תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקוסם באמת קוסם?
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
תשתחוה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 23:06 
ברקושוויץ דאג לשדרג לו את החוזה עם לחץ גדול ככל הנראה, לא בטוח(ובצדק) שהוא היה נשאר בלי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 23:21 
pokara כתב:
ברקושוויץ דאג לשדרג לו את החוזה עם לחץ גדול ככל הנראה, לא בטוח(ובצדק) שהוא היה נשאר בלי זה

לא בטוח שהוא יישאר גם עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
איזה אנשים יש פה .. תנו לו הזדמנות..וואלה אין לי ציפיות לגביו אבל לבנתיים אני אוהב את ההתנהלות שלו..השאיר את גילי ודמארי שלא היה פה אוהד אחד שחשב שהם ישארו..אבל הכי חשוב..מראה לכל הליגה שאנחנו לא פראיירים ושאי אפשר לדרוך עלינו..לא השטרות של הקנדי ולא אף אחד..מזכיר את מקרה טל בן חיים או מקרים אחרים עם חיפה..תנו לבן אדם הזדמנות..הוכיח שמגיע לו לפחות את זה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2014, 23:33 
מה שברקוביץ הוכיח שמגיע לו זה מטר אבנים.
ואז הוא הגיע להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
איזה השאיר את גילי ודמארי?

לגילי היה חוזה ולא דובר על רצון שלו לעזוב. מה שברקוביץ עשה זה לקצץ לו בשכר. מכיוון שאני לא הרואה חשבון לא שלו לא של הפועל, זה לא כזה מעניין אותי, בדיוק כמו שלא מעניין אותי שההנהלה הפיצה שקרים על זה שאולי גילי יעזוב, כדי שהישארות שלו, שאמורה להיות ברורה מאליה, תראה כמו רכש.

המצב עם דמארי נשאר כמו שהוא. שוב, מה ששונה זה השכר של השחקן. ושוב, מכיוון שאני לא רואה חשבון, זה לא מעניין אותי. דמארי עדיין מחכה להצעה מחו״ל, והוא עדיין יכול לעזוב בכל רגע נתון בחלון ההעברות. כן - גם למכבי אם ירצה (וכנראה שהוא לא רוצה, אבל זה לא בזכות ברקוביץ׳).

בנתיים ברקוביץ׳ הוכיח את עצמו בשינויי שכר של שחקנים, ברכש עלום שם מליגות לא ידועות, בביטול מחנה אימונים מקצועי, במינוי חברים ומקורבים וביחס לא מקצועי, אתי ו/או חוקי בפיטורים של עובדים ושחקנים.
אין לי בעיה לתת לו עוד צ׳אנסים, אבל בנתיים המצב לא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 05:39 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
Sadrik כתב:
ענה לי לטלפון ולסמס אז אני מבסוט עליו. מעכשיו כל פעם שאגיב על החבר שלי אוסיף כוכבית שיידעו כולם שאני מקורב של האידיוט הזה.
קוסם? שיעלים את עצמו מהפועל. החיבור הכי לא מתחבר בעולם ואני לא רוצה לתת לו צאנס גם. פשוט לא מתאים לנו האופי ודרך ההתנהלות שלו

הנה עוד אחד שמחליט לנו מה האופי ומי מתחבר לקבוצה.
יש מספיק תנועות נוער בישראל, לא צריך עוד אחת בבלומפילד.

אוי אני באמת לא מהאידיאליסטים, אבל אם אתה קיבלת את המעבר של ברקוביץ אלינו כמעבר טבעי ומתבקש, וואלה מה אני אגיד לך, סחה עליך. לי לא מסתדר לקשר את הבן אדם הזה להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקוסם באמת קוסם?
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 06:29 
Sadrik כתב:
JustZiv כתב:
Sadrik כתב:
ענה לי לטלפון ולסמס אז אני מבסוט עליו. מעכשיו כל פעם שאגיב על החבר שלי אוסיף כוכבית שיידעו כולם שאני מקורב של האידיוט הזה.
קוסם? שיעלים את עצמו מהפועל. החיבור הכי לא מתחבר בעולם ואני לא רוצה לתת לו צאנס גם. פשוט לא מתאים לנו האופי ודרך ההתנהלות שלו

הנה עוד אחד שמחליט לנו מה האופי ומי מתחבר לקבוצה.
יש מספיק תנועות נוער בישראל, לא צריך עוד אחת בבלומפילד.

אוי אני באמת לא מהאידיאליסטים, אבל אם אתה קיבלת את המעבר של ברקוביץ אלינו כמעבר טבעי ומתבקש, וואלה מה אני אגיד לך, סחה עליך. לי לא מסתדר לקשר את הבן אדם הזה להפועל

רב״ש, גילי לנדאו, שייע ומשה סיני הם יותר ״הפועל״ מברקוביץ׳ ועדיין אני לא רוצה לחשוב שכף רגלם תדרוך שוב בוולפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
איך זה קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 07:33 
red in blood כתב:
איזה השאיר את גילי ודמארי?

לגילי היה חוזה ולא דובר על רצון שלו לעזוב. מה שברקוביץ עשה זה לקצץ לו בשכר. מכיוון שאני לא הרואה חשבון לא שלו לא של הפועל, זה לא כזה מעניין אותי, בדיוק כמו שלא מעניין אותי שההנהלה הפיצה שקרים על זה שאולי גילי יעזוב, כדי שהישארות שלו, שאמורה להיות ברורה מאליה, תראה כמו רכש.

המצב עם דמארי נשאר כמו שהוא. שוב, מה ששונה זה השכר של השחקן. ושוב, מכיוון שאני לא רואה חשבון, זה לא מעניין אותי. דמארי עדיין מחכה להצעה מחו״ל, והוא עדיין יכול לעזוב בכל רגע נתון בחלון ההעברות. כן - גם למכבי אם ירצה (וכנראה שהוא לא רוצה, אבל זה לא בזכות ברקוביץ׳).

בנתיים ברקוביץ׳ הוכיח את עצמו בשינויי שכר של שחקנים, ברכש עלום שם מליגות לא ידועות, בביטול מחנה אימונים מקצועי, במינוי חברים ומקורבים וביחס לא מקצועי, אתי ו/או חוקי בפיטורים של עובדים ושחקנים.
אין לי בעיה לתת לו עוד צ׳אנסים, אבל בנתיים המצב לא נראה טוב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
בהפועל תל אבי המובן מאליו הוא לא מובן מאליו. מי שחושב ש"לדמארי היה חוזה הוא גם ככה היה נשאר" משחק אותה סופר תמים.
לא חושב שאסי דומב היה מצליח ללחוץ בנושאים כל כך כבדים כמו גילי ודמארי.

תנו לבנאדם לעבוד בחייאת ראבק. זה לא שהיו פה בשנים האחרונות אנשים יותר טובים. לפני שנה בדיוק דיברנו פה על הקבוצה האדירה שנבנית פה כשרב"ש החתים פה כל דבר אפשרי. זה לא נתן כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:01 
Maor7 כתב:
בהפועל תל אבי המובן מאליו הוא לא מובן מאליו. מי שחושב ש"לדמארי היה חוזה הוא גם ככה היה נשאר" משחק אותה סופר תמים.

תנו לבנאדם לעבוד בחייאת ראבק. זה לא שהיו פה בשנים האחרונות אנשים יותר טובים. לפני שנה בדיוק דיברנו פה על הקבוצה האדירה שנבנית פה כשרב"ש החתים פה כל דבר אפשרי. זה לא נתן כלום.

הוא יקבל זמן לעבוד, אבל אי אפשר למחוק את מי שהוא ואת העבר שלו. הוא מדבר שטויות בקצב והתחיל פה רע עם כל הפארסה של המחנה אימון. עדיין לא החתים אף שחקן משמעותי. לגילי ודמארי היה חוזה.
אם אתה חושב שדמארי ישחק העונה בהפועל אני מקווה שאתה צודק, אבל נראה לי שאתה קצת אופטימי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:03 
Maor7 כתב:

מה זה "תנו לבן אדם לעבוד" ? מישהו מאיתנו מפריע לו? מישהו גנב לו את הקלסרים? פרץ לו למשרד?
הבן אדם עובד בלי שאף אחד מפריע לו, זכותנו כאוהדים לבקר אותו - במיוחד כשהוא מחליט החלטות הזויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:06 
בהמשך לדברים של צור, כולם רוצים בהצלחתה של הפועל ובהצלחת ברקו&דומב.
אבל להגיד שדמארי וגילי נשארו רק בגלל ברקו זה קצת מצחיק.
בואו לא נשכח שאנחנו פחות או יותר אולי עם אותו סגל של שנה שעברה,
רק שהפעם עם מאמן חסר ניסיון ועם מנהל מקצועי חסר ניסיון.
בוא נראה אותם מצליחים על הדשא, זה המבחן האמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Maor7 כתב:

הוא יקבל זמן לעבוד, אבל אי אפשר למחוק את מי שהוא ואת העבר שלו. הוא מדבר שטויות בקצב והתחיל פה רע עם כל הפארסה של המחנה אימון. עדיין לא החתים אף שחקן משמעותי. לגילי ודמארי היה חוזה.
אם אתה חושב שדמארי ישחק העונה בהפועל אני מקווה שאתה צודק, אבל נראה לי שאתה קצת אופטימי מדי.

מי הוא ומה העבר שלו? בנאדם שקצת אוהב לדבר יותר מדי ולחלק מהאנשים הוא לא בא הכי טוב. הוא לא רצח אף אחד ולא גנב והוא גם לא הטיפוס הכי אלים בסביבה. סתם עוד בנאדם. מה שכן יש לו זה הרבה נסיון בכדורגל וקשרים שיכולים להועיל להפועל. ובעיקר יש לו ביצים, שבמועדון האימפוטנט שלנו זה דבר די מבורך.

לא יודע אם דמארי ישחק בהפועל, אבל לא חושב שיש עוד מישהו (בעל השפעה) במועדון שהתנגד למעבר של דמארי למכבי או אפילו לבאר שבע שזה הרבה יותר פשוט מבחינת הקהל וכד'. הוא לא החתים אף שחקן כי איך אפשר לעבוד בצורה כזאת שאתה יותרנ לחם על להשאיר את מה שיש לך במקום להתרכז בהמשך. ואני בטוח שההחתמות עוד יגיעו. שום קבוצה עדיין לא התחזקה יותר מדי חוץ מכמה עומרי קנדה שעברו מפה לשם בליגה.

גילוי נאות - איני מקורב לבנאדם, מעולם לא החלפתי איתו מילה ואין לי שום קשר משפחתי. בסך הכל אוהד שמנסה להיות קצת אופטימי כלפיי אדם שאני מאמין שבשורה התחתונה רוצה להצליח לא פחות מאיתנו.

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 07 יולי 2014, 08:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:10 
מאור אם אתה מאמין שבאמת יגיע עוד רכש להפועל (ואני לא מדבר על 2 ברזילאים חברים של חגג).
אז אתה באמת באופטימיות ייתרה.
הפועל לא תתחזק לעומת שנה שעברה, אולי לא תיחלש אבל זה כבר תלוי איך מסתכלים על זה.
עוד 10 ימים משחק ראשון באירופה ואתה עדיין בלי מגן שמאלי ועם קישור שכולל את שי/גורדנה/סשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
כשאמרתי אופטימי התכוונתי בצורה צנועה אתה יודע. המועדון גם ככה מחורבן זה לא יעזור לי להתלונן לעצמי שאין מגן שמאלי. מנסה לחיות עם מה שיש, לתמוך במה שיש. בסך הכל נכנס להפועל בנאדם שאני בטוח שהרבה אחרים (גם כאלה שנחשבים למאמני העל של ישראל) לא היו מוכנים לדרוך פה. אני לא משלה את עצמי ברור לי שזו הזדגמנות אדירה בשבילו להשתלב בכדורגל.. אבל עדיין. משתדל להאמין בו ולקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:16 
לא רואה שום מאמן שהיה מסרב להגיע להפועל.
בדיוק כמו ששום מאמן לא יסרב ללכת לבית״ר.
וההפך הוא הנכון קל יותר להצליח בקבוצה ״גדולה״ כאשר
היא במצב לא טוב ואין יומרות.
ואני חושב שגם אם רב״ש היה נשאר אז דמארי וגילי היו נשארים.
השאירו את דמארי לא בגלל שברקו אמר, אלא כי ידעו שאם הוא עוזב
למכבי אז ההנהלה גמורה מבחינת הקהל.
יהיה חרם מנויים, יהיו הפגנות, יהיה בלגן.
ממש לא השאירו אותו כי ברקוביץ אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:26 
Maor7 כתב:
redrony כתב:
Maor7 כתב:

מי הוא ומה העבר שלו? בנאדם שקצת אוהב לדבר יותר מדי ולחלק מהאנשים הוא לא בא הכי טוב. הוא לא רצח אף אחד ולא גנב והוא גם לא הטיפוס הכי אלים בסביבה. סתם עוד בנאדם. מה שכן יש לו זה הרבה נסיון בכדורגל וקשרים שיכולים להועיל להפועל. ובעיקר יש לו ביצים, שבמועדון האימפוטנט שלנו זה דבר די מבורך.

לא יודע אם דמארי ישחק בהפועל, אבל לא חושב שיש עוד מישהו (בעל השפעה) במועדון שהתנגד למעבר של דמארי למכבי או אפילו לבאר שבע שזה הרבה יותר פשוט מבחינת הקהל וכד'. הוא לא החתים אף שחקן כי איך אפשר לעבוד בצורה כזאת שאתה יותרנ לחם על להשאיר את מה שיש לך במקום להתרכז בהמשך. ואני בטוח שההחתמות עוד יגיעו. שום קבוצה עדיין לא התחזקה יותר מדי חוץ מכמה עומרי קנדה שעברו מפה לשם בליגה.

גילוי נאות - איני מקורב לבנאדם, מעולם לא החלפתי איתו מילה ואין לי שום קשר משפחתי. בסך הכל אוהד שמנסה להיות קצת אופטימי כלפיי אדם שאני מאמין שבשורה התחתונה רוצה להצליח לא פחות מאיתנו.

לא חושב שאתה מקורב אליו ואני לא חושב שהוא רצח או גנב ואתה מתחיל לצטט אותו ואם הייתי במקומך הייתי קצת מודאג.
אם אני הייתי בעל עסק שצריך לגייס עובדים, הייתי מגייס את מי שאני חושב שיש לו את הסיכוי הכי גדול להצליח. את זה הייתי עושה אחרי שבחנתי את האדם, את מה שהוא עשה עד היום ומן הסתם הייתי גם מדבר איתו.
שאני מסתכל על ברקוביץ אני רואה קשקשן שמדבר שטויות בכמויות. זה לא רק "אוהב לדבר יותר מדי". זה יכול גם להעיד עליו עוד הרבה דברים. רמת האינטילגנציה שלו, הרצינות שלו ומחשבה לטווח ארוך. בכל אלה אני חושב שהוא לוקה וזה אדם שאמור לנהל את המערכת המקצועית של הפועל בשנים הקרובות ולהבריא את המועדון.
אני רואה שחקן עבר מצוין עם בעיות ביחסי אנוש מכאן ועד להודעה חדשה ומעל הכל אני רואה אחד שמחפש גימיקים.
זה נכון שאחרי כל זה, יש סיכוי הוא יצליח וזה גם מה שאני מקווה שיקרה, אבל כמו שאני רואה את זה הסיכוי הוא קטן, עם כל הקשרים שלו והנסיון שלו.
זה שהוא החתים את דמארי זה יופי, אבל אתה צריך לשאול את עצמך כמה שאלות לבי ההחתמה הזו. האם היא בכלל שווה משהו לאור החוזה עם לוזון? (נניח שכן)
מאיפה הכסף בשביל זה? האם זו לא רק החתמה של קשקשנות שכל כך מתאימה לאופי שלו?
את התשובה לעניין דמארי אני מניח שנקבל די מהר. אני מקווה שאני טועה ודמארי ישחק בהפועל, אני לא ממש מאמין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי הפועל הם אופוזיציונרים מטבעם. זה בגנים שלהם. הם קודם כל נגד. קודם כל אנטי. 100% אנטי מכבי, לא מייצגים את ישראל, נגד ההסתדרות/סגול/תאומים/הראל/טביב/רמון/חג'ג' ועכשיו גם נגד ברקוביץ'.
ברקו הוא קורבן של המציאות אליו נקלע, הגם שידע היטב לאיזה בור הוא נכנס.
במציאות הקיימת הבלתי אפשרית מבחינה כלכלית, הוא משתדל לעשות את המיטב כדי שלהפועל תהיה קבוצה טובה ככל הניתן במגבלות התקציב הבעייתי.
בסופו של יום, חיפה ומכבי רצו את גילי ודמארי קיבל הצעות ממכבי ומבא"ש. שניהם ישחקו (בארץ) רק בהפועל. הישג לא מבוטל.
מי שחושב שזה מובן מאליו ש"שחקן עם חוזה יישאר בהפועל" לא יודע על מה הוא מדבר, במיוחד שהפועל עצמה בכלל לא יכולה לעמוד בחוזה שלו....

בשורה התחתונה - מי שלא עושה לא טועה וגם ברקו אינו חף משגיאות, באופן ההתנהלות שלעיתים היא אימפולסיבית כמו האופי שלו, וראינו זאת במחלקת הנוער ובמחנה האימונים.
אבל בל נשכח, כי רק לפני חודש כולם דיברו על עונה פיננסית בה הפועל תתפרק מכל נכסיה ותעמיד קבוצה של נוער עם הותיקים, סלים, שי ויגאל.
והנה, חודש עבר, ולמרות שהפועל קיצצה כמעט בחצי(!) בתקציב שלה, הפועל השכילה לשמור על ההרכב שלה משנה שעברה שזה הישג לא מבוטל, כולל הסטארים הגדולים שלה - גילי ועומר (הגם שלא מן הנמנע שהאחרון בסוף יצא לאירופה, דבר שלא נוכל ולא נרצה למנוע אבל לפחות איש מהם לא חצה את הכביש או עבר לקבוצת צמרת אחרת בישראל).

אז נכון שברקו הוא לא "כוס התה שלי" וגם אני סבור שהוא טעה בכל מהמקרים ושהפועל עדיין לא מוכנה לליגה, כל שכן לאירופה, אבל כשאני מנסה להיזכר בכותרות של לפני המונדיאל, אני נושם לרווחה כשברור לי כבר היום, עוד לפני שהושלם הסגל, שהפועל צפויה להיות גם השנה קבוצת פליי-אוף עליון וחלילה לא יתממשו כל תחזיות האימים שהתרוצצו פה בתחילת יוני.

את הכסף סופרים במדרגות, בכדורגל מדובר בחודש מאי. סיכומים נעשה כשנדע מה יש ומה קרה. הרי כולכם יודעים למי מראים חצי עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:48 
לירון האדום כתב:

אולי די עם השקר שברקוביץ השאיר את דמארי?
השאירו את דמארי לא בגלל שברקו אמר, אלא כי ידעו שאם הוא עוזב
למכבי אז ההנהלה גמורה מבחינת הקהל.
יהיה חרם מנויים, יהיו הפגנות, יהיה בלגן.
ממש לא השאירו אותו כי ברקוביץ אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 08:48 
המאזן של ברקוביץ' אצלנו שלילי בינתיים.

דמארי נשאר למרות ברקוביץ':
1 ברקוביץ' "יעץ" לו לעזוב לאירופה.
2 כשדמארי היה בסיור עם הנבחרת הוא אמר ששמע מברקוביץ' שהוא רוצה לעזוב, אבל אף פעם לא דיבר איתו.
3 לא ידוע על מאמץ אמיתי מברקוביץ' להשאיר את דמארי שנשאר מסיבות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקוסם באמת קוסם?
הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

2 כשדמארי היה בסיור עם הנבחרת הוא אמר ששמע מברקוביץ' שהוא רוצה לעזוב, אבל אף פעם לא דיבר איתו.

מצד שני, ברקו אמר ששחקנים כמו גילי ועומר ישחקו או בהפועל או באירופה ולא בקבוצה ישראלית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

מצד שני, ברקו אמר ששחקנים כמו גילי ועומר ישחקו או בהפועל או באירופה ולא בקבוצה ישראלית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אוהדי הפועל הם אופוזיציונרים מטבעם. זה בגנים שלהם. הם קודם כל נגד. קודם כל אנטי. 100% אנטי מכבי, לא מייצגים את ישראל, נגד ההסתדרות/סגול/תאומים/הראל/טביב/רמון/חג'ג' ועכשיו גם נגד ברקוביץ'.
ברקו הוא קורבן של המציאות אליו נקלע, הגם שידע היטב לאיזה בור הוא נכנס.
במציאות הקיימת הבלתי אפשרית מבחינה כלכלית, הוא משתדל לעשות את המיטב כדי שלהפועל תהיה קבוצה טובה ככל הניתן במגבלות התקציב הבעייתי.
בסופו של יום, חיפה ומכבי רצו את גילי ודמארי קיבל הצעות ממכבי ומבא"ש. שניהם ישחקו (בארץ) רק בהפועל. הישג לא מבוטל.
מי שחושב שזה מובן מאליו ש"שחקן עם חוזה יישאר בהפועל" לא יודע על מה הוא מדבר, במיוחד שהפועל עצמה בכלל לא יכולה לעמוד בחוזה שלו....

בשורה התחתונה - מי שלא עושה לא טועה וגם ברקו אינו חף משגיאות, באופן ההתנהלות שלעיתים היא אימפולסיבית כמו האופי שלו, וראינו זאת במחלקת הנוער ובמחנה האימונים.
אבל בל נשכח, כי רק לפני חודש כולם דיברו על עונה פיננסית בה הפועל תתפרק מכל נכסיה ותעמיד קבוצה של נוער עם הותיקים, סלים, שי ויגאל.
והנה, חודש עבר, ולמרות שהפועל קיצצה כמעט בחצי(!) בתקציב שלה, הפועל השכילה לשמור על ההרכב שלה משנה שעברה שזה הישג לא מבוטל, כולל הסטארים הגדולים שלה - גילי ועומר (הגם שלא מן הנמנע שהאחרון בסוף יצא לאירופה, דבר שלא נוכל ולא נרצה למנוע אבל לפחות איש מהם לא חצה את הכביש או עבר לקבוצת צמרת אחרת בישראל).

אז נכון שברקו הוא לא "כוס התה שלי" וגם אני סבור שהוא טעה בכל מהמקרים ושהפועל עדיין לא מוכנה לליגה, כל שכן לאירופה, אבל כשאני מנסה להיזכר בכותרות של לפני המונדיאל, אני נושם לרווחה כשברור לי כבר היום, עוד לפני שהושלם הסגל, שהפועל צפויה להיות גם השנה קבוצת פליי-אוף עליון וחלילה לא יתממשו כל תחזיות האימים שהתרוצצו פה בתחילת יוני.

את הכסף סופרים במדרגות, בכדורגל מדובר בחודש מאי. סיכומים נעשה כשנדע מה יש ומה קרה. הרי כולכם יודעים למי מראים חצי עבודה.

לא יכלתי לתאר את הלך הרוח שלי יותר טוב. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי את זה כשהוא בא ואני אגיד את זה שוב - הוא לא מבין בכדורגל, אבל הוא כנראה הבנאדם היחיד במועדון שקובע משהו ושיש לו שאיפות מקצועיות כלשהן. במצב הנוכחי, אפילו זה משהו.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 07 יולי 2014, 10:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:11 
Charlie כתב:
גבעתיים כתב:

מעט מדי ולא משכנע.
דמארי היה קרוב מאוד למכבי, בדיאבד התברר שיש לנו אפשרות להשאירו וברקוביץ' לא נשכב על הגדר.
אפילו לא הלך לאכול בערב אצל דמארי כמו שגוטמן עשה במקרה של בן שהר. וגרוע מזה, לא ידוע שניסה לשכנע אותו וזה מעט מאוד-מאוד למנג'ר.

ה"פלא" של השארת רוב הסגל לא קרה בזכותו.להפך, הוא השתתף בצורה מלאה במופע האימים של חג'ג' ורמון שניסו לחתוך בבשר החי.
סביר שכחלק משכרו 300,000 ש"ח שלא ידוע באמת מאיזה כיס מגיע. ועוד לא דיברנו שזה על חשבון מאמן שאשכרה אימן בליגת העל.

מבחן התוצאה עוד לפניו. לא שולל אותו. אבל גם ממש לא אוהב אותו בהפועל תל אביב.
הייתי מעדיף בהרבה אפילו אלי כהן הקטן על התופעה הברקוביצ'ית שרחוקה להתברר עד תומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
redrony כתב:
Maor7 כתב:

לא קשור לנושא, גילוי נאות היה צריך להיות אם כן היית מקורב לבן אדם, לא אם אתה לא קרוב לבן אדם.

כן קשור לנושא, דמארי השאיר את דמארי וגילי השאיר את גילי.
ברקוביץ' היחיד מההנהלה שתמך ברצון שלהם לא לעבור לקבוצה אחרת בארץ אבל זה עדיין רחוק מאוד מלקבוע שהוא זה שהשאיר/החתים אותם.
לא זכורה לי התנצלות של ברקוביץ' בפני אוהדי הפועל בכלל וגיא חסין בפרט על זה שהוא הצהיר שגם הוא היה מפוצץ ממכות ילד שזורק עליו אבנים אחרי שהחברים שלו זורקים לו רימונים לחצר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם אתם משחקים אותה או באמת לא שמתם לב לנטייה של ההנהלה למכור את ורמוט ודמארי לפני הגעת ברקוביץ', ומנגד האמירות של חג'ג' בכמה הזדמנויות(כולל הריאיון הראשון שלו) שאין לו בעיה למכור שחקנים למכבי.

הדבר המשמעותי הראשון שברקוביץ' אמר כשהוא הגיע זה שגילי ורמוט ישאר, ומאז כמעט והפסיקו הידיעות על עזיבה שלו למכבי/חיפה/ב"ש עד שהוא חתם על חוזה. בעניין דמארי היה ברור לגמרי שהוא עוזב לאירופה ואף אחד לא דיבר בכלל על שדרוג בחוזה והישארות. אני לא חושב שהוא ישאר בסוף, אבל אני די בטוח שבלי איש שיש לו מילה מול ההנהלה דמארי היה היום במכבי וורמוט לא בטוח היה מחדש חוזה. להגיד "ורמוט ודמארי אחראים על ההשארה של ורמוט ודמארי" זה להגיד שאף מאמן או מנג'ר בעולם לא אחראים על רכישה או המשך של שחקן בקבוצה, כי תמיד זה כפוף לרצון של השחקן להגיע או להישאר. והוא גם לא אשם ברכישות של כוכבים כמו לזמי ועומר פרץ, די ברור שהוא היה מעדיף להביא שחקנים יותר מוכחים אם הייתה לו את האפשרות. הדברים היחידים שהוא אשם בהם עד עכשיו זה ההחלטה לעשות את המחנה אימונים בארץ למרות שהיה מימון, והחתמת תום אלמדון.

הוא ממש לא האיש שאני רוצה לראות בתפקיד כזה, אבל במצב הנוכחי הוא עושה יותר תועלת מנזק. יש סיכוי טוב שזה ישתנה במהלך העונה כי הוא לא איש שמשדר רוגע וביטחון, אבל כרגע הוא לא מי שצריך לבוא אליו בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2014, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אני לא יודע אם אתם משחקים אותה או באמת לא שמתם לב לנטייה של ההנהלה למכור את ורמוט ודמארי לפני הגעת ברקוביץ', ומנגד האמירות של חג'ג' בכמה הזדמנויות(כולל הריאיון הראשון שלו) שאין לו בעיה למכור שחקנים למכבי.

הדבר המשמעותי הראשון שברקוביץ' אמר כשהוא הגיע זה שגילי ורמוט ישאר, ומאז כמעט והפסיקו הידיעות על עזיבה שלו למכבי/חיפה/ב"ש עד שהוא חתם על חוזה. בעניין דמארי היה ברור לגמרי שהוא עוזב לאירופה ואף אחד לא דיבר בכלל על שדרוג בחוזה והישארות. אני לא חושב שהוא ישאר בסוף, אבל אני די בטוח שבלי איש שיש לו מילה מול ההנהלה דמארי היה היום במכבי וורמוט לא בטוח היה מחדש חוזה. להגיד "ורמוט ודמארי אחראים על ההשארה של ורמוט ודמארי" זה להגיד שאף מאמן או מנג'ר בעולם לא אחראים על רכישה או המשך של שחקן בקבוצה, כי תמיד זה כפוף לרצון של השחקן להגיע או להישאר. והוא גם לא אשם ברכישות של כוכבים כמו לזמי ועומר פרץ, די ברור שהוא היה מעדיף להביא שחקנים יותר מוכחים אם הייתה לו את האפשרות. הדברים היחידים שהוא אשם בהם עד עכשיו זה ההחלטה לעשות את המחנה אימונים בארץ למרות שהיה מימון, והחתמת תום אלמדון.

הוא ממש לא האיש שאני רוצה לראות בתפקיד כזה, אבל במצב הנוכחי הוא עושה יותר תועלת מנזק. יש סיכוי טוב שזה ישתנה במהלך העונה כי הוא לא איש שמשדר רוגע וביטחון, אבל כרגע הוא לא מי שצריך לבוא אליו בטענות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: