הגלמוד מלוד כתב:
Asafas כתב:
dino כתב:
Asafas כתב:
bigi37 כתב:
[quote="Asafas"] הלוואי שהנבחרת תנצח, תעלה ובסופו של דבר נראה גם את גוטמן.
מי שאמר שאנחנו הקהל הכי מגעיל, ידע על מה הוא מדבר.
כן, אין ספק שאי-אהדת הנבחרת הופכת אותנו לקהל המגעיל ביותר, ולא - למשל - קהל שמונע משחקנים ערבים לשחק בקבוצתו ויש בו ארגון כמו לה פמיליה.
אנחנו צדיקים יותר מהאפיפיור. הקהל שלנו אף פעם לא זרק רימון הלם לכיוון שחקן ופצע שחקן שלנו ועוד מיליון דברים שלא בא לי לרשום.
מזמין אותך לראות את המשחקים של הנבחרת בעבר ולנסות לזהות שריקות בוז.
לא נתפס לי שאזרחים רוצים את רעת המדינה בספורט.
זה כולה ספורט בנאדם. אני יכול להגיד לך עליי, שאם יהיה למשל מונדיאל מוזיקה קלאסית, אז אהיה תומך נלהב של הפילהרמונית הישראלית. יש ענפים בספורט שאני בעד. זה שאני לא יכול להתחבר כרגע לנבחרת הישראית בכדורגל, עושה אותי אחד שלא אוהב את הארץ שהוא חי בה או פחות קשור למדינה מאחד כמוך שאוהד את ישראל בכל תחומי הספורט והמדע?
כמו שאני אוהד הפועל תל אביב בכל ענף, ככה אני למדינה שלי. קשה לי לקבל אנשים שנגד המדינה. אדישות זה כבר משהו אחר.
למה? מה זה מפריע לך? ג'יזס, מי אתה שתחנך אנשים מה הם צריכים לחשוב על המדינה?
תיצא מהמינד סט הלאומני ותבין שאתה בוחר אם להרגיש שייכות למדינה או לא, ואם אתה לא מרגיש שייכות, אז זה סתם עוד אלמנט בחיים שלך, ואין שום בעיה שתהיה נגדו.
וגם, אפשר לחשוב שאני הולך ושם לשחקנים סמי אונס במשקה. בסה"כ אנשים לא רוצים שתנצח, מה זה מציק לך כל כך?
חלאס כבר עם המשטרת מחשבות.[/quote]
אם אתה לא מרגיש שייך למדינה מה אתה עושה כאן?
אני אשמח אם תראה לי תושבי מדינה שנגדה במשחקי ספורט (אני לא מתכוון למיעוטים שאותם אפשר עוד להבין).