תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כבירי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:14 
זה לא נכון.
החמצנו לא מעט במשחק הזה וקיבלנו גול במחצית השניה. אני זוכר שהשוער שלהם נתן הצגה במשחק הזה.
במקרה שאני מגזים זה היה משחק שקול, אוקיי?
מה מביש בזה?
להפסיד לראפיד בוקרשט בבית זה מביש בשביל איינדהובן אולי, לא בשביל הפועל. בחוץ נצחנו אותם אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:15 
טכנית לארז כתב:
adom4 כתב:
טכנית לארז כתב:
לא שזה באמת קשור לנושא, אבל מה היה כ"כ "מביש" בהופעות באירופה ב11/12 (אם הבנתי נכון)? שלא עלינו שלב?
שעשינו 3-3 באיינדהובן? שניצחנו את ראפיד ברומניה ואת לגיה בארץ?
לא עלינו שלב באותה עונה כי התפספס לנו המשחק בורשה ובגלל שראפיד גנבה פה ניצחון. ממש מביש.

בכלל, אני חושב שהתקופה הנוכחית אמורה לגרום לאנשים קצת להעריך את מה שהפועל עשתה באירופה ומה זה להגיע ב6 עונות מתוך 7 (06/07-12/13) לשלב בתים במסגרת אירופית בשביל קבוצה ישראלית.

ההפסדים לואדוז ולאקרנס היו מבישים.

ואדוז משחקת בליגה הראשונה בשוויץ (כשפגשנו אותם הם היו בליגה השניה אני חושב) והיא בכל מקרה לא סנטה קולומה. קח היום סתם קבוצה בליגה השניה בשוויץ ותראה שהיא מתמודדת יפה מאוד בליגה העל.
אקראנס בחוץ זה ההפסד היותר משמעותי בעיני כי הוא היה במשחק הראשון. אבל החמצנו והחמצנו והם שמו לנו גול בקרן בדקה 80 במשחק חוץ. נו בסדר... זה קורה.
מפה ועד ל"מביש"?

ואדוז עוד מילא אבל אקראנס זו קבוצה של ליגה לאומית בלחץ, שיחקנו על הפנים שם וגם בארץ לא נראינו כזה טוב למרות שניצחנו 4-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:17 
מה שהיה מביש ב-2012 זה קודם כל הכדורגל שהקבוצה הזו שיחקה ברב המשחקים (היו כמה יוצאי דופן בסיבוב הראשון) ושנית העובדה שבעונה שאתה חייב לקחת אליפות, לא התמודדת עליה שהקבוצה שמעליך היא ק"ש. כן טביב, לא טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:21 
לפי מה הם ליגה לאומית בלחץ? עכשיו אלופת ליטא עשתה צרות למאלמו במוקדמות הצ'פמיונס (לפני שמאלמו העיפה את זלצבורג וסלטיק) ועשו איתם 0-0 במשחק הראשון בשבדיה והפסידו להם בבית 1-0. לא שזה כזה מעניין אבל זה סתם בגלל שאתה טוען שאקראנס זה ליגה לאומית בלחץ.
לא צריך כל כך לזלזל תמיד במה שלא מוכר פה בארץ. מילא היינו עוברים אותם בקושי או נמצאים באיזו סכנת הדחה מוחשית בגומלין בבלומפילד, הייתי מקבל את הזעם.
קשה לי להבין למה תמיד הכל חייב להיות כ"כ נחרץ. "מביש". עלינו לשלב הבתים ולא עלינו לנוקאאוט. אפשר לחשוב. היום היינו מתים להיות קרובים ללגיה ורשה.

לגבי ק"ש אני מסכים, בעונה כזאת צריך לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 17:25 
בעיקר ההפסדים לואדוז ולאקרנס היו מביכים, וגם ההפסד בבית לבוקרשט שיכלו לנצח גם 4:0.
והניצחונות היו בגארבג׳ טיים. הפסדת שלושה משחקים בהתחלה, ללגיה 3:2 (הם היו קבוצה חלשה באותה תקופה) ואיינדהובן הפסדת וזה בסדר, התיקו באמת היה יוצא מן הכלל.
זה הופך להיות דיון על קשטן, אז נסיים בכך שכן היו ניצחונות (בשלבים שכבר לא קבעו יותר מדי) ודווקא הניצחונות האלה הראו את הפוטנציאל של הקבוצה עם דמארי ואייגיבור ותמוז, טועמה ידין, לאלה, אדל היה סביר באותה תקופה, וקנדה גמר את הסוס שלו אצל קשטן. אני חושב שזו לא היתה קבוצה מושלמת מבחינת סגל, אבל היה שם פוטנציאל מספיק טוב לקחת אליפות, במיוחד לאור החולשה של הגדולות, המשחק שלנו בק״ש די סגר את הסיפור הזה ושם רב״ש עשה לו שח עם בדש גזל ואזולאי פור גוד סייק, הוא במו ידיו הגיש להם את המקום הראשון ואחרי זה כבר איבדנו את זה לגמרי. ושוב קשטן היה חייב ללכת הביתה, ושירזי בסוף הביא לנו גביע.
הנוסטלגיה היא חשובה לכל אוהד, לא למנהל ובעלים של מועדון כדורגל בסדר גודל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כבירי
הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 18:03 
חלאס נו שיחקנו כמו קבוצת תחתית על מה אתם מדברים??
המאמן היחיד שתחתיו נראנו כמו משהו מאז גוטמן הוא רב״ש. זו גם הפעם האחרונה שדרבי נראה כמו משחק כדורגל ולא כמו הילד הקטן שבא לקבל סטירה מהגדולים.
גוטמן, או רב״ש (איפה), או אלישע כי באמת נקלענו כבר לזמן פציעות והוא בכל זאת יודע לאמן קבוצה והעמיד פה קבוצות לא רעות. שום דבר אחר לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2015, 18:21 
כרגע הכי נכון למנות את אלישע לוי, לשאיפות שלנו זה מספיק, שגוטמן יצא לעשות סיבוב גלות בנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 18:44 
מעניין מאוד למה אין פנייה לאלישע ולמה הפסיקו פתאום את המגעים עם קשטן. (לא שאני חושב שהוא ראוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2015, 19:34 
תגידו לי מה אתם לא זוכרים את המשחקים האחרונים של קשטן בהפועל?
אשכרה מעיפים כדור לתמוז ומקווים שהוא יעשה איזה משהו,ממליץ לכם לחזור לאותם ימים פה בפורום ולקרוא את התגובות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כבירי
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:11 
Adom Bdam כתב:
מעניין מאוד למה אין פנייה לאלישע ולמה הפסיקו פתאום את המגעים עם קשטן. (לא שאני חושב שהוא ראוי)

מעניין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
התחממות גלובלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 08:25 
JustZiv כתב:
Adom Bdam כתב:

מעניין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
JustZiv כתב:
Adom Bdam כתב:

מעניין למה

למה? אפשר הסבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 20:55 
מתמימות וחובבנות שחשבתי בהתחלה שיש אצל כבירי אני כבר מתחיל לחשוב שהכל מכוון, אולי הוא לא באמת רוצה לשלם למאמן חדש, אולי כל ספין על מאמן כזה או אחר מחושב טוב טוב כדי להעביר את הזעם עד למשחק הבא?
הרי לא באמת הגיוני למישהו שחודשיים הוא לא מצא מאמן מספיק מוצלח שיאמן את קבוצת הפאר שלנו?.
וגם אחרי כל השקט ומחסור בהדלפות שהיה פה בתקופת הקיץ פתאום הכל בתקשורת, הכל דולף ותרשו לי להמר שזה דווקא מכיוונו.
הלוואי ואני טועה אבל לא נראה לי שהכל נעשה בתמימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 21:02 
shlomi1100 כתב:
מתמימות וחובבנות שחשבתי בהתחלה שיש אצל כבירי אני כבר מתחיל לחשוב שהכל מכוון, אולי הוא לא באמת רוצה לשלם למאמן חדש, אולי כל ספין על מאמן כזה או אחר מחושב טוב טוב כדי להעביר את הזעם עד למשחק הבא?
הרי לא באמת הגיוני למישהו שחודשיים הוא לא מצא מאמן מספיק מוצלח שיאמן את קבוצת הפאר שלנו?.
וגם אחרי כל השקט ומחסור בהדלפות שהיה פה בתקופת הקיץ פתאום הכל בתקשורת, הכל דולף ותרשו לי להמר שזה דווקא מכיוונו.

שמע אתה עלית על משהו! כבירי הוציא 10 מיליון ש״ח אבל עכשיו הוא בקטע של לחסוך, בינגו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 21:29 
chimpfive כתב:
shlomi1100 כתב:

שמע אתה עלית על משהו! כבירי הוציא 10 מיליון ש״ח אבל עכשיו הוא בקטע של לחסוך, בינגו!

צודק! ממש הזוי שמועדון הפועל תל אביב יוציא יותר כסף ממה שהוא יכול ואז ינסה לכסות את הגרעון על ידי פגיעה בצד המקצועי. באמת לא יכול להיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2015, 22:13 
shlomi1100 כתב:
chimpfive כתב:
shlomi1100 כתב:

צודק! ממש הזוי שמועדון הפועל תל אביב יוציא יותר כסף ממה שהוא יכול ואז ינסה לכסות את הגרעון על ידי פגיעה בצד המקצועי. באמת לא יכול להיות

זה לא בעיה להגדיל את הגרעון כמו שכבר למדנו, ואם מאמינים לכבירי שהוא הכניס מיליונים מההון שלו, קשה לי לקנות את התאוריה שלך דווקא בעמדת המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
כבירי אני יודע שאתה קורא פה לעיתים
בבקשה תתעלם מהיצורים הנ"ל
אתה עושה עבודה נפלאה
המשך ככה
יש אוהדים שעדיין מאמינים בדרך שלך

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:08 
נכון כבירי, תמשיך להתנהל כמו שאתה מתנהל בחודשיים האחרונים. כולנו אוהדים וגאים בדרך שלך שמובילה את המועדון לשיאים חדשים.
אנחנו מאמינים- כבירי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:15 
באמת ביזיון שכבירי ניסה להביא לפה מאמן רציני לפני שמיהר להחתים את מוטי איווניר.
מעניין מה היית אומר אם שבועיים אחרי פיטורי מנדיונדו מרקו בלבול היה מתמנה למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:34 
כל תסריט שבו היה למועדון מאמן ולא חלטוריסט הוא עדיף על הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:39 
אז אם במחזור השלישי ניר קלינגר היה עומד על הקווים היית משבח את כבירי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
אל באנדי כתב:
אתה עושה עבודה נפלאה
המשך ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:45 
מה התוכנית עם בעוד חודש גם לא יהיה איזה מוריניו פנוי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
yossi כתב:
אל באנדי כתב:
אתה עושה עבודה נפלאה
המשך ככה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 13:01 
המשתמש שחר הופך במהרה להידמות יותר ויותר למשתמש אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 13:58 
כל המאמינים בדרכו של כבירי יודעים במה הם מאמינים? אפשר בבקשה לפרט מהי כדי שנדע לתמוך בה גם? כי לי לא נראה שהוא עצמו יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:02 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שחר, נהיית המשתמש הכי מעייף בפורום.
אדום עם תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2015, 14:08 
אני מעייף ואתם תמשיכו לחלק פרחים אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: