תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 22:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כמה נקודות
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 10:03 
התמונה של מלכה בהצגת השחקנים חייבת להיות מוחלפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 10:08 
מדהים אבל כל העונה שעברה לא נצחנו 0:1 ולו פעם אחת.
חוץ מזה, מדובר בקבוצה של פלייאוף תחתון. פציעה קטנה של ורמוט לאיזה חודש ואנחנו במאבקי ירידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 10:12 
el dudernio כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:
dino כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כשפלאח ישחק אני מקווה מאוד שאיקנדה יעבור לאמצע ע"ח שי. יש לי תחושה שזה לא יקרה

זה יקרה רק אם אבוטבול יחליט מרצונו לא לעלות בהרכב.
גורלו של איקנדה נגזר כבלם העונה, אלא אם סאשה לא יהיה כשיר או טוב.

אולי די כבר עם ההחלטיות הזאת?
אם ימצא ע"י המאמנים כי פאלח וקולין הם השילוב המוצלח ביותר במרכז הההגנה, ואם ימצא כי איקנדה עדיף על שי בקישור האחורי כך יהיה.
לא דומב ולא ברקוביץ ילכו נגד דעתם המקצועית בשביל לרצות את האג'נדה שאתם מספקים פה.
כמו שבזמנו אנשים לא ראו בביבראס את מה שגוטמן ראה אולי זה יהיה המקרה גם כאן אבל אני בטוח שזה יהיה משיקולים מקצועיים בלבד.

אתה משווה שחקן בן 22 לשחקן שזו העונה ה-14 שלו בבוגרים?

אני לא משווה כלום.
ההשוואה היחידה שאני יכול לעשות זה בין שי, פיליפ וספורי בעמדת הקשר האחורי, וגם אותה אני מבקש לא לעשות.

כל הרצון הזה בפורום למצוא אצל כל שחקן שלובש אדום את המגרעות (ורמוט מרגרינה, עמוס לווין, איקנדה לא בלם וכו') זה הדבר שאני יוצא נגדו,
נכון אנחנו כבר לא תמימים אבל יש משהו נאיבי וא-רציונאלי באהדת קבוצת ספורט, ולכן מאחר ואני אוהד הפועל אין לי שום סיבה להציג את מגרעות
שחקני אהודים ולציין אותן בכל רגע נתון. אם בזמנו מי שלב אדום היה השחקן הטוב בעולם רק כי הוא אצלנו היום הוא הגרוע ביותר מאותה סיבה בדיוק.

נראה לי שלא הבנתי אותך. חשבתי שאתה מצדד בהחלטה להרכיב את שי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
KID A כתב:
Noam כתב:
MoToBOy כתב:
שאזולאי החצוף יחליף מספר ומהר

דווקא אהבתי. בחירה שאפתנית.
איזה מספר הוא היה בחיפה?

9

כמעט, 19.

הוא היה 19 בעונה הראשונה שלו בחיפה (2010/11), לפני שהושאל לק"ש.
בעונה וחצי האחרונות שלו בחיפה (וגם בק"ש) הוא היה 9, ואז הושאל לבית"ר לחצי עונה (ושם שיחק עם מס' 10).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
מה יהיה הסוף עם שי אבוטבול?
די עם הבלוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש מצב שעם פלאח הוא יעלה עם 3 בלמים

לא נורא כלכך בהתחשב במצב ההגנה עם 2 בלמים.
השריף שיחק עם 3 בלמים ב-97/8 וזו היתה עונה מוצלחת.

אגב, גם ואן חאל להבדיל ביונייטד משחק 3-5-2 והחוכמה היא שאחד משלושת הבלמים יוכל לצאת מדי פעם לכיוון הקישור (נגיד איקנדה) וצמד הבלמים חייבים לשחק יותר מקדימה ולתמוך בקישור. עם זאת, במצב כזה אין מקום ל-2 קשרים אחוריים, מספיק סשה ומלפניו 2 שחקנים התקפיים יותר, למשל ורמוט וזגורי ובחוד 9 אחד (אזולאי) וסקנד סטרייקר (גוזלן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה :
איך חצי מהאוהדים יוצאים מהמשחק הזה עם תחושה שקו ההגנה שלנו נראה טוב?
איך אפשר להגיד שאיקנדה וקולין היו "בסדר" כשמכבי נתניה הגיעו ל-4 מצבים בטוחים של גול.
קולין יוצא עם החלוץ שלו לכל מקום, כאילו שוכח את ה-16 מאחורה. איקינדה לא יודע להחזיק קו הגנה וראינו כמה פעמים שנתניה הביכו אותנו עם זה.
אם לא יהיה שינוי מהיר במשחק ההגנה שלנו, אנחנו בדרך להפסיד המון משחקים העונה ולהסתבך.
אנשים פה רוקמים לעצמם אגדות שמדובר בקבוצה אלי כוהנית טיפוסית, סתם כי 1-0 מצלצל להם מוכר, בפועל זה נראה כמו קבוצה שהולכת לקבל 4-0 בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
האדס,
מי אמר שזו קבוצה "אלי כהנית" טיפוסית? היא ממש לא כזו.
גם עם הגנה חזקה יותר היריבה שלך צפויה להגיע למס' מצבים במשחק. מה לעשות, לא מדובר במשחק חוץ של הפועל פ"ת בקאמפ נואו.
איקנדה שובר לעתים את קו ההגנה כי הוא לא בלם. אולי יהיה בלם בעתיד, כמו באדיר. אבל כרגע הוא ב"הרצה" ;)
בסה"כ ההגנה טובה יותר לדעתי משנה שעברה - ליאור לוי מצא את מקומו בימין, צמד בלמים מתוך השלושה (קולין, פלאח, איקנדה) שלא נופל מאיליץ'-דגני וסוף סוף יש גם מגן בצד שמאל. בל נשכח שהקישור האחורי צריך לסנן חלק מההתקפות עוד בטרם יגיעו לרחבה שלנו וסשה משחק שם לבדו ואינו יכול בעצמו לסנן הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:53 
האדס כתב:
אני רק שאלה :
איך אפשר להגיד שאיקנדה וקולין היו "בסדר" כשמכבי נתניה הגיעו ל-4 מצבים בטוחים של גול.
קולין יוצא עם החלוץ שלו לכל מקום, כאילו שוכח את ה-16 מאחורה. איקינדה לא יודע להחזיק קו הגנה וראינו כמה פעמים שנתניה הביכו אותנו עם זה.
אם לא יהיה שינוי מהיר במשחק ההגנה שלנו, אנחנו בדרך להפסיד המון משחקים העונה ולהסתבך.
אנשים פה רוקמים לעצמם אגדות שמדובר בקבוצה אלי כוהנית טיפוסית, סתם כי 1-0 מצלצל להם מוכר, בפועל זה נראה כמו קבוצה שהולכת לקבל 4-0 בכל משחק.

כשחלוץ יורד לאמצע התפקיד של הבלם בהרבה מקרים הוא ללכת איתו. זה לא חוסר הבנה של קולין, זה מה שהוא אמור לעשות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:53 
אתמול ההגנה היתה הגרועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני רק שאלה :

אף אחד פה לא טוען שהפועל מועמדת לאליפות. אף אחד פה לא טוען שההגנה שלנו היא ברזל.
אתה בוחר להתעלם מהעובדה שמדובר בכדורגל, וכמעט בכל משחק קבוצה מגיעה לכמה הזדמנויות כיבוש. אם אתה חושב ש4 מצבים הופכים את ההגנה לגרועה אז נראה לי שאין הגנה אחת נורמלית בעולם, ואם אתה חושב שמשחק אחד בלי מצבים מסוכנים ליריבה אומר שההגנה טובה אז אתה טועה. זו לא אינדיקציה, בטח לא במשחק אחד, בטח לא במשחק בין שתי קבוצות שאין ביניהן פערים משמעותיים, ובטח שלא על ההגנה עצמה כי יש עוד הרבה דברים שמשפיעים על משחק הגנה של קבוצה.

אני לא מבין למה חייבים להפוך כל דיון לקוטבי ולייחס לאנשים איזו דעה קיצונית רק כדי שתוכל להגיד שאתה חושב הפוך. תשחרר קצת בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה :

אף אחד פה לא טוען שהפועל מועמדת לאליפות. אף אחד פה לא טוען שההגנה שלנו היא ברזל.
אתה בוחר להתעלם מהעובדה שמדובר בכדורגל, וכמעט בכל משחק קבוצה מגיעה לכמה הזדמנויות כיבוש. אם אתה חושב ש4 מצבים הופכים את ההגנה לגרועה אז נראה לי שאין הגנה אחת נורמלית בעולם, ואם אתה חושב שמשחק אחד בלי מצבים מסוכנים ליריבה אומר שההגנה טובה אז אתה טועה. זו לא אינדיקציה, בטח לא במשחק אחד, בטח לא במשחק בין שתי קבוצות שאין ביניהן פערים משמעותיים, ובטח שלא על ההגנה עצמה כי יש עוד הרבה דברים שמשפיעים על משחק הגנה של קבוצה.

אני לא מבין למה חייבים להפוך כל דיון לקוטבי ולייחס לאנשים איזה דעה קיצונית רק כדי שתוכל להגיד שאתה חושב הפוך. תשחרר קצת בנאדם.

אני הגבתי לא רק על תגובות פה, אלא גם על תגובות ששמעתי לאחר המשחק מהאוהדים בדרך ליציאה מהמגרש.
ההגנה שלנו רחוקה מלהיות בסדר, היא הובכה בכל משחק כמעט העונה, ובעיקר במצבים הזויים של 3 על 1 ו-3 על 2 במשחק עומד.
אתה מוזמן לעבור גם על התקציר של המשחק אתמול וגם על תקצירים אחרים, זה לא "מצבים רגילים", זה פשוט מסירות שחותכות לנו חצי הגנה.
לצורך העניין, מצב כמו של אור ברוך בחצי השני כשהוא מקדים את קולין בעליה לכדור, נחשבת בעייני למצב רגיל והגיוני. שחקן בא מאחור, קולין גם ככה לא עילוי, קורה.
אבל היו מספר מצבים שראית שאיקינדה נמצא קדימה מידי יחסית לקו ההגנה, ולהפך עם קולין. חשוב מאוד לשים על זה את האצבע עכשיו, כי אם זה ימשך ככה קבוצות יתנו לנו המון גולים, ולצערי ההתקפה שלנו כרגע לא נראת כמו מכונת שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
רק שעד עכשיו זה לא קרה (למורת רוחם של כמה כותבים פה).

וכן חוליית הגנה של :
----------------עמוס-------------
פרנסיס------קולין-----פאלח------לוי
-------סאשה----איקנדה-----------

היא ממש לא ההגנה החלשה בליגה, אבל אם אתם רוצים להיות מסוגלים להגיד "אמרתי לכם" אם הדברים ישתבשו אז תהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה :

כשחלוץ יורד לאמצע התפקיד של הבלם בהרבה מקרים הוא ללכת איתו. זה לא חוסר הבנה של קולין, זה מה שהוא אמור לעשות.

אני רואה כדורגל הרבה שנים, היציאות של קולין קדימה זה אחד הדברים ההזויים שראיתי.
נכון, אתה צריך לשמור את החלוץ שלך במידה מסוימת. אבל נתניה פשוט סחבו אותו החוצה כל פעם שרצו, ובוא נאמר קולין לא בדיוק השחקן הכי מהיר בעולם בשביל לחזור את הדרך שעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אני דוקא מסכים עם האדס
אמנם אנחנו נראים הרבה יותר טוב ממה שאני חשבתי שניראה לפני שבועיים שלושה
אבל יכלנו בקלות לקבל אתמול גול או שניים מנתניה שבמחצית השניה הגיעו לכמה מצבים לא רעים
או, כמאמר הקלישאה - תיקו היה יותר משקף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
עדיף ניצחון כזה שתיקו היה משקף מאשר שעם רבש נצחון שלנו היה משקף ואת רוב המשחקים הללו היינו מפסידים או מסיימים בתיקו.
תודה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שקורים הרבה דברים תמוהים בהגנה שלנו, בערך כמו אצל רוב הקבוצות בליגת הפח.
צריך לזכור שהבורג המרכזי של ההגנה הזו עדיין לא משחק, וצריך לזכור שאנחנו עם קשר אחורי שיש לו סחרחורות.
אנחנו לא הולכים לקבל 4-0 כל משחק, בואו נצא מהסרט הזה. יהיה לנו קשה מאוד, אבל במבט חטוף על שאר הליגה אפשר להירגע עם התסריטי בלהות שהרצנו כאן בקיץ. ננצח, נפסיד, נשמח, נתעצבן, נסיים 4-8 ונלך להתעסק בחיים רמון. בואו לפחות נהנה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:14 
סומך כתב:
אני דוקא מסכים עם האדס
אמנם אנחנו נראים הרבה יותר טוב ממה שאני חשבתי שניראה לפני שבועיים שלושה
אבל יכלנו בקלות לקבל אתמול גול או שניים מנתניה שבמחצית השניה הגיעו לכמה מצבים לא רעים
או, כמאמר הקלישאה - תיקו היה יותר משקף

הבעיות בהגנה שלנו באו לפני הכל מצד שמאל. פרנסיס שחקן מצוין אבל נדמה לי שיש חוסר תיאום בינו לבין שאר שחקני ההגנה. היו הרבה מקרים שהוא עמד שני מטר לפני קו ההגנה ויצר חורים בצד שלו. זה משהו שאם יעבדו איתו עליו אין שום בעיה לפתור. דווקא קולין ואיקנדה היו בסדר גמור אתמול בעיניי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בגלל שהליגה פח, ודווקא בגלל שבנו פה סגל יחסית בסדר, לשאוף ל-4-8 זו טעות בעייני.
הפועל חיפה
בית"ר ירושלים
מכבי נתניה
מ.ס אשדוד
הפועל רעננה
מכבי פ"ת
הפועל פ"ת
הפועל עכו

הם כולם קבוצות עם סגל פחות טוב משלנו.
אין סיבה שלא נסיים לפניהם אם נייצב את משחק ההגנה שלנו. לדעתי זה חייב להיות בלי קולין ואבוטבול.
נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:20 
כל מי שרושם שמאז ששי הוחלף נגמר לנו המשחק לא מבין שזה בגלל מי שהחליף אותו ולא בגלל ההוצאה של שי?
רמזי ספורי, לפחות כרגע, לא קשר אחורי
זה שהוא שוטט שם ליד סאשה(די דומה למה ששי עשה) לא הופך אותו לכזה
אחד המשחקים הגרועים של שי ואני מקווה לראות את איקנדה עם לוקאס ואת פלאח בהגנה כמה שיותר מהר(למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה)
עוד דבר, חוסר התיאום בהגנה עוד יעלה לנו בעתיד, אתמול ליאור לוי שבר את הנבדל בצורה פסיכית שתי דקות אחרי הגול שלנו ודני עמוס הציל, במשחקים הקודמים אלו היו שחקנים אחרים ולא נראה שיש מישהו שמסדר ומנהיג את החלק האחורי

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
עדיין אם בוחנים סגלים
ב"ש
חיפה
מכבי
יותר טובים ללא ויכוח

ק"ש ואפילו אשדוד לדעתי שתיהן עם סגל טיפה יותר טוב משלנו
אולי הקהל,הנסיון המסורת וכל החרטא הזה יכול לעשות את ההבדל

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:22 
היום אני עם האדס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:33 
האדס כתב:
דווקא בגלל שהליגה פח, ודווקא בגלל שבנו פה סגל יחסית בסדר, לשאוף ל-4-8 זו טעות בעייני.
הפועל חיפה
בית"ר ירושלים
מכבי נתניה
מ.ס אשדוד
הפועל רעננה
מכבי פ"ת
הפועל פ"ת
הפועל עכו

אין סיבה שלא נסיים לפניהם אם נייצב את משחק ההגנה שלנו. לדעתי זה חייב להיות בלי קולין ואבוטבול.
נחכה ונראה.

יש לנו סגל יותר טוב מלשתי הפתח תקוואיות ומנתניה. השאר ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
גם כשלקחו דאבל להאדס היו טענות.
עם התקציב הזה והמצב המחורבן בהנהלה הפועל יותר ממפתיעה.
דיי לחפש איפה שלא צריך רק כדי להיות השונה.
זה דיי עולה על העצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:38 
עכשיו ראיתי את הנגיחה של שריקי בתוספת הזמן וגם שם ליאור לוי לא שמר
שני המצבים האמיתיים של נתניה היו עליו(ויסלח לי דיא סבע עם בעיטה שלקח לה 3 שניות להגיע לשער והוציאה קצת פוזה מדני עמוס) ובסך הכל יש בעיות אצל כל אחד משחקני ההגנה שלנו
בעניין מיקום בליגה, פחות מפלייאוף עליון יהיה כישלון. בואו נגיד ש3-4 אמורות להיות יותר טובות(נראה מה יתפתח עם ק"ש וב"ש) אבל חוץ מזה אני מעריך שהמאבק על שני הכרטיסים הנותרים יהיו עם בית"ר ואשדוד ואין שום סיבה שהן יסיימו לפנינו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הפועל חיפה
בית"ר ירושלים
מכבי נתניה
מ.ס אשדוד
הפועל רעננה
מכבי פ"ת
הפועל פ"ת
הפועל עכו

נחכה ונראה.

לפי מה שאתה כותב פה בעצמך אנחנו מסיימים מקום 6 (8 קבוצות פחות טובות מאיתנו) אז מה הבעיה לשאוף למקום 4-8 בדיוק?
אתה סותר את עצמך. הטענות שלך להגנה גם לא רלוונטיות כי עוד שבוע-שבועיים פלאח ישחק במקום קולין או איקנדה ואולי בהמשך פלאח ישחק לצד מישהו אחר (עוביידה או והבה).

סך הכל תנשום עמוק בוא נחכה חודש חודשיים ונראה איפה אנחנו עומדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 13:02 
הבעיה העיקרית כרגע היא שאם איקנדה נשאר בלם אז אנחנו נתקעים עם שי בקישור ואם הוא עובר לקישור אנחנו תקועים עם קולין בלם.
בוא נגיד שכשהחתימו אותו לא חשבתי שהבעיה תהיה שיש רק אחד ממנו אז זה כבר מעודד.
גם הוא וגם בנג'מין שחקני הרכב שעלו כמו שקית גרעינים. סחטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
:bang: כמה אהבה יש פה לקבוצה המוזרה הזאת שקוראים לה הפועל תל אביב. ממש נופת צופים. מה יש לכם מהקבוצה העלובה הזאת שאיזה אבוטבול עוד משחק בה? אין לכם חיים? לכו לכו יקירים למקומות שהדשא ירוק ביותר והמוגלה צהובה בה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 13:11 
הוקיץ' כתב:
הבעיה העיקרית כרגע היא שאם איקנדה נשאר בלם אז אנחנו נתקעים עם שי בקישור ואם הוא עובר לקישור אנחנו תקועים עם קולין בלם.

מי אמר לך שאיקנדה שווה משהו בקישור? תכין את עצמך לאפשרות שאולי שי עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 13:15 
zink כתב:
הוקיץ' כתב:

מי אמר לך שאיקנדה שווה משהו בקישור? תכין את עצמך לאפשרות שאולי שי עדיף עליו.

שי לא עדיף גם אם איקנדה לא יודע להעביר פס מהסיבה הפשוטה ששי היום הוא נזק גם התקפי וגם הגנתי.
יש התדרדרות חריפה ביכולת שלו מהעונה הקודמת ועצם זה שאיקנדה יכניס לנו אתלטיות לקישור כבר ישפר את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: