Maor7 כתב:
redrony כתב:
Maor7 כתב:
בהפועל תל אבי המובן מאליו הוא לא מובן מאליו. מי שחושב ש"לדמארי היה חוזה הוא גם ככה היה נשאר" משחק אותה סופר תמים.
לא חושב שאסי דומב היה מצליח ללחוץ בנושאים כל כך כבדים כמו גילי ודמארי.
תנו לבנאדם לעבוד בחייאת ראבק. זה לא שהיו פה בשנים האחרונות אנשים יותר טובים. לפני שנה בדיוק דיברנו פה על הקבוצה האדירה שנבנית פה כשרב"ש החתים פה כל דבר אפשרי. זה לא נתן כלום.
הוא יקבל זמן לעבוד, אבל אי אפשר למחוק את מי שהוא ואת העבר שלו. הוא מדבר שטויות בקצב והתחיל פה רע עם כל הפארסה של המחנה אימון. עדיין לא החתים אף שחקן משמעותי. לגילי ודמארי היה חוזה.
אם אתה חושב שדמארי ישחק העונה בהפועל אני מקווה שאתה צודק, אבל נראה לי שאתה קצת אופטימי מדי.
מי הוא ומה העבר שלו? בנאדם שקצת אוהב לדבר יותר מדי ולחלק מהאנשים הוא לא בא הכי טוב. הוא לא רצח אף אחד ולא גנב והוא גם לא הטיפוס הכי אלים בסביבה. סתם עוד בנאדם. מה שכן יש לו זה הרבה נסיון בכדורגל וקשרים שיכולים להועיל להפועל. ובעיקר יש לו ביצים, שבמועדון האימפוטנט שלנו זה דבר די מבורך.
לא יודע אם דמארי ישחק בהפועל, אבל לא חושב שיש עוד מישהו (בעל השפעה) במועדון שהתנגד למעבר של דמארי למכבי או אפילו לבאר שבע שזה הרבה יותר פשוט מבחינת הקהל וכד'. הוא לא החתים אף שחקן כי איך אפשר לעבוד בצורה כזאת שאתה יותרנ לחם על להשאיר את מה שיש לך במקום להתרכז בהמשך. ואני בטוח שההחתמות עוד יגיעו. שום קבוצה עדיין לא התחזקה יותר מדי חוץ מכמה עומרי קנדה שעברו מפה לשם בליגה.
גילוי נאות - איני מקורב לבנאדם, מעולם לא החלפתי איתו מילה ואין לי שום קשר משפחתי. בסך הכל אוהד שמנסה להיות קצת אופטימי כלפיי אדם שאני מאמין שבשורה התחתונה רוצה להצליח לא פחות מאיתנו.
לא חושב שאתה מקורב אליו ואני לא חושב שהוא רצח או גנב ואתה מתחיל לצטט אותו ואם הייתי במקומך הייתי קצת מודאג.
אם אני הייתי בעל עסק שצריך לגייס עובדים, הייתי מגייס את מי שאני חושב שיש לו את הסיכוי הכי גדול להצליח. את זה הייתי עושה אחרי שבחנתי את האדם, את מה שהוא עשה עד היום ומן הסתם הייתי גם מדבר איתו.
שאני מסתכל על ברקוביץ אני רואה קשקשן שמדבר שטויות בכמויות. זה לא רק "אוהב לדבר יותר מדי". זה יכול גם להעיד עליו עוד הרבה דברים. רמת האינטילגנציה שלו, הרצינות שלו ומחשבה לטווח ארוך. בכל אלה אני חושב שהוא לוקה וזה אדם שאמור לנהל את המערכת המקצועית של הפועל בשנים הקרובות ולהבריא את המועדון.
אני רואה שחקן עבר מצוין עם בעיות ביחסי אנוש מכאן ועד להודעה חדשה ומעל הכל אני רואה אחד שמחפש גימיקים.
זה נכון שאחרי כל זה, יש סיכוי הוא יצליח וזה גם מה שאני מקווה שיקרה, אבל כמו שאני רואה את זה הסיכוי הוא קטן, עם כל הקשרים שלו והנסיון שלו.
זה שהוא החתים את דמארי זה יופי, אבל אתה צריך לשאול את עצמך כמה שאלות לבי ההחתמה הזו. האם היא בכלל שווה משהו לאור החוזה עם לוזון? (נניח שכן)
מאיפה הכסף בשביל זה? האם זו לא רק החתמה של קשקשנות שכל כך מתאימה לאופי שלו?
את התשובה לעניין דמארי אני מניח שנקבל די מהר. אני מקווה שאני טועה ודמארי ישחק בהפועל, אני לא ממש מאמין בזה.