תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 21:06 
ברור שהוא יותר טוב. אז הוא היה בן 23 והיום הוא בן 27-28.
הוא יותר טוב בגיל הזה כמו רוב עצום מהשחקנים, בעיקר כאלה שהם טובים כל הקריירה ולא מתפלקת להם עונה אחת טובה במיוחד. זה מובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאר המחזור
הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 09:17 
עוד תנאים כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
אני זוכר את האימון הראשון של עונת 2006/7. 4 שחקנים עלו מהנוער. החריג זהבי ושלושה שחקני נוער: דואני, נאתכו ובונדר.

זהבי היה הראשון שנחתך. לשומי, ואולי גם לאנשים שהסתובבו במתחם, לא התאים ששחקן צעיר מאוד תחרותי, מדבר הרבה באימון, ומנסה לעשות דברים מחוץ לקופסא, נאמר להעביר בין הרגליים שחקנים כמו אבוקסיס או באדיר. אז שלחו אותו לרמת השרון אחרי שבוע וחצי.

מי האמין?
אחרי חצי שנה רצו לרמת השרון כדי להחזיר אותו. צביקה צמח היה מאמן רמת השרון. התעקש על זה שיש חוזה להשאלה לשנתיים. שחר בן עמי לקח אותו לבוררות - והפסיד! ושחר בן עמי לא הפסיד הרבה בוררויות בחיים שלו. וזהבי נשאר שנתיים ברמת השרון. מישהו ברמת השרון האמין ששנתיים אחרי שיעזור אותם, יכבוש שער אליפות בטדי?

אתם האמנתם שבמכבי הוא יהיה פי שלושה יותר טוב מאשר בהפועל, כאילו שבהפועל הוא היה בינוני...

ככה זה. גם רונאלדו התחיל בספורטינג ליסבון, וסוארס באייאקס, ורונאלדו החלוץ באיינדהובן, ועומר דמארי במכבי פ"ת.

זו הדינמיקה בחיים. אני לחלוטין לא אומר שמכבי מועדון גדול מהפועל, אבל בנקודת הזמן הזו, הוא בהחלט כן.

עדיף להתרכז במה שיש ולא במה שהלך לאיבוד.

כמה קלישאות ומעט תוכן. זהבי של 08/09 היה שחקן מאוד מאוד בינוני, בינוני מינוס אפילו. הוא היה שחקן שכמעט בכל משחק עלה מהספסל, האמת מבחינת מספרים לשחקן ספסל הוא נתן את המספרים, אבל מהזיכרון שלי הרבה יכולת לא הייתה. זהבי של 09/10 התחיל על הספסל, כשנמניה ווציצביץ וגילי ורמוט מועדפים על פניו בקישור הקדמי, ורק אחרי העזיבה של נאתכו הוא נכנס להרכב בתור קשר באמצע, בעקבות זה הוא גם שדרג את המספרים שלו, אבל היו לפניו לפחות עשרה שחקנים יותר בולטים ממנו בקבוצה. ב- 10/11 הוא הפך להיות שחקן הרכב גם בתור קשר באמצע ושמר על מספרים פחות או יותר זהים.
אנשים שוכחים, אבל זהבי שעזב את הפועל זה לא דומה ולא קרוב לזהבי שהגיע למכבי. זה פשוט לא אותו שחקן, לכן גם קשה לי להאשים את ההנהלה שלא נלחמה להחזיר אותו. במכבי הוא בכלל שינה עמדה לשחקן חופשי על המגרש, וככה הוא גם מנצל את כל היתרונות שלו (תנועה ללא כדור בלי הפסקה, מיקום, בעיטות מרחוק) כל אלה היה לו הרבה יותר קשה להביא לידי ביטוי בתפקיד שהוא שיחק בהפועל.
להפוך אותו לשחקן שכאילו מראש ידעו שהוא הולך להיות מה שהוא היום ,או אפילו להתקרב לזה? נאתכו ובן שהר היו התקווה של מחלקת הנוער הרבה לפניו, הכישרון שלו לא מתקרב לכישרון של שחקנים מובילים אחרים בארץ, השחקן הזה הוא נטו שחקן של מספרים, שלליגה שלנו זה כנראה מספיק .

אחת ההודעות הכי הלא קשורות למציאות. ב 08/09 זו היתה השנה הראשונה שהוא הגיע ואפילו בה הוא בסוף העונה הוא שיחק בהרכב והבקיע כמה גולים חשובים (דרבי, פ"ת, ק"ש). בשנה שלאחריה הוא אכן התחיל על הספסל, אבל את המקום בהרכב הוא תפס אחרי שווציצביץ נפצע. אחרי שנאתכו נפצע הוא הלך אחורה, אבל כבר אז היה שחקן מאוד משמעותי, על העונה שלאחריה אני כבר לא מדבר.
מי שמבין כדורגל, ידע בדיוק מה השחקן הזה שווה ומה האיכויות שלו. הבנת המשחק שלו והתנועה בלי כדור זה משהו שגם אז התבלט מעל כל הליגה. מעטים השחקנים שיודעים לעשות את זה, גם היום. אני זוכר ששאלו את גוטמן עליו לפני עונת הדאבל שהוא כביכול התגלה, אב גוטמן אמר ששעונה הקרובה הוא יהיה אפילו עוד יותר טוב.
בלי קשר, ברור שהוא שחקן שהלך והשתפר עם השנים ואני עדיין אומר, שים את זהבי של היום בהפועל של אז, והוא מבקיע במקרה הטוב חצי מהכמות גולים שהוא מבקיע במכבי וביחס ישיר כל היחס אליו וכל ההיסטריה סביבו היו בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אשדוד
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 18:37 
מה איתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
מעודדים את עכו, מקללים את ג'קי.
ג'קי לא נתן למנויים שם להיכנס. שמח שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 19:16 
סופסוף יש צרות בקבוצה המיותרת הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 19:42 
נתניה ניצחה את רעננה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 19:55 
תיקו אפס באשדוד, הפער 12.
ניצחון בבלומפילד שבוע הבא יבטיח מעשית את ההישארות, אולי גם תיאורטית, אין לי כוח לבדוק כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 20:00 
הבטחנו סופית השארות כבר במחזור הקודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 20:07 
על הנייר לאשדוד יש סגל לא רע. אמנם הרבה צעירים, אבל באמת שאין סיבה שהם ייראו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שאר המחזור
הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב אשדוד וג'קי, יאמר לזכותנו שבזמן המחאה מול טביב הקפדנו לא לפגוע בקבוצה ובשחקנים. כשהאוהדים של אשדוד מעודדים את עכו הם פוגעים גם בעצמם ובשחקנים, לא רק בג'קי.
אלא אם כן המטרה שלהם לפרק את הקבוצה ולהוריד אותה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 20:52 
הפועל פ''ת הפסידו לסכנין 3-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 21:01 
kobster כתב:
אגב אשדוד וג'קי, יאמר לזכותנו שבזמן המחאה מול טביב הקפדנו לא לפגוע בקבוצה ובשחקנים. כשהאוהדים של אשדוד מעודדים את עכו הם פוגעים גם בעצמם ובשחקנים, לא רק בג'קי.

אני חושב שזו המטרה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
kobster כתב:

אני חושב שזו המטרה שלהם

הולכים להקים שתי קבוצות אוהדים בליגה ג׳ - הפועל ועירוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 05:44 
אשדוד-עכו כרטיס בחינם.350 צופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
הכותרת מחר - טב״ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
הוא חכם גדול על הליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: