Eros Ramazzotti כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה :
איך חצי מהאוהדים יוצאים מהמשחק הזה עם תחושה שקו ההגנה שלנו נראה טוב?
איך אפשר להגיד שאיקנדה וקולין היו "בסדר" כשמכבי נתניה הגיעו ל-4 מצבים בטוחים של גול.
קולין יוצא עם החלוץ שלו לכל מקום, כאילו שוכח את ה-16 מאחורה. איקינדה לא יודע להחזיק קו הגנה וראינו כמה פעמים שנתניה הביכו אותנו עם זה.
אם לא יהיה שינוי מהיר במשחק ההגנה שלנו, אנחנו בדרך להפסיד המון משחקים העונה ולהסתבך.
אנשים פה רוקמים לעצמם אגדות שמדובר בקבוצה אלי כוהנית טיפוסית, סתם כי 1-0 מצלצל להם מוכר, בפועל זה נראה כמו קבוצה שהולכת לקבל 4-0 בכל משחק.
אף אחד פה לא טוען שהפועל מועמדת לאליפות. אף אחד פה לא טוען שההגנה שלנו היא ברזל.
אתה בוחר להתעלם מהעובדה שמדובר בכדורגל, וכמעט בכל משחק קבוצה מגיעה לכמה הזדמנויות כיבוש. אם אתה חושב ש4 מצבים הופכים את ההגנה לגרועה אז נראה לי שאין הגנה אחת נורמלית בעולם, ואם אתה חושב שמשחק אחד בלי מצבים מסוכנים ליריבה אומר שההגנה טובה אז אתה טועה. זו לא אינדיקציה, בטח לא במשחק אחד, בטח לא במשחק בין שתי קבוצות שאין ביניהן פערים משמעותיים, ובטח שלא על ההגנה עצמה כי יש עוד הרבה דברים שמשפיעים על משחק הגנה של קבוצה.
אני לא מבין למה חייבים להפוך כל דיון לקוטבי ולייחס לאנשים איזה דעה קיצונית רק כדי שתוכל להגיד שאתה חושב הפוך. תשחרר קצת בנאדם.
אני הגבתי לא רק על תגובות פה, אלא גם על תגובות ששמעתי לאחר המשחק מהאוהדים בדרך ליציאה מהמגרש.
ההגנה שלנו רחוקה מלהיות בסדר, היא הובכה בכל משחק כמעט העונה, ובעיקר במצבים הזויים של 3 על 1 ו-3 על 2 במשחק עומד.
אתה מוזמן לעבור גם על התקציר של המשחק אתמול וגם על תקצירים אחרים, זה לא "מצבים רגילים", זה פשוט מסירות שחותכות לנו חצי הגנה.
לצורך העניין, מצב כמו של אור ברוך בחצי השני כשהוא מקדים את קולין בעליה לכדור, נחשבת בעייני למצב רגיל והגיוני. שחקן בא מאחור, קולין גם ככה לא עילוי, קורה.
אבל היו מספר מצבים שראית שאיקינדה נמצא קדימה מידי יחסית לקו ההגנה, ולהפך עם קולין. חשוב מאוד לשים על זה את האצבע עכשיו, כי אם זה ימשך ככה קבוצות יתנו לנו המון גולים, ולצערי ההתקפה שלנו כרגע לא נראת כמו מכונת שערים.