תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אתם תסגרו ת'מינוס, נתן ת'גרון שלנו.
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:01 
זה ממש לא ההסכם שהוא חתם עליו, וכנראה שפה הבעיה בהבנה שלכם.
זה הסכם שמאפשר לו לגלגל את החובות הלאה, וזה משהו שהיה ברור לכולנו מהיום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:03 
אדום נחמד כתב:
זו כבר שאלה אחרת. ברור שהוא אמור למכור בסכום שישווה כל שקל שבעל אחוזים שם בהפועל (למרות שמעשית הוא זכאי לעשות מה שבא לו).
אני אומר שגם במקרה כזה הוא לא מקיים את ההסכם שעליו הוא חתם.
זה שאתה קורא לי מנותק כי אני מצפה ממנו לעמוד בהסכם שלו, רק מוכיח מי מאיתנו בצד הצודק (רמז, הוא רקם פעם סמל)

ואגב, זה לא הופך להיות ברור יותר אם רק מחליפים תמספרים.. אבל זה רק אני..

באיזה הסכם הוא לא עמד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:04 
הבלבול שלכם פשוט. אם מקזזים את החובות מסכום המכירה זה אכן אותו דבר, רק בתנאי אחד "קטן" - שאת כל החובות רמון ישלם מהכיס הפרטי שלו. אם אכן יעשה כך הכל בסדר. אם הוא ישלם את החובות מכספי המועדון זה כמו להשתמש בכספי המועדון לצורך הרכישה של זכויות הניהול.
יותר ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:07 
אוגוסטוס היל כתב:
הבלבול שלכם פשוט. אם מקזזים את החובות מסכום המכירה זה אכן אותו דבר, רק בתנאי אחד "קטן" - שאת כל החובות רמון ישלם מהכיס הפרטי שלו. אם אכן יעשה כך הכל בסדר. אם הוא ישלם את החובות מכספי המועדון זה כמו להשתמש בכספי המועדון לצורך הרכישה של זכויות הניהול.
יותר ברור?

זה מאד ברור, רק לא הבנתי באיזו זכות אתה בא כלפיו בטענות בנושא הזה?

רמון הבטיח למישהו שהוא יכסה את החובות מכספו הפרטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:11 
אוגוסטוס היל כתב:
יותר ברור?

לא, הכי טבעי בעולם זה שהמועדון יסגור את החובות שלו. זה לא בעייתי כי ברגע שזה קורה הוא קנה את המועדון ב6 ומוכר ב6.
אם הוא הצליח לנקות את המועדון מחובות, עדיף. ככה הוא היה אמור לפעול מההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:14 
לא. הוא הסכים על מחיר עם טביב. עכשיו הוא אומר לקבוצה יש חובות-בוא נקזז.
המשמעות היא שהוא לוקח אחריות על החובות.
הרי אם טביב אומר שהחובות עליו, רמון ישלם סכום מלא על מועדון מאוזן ללא חובות (נניח 17 מיליון). אם רמון אומר "תקזז לי 10 מיליון חובות", הוא ישלם 7. מי ישלם את ההפרש? המועדון (אלא אם כן הוא ייקח את החובות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אתם תסגרו ת'מינוס, נתן ת'גרון שלנו.
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:15 
NARKOTIKA כתב:
זה ממש לא ההסכם שהוא חתם עליו, וכנראה שפה הבעיה בהבנה שלכם.
זה הסכם שמאפשר לו לגלגל את החובות הלאה, וזה משהו שהיה ברור לכולנו מהיום הראשון.

שוב, אין לי בעיה שהוא ישים אתמול את הקבוצה למכירה בסכום שהוא קנה אותה וללא חובות(17 מיליון), יש לי בעיה גדולה עם הרצון להחזיר את ההשקעה שלו ושל חבריו אחרי שנכשלו בהימור שלקחו.(אם היה מצליח והיינו מרוויחים 5 מיליון יורו גם לא הייתה לי בעיה שימשכו את הרווחים הללו)

כרגע ממה שאני מבין המצב הוא שהוא רוצה 8 מיליון דולר, ועד שלא ימצא את הפרייאר שישלם את זה, הוא פשוט ינסה להחזיק את הקבוצה ללא שום השקעה בתקווה שאלילת המזל תהיה לצידו ותשלח לו כמה חיצים.

בצורה הזאת אני מאוד חושש שבקרוב מאוד נמצא את הפועל בליגה הלאומית או בהליכי פירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:19 
אוגוסטוס היל כתב:
לא. הוא הסכים על מחיר עם טביב. עכשיו הוא אומר לקבוצה יש חובות-בוא נקזז.
המשמעות היא שהוא לוקח אחריות על החובות.
הרי אם טביב אומר שהחובות עליו, רמון ישלם סכום מלא על מועדון מאוזן ללא חובות (נניח 17 מיליון). אם רמון אומר "תקזז לי 10 מיליון חובות", הוא ישלם 7. מי ישלם את ההפרש? המועדון (אלא אם כן הוא ייקח את החובות)

זה נכון, אבל להפועל אין צד בזה, לא במובן משפטי ומבחינתי גם לא במובן מוסרי.
כמה רמון משלם לטביב זה מעניין לי את התחת.

המועדון יכול לא לשלם את החובות ויישאר עם תג מחיר של 17 מיליון שקל שקשה יותר למצוא דרכו רוכש.
אתה מעדיף את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
שמעו, זה לא אמיתי מה שאתם טוענים כאן.

אם רמון מסלק את החובות "מכספי המועדון" זה אומר אחד מהשניים - 1. הקבוצה הרוויחה והוא השתמש בכסף הזה כדי לכסות חובות במקביל לתפעול השוטף של הקבוצה, או; 2. הוא לקח כסף שהיה בקופת המועדון ושילם באמצעותו על כיסוי חובות. כך או כך, הוא לא לקח כלום שלא שייך לו:
1. בוא נחשוב שלא היו חובות. הקבוצה הרוויחה את אותו סכום X (בתקופתו של רמון, אני מזכיר), הכסף היה נצבר בחשבון הבנק שלה. מה ההבדל? רמון לא היה מבקש את זה מהרוכש הבא?
2. עכשיו המועדון שווה פחות כי היה כסף (עליו הוא שילם, אני מזכיר) שעכשיו איננו, והרוכש הבא יסכים לשלם פחות לרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרתי, כל אחד רואה מה שבא לו.
נועם שחם היקר, בהסכם אסור לרמון לשלם לטביב מכספי המועדון. אם הוא לא מכניס כסף לסגור את החובות, זה מה שהוא עושה דה פקטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נועם שחם היקר, בהסכם אסור לרמון לשלם לטביב מכספי המועדון. אם הוא לא מכניס כסף לסגור את החובות, זה מה שהוא עושה דה פקטו.

שוב, זה לא נכון. כאן הטעות שלך.
אם רמון מצליח לנקות את המועדון מחובות, זה אומר שהמועדון ברווח.
אם המועדון ברווח, הרווח הזה היה מגולגל למחיר המכירה לרוכש הבא. זה רק שימוש שונה ברווחים (אם ישנם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:29 
אדום נחמד כתב:

לא, זה לא מה שהוא עושה דה פקטו. המשמעות של התנאי הזה בהסכם היא הקטנת סכום התמורה - ושהמועדון יכסה את החובות ממקורותיו. לא ידוע לי שיש חוק או הסכם שאוסר על המועדון לכסות את חובותיו ממקורות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:30 
אדום נחמד כתב:

בקיצור מבחינתך אם קניתי חברה ב10 מיליון בניכוי חובות, שילמתי בסוף 5, ואז מכרתי אותו ב5 וגילגלתי את החוב הלאה לרוכש הבא,
אז דה פקטו ביצעתי את הסכם הקנייה שלי דרך כספי החברה, או במילים אחרות ניצלתי את הכסף של החברה.
כן?

במבחן פה הייתי כותב מש"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
זה נורא מוזר שנדמה לך שהדוגמאות האלה ברורות יותר מהמקרה הנידון.
מה שחסר בסיפור שאתה מספר הוא שרמון לא באמת מגלגל את החוב, אלא מוריד אותו מהתקציב של הקבוצה.
באמת שאני לא מבין איך זה לא נקלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:49 
לא יודע מה מותר או אסור אבל יוצא שטביב יקבל נטו אותו סכום בכל מקרה ורמון לא.
וברור שהאלטרנטיבה הרבה יותר גרועה. אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
אתה מסכים איתי שאם ( רק היפותטית, אנחנו רחוקים משם מאוד) רמון מצליח לסגור את החובות של המועדון משמעות הדבר היא שהמועדון הרוויח בתקופתו? הלאה;
אתה מסכים איתי שאם יש למועדון רווח הדבר ישפיע על השווי של הקבוצה? כלומר, לא משנה אם סילקתי חובות או שמתי את הכסף בחשבון הבנק, שווי הקבוצה עלה? הלאה;
אתה מסכים איתי שאם לרמון היו נצברים חובות בתקופתו במועדון הוא היה מקבל פחות על הפועל אם היה רוצה למכור אותה, כי השווי שלה היה יורד בעקבות כך? הלאה;
אתה מסכים איתי שאם המועדון לא היה ברווח, אלא רמון היה מסלק את החובות באמצעות כספים שהיו בקופה במועד רכישתו על-ידיו, שווי הקבוצה היה יורד וכתוצאה מכך גם המחיר בו רמון היה מוכר את המועדון?

מה שאני מנסה להסביר הוא, שאם רמון קיבל קבוצה עם חובות ולא סגר אותם - הוא ישלם פחות לטביב, והרוכש הבא ישלם פחות לרמון. החוב פשוט מתגלגל הלאה.
אם רמון קיבל קבוצה עם חובות וסגר אותם (באמצעות הכיס הפרטי או באמצעות רווחים של הקבוצה) - הקבוצה שווה יותר, והרוכש יהיה מוכן לשלם לו יותר.

אם רמון היה מקבל את הפועל עם 17 מיליון שקל בבנק, 11 מיליון שקל חובות, לוקח 11 מיליון שקל מהחשבון בנק וסוגר את החובות, ואז בא לרוכש הבא ומבקש ממנו 17 מיליון שקל - היית צודק.
מכיוון שזה לא המצב, אלא רחוק מכך, אתה לא צודק. יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
שמע אחי אני מצטער, אבל הפסקתי לקרוא בשורה הראשונה
אם רמון מוכר את כל הנכסים של הפועל, וסוגר את החובות, זה *לא* אומר שהמועדון מורווח בתקופתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:53 
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:

בקיצור מבחינתך אם קניתי חברה ב10 מיליון בניכוי חובות, שילמתי בסוף 5, ואז מכרתי אותו ב5 וגילגלתי את החוב הלאה לרוכש הבא,
אז דה פקטו ביצעתי את הסכם הקנייה שלי דרך כספי החברה, או במילים אחרות ניצלתי את הכסף של החברה.
כן?

לא ניצלת כלום. קנית ב-5 ומכרת ב-5. לא הרווחת שקל ולא גרמת לחברה שום נזק. איפה הניצול?

אם לעומת זאת היית משלים ל-10 מליון מתוך הכספים של החברה, אז ניצלת את הכסף של החברה. אבל לא זה המקרה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שמע אחי אני מצטער, אבל הפסקתי לקרוא בשורה הראשונה
אם רמון מוכר את כל הנכסים של הפועל, וסוגר את החובות, זה *לא* אומר שהמועדון מורווח בתקופתו

אני אמרתי שהוא מוכר נכסים? תקרא עד הסוף, אולי זה יעזור לך להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:54 
אדום נחמד כתב:
זה נורא מוזר שנדמה לך שהדוגמאות האלה ברורות יותר מהמקרה הנידון.
מה שחסר בסיפור שאתה מספר הוא שרמון לא באמת מגלגל את החוב, אלא מוריד אותו מהתקציב של הקבוצה.
באמת שאני לא מבין איך זה לא נקלט

מה לעשות שחובות הקבוצה יורדים מתקציב הקבוצה. מאיפה אתה רוצה שהם ירדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:

כן?

לא ניצלת כלום. קנית ב-5 ומכרת ב-5. לא הרווחת שקל ולא גרמת לחברה שום נזק. איפה הניצול?

אם לעומת זאת היית משלים ל-10 מליון מתוך הכספים של החברה, אז ניצלת את הכסף של החברה. אבל לא זה המקרה שלנו.

זה בדיוק מה שאנחנו אומרים.
ויותר מזה, אם היית משלים 5 מכספים של החברה שהיא הרוויחה בתקופתך, גם אז לא ניצלת כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 17:57 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:

כן?

אתה יודע שאני איתך. כן? זה היה דוגמא להמחשה כמה הטיעון הזה תלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:04 
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:

כן?

זה בדיוק מה שאנחנו אומרים.
ויותר מזה, אם היית משלים 5 מכספים של החברה שהיא הרוויחה בתקופתך, גם אז לא ניצלת כלום

האמת שזה נקודה שאני לא כל כך מסכים איתך בה.
מבחינתי אם הוא מייצר רווחים זה לא משפיע על המחיר של הקבוצה, והוא גם לא אמור להשתמש בהם כדי להשלים את הרכישה שלו. הוא כן יכול ואמור לסגור איתם חובות. זה מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אני אומר זאת בענווה המקסימלית-
אין לי ספק שאם תחשוב על זה קצת תבין שאני צודק.
ארוז ונרקוטיקה, אני מכבד אתכם מאוד אבל האג'נדה מסנוורת אתכם.. ואני רק אציין שאין חי אגנדה נגד רמון ורוב העונה לא הסכמתי עם רוב התלונות נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:23 
מה השתגעת? איזה אג'נדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:47 
מה תקין משפטית?
א. טביב אומר שהחובות עליו ומקבל את מלוא הסכום
ב. מקזזים ורמון משלם את ההפרש.
אם שניהם תקינים יש אינטרס לשני הצדדים להסכים על מחיר גבוה מדי מתוך הבנה שהחובות יקוזזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אתם תסגרו ת'מינוס, נתן ת'גרון שלנו.
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מה השתגעת? איזה אג'נדה?

אם זכרוני אינו מטעני, נדמה לי ששניכם סלחניים כלפי רמון. סלח לי אם טעיתי.
זה לא משנה את העובדה שהפעם אתה פשוט מסרב להפנים שלקצץ חובות ע"י מכירת נכסים זה לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:53 
אז איך לגיטמי לקצץ חובות?
מה חשבת שיקרה? שמישהו יכניס יד לכיס ויסגור את החובות? למה שהוא יעשה את זה אם מרגע שהוא נכנס למועדון הוא הצהיר שהוא פה כדי להעביר אותו הלאה?

אני סלחן כלפי רמון בנושא הזה זה באמת נכון.
מצד שני אם זה היה תלוי בי היינו נפגשים מחוץ לבית שלו כבר כמה פעמים. שונא אותו לא פחות מאף אחד אחר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:55 
פשוט - טביב מתחייב לעמוד בכל התשלומים ורמון משלם לו את הסכום שהוסכם.
עריכה - מבחינת הקבוצה זה עדיף בהרבה כי המועדון באמת נקי מחובות.
אם הם מקזזים חובות אתה צריך להוסיף 10 מיליון החזרים לתקציב

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 02 יוני 2014, 19:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 יוני 2014, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
אחי, אני רק אומר שלמכור נכסעם כדי לסגור גרעון זה בדיוק כמו לשלם לטביב מכספים של הקבוצה, שזה משהו שאסור לו לעשות.
ואם לא הייתי בנייד הייתי נובר קצת אחורה ומוצא את הדיון הספציפי והכתבות הנלוות שמצטרפות אליו.
באמת. זה משפט כל כך פשוט. איך אפשר להתווכח אפילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: