תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השריף
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 08:33 
איכזב בסוף עם האמירה שהוא לא מבין למה נסוגנו אחרי הגול הראשון.
אני דיי בטוח שזה קשור להרכב שהעלית ולשיטת המשחק שבחרת, אלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אני הייתי מבין הראשונים שקרא להביא אותו פה,
ובנתיים אני חושב שהוא עושה עבודה נוראית. נכון, אסור למדוד על פי שני משחקים, אבל:
1. ההפסד להפועל כפ"ס לא מתקבל בשום מצב.
2. ההפסד אתמול אמנם מתקבל, כי בכל זאת הם 20 דרגות יותר טובים. אבל ההרכב ההזוי והלא מאוזן, ותוכנית המשחק הלא ברורה (כאילו מה, לא חשבתם מה יקרה שתקבלו גול?) גורמים לי לחשוב שהבן אדם פשוט לא מחובר.
בשבת הוא חייב להביא 3 נק'. ויש לו מספיק זמן להתכונן להפועל רעננה, קבוצה שאוהבת לעקוץ במתפרצות וצריך לשחק מולה מאוד חכם.
אני הייתי עולה ככה:

אדל
אוחיון-קולין-פאלח-לוי
---אוחיון-----
-גילי-שון מלכה-זגורי
--בלאדה--יחזקאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:11 
האדס כתב:
אני הייתי מבין הראשונים שקרא להביא אותו פה,
ובנתיים אני חושב שהוא עושה עבודה נוראית. נכון, אסור למדוד על פי שני משחקים, אבל:
1. ההפסד להפועל כפ"ס לא מתקבל בשום מצב.
2. ההפסד אתמול אמנם מתקבל, כי בכל זאת הם 20 דרגות יותר טובים. אבל ההרכב ההזוי והלא מאוזן, ותוכנית המשחק הלא ברורה (כאילו מה, לא חשבתם מה יקרה שתקבלו גול?) גורמים לי לחשוב שהבן אדם פשוט לא מחובר.
בשבת הוא חייב להביא 3 נק'. ויש לו מספיק זמן להתכונן להפועל רעננה, קבוצה שאוהבת לעקוץ במתפרצות וצריך לשחק מולה מאוד חכם.
אני הייתי עולה ככה:

אדל
אוחיון-קולין-פאלח-לוי
---אוחיון-----
-גילי-שון מלכה-זגורי
--בלאדה--יחזקאל

יחזקאל במקום זגורי, אזולאי במקום בלאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:14 
הרכב הזוי, אפילו שחצני וקשטני.

אני בטוח שהוא מבין כדורגל והשאימונים שלו ברמה גבוהה יותר משל דאמב, אבל אין שום הסבר ושום הנחה להרכב כל כך מגוחך ומופרך ועוד בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:27 
הופתעתי מאוד כשניסה להיות חכם ופתח בהרכב ההזוי הזה. לא ציפיתי.
אם בשבת אוחיון לא עולה במקום הסמל צריך להתחיל לפעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:31 
זה לא רק ההרכב, זו הגישה, הבכיינות מהשנייה שהוא הגיע.
אני באמת חושב שהוא יעשה עבודה יותר טובה מדומב, אבל זו הסיבה שהוא פלסטר. לא הייתי מחזיק אותו יום בקבוצה נורמלית של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הרכב הזוי, אפילו שחצני וקשטני.

אני בטוח שהוא מבין כדורגל והשאימונים שלו ברמה גבוהה יותר משל דאמב, אבל אין שום הסבר ושום הנחה להרכב כל כך מגוחך ומופרך ועוד בדרבי.

וכשמוספים לזה את העובדה שחילופי החלוצים רק הפכו את הקבוצה מחלשה לחלשה מאד, ושהוא רק מסביר בתקשורת כל הזמן איזה שחקנים גרועים יש לנו (מה שמוסיף להם המון בטחון), אז אנחנו נראים באמת בדרך למאבקי ירידה קשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 09:48 
הפסדנו לקבוצה שמשחקת 10 רמות מעלינו,
לא אותה ליגה, שם רצים בלי כדור ועושים תנועה,
אצלנו משחקים בהליכה ומסתכלים על היריב.
19 מחזורים עם אסי דומב שלא עשה כלום ויש פה כאלו
שכבר באים בטענות לאלי כהן.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:00 
מעריך את השריף אבל הוא מאוד אכזב אותי אתמול, גם עם כל זה שלא כוחות וכו'.
לדעתי הוא פשוט לא מכיר עדיין את השחקנים ואת הקבוצה ולא ראה יותר מדי משחקים שלנו עד שהוא מונה לתפקיד, אחרת אין שום סיבה להעמיד לדרבי הרכב הזוי על סף התמהוני, שכל ילד בשער 5 שראה כמה משחקים העונה היה מעמיד משהו שעדיף מזה.
יש לו מגן ימני טוב שהוא שלח אותו לשמאל (בהמשך ישיר להחלטות המבריקות של זה שהיה פה לפניו), יש לו מגן שמאלי סביר שהוא שלח אותו לראשונה לקישור האחורי בהחלטה הזויה ויש לו קשר אחורי טוב שהוא שלח לספסל. ועם כל העליהום שפופולרי פה על זגורי, יחזקאל כ"כ חלוד, מדובר על שחקן שלפני כמה שבועות עוד הלך עם כביים. וגם ההעלמה של אזולאי היא טעות.
לפתוח עם שלושה בלמים בדרבי הוא גם היה יכול ודווקא היו לו את השחקנים לכך. בקדנציה הקודמת שלו פה המערך הזה הוכח כמוצלח.
על רקע כל הציוותים המוזרים והצעירים חסרי הניסיון, לשים את שי בהרכב דווקא כן היתה החלטה טובה לדעתי. הוא היה בין הפחות גרועים ולרוב הוא מתעלה בדרבים (יחסית לעצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:15 
בשכונה אף אחד לא היה בוחר קישור של צ'קול, מאנה והפנסיונר, אז בדרבי? לא מעניין אותי כמה כדורגל יש לו אם לא רואים את זה על המגרש בדמות הרכבים הזויים, אם זה ככה נגד רעננה עדיף לתת לו ישר בעיטה כי אם הוא ימשיך בדרך הזו נרד ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
הייתי נותן לו הרבה יותר ימי חסד. לדומב נתתם פה בפורום די הרבה צ'אנסים, למרות שהיו כמה שביום ההודעה על מינויו, טענו שזה שווה לירידת ליגה ושזה לא בנאדם בכלל. אז לפחןת לכהן, שבניגוד לקודמו בתפקיד, כן בא לעבוד ביום יום ולא רק להפוך לקרטון זרוק בצד המתחם, צריך לתת כבוד וזמן להשפיע.
כל מה שקורה עכשיו בהפועל מקצועית, זה עוד ההריסות העצומות שהשאירו שני חסרי הבנה בכדורגל אייל ברקוביץ וקרטון דומב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:42 
דיי עם הגניבת דעת הזאת,עלק לא מכיר עוד את השחקנים.
תוך 2 דקות אתה רואה ששי זה לא שחקן לאמצע,שצקול בחיים לא קשר אחורי ושאוחיון הקשר המרכזי הכי טוב שיש לנו.
מבחנתי ברגע שהוא עלה עם הרכב בזיוני הוא גמר את הסיפור אצלי,עלה כאילו אנחנו משחקים נגד ריאל בברנבאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
אני נותן לו ימי חסד, ובאותה נשימה אני אומר שאף פעם לא החזקתי ממנו, ורוב הקריירה שלו היא כישלון.
ואגב, לי היה ברור שהוא לא ישב בבית וראה משחקים העונה, ואין לו מושג מי זאת הפועל, מי השחקנים, איך היא שיחקה וכל מה שהלך פה.
הבן אדם מנותק לחלוטין. נקווה שיתאפס על עצמו במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: