תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
קובי, אני חושב שהמחאה היתה כדי שהמנגר המהולל לא יקבל אחוזים ממכירות שחקני הנוער, ואכן לבסוף זה לא קרה.
אתה מעונין לתקן אותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קובי, אני חושב שהמחאה היתה כדי שהמנגר המהולל לא יקבל אחוזים ממכירות שחקני הנוער, ואכן לבסוף זה לא קרה.
אתה מעונין לתקן אותי?

המחאה, או איך שלא תרצה לקרוא להודעת הארגון, היתה כלפי מכירת העתיד של המועדון.ברגע שיש בן אדם שקובע הכל, כולל כל שרשרת הניהול , האימון והשחקנים, אתה למעשה מפקיד את העתיד שלך בידי בן אדם אחד (ועוד משלם לו על זה) ומניסיוננו המר זה נגמר לא טוב.

שחר,
שום פליק פלאק ושום בטיח. הדבר היחיד שהשתנה לטובה מבחינתי הוא ההכרה שהמועדון צריך להתנהל לפי ההכנסות הטבעיות שלו ואם לוקחים סיכון כלכלי שלא יהיה אחד שימוטט את המועדון כמו שקרה בשנה שעברה.
סומך על אלוהים ועל גביזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:02 
מי אמר שלא לוקחים סיכונים כלכליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
גם לבנות קבוצה עלובה זה סיכון כלכלי (מעבר לכך שזה חוטא למטרה העיקרית של קבוצת כדורגל), לא רק להוציא כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אתה מעונין לתקן אותי?

המחאה, או איך שלא תרצה לקרוא להודעת הארגון, היתה כלפי מכירת העתיד של המועדון.ברגע שיש בן אדם שקובע הכל, כולל כל שרשרת הניהול , האימון והשחקנים, אתה למעשה מפקיד את העתיד שלך בידי בן אדם אחד (ועוד משלם לו על זה) ומניסיוננו המר זה נגמר לא טוב.

שחר,
שום פליק פלאק ושום בטיח. הדבר היחיד שהשתנה לטובה מבחינתי הוא ההכרה שהמועדון צריך להתנהל לפי ההכנסות הטבעיות שלו ואם לוקחים סיכון כלכלי שלא יהיה אחד שימוטט את המועדון כמו שקרה בשנה שעברה.

שוב, הטענה היתה שברקוביץ רוצה שליטה על שחקני מחלקת הנוער, כולל להרוויח ממכירתם. לפחות ככה אני זוכר את זה.
עקרונית אין לי שום בעיה שבנאדם אחד יקבע את סדר היום של מחלקת הנוער. בעצם, זה מה שמנהל מחלקת נוער עושה. לא הבנתי מה הבעיה עם לשלם לו על זה אבל בסדר.

וחשבתי שהטענות שלך הן שרמון לא ממש את הערבויות שלו, כלומר לא מוציא כסף מהכיס. ובכן, שום דבר לא השתנה בגזרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
גם לחרבן לאוהדים על הראש זה סיכון כלכלי, וכנ"ל גם לזיין אותם במחיר המנוי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:13 
"הארגון" זה עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:13 
יובל כתב:
גם לבנות קבוצה עלובה זה סיכון כלכלי (מעבר לכך שזה חוטא למטרה העיקרית של קבוצת כדורגל), לא רק להוציא כסף.

צודק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:16 
בסוף מישהו לוקח על עצמו ריזיקה שאת המשמעות האופרטיבית שלה עבורו אנחנו לא יודעים.
נכון מאוד שבניית תכנית עסקית דרך חור המטבע היא בד"כ אסטרטגיה רעה מאוד, אבל המון אנשים נופלים בפח הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 10:19 
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
אתה מעונין לתקן אותי?

שחר,

רגע, ועכשיו המועדון לא הרוס? יופי שחושבים על שקיות חלב, על הדרך מחריבים עבודה של שנים ומחרבנים על העתיד, הידד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?
בוא נראה, מאז שהוא מונה עזבו היו"ר, המנכ"ל, המנהל המקצועי, מאמן השוערים, פוטרו כל עוזרי המאמנים, פוטרו רוב המעסים.
חוץ מהנרי ומעוד מספר קטן של מאמנים, כולם עפו הביתה גם אם זה אומר תשלומי פיצויים שיעלו לנו הרבה כסף שאין.
בגלל זה רשמתי זיכיון בפועל, לא יודע אם ברקוביץ' ירוויח כסף משחקני הנוער שלנו בעתיד וזה גם לא ממש משנה, הוא מקבל כסף עכשיו. הוא קיבל אוטוריטה מוחלטת גם בלי לחתום על הסכם זיכיון, כאמור ללא תגובת ה"ארגון".

אז כנראה שאין לך מושג מה ההבדל בין לנהל את המחלקה לבין לקבל זיכיון, ועדיף שתפסיק בשלב הזה. אין שום הבדל בין רב״ש לברקוביץ׳ מהבחינה הזו

להשוות בין מה שרב"ש עשה למה שברקוביץ' עושה זה חוסר מושג אמיתי.
הסברתי שוב שברקוביץ' קיבל בפועל אוטוריטה מוחלטת לכל העניינים במועדון, בוגרים ונוער, כולל סגירת חוזים והסכמים.
אתה נתפס בילדותיות למילה זיכיון ולפירוש שלה במגזר העסקי (וצר לי לבשר לך שגם פה יש לי טיפה יותר מושג ממך) אבל מתעלם מכך שבמקום לקבל כסף בעתיד על מכירת שחקני נוער של המועדון (תזכיר לי כמה שחקני נוער מכרנו ב 20 שנה האחרונות מלבד שהר,ביבראס וזהבי ?) הוא מקבל כבר עכשיו כסף עבור התפקיד שלו.
אז לא רק שלא מכרנו לו זיכיון, מינינו אותו בשכר לאוטוריטה המוחלטת גם בנוער וגם בבוגרים.
ואם אתה לא מכיר את היקף השינוי שמחלקת הנוער עברה בקיץ הנוכחי מבלי תגובת ה"ארגון" (כל בעל תפקיד אפשרי עזב/הועזב מלבד מנהל המחלקה), עדיף שתפסיק.

אני לא נתפס לשום דבר, בזמנו הדיבור היה שהמחלקה תעבור לאייל ברקוביץ', דהיינו זכויות הניהול בה (מה שנקרא בעגה המקצועית בעולם הכדורגל - בעלות) יועברו לברקוביץ' ל10 שנים.
על זה הזדעק האולטראס, וזה לא קרה בסופו של דבר. זה שהוא מונה למנהל מקצועי (ותתפלא, למנהל מקצועי משלמים כסף) וקובע 50% או 100% מהנעשה במחלקה לא אומר שהיא הופרטה מידי המועדון. אגב, כמו שאני אמרתי ואמרו לך כאן נוספים, אתה בעצמך אמרת שרב"ש קיבל את אותן סמכויות או כאלו בסדר גודל זהה, ואז אני לא זוכר אותך מדבר על זכיונות (וגם לא על קבוצה שמתנהלת לפי ההכנסות הטבעיות שלה, אבל את זה נניח בצד).
אני לא מבין איך אחרי חצי שנה של פיתולים וזיגזוגים אתה מרשה לעצמך לומר שהאולטראס הם חסרי עמוד השדרה (לא שלהם חסר, אין לי שום קשר אליהם אלא רחוק מאוד מכך), אבל לפחות תהיה צודק. במקרה הזה הם הביעו את עמדתם, ובסופו של דבר (בגללם או שלא בגללם) הדבר לא יצא לפועל. לא מבין מה אתה רוצה מהם במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 17:57 
אגב, גם חיים רמון דיבר על לחיות מההכנסות הטבעיות, שאין כסף, שנגמרה החגיגה, ומעכשיו מוציאים מה שנכנס, בשביל שכשיבוא רוכש יהיה יותר קל להעביר לו קבוצה עם כמה שפחות חובות.
אז זה היה אבדון, אסון, הופכים את הפועל לקבוצה ב5 שקל. ושכולם יממשו את הערבויות שהם התחייבו אליהן.
היום אותו דבר, זו התנהלות שקולה ואחראית.

בלי קשר, לא באמת עניינם של האוהדים מי יושב עם ההורים של שחקני הנוער. אז הוא יהיה מעורב גם בקבוצת הנוער, איום ונורא. הפסדנו גאון גדול אחר שהיה לוקח עוד משכורת ובטח עושה עבודה הרבה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 20:13 
קובסטר, אין בעיה שתגיד שלדעתך מה שעושים עם הנוער והדרך שהיא מטופלת השנה זה איום ונורא,
אבל אתה עושה טרמינולוגיה שגויה לזיכיון או למושג "הנוער עבר אליו".

גם אם מחר אני נותן לך להחליט מה אני שם במקרר, איזה שולחן אוכל לקנות ואם אני שם שטיחים, זה עדיין לא אומר שהעברתי את הבית שלי אלייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
אה, היא לא עברה אליו ?
הוא "מעורב" במחלקה ?
בוא נראה, מאז שהוא מונה עזבו היו"ר, המנכ"ל, המנהל המקצועי, מאמן השוערים, פוטרו כל עוזרי המאמנים, פוטרו רוב המעסים.
חוץ מהנרי ומעוד מספר קטן של מאמנים, כולם עפו הביתה גם אם זה אומר תשלומי פיצויים שיעלו לנו הרבה כסף שאין.
בגלל זה רשמתי זיכיון בפועל, לא יודע אם ברקוביץ' ירוויח כסף משחקני הנוער שלנו בעתיד וזה גם לא ממש משנה, הוא מקבל כסף עכשיו. הוא קיבל אוטוריטה מוחלטת גם בלי לחתום על הסכם זיכיון, כאמור ללא תגובת ה"ארגון".

אז כנראה שאין לך מושג מה ההבדל בין לנהל את המחלקה לבין לקבל זיכיון, ועדיף שתפסיק בשלב הזה. אין שום הבדל בין רב״ש לברקוביץ׳ מהבחינה הזו

להשוות בין מה שרב"ש עשה למה שברקוביץ' עושה זה חוסר מושג אמיתי.
הסברתי שוב שברקוביץ' קיבל בפועל אוטוריטה מוחלטת לכל העניינים במועדון, בוגרים ונוער, כולל סגירת חוזים והסכמים.
אתה נתפס בילדותיות למילה זיכיון ולפירוש שלה במגזר העסקי (וצר לי לבשר לך שגם פה יש לי טיפה יותר מושג ממך) אבל מתעלם מכך שבמקום לקבל כסף בעתיד על מכירת שחקני נוער של המועדון (תזכיר לי כמה שחקני נוער מכרנו ב 20 שנה האחרונות מלבד שהר,ביבראס וזהבי ?) הוא מקבל כבר עכשיו כסף עבור התפקיד שלו.
אז לא רק שלא מכרנו לו זיכיון, מינינו אותו בשכר לאוטוריטה המוחלטת גם בנוער וגם בבוגרים.
ואם אתה לא מכיר את היקף השינוי שמחלקת הנוער עברה בקיץ הנוכחי מבלי תגובת ה"ארגון" (כל בעל תפקיד אפשרי עזב/הועזב מלבד מנהל המחלקה), עדיף שתפסיק.

אני לא נתפס לשום דבר, בזמנו הדיבור היה שהמחלקה תעבור לאייל ברקוביץ', דהיינו זכויות הניהול בה (מה שנקרא בעגה המקצועית בעולם הכדורגל - בעלות) יועברו לברקוביץ' ל10 שנים.
על זה הזדעק האולטראס, וזה לא קרה בסופו של דבר. זה שהוא מונה למנהל מקצועי (ותתפלא, למנהל מקצועי משלמים כסף) וקובע 50% או 100% מהנעשה במחלקה לא אומר שהיא הופרטה מידי המועדון. אגב, כמו שאני אמרתי ואמרו לך כאן נוספים, אתה בעצמך אמרת שרב"ש קיבל את אותן סמכויות או כאלו בסדר גודל זהה, ואז אני לא זוכר אותך מדבר על זכיונות (וגם לא על קבוצה שמתנהלת לפי ההכנסות הטבעיות שלה, אבל את זה נניח בצד).
אני לא מבין איך אחרי חצי שנה של פיתולים וזיגזוגים אתה מרשה לעצמך לומר שהאולטראס הם חסרי עמוד השדרה (לא שלהם חסר, אין לי שום קשר אליהם אלא רחוק מאוד מכך), אבל לפחות תהיה צודק. במקרה הזה הם הביעו את עמדתם, ובסופו של דבר (בגללם או שלא בגללם) הדבר לא יצא לפועל. לא מבין מה אתה רוצה מהם במקרה הזה.

שום פיתולים ושום זיגזוגים.
רמון וחג'ג' בנו תקציב בשנה שעברה שהפער בין הכנסות להוצאות שלו גבוה מדי, דבר כשלעצמו לא אמור להיות בעייתי בתנאי שיש לך מאיפה לגשר על הפער הזה. בדיעבד,להם לא היה. הרי אם התקציב אושר בבקרה התקציבית סימן שהיה לו כיסוי בצורת ערבויות אך הם נמנעו מלממש אותן ובמקום זאת לקחו שורה של החלטות רעות מאוד שהובילו למצב הנוכחי, בו המועדון שקוע בחובות והתחייבויות שמקשים או מחסלים כמעט לחלוטין את הסיכוי להגעת רוכש ובעל בית נורמלי, כמו שכולנו מייחלים לו כבר כמה שנים טובות. כש 99% מהאנשים כאן חיו באשליות שהנה מגיע רוכש ומה הבעיה למכור והנה כבר יש מו"מ, לא היה לי ספק שזה לא הולך לקרות.
מה שמוביל אותנו לשנה הנוכחית.
חג'ג' שם לעצמו מטרה לאזן את התקציב ולהגיע למצב בו גם אם ההוצאות יהיו יותר גדולות מההכנסות (והן יהיו), זה לא יהיה פער שהמועדון לא ידע להתמודד איתו. זה לא בהכרח משפיע על איכות הקבוצה שבונים (למי שאמר שיש קבוצה עלובה בעוד שהסגל בכלל לא הושלם) אבל זה משפיע על כל צורת ההחלטות שמתקבלות במועדון כיום. חלקן או אפילו רובן יהיו שגויות כי זה מה שקורה לרוב האנשים שמתמודדים עם מצב מצוקה, וזה משהו שנצטרך לצערי הרב לקחת בחשבון. יכול להיות שההחלטות האלו רק יפרקו אותנו יותר וימוטטו את המועדון, יכול להיות שחלקן יצאו לטובה ויעזרו למועדון להתאושש במעט מהמצב שבו הוא נמצא.
ל"ארגון" הפריעה הידיעה שהולכים לתת לברקוביץ' זיכיון על הנוער והוא מיהר להתנגד לכך אבל כשברקוביץ' קיבל בפועל סמכויות נרחבות, הרבה מעבר למנהל מקצועי, הם דממו. רב"ש, למי שלא זוכר, הביא איתו את איתי מרדכי כמנהל המקצועי של הנוער וערך סבב פגישות נרחב עם כל מאמני מחלקת הנוער. הוא לא פיטר אישית אף אחד, הוא לא התערב בחוזים של עובדי המחלקה, הוא לא ביטל תקנים של עוזרי מאמן ופיזיותרפיסטים, הוא התנהג כמו הסמכות המקצועית העליונה שבמועדון. מקצועית, לא ניהולית. שים לב שגם אין עדיין יו"ר או מנכ"ל למחלקה במקום אלו שעזבו או הועזבו כי ברקוביץ' הוא היו"ר והמנכ"ל בפועל, זיכיון או לא זיכיון זה בכלל לא הנושא פה. את הנרי הוא לא הזיז מהתפקיד שלו, יכול להיות שזה מה שקנה את השתיקה של ה"ארגון" במקרה הזה. יכול להיות שגם לא.
אגב, מה שאתה ועוד אחרים פספסתם זה שלי אין בעיה מיוחדת עם הגדרת התפקיד של ברקוביץ', גם אם זו החלטה שאני אישית לא הייתי לוקח בחיים במצב נורמלי. ראה פסקה קודמת.

אגב2 - משפטים כמו "איך אתה מרשה לעצמך לומר ככה וככה" תשמור לחברים שלך או לכאלה שחייבים לך דין וחשבון, זו לא צורה לנהל דיון ענייני.
שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מה קשורה מחלקת הנוער לנושא.
אולי אם אנשים היו מזיינים פחות את המוח על מחלקת הנוער היה להם זמן לדאוג למחירים הגיוניים למנוי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2014, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אם יותר מדי אנשים אומרים לך שאיבדת קצת כיוון, הייתי מציע לשקול את זה.
זה ש"צפית" שהעונ הקודמת תסתיים במצב חרבנה לא נותן לך את תפקיד הנביא בפורום.
בפועל, ההחלטות שחגג לוקח אולי שונות מאלה שלקח רמון בקיץ, אבל הרסניות לא פחות. הסירוב שלך להשלים עם העובדה שגם חגג נוכל מורידה הרבה מהקרדיט שניתן לך פה (לא שזה צריך לעניין אותך)

ורק הערה, אתה פשוט טועה ומטעה בכל ענין האולטראס וכבר הסבירו לך את זה. הנרי אולי עזר להרגיע את הרוחות, אבל המטרה היתה למנוע העברת המחלקה לידי ברקוביץ ובסוף הוא באמת לא קיבל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
"הארגון" זה עצום

"הארגון" טובים בהגנה, "ההגנה" טובים בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמדת האירגון בנוגע למחירי המנויים
הודעהפורסם: 28 יוני 2014, 04:25 
יובל כתב:

סוף סוף מישהו צועק שהמלך הוא עירום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 12:23 
אדום נחמד כתב:
קובסטר, אם יותר מדי אנשים אומרים לך שאיבדת קצת כיוון, הייתי מציע לשקול את זה.
זה ש"צפית" שהעונ הקודמת תסתיים במצב חרבנה לא נותן לך את תפקיד הנביא בפורום.
בפועל, ההחלטות שחגג לוקח אולי שונות מאלה שלקח רמון בקיץ, אבל הרסניות לא פחות. הסירוב שלך להשלים עם העובדה שגם חגג נוכל מורידה הרבה מהקרדיט שניתן לך פה (לא שזה צריך לעניין אותך)

ורק הערה, אתה פשוט טועה ומטעה בכל ענין האולטראס וכבר הסבירו לך את זה. הנרי אולי עזר להרגיע את הרוחות, אבל המטרה היתה למנוע העברת המחלקה לידי ברקוביץ ובסוף הוא באמת לא קיבל אותה.

לא יעזור שתסביר לו !! משום מה אדון קובסטר סימן את הנרי כאוייב העם ולא מפסיק לנגח אותו וסיבותיו עימו ....לבריאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
הנרי סימן את עצמו אחרי תקרית סוקולובסקי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 14:17 
הנרי וסוקולובסקי ישרו את ההדורים בינהם מי שהיה צריך להתנצל עשה זאת והכל בסדר
הם לא סגרו חשבונות מעל המדיה החברתית אלא אחד מול השני וטוב שכך.
לעומת זאת קובסטר לא חוסך את ״אהבתו״ להנרי בכל פורום אפשרי , אולי אדון קובסטר יואיל בטובו להגיד חנו מה יש חו נגד הנרי כי באופן אישי הוא כנראה לא מסוגל לעשות זאת וסיבותיו עימו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 23:35 
הורידו את המשחק הראשון באירופה וגביע השוקו מהמנוי.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2014, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
הורידו את המשחק הראשון באירופה וגביע השוקו מהמנוי.........

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 07:40 
בינתיים כנראה שהאיום של האולטראס לא עושה רושם
על ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
כשיש אפסים שרצים על השנייה הראשונה לחדש מנוי למה שאיום כלשהו יפריע להנהלה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כשיש אפסים שרצים על השנייה הראשונה לחדש מנוי למה שאיום כלשהו יפריע להנהלה?

השאלה כמה סמראואים כאלה יש, אם זה בודדים זה בהחלט אמור להפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 13:45 
זה החלום של חג'ג. הדפקט חושב שאנשים שלא עשו מנוי יקנו כרטיסים לכל משחק ב-80 שקלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
זה החלום של חג'ג. הדפקט חושב שאנשים שלא עשו מנוי יקנו כרטיסים לכל משחק ב-80 שקלים.

נו טוב, אם יהיו כאלה אז הם לא אפסים, הם מינוס אינסופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
כמה מנויים כבר נמכרו מישהו יודע?
כדאי לחדש?
אני בעד חרם, אבל לא בא לי להיות בחרם הזה לבד עם עוד מאה אוהדים ושכל השאר יעשו מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: