תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הצביעות של בני סכנין
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
ברור שהוא רוצה להרגיז את כולם שישנאו את הקהל של הפועל

גרזן, שונאים אותנו עוד הרבה לפני החולצות והדגלים של סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
גרזן, ביציע הפועל יש אוהדים שהם מסכנין.
ויש סיכוי שהוא באמת אוהד הפועל, ויש סיכוי שהוא לא
זה לא משנה
ביציעי הפועל ר"ג מסתובבים מלא עם חולצות וצעיפי הפועל שלנו, ואני אוהד הפועל ת"א ולפעמים מגיע למשחקים של הפועל ר"ג, עם חולצות הפועל ת"א.
לגבי דגל פלסטין, אני לא נכנס, אני נגד החזקת כל דגל של מדינה במשחקי כדורגל.

זה מה יש

את התגובות שלך אני מקבל באהבה אתה יודע את זה
אבל זה מתסבך אני מחכה לראות נניח נגד נתניה אם הוא לובש חולצה של הפועל עם הדגל או שזה פרובוקציה רגעית כי זה היה נגד ביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 08:57 
red in blood כתב:
zapta כתב:
קיצוניים לא פחות מביתר
קהל עלוב שמנצל את הבמה המרכזית שהוא מקבל פעם בשנה אך ורק בשביל ליצור פרובוקציות
כמובן שלא יעשו נגדם שום דבר כמו שלא עושים מול ביתר
שקיות גרעינים בבלומפילד זאת הבעיה האמיתית
לכדורגל פה כבר אין זכות קיום

שוב, אתה באמת יכול להשוות את זה לביתר שאשכרה שרפו את המועדון כשהגיעו 2 מוסלמים למועדון?
שמאיימים על שחקנים שלא יביעו דעות על שיתוף פעולה עם ערבים?

אין ספק שמדובר בקהל בעייתי, אבל ממש ממש לא ברמה של בית״ר.

בעייתי או לא אני לא מתווכח
הבעיה שלי היא הקיצוניות שכמובן תגרור אחריה עוד קיצוניות ואף אחד לא יפסיק את זה כי למה להם להתעסק עם הקהלים הבעייתיים שאפשר להתנכל לאנשים השפויים, אלו שלא יגיבו ולא יעשו בעיות
מעצבן שדברים כאלו פשוט עוברים, ועוד שנה תגיע ועוד מפגש ושוב חוזר הניגון
כמובן שלא תשמע שום גינוי משום הנהלה ואולי הם לא אומרים את זה בגלוי, אבל כולנו יודעים ולא מאתמול, 2 ההנהלות תומכות בלב שלם בכל הגזענות שהקהל שלהם מביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 09:16 
dino כתב:
סכנין עושה את זה בעוד משחקים או רק כקונטרה מול ביטר?

מה, לזרוק אבנים? להניף דגלי פלשתין או חמאס? אתה באמת חושב שמחכים לביתר בשביל זה? ביתר זו סיבה אקסטרא להתפרע, המאפיינים האלה תמיד היו ותמיד יהיו בחברה המוסלמית, הם ממש לא מראה של לה פמיליה אלא משהו אחר לגמרי אבל לא יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
אל באנדי כתב:
גרזן, ביציע הפועל יש אוהדים שהם מסכנין.
ויש סיכוי שהוא באמת אוהד הפועל, ויש סיכוי שהוא לא
זה לא משנה
ביציעי הפועל ר"ג מסתובבים מלא עם חולצות וצעיפי הפועל שלנו, ואני אוהד הפועל ת"א ולפעמים מגיע למשחקים של הפועל ר"ג, עם חולצות הפועל ת"א.
לגבי דגל פלסטין, אני לא נכנס, אני נגד החזקת כל דגל של מדינה במשחקי כדורגל.

זה מה יש

את התגובות שלך אני מקבל באהבה אתה יודע את זה
אבל זה מתסבך אני מחכה לראות נניח נגד נתניה אם הוא לובש חולצה של הפועל עם הדגל או שזה פרובוקציה רגעית כי זה היה נגד ביתר

בן 29 :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 11:29 
joshsoos כתב:
dino כתב:

מה, לזרוק אבנים? להניף דגלי פלשתין או חמאס? אתה באמת חושב שמחכים לביתר בשביל זה? ביתר זו סיבה אקסטרא להתפרע, המאפיינים האלה תמיד היו ותמיד יהיו בחברה המוסלמית, הם ממש לא מראה של לה פמיליה אלא משהו אחר לגמרי אבל לא יותר טוב

1. דגל פלסטין הוא לא פרובוקציה, בטח ובטח ברמה של לציין את ההנפה שלו באותה נשימה עם זריקת אבנים.
2. דגל של החמאס לא היה שם, מספיק עם הבורות.
3. יפה שאתה קובע שזריקת אבנים, התפרעויות ותמיכה בארגוני טרור תמיד הייתה ותמיד תהיה(!) מאפיין של החברה מוסלמית, טקסט בוק של גזענות כמו כל ההודעה שלך.

אוהדי סכנין לא יותר טובים או פחות טובים מאף קבוצת אוהדים בליגה. האמת, הם בדיוק אותו דבר שזה די מדהים (רק בערבית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:

1. דגל פלסטין הוא לא פרובוקציה, בטח ובטח ברמה של לציין את ההנפה שלו באותה נשימה עם זריקת אבנים.
3. יפה שאתה קובע שזריקת אבנים, התפרעויות ותמיכה בארגוני טרור תמיד הייתה ותמיד תהיה(!) מאפיין של החברה מוסלמית, טקסט בוק של גזענות כמו כל ההודעה שלך.

אוהדי סכנין לא יותר טובים או פחות טובים מאף קבוצת אוהדים בליגה. האמת, הם בדיוק אותו דבר שזה די מדהים (רק בערבית).

תעשה לי טובה אנשים שבאים למשחק ושרים בדם ברע נפדה את אל עקצה אלה לא אוהדי כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:11 
יש פה כמה אנשים ששכחו שלערבים מותר להיות אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
Lion Den כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:

תעשה לי טובה אנשים שבאים למשחק ושרים בדם ברע נפדה את אל עקצה אלה לא אוהדי כדורגל.

ולאלה ששרים מוות לערבים?
ואלא ששורקים הו הו לכהה עור?
ולאלא ששרים על נאצים?
ולאלא ששרים על חיזבאלה?
ולאלא ששרים על ירושלים בירדן?
איפה בדיוק עובר הגבול בין מה שאוהד כדורגל יכול לשיר ומה שלא?
אני מת לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:18 
el dudernio כתב:
Daniel כתב:
Lion Den כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:

ולאלה ששרים מוות לערבים?
ואלא ששורקים הו הו לכהה עור?
ולאלא ששרים על נאצים?
ולאלא ששרים על חיזבאלה?
ולאלא ששרים על ירושלים בירדן?
איפה בדיוק עובר הגבול בין מה שאוהד כדורגל יכול לשיר ומה שלא?
אני מת לדעת.

בגדול אתה צודק
השאלה היא מה היא כמות האנשים שצועקים את כל הדברים האלו מתוך כלל האוהדים
חוץ מבית"ר וסכנין אין יותר מידי קבוצות שזה קורה אצלם
לכל אחת מהקבוצות יש פה ושם שירים שאין להם מקום (הפועל שירי שואה, מכבי שירים על טועמה, חיזבאללה , גם לחיפה נראה לי יש משהו)
אבל רק אצל סכנין ובית"ר זה הרוב המוחלט
אולי אם יתחילו להעניש זה ישתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:31 
בדומה לקהל של בית"ר, הקהל של סכנין ממלא את דוחא רק במשחקים "גדולים" כגון משחק נגד בית"ר.
למשחק כזה, מגיעים כל הקיצונים (כמו אצל בית"ר), בין הייתר הם מרשים לעצמם להתפרע יותר, לקלל יותר, ולהפוך את המשחק ללאומני.
חבל, כי בסך הכל לסכנין יש גם קהל טוב שלא גזען ולראיה היא קבוצה שמשחקים בה גם יהודים שזוכים ליחס אוהד וחם, בניגוד לבית"ר.
דרך אגב בשנים האחרונות חלה ירידה בכמות היהודים שמשחקים בסכנין, אם זה מאחר ויהודים מעדיפים לא לשחק שם או אם זה מאחר ובסכנין מעדיפים
להתבסס על שחקני בית/שחקנים מהמגזר.
(בשנה שעברה, קדוש היה השחקן היהודי היחיד, היום יש שם גם את אזולאי ואליחן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
סכנין :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 14:06 
Lion Den כתב:
joshsoos כתב:
dino כתב:

אחרי ההודעה הזו אתה קורא לי בור... ההודעה שלך מראה שאתה חסר מושג שירה סתם הודעה מתייפייפת.
דגל פלסטין, חמאס או מה שלא הונף שם ( אין לי מושג, לא ראיתי את המשחק בכלל ורק קראתי מה נכתב ) הם אכבר פרובוקציה, ילד בן 5 מבין את זה ולא השוויתי הנפה שלהם לזריקת אבנים, זה נברא במוחך המשוכלל. אני מרשה לעצמי לחשוב מה שכתבתי כי יש לי הכרות מספיק עמוקה עם החברה הערבית, לך אין כמו שהראית כאן. האוהדים של סכנין כמו גם של קבוצות ערביות אחרות הם כל כך אותו דבר כמו במקומות אחרים, שאתמול הם השצוללו- בשגרה- וזרקו דברים על השחקנים והמאמן שלהם וזה בלי קשר לאבנים על השוטרים, מה שקורה כידוע לכולנו בכל מקום. אה לא? מאות משחקים פוצצו במהלך השנים בשל אלימות של אוהדים ערביים כמו שהייתה אתמול, אם הבקבוק של הליטר וחצי שהושלך למגרש היה פוגע בחכמון ( לא משהו חדש שאפשר להכניס שם ליציע מה שבא ליד ולא ייכנס בחיים ליציעים במגרשים אחרים ) גם אתמול היה מתפוצץ.
התייפייפות נעימה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 15:05 
joshsoos כתב:
דגל פלסטין, חמאס או מה שלא הונף שם ( אין לי מושג, לא ראיתי את המשחק בכלל ורק קראתי מה נכתב ) הם אכבר פרובוקציה

אם בעינייך דגל פלסטין הוא פרובוקציה אז יש לך בעיית קשה של קשר למציאות. לא אני ולא אתה נקבע אם לפלסטינים יש זכות לאג׳נדה לאומית. אתה יכול לבחור ולהעלב מזה כמה שאתה רוצה, זה לא ישנה את המציאות שבה הם תופסים עצמם כלאום ובוחרים להניף את הדגל שלו גם באירועי תרבות וספורט.
דגל חמאס לא היה שם, אז אולי כדאי שתפסיק לכתוב את זה אם את לא רוצה להתפס דמגוג.
joshsoos כתב:

לא השוויתי הנפה שלהם לזריקת אבנים, זה נברא במוחך המשוכלל.

כתבתי שהזכרת בנשימה אחת, ואכן כך עשית.
joshsoos כתב:

אני מרשה לעצמי לחשוב מה שכתבתי כי יש לי הכרות מספיק עמוקה עם החברה הערבית, לך אין כמו שהראית כאן. האוהדים של סכנין כמו גם של קבוצות ערביות אחרות הם כל כך אותו דבר כמו במקומות אחרים, שאתמול הם השצוללו- בשגרה- וזרקו דברים על השחקנים והמאמן שלהם וזה בלי קשר לאבנים על השוטרים, מה שקורה כידוע לכולנו בכל מקום. אה לא? מאות משחקים פוצצו במהלך השנים בשל אלימות של אוהדים ערביים כמו שהייתה אתמול

מחכה לנתונים שיוכיחו את הטענה המגזרית-גזעית שאתה מעלה כאן. אם אתה מבסס את האמור על ״הכרות״ עם המגזר הערבי, אזי אתה בחברה טובה עם ליברמן, בן גביר וכל החברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
די, אני מת. סכנין ממלאים את היציעים רק כשבאה היריבה המושבעת שלהם?
לא יכול להיות.
לעומת סכנין, הפועל ממלאים את בלומפילד כל משחק!!!!!111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 16:55 
אדום נחמד כתב:
די, אני מת. סכנין ממלאים את היציעים רק כשבאה היריבה המושבעת שלהם?
לא יכול להיות.
לעומת סכנין, הפועל ממלאים את בלומפילד כל משחק!!!!!111

שמע אתה דמגוג.
במשחקי מושכי קהל של הפועל, אלו שמגיעים למשחק (לשם הדוגמא ניקח את הדרבי)
הם אוהדים שבדר"כ לא מגיעים למשחקים והם דווקא מהאוהדים היותר שקטים ולא כמו אצל סכנין או בית"ר, שם
דווקא המתפרעים והחוליגנים מרשים לעצמם להגיע בכמויות גדולות כדי להתפרע וליצור מהומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, אז הסכמת איתי. איפה הדמגוגיה?

ואם כבר, אז מה שאמרת הוא שהאוהדים האלימים של הפועל באים כל משחק, בניגוד לסכנין שבאים רק פעמיים בשנה. נשמע יותר טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 17:47 
לא הייתה פה התייחסות לעובדה מאוד פשוטה - אין סימטריה בין מיעוט לרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 19:56 
להגיד שסכנין = בית"ר זאת הגזמה.
לסכנין יש אוהדים מוסלמים קיצוניים שמאחלים ליהודים (לא רק לאוהדי בית"ר) דברים שאין להם מקום בכדורגל, כמו לעוד קבוצות אחרות.
בגלל הרקע והמצב מסביב זה מקבל רגישות בתקופה הזאת.

לדעתי צריך להתרכז בהפועל תל אביב בלבד, לא רוצה להשתייך\להיות אם אף קבוצה אחרת
נגמר העידן שהפועל תל אביב הייתה שייכת להסתדרות וכל השיט הזה של שמאל וימין, יש קהל שלא נוח לו דעות שמאלניות קצניות כמו שיש חלק שלא נוח לו דעות ימניות קיצניות.

ואם יוצא מצב שאוהדי סכנין מנצלים את הבמה ואת המצב שיש כרגע במדינה ורוצים לבצע פעולות נקם במסווה של עלאק ננקום בשבילכם, עשו לי טובה. לא רוצה להיות חלק מזה.
שהקיצון של סכנין פוגש בקיצון של בית"ר.. איך אומרים? תיקו עם המון פצועים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 20:19 
Lion Den כתב:
joshsoos כתב:
דגל פלסטין, חמאס או מה שלא הונף שם ( אין לי מושג, לא ראיתי את המשחק בכלל ורק קראתי מה נכתב ) הם אכבר פרובוקציה

אם בעינייך דגל פלסטין הוא פרובוקציה אז יש לך בעיית קשה של קשר למציאות. לא אני ולא אתה נקבע אם לפלסטינים יש זכות לאג׳נדה לאומית. אתה יכול לבחור ולהעלב מזה כמה שאתה רוצה, זה לא ישנה את המציאות שבה הם תופסים עצמם כלאום ובוחרים להניף את הדגל שלו גם באירועי תרבות וספורט.
דגל חמאס לא היה שם, אז אולי כדאי שתפסיק לכתוב את זה אם את לא רוצה להתפס דמגוג.
joshsoos כתב:

לא השוויתי הנפה שלהם לזריקת אבנים, זה נברא במוחך המשוכלל.

כתבתי שהזכרת בנשימה אחת, ואכן כך עשית.
joshsoos כתב:

אני מרשה לעצמי לחשוב מה שכתבתי כי יש לי הכרות מספיק עמוקה עם החברה הערבית, לך אין כמו שהראית כאן. האוהדים של סכנין כמו גם של קבוצות ערביות אחרות הם כל כך אותו דבר כמו במקומות אחרים, שאתמול הם השצוללו- בשגרה- וזרקו דברים על השחקנים והמאמן שלהם וזה בלי קשר לאבנים על השוטרים, מה שקורה כידוע לכולנו בכל מקום. אה לא? מאות משחקים פוצצו במהלך השנים בשל אלימות של אוהדים ערביים כמו שהייתה אתמול

מחכה לנתונים שיוכיחו את הטענה המגזרית-גזעית שאתה מעלה כאן. אם אתה מבסס את האמור על ״הכרות״ עם המגזר הערבי, אזי אתה בחברה טובה עם ליברמן, בן גביר וכל החברה.

אתה מדבר על דמגוגיה? כל ההודעה שלך היא כזו. תמשיך לנסות להדביק דברים שלא כתבתי, גם בהודעה הזו אתה שב ומוכיח שאין לך מושג על מה אתה מדבר ובוודאי שאתה לא מכיר את המטריה, מה שנשאר לך הן ססמאות על זכויות לאומיות ובן גביר ובלה בלה בלה ועם זה קצת קשה לתקשר. המשך התייפייפות יפה, בהצלחה איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2015, 21:07 
אני ממשיך לחכות שכבודו, ש"מכיר ערבים" ו"מכיר את המטריה", יגבה בנתונים את הטענה שלו על מאות משחקים שפוצצו במגזר הערבי, וההבדל הסטטיסטי מול המגזרים האחרים.
אם לא תביא אותם אז כנראה שאתה עוד אחד שאוהב לשחק אותה אחד שמבין ובפועל הוא גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 05:16 
קיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
קיצונים ימניים משני הצדדים מסוכנים באותה המידה. השמאל אינו מסוכן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 07 אוקטובר 2015, 06:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסוכן.
אני גמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Noam כתב:
קיצונים ימניים משני הצדדים מסוכנים באותה המידה. השמאל אינו מסוכן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 06:56 
תפנה להתאחדות לכדורגל ותבקש סטטיסטיקה על פיצוץ משחקים בשלושים שנה האחרונות. צ'או טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אני לא מסוכן.
אני גמד.

עכשיו אני בטוח שאתה מסוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 09:33 
joshsoos כתב:
תפנה להתאחדות לכדורגל ותבקש סטטיסטיקה על פיצוץ משחקים בשלושים שנה האחרונות. צ'או טמבל.

:LOL2: תשמע, אתה ענק.
אתה תוציא הזיות גזעניות בלי כיסוי מהפה ואני ארוץ לבדוק בשבילך אם זה נכון.
מדינת אורן חזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
מהנסיון שלי, אין הרבה משחקים שהסתיימו בפיצוץ. אני חושב שכמות המשחקים שהיו קרובים לפיצוץ מתחלקת די שווה בין משחק במגזר היהודי, ומשחקים בין יהודים וערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2015, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אצלנו אין שירים ודגלים שמניפים כדי לעצבן את בית״ר?
הדגל פריסה על אום כולתום היה מרגש, יפיפה ונפלא בפני עצמו, אבל זה היה ברור שהוא יעצבן את בית״ר, מה שהפך אותו לעוד יותר אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: