס למשחק: "אני מאוכזב מאוד. אני חושב שהפסדנו אחרי שנתנו מאמץ גדול כל הקבוצה. למרות השער העצמי והאדום הגענו למצבים שהיינו יכולים לכבוש בהם. אני מקווה שבשבוע הבא נגיע יותר מרוכזים ויותר דרוכים. אנחנו לא קבוצה גרועה, אנחנו קבוצה טובה. אנחנו לא נמצאים במקום שראוי לנו".

10:29
ציטוט:
פאטוס בקיראי וניקולה ג'ורג'יץ' מועמדים להפועל
חלוצה המונטנגרי של דינמו מינסק עשוי להיות האיש שיחזק את החוד של האדומים. כבש 9 שערים ב-23 הופעות בקבוצתו. הסרבי שנבחן בבית"ר מועמד

הפועל תל אביב ממשיכה במלאכת החיזוק שלה לקראת תום חלון ההעברות ביום רביעי הקרוב ולאחר שסיכמה עם קאווה הברזילאי ונמניה ניקוליץ', האדומים סימנו עוד שני מועמדים לעמדת החלוץ כאשר אחד מהם צפוי להגיע.

המועמד הראשון והאיש שנראה שיחזק את הקבוצה הוא חלוץ דינמו מינסק, המונטנגרי פאטוס בקיראי בן ה-27, שכבש העונה תשעה שערים ב-23 הופעות בקבוצתו.

המועמד השני הוא שחקן שכבר היה בארץ, החלוץ ניקולה ג'ורג'יץ', שנבחן ב-2009 בבית"ר ירושלים. בקבוצה מקווים להחתים את אחד מהשניים ולסגור את הנושא עד לתום מועד ההעברות.

כרגע נראה שהסיכוי שפאטוס בקיראי יגיע הוא יותר גבוה ובהפועל ממתינים לראות האם קבוצתו מעוניינית בעסקה והעבירו כבר הצעה לגביו.

09:54
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 04910.html
ציטוט:
ניקוליץ' נחת, מו"מ עם החלוץ פאטוס בצ'יראי
הפועל במרוץ נגד השעון: הקשר עשוי להצטרף, גם שחקן מינסק על הכוונת

"ראינו שיפור בעמידה על המגרש, אבל בסופו של דבר מה שחשוב כרגע זה התוצאה, ולכן זה לא מנחם. כולם חייבים להפנים את המצב, שאנחנו קבוצה תחתית שנלחמת על החיים שלנו", כך אמרו בהפועל תל אביב אחרי עוד הפסד בעידן אלי גוטמן, הפעם 1:0 להפועל ב"ש. למרות משחק לא טוב של הקבוצה של ברק בכר, היא עדיין שלטה לחלוטין במשחק, והאדומים ספרו הפסד רביעי ברציפות בכל המסגרות, שלישי מאז שגוטמן החל לעמוד על הקווים.

כעת כל המאמצים במועדון האדום מופנים לחיזוק הקבוצה בארבעת הימים האחרונים שנותרו עד לסגירת חלון ההעברות. כפי שכבר פורסם כאן באתר, המטרה של המנג'ר היא להחתים שלושה שחקנים זרים - חלוץ ועוד שני קשרים. קאווה הברזילאי, שמשחק בבאקו באזרבייג'אן, קרוב מאוד לסיכום וצפוי להצטרף. שם חם נוסף הוא זה של הקשר נמניה ניקוליץ' מבאטה בוריסוב. הבלארוסים דורשים על הקשר מיליון דולר ולפי גורמים יודעי דבר, הקבוצה לא תשחרר אותו בסכום נמוך יותר. עם זאת, הוא נחת בארץ כבר היום כדי לקדם את המו"מ ועשוי להצטרף. שחקן נוסף שנמצא על הכוונת הוא החלוץ המונטנגרי, פאטוס בצ'יראי, איתו מתנהל משא ומתן. מדובר בשחקן ששייך לדינמו מינסק הבלארוסית וכבש חמישה שערים ב-35 הופעות במדי הנבחרת.

עוד מועמד הוא מרקו שצ'פוביץ'. גוטמן אמנם מאוד מעוניין באחיו של שטפן שצ'פוביץ' (אקס אשדוד ועכו), אך האדומים טרם הגישו הצעה רשמית עליו היות והסכומים שדורשת עליו מוסקרון הבלגית גבוהים במיוחד: מיליון וחצי יורו על רכישה או חצי מיליון יורו על השאלה ורוב הסיכויים שהוא לא יגיע. בכל מקרה, השחקנים שיצטרפו צפויים לקבל חוזה עד תום העונה עם אופציה לעונה נוספת. במועדון לא רוצים לקחת סיכונים עם שחקנים ולכן מציעים חוזה קצר טווח.

בגזרת הישראלים, גילי ורמוט עדיין נמצא בתמונה. גוטמן אמור להחזיר תשובה סופית לכאן או לכאן ביומיים הקרובים ולסיים את הסאגה הזאת. אמיר כבירי ממשיך להעביר מסרים לפיהם חזרה של ורמוט לאדום לא על הפרק, אבל השאלה היא כמה המנג'ר ילחץ להביאו.

בנוסף, כפי שכבר פורסם כאן באתר, שלומי ארבייטמן על הפרק, וגוטמן אישר זאת בדבריו בסיום המשחק. כאמור, המטרה היא להחתים את השחקנים החדשים עד תום העונה, אך לא בטוח כלל שארבייטמן יסכים להגיע רק לחצי עונה, אלא הוא ידרוש חוזה לפחות לשנה וחצי. כמו כן, אתמול ברק בכר הבהיר מול המצלמות כי אם לא יגיע חלוץ, ארבייטמן לא ישוחרר.

בינתיים, בהפועל טוענים בתוקף כי עסקת ארון שוינפלד-פאדי נג'אר-דודו ביטון לא תתקיים אלא אם שני השחקנים הנתנייתים יגיעו כבר עכשיו לחודורוב. כזכור, נתניה הודיעה כי שוינפלד ישאר עד סוף העונה בנתניה. בהפועל הבהירו לאנשי נתניה כי רק אם שוינפלד יצטרף עכשיו תהיה עסקה ומחכים כרגע לתשובה סופית. ביטון, שאמור לעבור לנתניה באותה עסקה, קיבל הודעה להגיע לאימון בחודורוב כרגיל.

בחזרה למשחק. גוטמן בחר שלא לדבר עם השחקנים שלו לאחר שריקת הסיום. במחצית, פרט להוראות טקטיות, שחקנים העידו שהמנג'ר שידר שהוא מרוצה יחסית מהתפקוד שלהם. מעבר לכך, ישנו כעס של הצוות המקצועי על בן רייכרט, שהוזהר במחצית ע"י גוטמן לא לספוג את האדום ובכל זאת קיבל את הצהוב השני ויעדר מהדרבי. יש שטוענים שבאדיר המליץ לגוטמן להוציא את רייכרט במחצית בגלל העניין הזה.

"אני מאוכזב מההפסד", אמר שגיב יחזקאל, "אנחנו מרגישים את השינוי בקבוצה, גם במשחק וגם בקצב האימונים. עדיין יש לנו מה לשפר גם בחלק ההגנתי וגם בחלק ההתקפי. הפסדנו היום אחרי שנתנו מאמץ גדול. נקווה בשבוע הבא להיות יותר דרוכים וטובים. הגענו לשניים-שלושה מצבים מצויינים שהיו חייבים להיגמר ברשת".

החלוץ הצעיר מכוון למעלה: "אנחנו לא קבוצה גרועה, ולא נמצאים במקום הראוי לנו כרגע. אנחנו מאמינים אחד בשני וכבר בשבוע הבא ננסה להביא תוצאה טובה. אנחנו יודעים שאנחנו קבוצת תחתית כרגע ונמשיך לעבוד קשה. הדרבי? יש לנו מה למכור, ניפגש פה בשבוע הבא ונקווה להוציא ניצחון".

גם גיא אסולין חשף את שאשר על ליבו: "אנחנו מודעים לכך שהמצב לא טוב, אבל אסור להמשיך ולהיתקע במחשבות. בשבוע הבא יש משחק מאוד חשוב למועדון ואנחנו חייבים להראות טוב יותר. כל הקבוצה יודעת את המצב. אנחנו קבוצה טובה ועוד נוכיח את זה".

09:05
http://sports.walla.co.il/item/2930385
ציטוט:
הפועל תל אביב: נמניה ניקוליץ' נחת בארץ, מו"מ מול פאטוס בצ'יראי
האדומים מקווים לסגור את העברתו של קשר באטה בוריסוב, חלוץ דינמו מינסק ונבחרת מונטנגרו בן ה-27 עשוי להצטרף. שחקנים בקבוצה חוששים: "כנראה שגוטמן לא מאמין בנו"

הייאוש בהפועל תל אביב עלה מדרגה נוספת. ההפסד המינימלי, 1:0 אמש (שבת) להפועל באר שבע, לא עודד את האדומים, בעיקר כשמדובר במחזור שלפני הדרבי התל אביבי הגדול. "אולי זה נראה שהיינו במשחק לפי התוצאה", אמר אחד השחקנים. "אבל עלינו קודם כל כדי לא להפסיד ולא לספוג. כנראה שאלי גוטמן לא ממש מאמין שאנחנו יכולים לעשות משהו כי הפועל באר שבע בקושי עמדה על הרגליים ובמקום להעז, באנו לשחק בונקר".

בהפועל תל אביב מודאגים מאוד מחוסר האמונה של גוטמן בסגל הקיים כשגם השחקנים מרגישים זאת. בקבוצה חוששים מהשלכות בנושא, ומודאגים שאם המצב יימשך וגוטמן ימשיך לשדר חוסר שביעות רצון מהסגל, הדבר יביא למשבר אמון בינו לבין שחקניו. "זה נכון שהשחקנים עובדים קשה ובאמת מנסים לצאת מהמצב הזה בכל דרך אפשרית", אמר גורם במועדון. "אבל כל האמירות והרמיזות הקטנות של אלי פוגעות בשחקנים. קשה לראות אותם נתונים הכול בשבילו".

"אנחנו מרגישים את השינוי בקבוצה", אמר שגיב יחזקאל. "יש לנו עוד הרבה דברים לשפר גם בחלק ההתקפי וגם בחלק הגנתי. קיים שיפור בדברים רבים. אם זה בהנעת הכדור, העמידה על המגרש, מחויבות וריכוז. אולי זה לא נראה בתוצאה, אבל אנחנו כשחקנים מרגישים שינוי. אנחנו לא קבוצה גרועה בכלל, אלא קבוצה טובה עם שחקנים טובים. אנחנו מאמינים אחד בשני וכל אחד בעצמו. הפועל תל אביב לא נמצאת במקום הראוי לה כרגע ומקווים שבשבוע הבא נוציא תוצאה טובה יותר. כן, כרגע אנחנו קבוצת תחתית, אבל אנו עושים הכול כדי לצאת מהמצב. יש לנו מה למכור מול מכבי תל אביב".

"כולנו מודעים לכך שהמצב לא טוב", הוסיף גיא אסולין. "אבל אי אפשר להיתקע במחשבות על מה שקורה, כי אנחנו חייבים להסתכל קדימה. בשבוע הבא יש לנו משחק חשוב מאוד למועדון כולו ואנחנו חייבים להיראות טוב יותר. כולם מבינים את המצב ואת העובדה שאנחנו קבוצת תחתית. הרבה דברים בכדורגל תלויים בעיקר בביטחון של השחקנים ולפעמים כשאין ביטחון לחלק מהשחקנים, זה בגלל המצב וזה לא משקף את היכולת של הקבוצה. ידעתי שהמצב לא טוב כשבאתי, אבל זה נתן לי מוטיבציה גדולה יותר לבוא ולעזור ולהוציא את הקבוצה מהמצב".

מעבר למשחק ולהשלכות שלו, בהפועל תל אביב מתכננים לפחות עוד שלושה שינויים בסגל עד לסיום חלון ההעברות. גוטמן כבר אמר לאחר המשחק כי הקשר האחורי הברזילאי, קאווה בן ה-26 מנפטצ'י באקו האזרית, צפוי לנחות השבוע במטרה לחתום. כפי שפורסם לראשונה בוואלה! ספורט, האדומים מקווים לסגור את העברתו של נמניה ניקוליץ' מבאטה בוריסוב, שנחת בארץ וצפוי לחתום. גורמים המקורבים למועדון הבלארוסי טוענים כי ישנם פערים גדולים בין המועדונים והסכומים שמפורסמים בתקשורת הישראלית רחוקים מדרישותיה של באטה בוריסוב.

לצד שני הקשרים, בהפועל תל אביב רוצים לראות לפחות עוד שני חלוצים נוספים. ביקורת גדולה נשמעה בקבוצה על כך שעדיין לא נרכש חלוץ: "לא כבשנו שער בבית מספטמבר, ועדיין בכל החלון הזה הצטרף רק חלוץ אחד", אמר גורם במועדון. "אין בשום מקום בעולם קבוצה עם 15 קשרים וחלוץ אחד". אחרי שאופציית דיאן ראדוניץ' ירדה מהפרק, המאמן מעוניין לצרף חלוץ זר נוסף, בנוסף, כשהקבוצה מנהלת משא ומתן עם חלוץ דינמו מינסק, פאטוס בצ'יראי בן ה-27, המשתייך לסגל נבחרת מונטנגרו. בצ'יראי שיחק העונה עם קבוצתו הבלארוסית בליגה האירופית. הפועל תל אביב העבירה הצעה על סך כ-300 אלף דולרים לדינמו מינסק, שדורשת יותר.

בנוסף אליו, בהפועל תל אביב פנו למכבי נתניה וביקשו שארון שונפלד יצטרף כבר העונה והוא עשוי לקבל אור ירוק מקבוצתו ביממה הקרובה. כמו כן, במועדון עדיין מעוניינים לצרף את חלוץ הפועל באר שבע, שלומי ארבייטמן, אבל הסיכויים למעבר לא גבוהים בשלב זה. כרגע, הדברים תלויים ברצונה של באר שבע לשחרר את החלוץ וכן בחוזה שהפועל תל אביב תציע לשחקן. מקרובים טענו השבוע כי האדומים יצטרכו להציע לארבייטמן חוזה גבוה מאוד על מנת שיסכים לבצע את המעבר.

גם אופציית חזרתו של קשר מכבי תל אביב, גילי ורמוט, עדיין הפרק. הקשר שוחח בשבוע האחרון מספר פעמים עם גוטמן ושמע ממנו כי הוא מעוניין שיחזור. עם זאת, במועדון אין כוונה לשלם ליריבה העירוניץ עבור רכישתו ורק במקרה שהשחקן יקבל שחרור ללא תמורה, הפועל תל אביב תיכנס עמו למשא ומתן. אתמול טענו אנשים במועדון כי גוטמן מעוניין להציע לוורמוט חוזה עד לסוף העונה עם אופציה להארכתו בסיומה, אך הצעה שכזו לא תביא לקאמבק של הקשר למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 1
ציטוט:
מי שמאוכזב ממעמדו הוא הקשר משה אוחיון שעשוי לעזוב כאשר מכבי נתניה מגלה עניין בצירופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
צנצי
ציטוט:
הפועל ת"א: ניקוליץ', קאווה ובצ'יראי סיכמו
פרסום ראשון: הקשר המונטנגרי נחת ויצטרף תמורת 330 אלף יורו, הברזילאי יגיע ללא תמורה, החלוץ סגר עבור 350 אלף יורו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2016, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א שוב מאיימת לפוצץ את עסקת מסי (אופס! שוינפלד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: