תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הסגל וההרכב המסתמן
הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
שום תלכיד לא יגרום לילד שבגיל 17 שיחק משחק ראשון בבלומפילד ונראה כמו יוסי אבוקסיס לפני פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 17:39 
בוואן כתוב שהמאמן רוצה לשחק 5-3-2, לא מבין על סמך מה כי חסרים חנו בלמים ואחד הרומנים הוא שחקן קו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
בוואן כתוב שהמאמן רוצה לשחק 5-3-2, לא מבין על סמך מה כי חסרים חנו בלמים ואחד הרומנים הוא שחקן קו, לא?

3-5-2... שזה אותו עיקרון פשוט המגנים אמורים להיות התקפיים יותר.
אני מאמין ומקווה שזה סתם המצאה של הכתב.

לפי השחקנים שהביאו עד עכשיו הכיוון הוא יותר ל4-5-1 או 4-3-3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:
Noam כתב:
נתחיל בשחקנים שכבר יש לנו חתומים.

:HEART2:

איך אצל חברים שלך בפורום של השחקן? אתה כל כך טבעי שם. גם ככה תוכן ההודעות שלך כאן זה בדיוק תוכן ההודעות שלהם שם, אז בשביל מה להסתבך ככה עם שני פורומים במקביל?
עדיף לך למקד שם את המאמצים, אולי ג'ורדי יציע לך חוזה בקרוב ותוכל להגשים חלום.

אולי זה כי הם רואים מבחוץ אז הם מנתחים נכון ופה אנשים חיים בסרט?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מסוגל להבין מה הם ראו מדודו ביטון שהחליטו להשאיר אותו. הוא לא מספיק טוב גם בתור חלוץ רביעי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2015, 23:23 
לא הוגן לשפוט חלוץ על סמך הכלום שהיה לנו בקישור שנה שעברה. אני גם לא ראיתי הרבה מדודו ביטון, מה שכן הוא מגיע להזדמנויות וכנראה יודע להתמקם לא רע. זה שהוא מחמיץ זה קשור להרבה פרמטרים, בעיקר מנטאליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
לא הוגן גם לשפוט את בן סהר לפי בעונה שבה הוא שיחק אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 00:46 
מקווה שבן סהר לא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
למה דודו ביטון?
כי הוא הגיע למצב (אפילו שניים) הבקעה בכל משחק, וגם אם לא הבקיע - הרבה פעמים היה לו חוסר מזל משוגע.
כי הוא לא יקר מאוד.
כי יש לו ניסיון.
כי הוא פיזי מאוד וזה יתרון משמעותי בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 08:31 
האמת שעם עוד גרם של מזל ביטון היה מסיים עם 4-5 שערים בפחות מחצי עונה (הפנדל בעכו, החוסר מזל מול חיפה בבית ואשדוד וכו') ואז אולי היינו מדברים עליו אחרת.

גם לדעתי הוא חלוץ יותר טוב ממה שהיה נראה בעונה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 09:03 
בן סהר חלוץ עם איכויות פיזיות נדירות וכמו שראינו בעונה שהיה אצלנו, הוא גם יודע לתת גולים.
הבעיה העיקרית שלו בעיניי זה אופי. גם היכולת להיאבק עם משברים, ובעיקר זה שמבחינתו ומבחינת הסובבים אותו זה קודם כל הוא והרבה אחרי זה הקבוצה.
הפועל צריכים שחקנים שיבואו בחלק מהבנייה מחדש של הקבוצה, מחוייבים ב-100% לתהליך ולא שיתנו הרגשה כאילו הם מגיעים להעביר את הזמן ולחכות להצעה הבאה. בסיבוב הראשון שלו אצלנו זו היתה ההרגשה, גם עם כל הבכיינות של אמא שלו.
יכול להיות שבגיל הזה עם חוזה יפה ל-5 שנים, הגישה שלו תשתנה והוא יבין שרק לשחק בקבוצה חזקה, שמתמודדת על תארים זה מה שיעשה לו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 09:04 
בן סהר שחקן מצוין אבל אי אפשר לתת לו משכורת כמו של גיל ורמוט בעונה שעברה.
סליחה על ראיית החשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 09:35 
zink כתב:
בן סהר שחקן מצוין אבל אי אפשר לתת לו משכורת כמו של גיל ורמוט בעונה שעברה.
סליחה על ראיית החשבון.

אני לא מביע כאן דעה לגבי בן סהר, אבל כללית, ובכלל בכל ענייני המשכורות והשקעות בשחקנים (כמו במקרה אנטל) יש גם ראייה קדימה. אם בהנהלה ובצוות המקצועי חושבים שיש שחקנים ששווה לשים עליהם עכשיו כסף ולהביא אותם על חוזים ארוכי טווח כי או שמישהו אחר ייקח אותם, או כי ישראלים אין יותר מדי בשוק ועוד מספיק סיבות שלא מפורטות בתקשורת אבל הן חלק מראייה מערכתית, אנחנו צריכים לסמוך עליהם.
עד עכשיו עושה רושם שיש להם מושג מה הם עושים ובגלל שאנחנו באמת לא רואי החשבון של הקבוצה ולא יודעים מה קורה שם, קצת קשה להביע דעה על הוצאות כספיות כאלה או אחרות, הכדאיות שלהם והתועלת שלהם למערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 09:47 
יובל כתב:
Fez כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לדעתי הכיוון זה יותר:

------------הרוש------------
שיימן-גוטליב----זר(קלמן?)---X(אבו עביד?)
-----פינטילי-----לינגאנה------
בומבה------אלטמן------X(אנטל/אסולין?)
-------X(שהר/ביטון?)--------

אני מאמין שרייכרט נועד, אם וכאשר להיות ברוטציה עם פינטילי ולינגאנה.

זה נראה הכיוון על הנייר, אבל צריך לזכור כמו תמיד באשכולות האלה, שבקיץ בונים לא הרכב אלא סגל (אמנם עם סדר והיררכיה), והרכב זה משהו מאוד דינמי שהרבה פעמים שונה מאוד מהתכנונים בקיץ וגם משתנה הרבה מאוד במהלך העונה. אם אני מנתח את הסגל שבונים זה נראה בערך כרגע:

הרוש ושיימן הם הבאנקרים הכי גדולים כרגע פשוט כי אין אף אחד בעמדות שלהם מלבדם, וגם כנראה לא יגיעו שחקנים שאמורים להתחרות איתם על ההרכב. צריך לראות אם יגיע מגן שמאלי מחליף ואם כן אז מי. עוד לפני שהעונה האחרונה נגמרה דיברו על סאן מנחם, אבל לא הגענו לסיכום עם רמה"ש על מחיר ההעברה והרבה זמן לא שמעו את השם שלו.
שאר ההגנה: גוטליב, בלם זר (אולי קלמן, אולי ארסו, אולי מישהו אחר) וכנראה אבו עביד. מתחתיהם יש "רק" שחקני נוער - אבו אל היג'א, טגניה. יש סימן שאלה מעבר לשלושת שחקני הרכש הצפויים (גוטליב, בלם זר ואבו עביד) יגיע עוד שחקן הגנה - או מגן כמו גבאי או ורטה, או בלם לספסל, כדי שיהיה מרחב תמרון מסוים.

במרכז הקישור כרגע אין לנו כלום חוץ מפינטילי ולינגאנה, אחרי שסאשה, אבוטבול ואוחיון עזבו. אם רייכרט יבוא, שלושה שחקנים בכירים על שתי עמדות, שגם יכולים לשחק שלושתם ביחד, זה בסדר גמור. נראה לי שיחכו לרייכרט, אבל אם הוא לא יגיע בסופו של דבר - אני עדיין לא רואה את מכבי משחררים אותו אלינו כל כך בקלות - נהיה חייבים עוד אופציה למרכז הקישור. יש מצב שאפילו אם רייכרט יגיע נצטרך עוד שחקן לעמדה הזאת, כי לא ברור אם מישהו מהקשרים ההתקפיים שכרגע יש או מאלה שעתידים להגיע מסוגל לשחק במרכז הקישור.

אם הקישור ההתקפי נראה עד לפני שבוע דל וחלש ומלא בהימורים אז ההחתמה של בובמה ואנטל אם יגיע שינו לגמרי את התמונה. אם אנטל אכן יחתום, אז קישור התקפי של אנטל, אלטמן, בומבה, אולי אסולין, אולי שקל, ובנוסף ספורי ויחזקאל מהספסל (אם הם לא יושאלו) זה בהחלט מרשים. אני מעריך שזגורי יבין את הרמזים וימצא לעצמו קבוצה ואני מקווה שאני לא טועה.

בהתקפה זה נראה שביטון נשאר בתור חלוץ שני ויביאו חלוץ כלשהו בכיר ממנו, אם לא דמארי/טוטו/סהר אז שחקן כמו אלון תורג'מן אולי או עמאשה. לא נראה לי שנישאר עם ביטון ואזולאי בלבד, אזולאי יישאר בתור חלוץ שלישי או שגם הוא יעזוב.

בסך הכל אם יחתימו את אנטל, ארסו ואבו עביד, שלוש החתמות שיסגרו לנו 9-10 שחקנים ברמה ומעמד של הרכב ראשון, אני יכול להגיד שהבנייה של הסגל היא לא פחות ממדהימה (כאמור, גם ההפתעה מגודל ההשקעה וגם העובדה שיודעים מה לעשות עם הכסף). אחר כך נצטרך לחכות ולראות מה קורה עם רייכרט ועם חלוץ, שאלה החתמות שלא לגמרי תלויות בנו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:28 
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לדעתי הכיוון זה יותר:

------------הרוש------------
שיימן-גוטליב----זר(קלמן?)---X(אבו עביד?)
-----פינטילי-----לינגאנה------
בומבה------אלטמן------X(אנטל/אסולין?)
-------X(שהר/ביטון?)--------

אני מאמין שרייכרט נועד, אם וכאשר להיות ברוטציה עם פינטילי ולינגאנה.

זה נראה הכיוון על הנייר, אבל צריך לזכור כמו תמיד באשכולות האלה, שבקיץ בונים לא הרכב אלא סגל (אמנם עם סדר והיררכיה), והרכב זה משהו מאוד דינמי שהרבה פעמים שונה מאוד מהתכנונים בקיץ וגם משתנה הרבה מאוד במהלך העונה. אם אני מנתח את הסגל שבונים זה נראה בערך כרגע:

הרוש ושיימן הם הבאנקרים הכי גדולים כרגע פשוט כי אין אף אחד בעמדות שלהם מלבדם, וגם כנראה לא יגיעו שחקנים שאמורים להתחרות איתם על ההרכב. צריך לראות אם יגיע מגן שמאלי מחליף ואם כן אז מי. עוד לפני שהעונה האחרונה נגמרה דיברו על סאן מנחם, אבל לא הגענו לסיכום עם רמה"ש על מחיר ההעברה והרבה זמן לא שמעו את השם שלו.
שאר ההגנה: גוטליב, בלם זר (אולי קלמן, אולי ארסו, אולי מישהו אחר) וכנראה אבו עביד. מתחתיהם יש "רק" שחקני נוער - אבו אל היג'א, טגניה. יש סימן שאלה מעבר לשלושת שחקני הרכש הצפויים (גוטליב, בלם זר ואבו עביד) יגיע עוד שחקן הגנה - או מגן כמו גבאי או ורטה, או בלם לספסל, כדי שיהיה מרחב תמרון מסוים.

במרכז הקישור כרגע אין לנו כלום חוץ מפינטילי ולינגאנה, אחרי שסאשה, אבוטבול ואוחיון עזבו. אם רייכרט יבוא, שלושה שחקנים בכירים על שתי עמדות, שגם יכולים לשחק שלושתם ביחד, זה בסדר גמור. נראה לי שיחכו לרייכרט, אבל אם הוא לא יגיע בסופו של דבר - אני עדיין לא רואה את מכבי משחררים אותו אלינו כל כך בקלות - נהיה חייבים עוד אופציה למרכז הקישור. יש מצב שאפילו אם רייכרט יגיע נצטרך עוד שחקן לעמדה הזאת, כי לא ברור אם מישהו מהקשרים ההתקפיים שכרגע יש או מאלה שעתידים להגיע מסוגל לשחק במרכז הקישור.

אם הקישור ההתקפי נראה עד לפני שבוע דל וחלש ומלא בהימורים אז ההחתמה של בובמה ואנטל אם יגיע שינו לגמרי את התמונה. אם אנטל אכן יחתום, אז קישור התקפי של אנטל, אלטמן, בומבה, אולי אסולין, אולי שקל, ובנוסף ספורי ויחזקאל מהספסל (אם הם לא יושאלו) זה בהחלט מרשים. אני מעריך שזגורי יבין את הרמזים וימצא לעצמו קבוצה ואני מקווה שאני לא טועה.

בהתקפה זה נראה שביטון נשאר בתור חלוץ שני ויביאו חלוץ כלשהו בכיר ממנו, אם לא דמארי/טוטו/סהר אז שחקן כמו אלון תורג'מן אולי או עמאשה. לא נראה לי שנישאר עם ביטון ואזולאי בלבד, אזולאי יישאר בתור חלוץ שלישי או שגם הוא יעזוב.

בסך הכל אם יחתימו את אנטל, ארסו ואבו עביד, שלוש החתמות שיסגרו לנו 9-10 שחקנים ברמה ומעמד של הרכב ראשון, אני יכול להגיד שהבנייה של הסגל היא לא פחות ממדהימה (כאמור, גם ההפתעה מגודל ההשקעה וגם העובדה שיודעים מה לעשות עם הכסף). אחר כך נצטרך לחכות ולראות מה קורה עם רייכרט ועם חלוץ, שאלה החתמות שלא לגמרי תלויות בנו.

:ROSE:

חתם בחיפה...יש לנו מגן שמאלי בסגל כרגע חוץ משיימן בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 14:57 
ItaiH6 כתב:
Fez כתב:
מושקוביץ כתב:
Noam כתב:
נתחיל בשחקנים שכבר יש לנו חתומים.

:HEART2:

איך אצל חברים שלך בפורום של השחקן? אתה כל כך טבעי שם. גם ככה תוכן ההודעות שלך כאן זה בדיוק תוכן ההודעות שלהם שם, אז בשביל מה להסתבך ככה עם שני פורומים במקביל?
עדיף לך למקד שם את המאמצים, אולי ג'ורדי יציע לך חוזה בקרוב ותוכל להגשים חלום.

אולי זה כי הם רואים מבחוץ אז הם מנתחים נכון ופה אנשים חיים בסרט?

ברור. הרי אוהדי מכבי זה האנשים האובייקטיביים שרואים הכל מבחוץ ללא כל משוא פנים. שופטי צדק בוחני כליות ולב.
כמו שבפורום של ימניים אובייקטיבים לחלוטין לגבי שמאלנים (ולהפך), בפורום של דתיים אובייקטיבים לחלוטין לגבי חילוניים (ולהפך) וכו'.

זה שיש פה כמה אנשים שהפורום של השחקן זה אתר הבית שלהם וכל הרעל משם התפשט להם במוח כמו וירוס, זה ממש לא אומר שיש לדברים שלהם קשר למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שקל חתם, לא יודע למה לא יצאה הודעה. יכול להיות שלא סגרו את התנאים מול ראשון כי יש שם ברדק ובגלל זה משהים את ההודעה.
לגבי אייל דנין, התנאים מול טוברוק סגורים ושם יכול להיות שמחכים לבוררות של אבו עביד ובמקרה וטוברוק תזכה יעשו עיסקה משולבת.
דסי יליד מאי 97, פוטנציאל לא רע בכלל ונראה לי שהוא ימשיך להיות הבלם הרביעי והבלם של הנוער.
עם כל ההתלהבות המוצדקת מההחתמות האחרונות צריך לזכור שיש חורים לא קטנים בחלק האחורי, גם אם יביאו את אבו עביד. אין מגן שמאלי מחליף, הבלם הזר בהרכב הוא בסימן שאלה, אין בלם מחליף ואין קשר אחורי מחליף.
אני הייתי משאיר את פלאח בשכר מופחת, מביא את ארסו (או בלם זר אחר עם ניסיון) ומשאיל את קלמן.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92160.html
פה מצויין ששקל נרכש מראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
שקל חתם, לא יודע למה לא יצאה הודעה. יכול להיות שלא סגרו את התנאים מול ראשון כי יש שם ברדק ובגלל זה משהים את ההודעה.
לגבי אייל דנין, התנאים מול טוברוק סגורים ושם יכול להיות שמחכים לבוררות של אבו עביד ובמקרה וטוברוק תזכה יעשו עיסקה משולבת.
דסי יליד מאי 97, פוטנציאל לא רע בכלל ונראה לי שהוא ימשיך להיות הבלם הרביעי והבלם של הנוער.
עם כל ההתלהבות המוצדקת מההחתמות האחרונות צריך לזכור שיש חורים לא קטנים בחלק האחורי, גם אם יביאו את אבו עביד. אין מגן שמאלי מחליף, הבלם הזר בהרכב הוא בסימן שאלה, אין בלם מחליף ואין קשר אחורי מחליף.
אני הייתי משאיר את פלאח בשכר מופחת, מביא את ארסו (או בלם זר אחר עם ניסיון) ומשאיל את קלמן.

סתם מעתיקנית השירי הזו...
בסטנדרטים החדשים של הפורום עד שאין הודעה רשמית עם תמונת "I am Hapoel" כלום לא קרה. שוקל לרכוש חולצה כזו לג'ושסוס ולהפוך אותה לגופיה במקום גופית היונייטד המבישה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

בסטנדרטים החדשים של הפורום עד שאין הודעה רשמית עם תמונת "I am Hapoel" כלום לא קרה. שוקל לרכוש חולצה כזו לג'ושסוס ולהפוך אותה לגופיה במקום גופית היונייטד המבישה שלו.

יש כמה רעיונות טובים יותר לרשום על חולצת I Am של ג'ושסוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הסגל וההרכב המסתמן
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
I am kobster's bitch ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
לא בוחנים כרגע את הפנטזיות שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הסגל וההרכב המסתמן
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
יותר כמו הסיוטים שלי.
מעניין אם הסבירו לשיימן על נוהל אנטבי במחצית הראשונה. שישחק עם אטמי אוזניים מתחת לשער 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יותר כמו הסיוטים שלי.
מעניין אם הסבירו לשיימן על נוהל אנטבי במחצית הראשונה. שישחק עם אטמי אוזניים מתחת לשער 7.

הדבר היחיד שאבוטבול היה טוב בו זה לנצח בהגרלות. הולכים לתקוף הפוך כל העונה, ואחרי הזמבורות מתחת לגג של שער 13 במחצית הראשונה, במחצית השנייה הוא גם ככה יהיה חריש כל המחציות השניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
kobster כתב:
יותר כמו הסיוטים שלי.

הדבר היחיד שאבוטבול היה טוב בו זה לנצח בהגרלות. הולכים לתקוף הפוך כל העונה, ואחרי הזמבורות מתחת לגג של שער 13 במחצית הראשונה, במחצית השנייה הוא גם ככה יהיה חריש כל המחציות השניות.

סומך על הרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
מישהו יכול להסביר לי על אבו עביד?
איך הוא משחק ומה היתרונות שלו? וגם על מה בונים עליו? כבלם פותח\כבלם מחליף\כבלם רוטציה שיהווה תחרות יחד עם גוטליב וזר\או לאו דווקא מגן ימני פותח?

באנקר בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:42 
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

יש כמה רעיונות טובים יותר לרשום על חולצת I Am של ג'ושסוס

אם זה תלוי בו זה יהיה i am married with a black

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:53 
ספורט 1

ציטוט:
רות מסע הרכש המרשים בהפועל ת"א, ובמיוחד אמיר כבירי, אינם מתכוונים לשקוט על השמרים ועד סוף השבוע, אמור הקשר-חלוץ הרומני, ליביו אנטל לסכם את תנאיו בקבוצה.

במקביל עושה הפועל מאמצים גדולים להשאיר את דודו ביטון בקבוצה וממתינים לבשורות בנושא מהסוכן דודו דהאן שמייצג את ביטון ונמצא בקשר עם סטנדארד ליאז' במטרה להשיג את שחרורו

במקביל, בהפועל ממשיכים לחפש במרץ חלוץ זר, זאת למרות שהחתמתו העתידית של אנטל תשלים את מצבת הזרים. כאמור, הפועל כבר החליטה כי תשאיל את אחד משני הזרים שכבר החתימה: איסומאילה לינגאנה, הקשר מחוף השנהב שהגיע מהפועל ר"ג, או שדווקא יהיה זה דיויד קלמן, הבלם ההונגרי המוכשר שימצא את עצמו יוצא לשנת השאלה כדי לפנות מקום לחלוץ זר.

ססאר מנדיונדו, המאמן הספרדי של הקבוצה מעדיף להשאיר את קלמן, בעוד אמיר כבירי מעדיף להשאיל את הבלם ולהשאיר את לינגאנה.

הקבוצה תפתח ביום שלישי את מכירת המנויים לקהל הרחב כאשר היא הוזילה את מחירי המנויים ב-17%. האדומים מייעדים את יציע 8 לסטודנטים ולוחמים וזה יחשב ליציע מוזל. במקביל שער 13 מיועד להיות "יציע משפחות" עבור הקהל. הציפייה היא ל-9,000 מנויים לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:58 
חייבים להביא עוד ישראלי ברמת הרכב אחרת לא נצא מהסתבוכת הזאת. הייתי מחפש את הזר בהתאם לישראלי שמצאנו ולא להפך, כי אחרת אנחנו יכולים להיתקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
חייבים להביא עוד ישראלי ברמת הרכב אחרת לא נצא מהסתבוכת הזאת. הייתי מחפש את הזר בהתאם לישראלי שמצאנו ולא להפך, כי אחרת אנחנו יכולים להיתקע.

למרות שזאת כתבה מספורט 1 ואני נוטה שלא להתייחס אליה בוא נעשה סדר אחת ולתמיד בבעיה שיש לנו.
זרים חתומים: לינגאנה, קלמן, בומבה, פינטילי. מקום פנוי לזר: 1.
העמדות הבעייתיות: בלם, קשר אמצע, קיצוני, חלוץ.
מתוך העמדות האלה יש לנו מקום ל-3 זרים.
זה אומר שבאחת העמדות חייב לשחק ישראלי, בוא נעשה סקירה של הישראלים שיש בשוק פחות או יותר בכל עמדה.

בלם: דין מורי
קשר אמצע: תום מונד, מיקי סירושטיין, חנן ממן
קיצוני: פיראס מוגרבי, גיא אסולין (כנראה יגיע בכל מקרה), עידן ורד, דיא סבע (לא חתם בדינמו בוקרשט בסוף)
חלוץ: בן שהר (אם יש כסף אליו והוא מסכים לבוא וידה ידה ידה), אלון תורג'מן, דודו ביטון, עמאשה, אבוחצירא

זה פחות או יותר השוק, אם אתם שואלים אותי מוגרבי השחקן הכי טוב כשמשקללים יכולת, זמינות ועלות. אולי אפילו הכי טוב רק מבחינת יכולת למרות שאפשר להתווכח על זה.
בלמים אין כלום ולדעתי חייבים להביא לשם זר. הקשרי אמצע שיש לא מספיק טובים או לא מתאימים מבחינת תפקודית לתפקיד שלינגאנה אמור לבצע (50/50) ואני מעדיף אותו בלי לראות אותו משחק דקה על חנן ממן נניח.
מבחינת חלוצים יש היצע לא קטן, הבעיה שלטעמי חוץ מבן שהר, שהוא בעייתי מבחינת שכר ורצון להגיע, האחרים חלשים מאוד ולא יכולים להיות החלוצים המובילים שלנו.

זה מוביל אותי עוד פעם למסקנה שלוותר על אנטאל, להחתים בלם וחלוץ זרים ולהשאיר את לינגאנה זה הצעד המתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:36 
מסכים איתך, מוגראבי האופציה הטובה מבין הישראלים.(*שכחת מגן ימני, אבל אנחנו כנראה מניחים שאבו עביד או גבאי יהיו פה)
מהקצת שקראתי על אנטל בימים האחרונים אני חייב להגיד שדעתי השתנתה עליו מאוד לטובה, אז אני לא מאוד נחרץ לגבי הויתור עליו.
החלום זה שהוא חותם ובמקביל נוצרת הזדמנות להחזיר את תמוז. אם אנטל בכל מקרה מגיע ותמוז לא, הייתי הולך על אבוחצירה.

אגב, קשר ישראלי אנחנו חייבים בכל מקרה, במיוחד אם רייכרט לא מגיע. קשרי האמצע שכתבת צריכים לבוא בחשבון במצב כזה כדי לעבות את הסגל.
נ.ב: איך זה שלא שומעים על עוז ראלי הקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: