תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 303 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:17 
chimpfive כתב:
כאחד שמזיין את המוח על התנהגות טיפוסית של ישראלים אתה מאוד ישראלי בכל מה שנוגע לסתימת פיות, למה מי אתה שתגיד למישהו מה המניעים שלו?

עשיתי לי מנהג לא להכנס לדיונים עם אנשים עם פה ג'ורה.אני קצת מתפלא שלא שמת לב לזה עד עכשיו בהקשר שלך. אז קבל התנצלות על זה, ופרח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:25 
בסדר אירופה קיבלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
למה צריך את גילי? תראה איזה כישרונות אדירים יש בנוער, שגיב יחזקאל ורמזי ספורי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
למה צריך את גילי? תראה איזה כישרונות אדירים יש בנוער, שגיב יחזקאל ורמזי ספורי!

לא בונים פה על הנוער רק. בונים על 3 שחקנים בינוניים מינוס במקום שחקן אחד שהוא מעל הליגה.
ככה ניצור סגל מלא של 22 שחקנים בתערובת של בינוניות עם גרוע ולא נרד ליגה!! יש!
העיקר פה זה שאולי נצליח למכור לקבוצות הגדולות בארץ, איזה שחקן וחצי שניים ונשרוד כלכלית. מה רע בלהתמודד בקטגוריה הזאת עם מ.ס אשדוד ובני יהודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:43 
רוצים באמת להועיל ? שנו את הכותר ל - יש רמון אין מנוי
כמה זמן יקח עד שלאנשים ירד האסימון שגילי שכטר זיבי , זה הכל תופעות לואי של כנופית תאומים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:48 
כל היופי הוא בפשטות, לי אין שום דרך אפקטיבית להלחם בתופעות שאני לא אוהב זולת אי תמיכה כלכלית לכן הדרך היחידה שלי להשפיע היא לא לרכוש מנוי
אין גילי אין מנוי

תעטפו את זה איך שאתם רוצים ובמה שאתם רוצים כל אחד והרקטום שלו (סליחה דעה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:50 
red in blood כתב:
העיניין הוא גילי כסימפטום, לא כשחקן.
אם זו הייתה החלטה מקצועית לשחרר את גילי ולהביא שחקן אחר במקומו , אולי לא הייתי חושב שזה נכון והייתי מתעצבן, אבל זו הייתה החלטה לגיטימית,
עכשיו רוצים לפרק את הקבוצה מנכסיה כדי לא להכניס את היד לכיס ולכסות את ההפסדים שנוצרו בגלל הפאשלות שלהם, וזו לא דרך שמתאימה לנו, ועכשיו צריך לדאוג שהיא לא תעבוד.

זה בדיוק העניין, לדעתי דווקא שחרור של גילי תמורת שחקן אחר היא דבר לא לגיטימי
לרמון ולחבר'ה אין כסף? הם צריכים למכור נכסים? אין בעיה
שימכרו את ורמוט, שימכרו את דמארי, שימכרו את שכטר, שימכרו את מי שהם רוצים
לא תמורת שחקנים אלא תמורת כמה שיותר כסף שיכסה את התסבוכת שהם יצרו לנו ויאפשר להוציא את המועדון מהידיים שלהם
ואז שפשוט יזדיינו מפה. שיטוסו לנו מהחיים ולא יחזרו אף פעם.
תאמין לי שזה יהיה המצב הכי טוב שיכול להיות לנו

העניין הוא שהם מתכננים למכור את כולם בגרושים ולהישאר איתנו
זאת הבעיה האמתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:57 
הבעיה העיקרית שההנהלה הזו הפכה את השחקנים שלנו מנכס מקצועי של המועדון לצינור לניתוב כספים וחובות.
שיחפשו את הצינורות האלה במקומות אחרים. כדי לפרק את המועדון ולכסות חובות, אפשר להגיע לפירוק ואז להפטר מרמון וכל הגאונים שמנהלים אתנו, למען האמת גם טביב מפרק אותנו בצורה יעילה יותר...(כן, אני שונא לכתוב את זה..אבל זו האמת)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:
אתם מתנים את נוכחותכם במשחקים בהשארת שחקן,לא נראה לכם שזה פתטי?
הרי אתם לא רוצים שהוא יישאר בגלל שהוא איזה סמל אלא בגלל שהוא שחקן ברמה גבוהה ומבחינתכם מכירה שלו זה ויתור על שאיפות לתארים.
לפחות על תייפו את זה עם כל מיני סיסמאות של המועדון יקר לו וכל הבולשיט הזה כי את שי הרי הייתם בועטים מכל המדרגות למרות שהוא סמל ושחקן נאמן.
הפועל במצב כלכלי קשה,כולנו יודעים למה אבל את הבעיות צריך לפתור.
הדבר הראשון שצריך להשתנות זאת גזרת מקבלי ההחלטות ולאחר מכן יש לבצע כל מהלך הגיוני לכיסוי הגירעון כולל מכירת שחקנים בעלי ערך וקיצוץ משכורות לנשארים.

תגיד אתה יכול לחדול מלקדם את האג'נדה שלך ולהכניס מילים לאנשים לפה?
אמרו לך יותר מפעם את ההפך- העניין זה לא השאיפה לתארים ובניית קבוצה גדולה עונה הבאה.

הבנו שאתה משתייך לחלק מאוד קטן בקהל שמכנה את גילי ורמוט-"שכיר חרב",
תתחבר לעובדה שאתה מיעוט מזערי בקהל, שדווקא רובו רואה בו דוגמא ומופת לשחקן כדורגל ערכי ואמיתי, ואחד שיכול להנהיג את המועדון הזה בשנים קשות שכנראה צפויות לו.

אם אתה חושב שזה שטובת המועדון חשובה לי יותר משחקן זה או אחר הופכת אותי למיעוט אז יש לך טעות חמורה אדוני,נשבר כבר מזה שהקהל מנהל את המועדון הזה,הגיע הזמן לקבל החלטות קשות ולהבריא אותו.
העמותה צריכה לקחת את ניהול הקבוצה לידיה ולהפקיד אותו בידי איש מקצוע איכותי עם נכונות לנהל ולא להתרפס בפני אוהדים שפועלים מרגש,שיעשה מה שצריך כדי להבריא את המועדון הזה מכל המחלות שנדבקו אליו.
זה שאתם הרוב לא הופך אותכם לצודקים וזה שאתם מאיימים לא אומר שאתם מחליטים.
יש עוד הרבה דברים שצריכים להיעשות לפני שמוכרים את ורמוט אבל והיה ונגיע לשלב שזה יהיה צעד הכרחי צריך לעשות אותו עם כל הצער והכאב והאמן לי שזה יכאב לי לא פחות מלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:08 
שחר כתב:
הבעיה העיקרית שההנהלה הזו הפכה את השחקנים שלנו מנכס מקצועי של המועדון לצינור לניתוב כספים וחובות.
שיחפשו את הצינורות האלה במקומות אחרים. כדי לפרק את המועדון ולכסות חובות, אפשר להגיע לפירוק ואז להפטר מרמון וכל הגאונים שמנהלים אתנו, למען האמת גם טביב מפרק אותנו בצורה יעילה יותר...(כן, אני שונא לכתוב את זה..אבל זו האמת)...

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:10 
עומרי קנדה כתב:
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:
הרי אתם לא רוצים שהוא יישאר בגלל שהוא איזה סמל אלא בגלל שהוא שחקן ברמה גבוהה ומבחינתכם מכירה שלו זה ויתור על שאיפות לתארים.
לפחות על תייפו את זה עם כל מיני סיסמאות של המועדון יקר לו וכל הבולשיט הזה כי את שי הרי הייתם בועטים מכל המדרגות למרות שהוא סמל ושחקן נאמן.
הדבר הראשון שצריך להשתנות זאת גזרת מקבלי ההחלטות ולאחר מכן יש לבצע כל מהלך הגיוני לכיסוי הגירעון כולל מכירת שחקנים בעלי ערך וקיצוץ משכורות לנשארים.

אמרו לך יותר מפעם את ההפך- העניין זה לא השאיפה לתארים ובניית קבוצה גדולה עונה הבאה.

תתחבר לעובדה שאתה מיעוט מזערי בקהל, שדווקא רובו רואה בו דוגמא ומופת לשחקן כדורגל ערכי ואמיתי, ואחד שיכול להנהיג את המועדון הזה בשנים קשות שכנראה צפויות לו.

אם אתה חושב שזה שטובת המועדון חשובה לי יותר משחקן זה או אחר הופכת אותי למיעוט אז יש לך טעות חמורה אדוני,נשבר כבר מזה שהקהל מנהל את המועדון הזה,הגיע הזמן לקבל החלטות קשות ולהבריא אותו.
העמותה צריכה לקחת את ניהול הקבוצה לידיה ולהפקיד אותו בידי איש מקצוע איכותי עם נכונות לנהל ולא להתרפס בפני אוהדים שפועלים מרגש,שיעשה מה שצריך כדי להבריא את המועדון הזה מכל המחלות שנדבקו אליו.
יש עוד הרבה דברים שצריכים להיעשות לפני שמוכרים את ורמוט אבל והיה ונגיע לשלב שזה יהיה צעד הכרחי צריך לעשות אותו עם כל הצער והכאב והאמן לי שזה יכאב לי לא פחות מלך.

סוף סוף קצת טעם בדברים שלך.. הבעיה היא שאתה מקשר את השארת גילי להמשך טיפוח תקוות השווא של להצמד למכבי ולקחת אליפות, ואני לא.
אני יותר ממסכים איתך, שצריך להפסיק עם הריטואל הזה שכל שנה איכשהוא בסוף כן מצליחים לבשל פה ציפיות גבוהות, מה שבסוף גומר אותנו, ומכניס אותנו ללופ נוראי.
בגלל זה באופן אבסורדי, אני חושש מלהעפיל לאירופה (למרות שכמו שכתבתי באשכול אחר, זה מטומטם שאירופה משמעותה גירעון, זה פשוט וקל לא לבנות בתקציב על הכנסה שלא קיימת לך והיא בגדר תקווה), וחושב שצריך לחתוך את המעגל הזה של השנתיים שלוש האחרונות.
לא שאנחנו בתחרות למי יכאב יותר, אבל שחותכים "שכירי חרב" מהקבוצה, לי פחות כואב מאשר כאשר חותכים "סמל". אז אני לא בטוח לגבי המשפט האחרון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
pogi כתב:
איזה התעסקות בשטויות
גילי, מילי, כאילו זו הבעיה שלנו

בראש המועדון עומדת היום חבורת זבל בראשות חיים רמון שהורסת את המועדון הזה מהיסוד
הם עושים חורבן כלכלי, משדרים אומללות וחוסר אונים, פשוט מחריבים לנו את המועדון.
כל עוד הם פה אנחנו נמשיך לעבור מוות איטי וכואב עם בלי גילי. ההתעסקות צריכה להיות בהם ולא בשחקן כזה או אחר.

לצערי כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
אוהדים מטומטמים שלא לומדים מטעויות!
מיום ליום אני מרגיש כאילו אנחנו מתחילים להיות יותר דומים לאלו מעבר לכביש..

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:16 
לא מאמין לאף מילה של הנהלת הספינים, בטח בסוף יגוייס הכסף כדי להשאיר את גילי כמו שבאופן "מפתיע" הצליחו להשאיר את דמארי ולא שחררו שחקנים אחרי ההדחה מאירופה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שחר כתב:

:ROSE:

+1

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:22 
עומרי קנדה כתב:
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:

די כבר עם החלומות באפסמייה שלך שהעמותה היא האביר על הסוס הלבן ותציל את המועדון . זו אתה עמותה שהייתה דומיננטית מאוד בבזבוז הכספים (ועכשיו מתנערת ממנו ומאשימה את רמון) כולל אחד האקטים השפלים ביותר בתולדות המועדון של העלאת מחירי מנויים תמורת שכטר שכבר לא איתנו.

המועדון הזה צריך פירמוט וזה בטח כולל ניקיון כל מעורבות של אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עומרי קנדה כתב:
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:

די כבר עם החלומות באפסמייה שלך שהעמותה היא האביר על הסוס הלבן ותציל את המועדון . זו אתה עמותה שהייתה דומיננטית מאוד בבזבוז הכספים (ועכשיו מתנערת ממנו ומאשימה את רמון) כולל אחד האקטים השפלים ביותר בתולדות המועדון של העלאת מחירי מנויים תמורת שכטר שכבר לא איתנו.

המועדון הזה צריך פירמוט וזה בטח כולל ניקיון כל מעורבות של אוהדים.

העמותה תעביר את זכויות הניהול לאיש מקצוע טוב שיבריא את הקבוצה בזה אני סומך עליהם.
אסור להם לנהל את המועדון,על זה אנחנו מסכימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:37 
אני לא סומך על אף אוהד.
גם רן בן שמעון היה כביכול "איש מקצוע טוב שיבריא את הקבוצה "...בקיץ..

מי שצריך לקבל החלטה זה מי שהקבוצה שייכת לו והוא גם ערב לחובות שלה, לא כמה חבר'ה שמשחקים בצעצוע שלא שייך להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:13 
19 כתב:
הוא לא צריך
רק שלא יבלבל במוח על אידיאולוגיה של "להשקיע בקבוצה כסף". במשחקי חוץ הוא לא משקיע בקבוצה כסף.
לא בא לו לראות קבוצה חלשה, זכותו, אבל שלא יבלבל במוח על אידיאלים יפים. כי זה כל מה שזה.

ברור. לא בא לו לראות קבוצה חלשה. כי עם גילי אנחנו נדרוס את הליגה ונהיה שם באירופה.

אנחנו כבר 3 שנים משחקים פח אשפה, מכרו לנו כבר שחקנים טובים יותר מורמוט, אבל אתה החלטת שהשיקול שלנו הוא שבלי גילי נראה קבוצה חלשה אז לא בא לנו בלומפילד.
תהנה עם ההסקת מסקנות הזאת.

הייתי מרחיב הרבה, אבל הנושא כל כך מדכא אותי, שאין לי כח. שיישאר פשוט, ושכל אחד יתרגם את זה איך שבא לו. אין גילי אין מנוי. שבהנהלה יעשו עם המידע הזה מה שבא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
הנהלה זבל עם אוהדים זבל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
עוד אשכול כל כך מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
עוד אשכול כל כך מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אין גילי אין מנוי
הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 23:27 
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

לא כל דבר מעבר לכביש חרא.
אני מתפלל כל יום לבעלים כמו שיש להם, במקום חבורת הנבלות שמנהלת את המועדון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

לא כל דבר מעבר לכביש חרא.
אני מתפלל כל יום לבעלים כמו שיש להם, במקום חבורת הנבלות שמנהלת את המועדון שלנו.

אני מדבר על האוהדים שלהם, אותם אתם מתחילים להזכיר לי.
ותאשים את ההנהלה עד מחר, עד כה בכל פעם שהקהל לחץ על להביא שחקן\לא לשחרר התברר שזו היתה טעות. כמובן שהנהלה נורמלית לא היתה מקשיבה ללחץ הקהל.. אבל אני מקווה שהעונה ילמדו מטעויות וילכו לפי שיקולים מקצועיים נטו. זה הדבר העיקרי שיש לקנא במה שקורה מעבר לכביש.
לחצתם להביא את ורמוט בסכומים שלמועדון קשה לעמוד בהם, קיבלנו ממנו בסה"כ פאקינג 6 שערים ו3 בישולים ב34 משחקי ליגה ב2 העונות האחרונות (איזה סופר-סטאר!)
לחצתם להביא את שכטר, הוא לא תרם כלום בעונה הזו חוץ מהגדלת הגרעון. לחצתם להשאיר אותו? וואלה, לי הוא לא חסר.
לחצתם לא להעביר את טוטו למכבי תמורת מיליון יורו\דולר (לא זוכר כמה זה היה), קיבלנו שחקן שחצי עונה עשה שביתה איטלקית והשתחרר בחינם בסופה.
תמשיכו לחשוב שאתם חכמים, תמשיכו לחיות על העבר, ניראה לאן נגיע.
הקבוצה הזו צריכה חריש עמוק בסגל. להרוס ולבנות מחדש. עם שחקנים כמו ורמוט ושכטר שאוכלים חצי תקציב, יהיה מאוד קשה לעשות את זה. צריך בסיס חדש וצעיר שיצעיד את הקבוצה.

ועם כל הכבוד למה שורמוט נתן, הוא לא יותר גדול מהקבוצה. והוא כבר מזמן לא בכושר שאנחנו זוכרים ממנו. על החוסר רוח לחימה בכלל אין מה לדבר.
ויותר גרוע השתן עלה לו לראש. מספיק לראות את התנועות ידיים המכוערות שלו אחרי שמחליפים אותו או כאשר הוא לא מקבל מסירה משחקן אחר בקבוצה, בשביל להבין שהוא לא דמות המנהיג שיכול וצריך להצעיד את הקבוצה החדשה שכולנו שואפים אליה.
בקיצור, לא יקרה כלום אם הוא ילך.
תנו לצוות המקצועי (מי שלא יהיה בו בעונה הבאה) לעשות את השיקולים שלו. וחלאס עם האיומים הפתטיים שלכם על חרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
אפור השיער מקורס מדריכי הכדורגל בוינגייט :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

אם אתה מדבר על אסף, אז הוא לא המשתמש המקורי על היוזר.

ורק למען הסדר הטוב, אני ממש לא קורא למכור את ורמוט בסוף העונה. מי שיהיה המאמן בסוף העונה שיעשה את השיקולים שלו מבחינה מקצועית ובמחינת הגבלת תקציב. ישאר או ילך, אני אתמוך בשיקולים שינבעו מסיבה מקצועית.
אני יוצא נטו נגד הנורמה הזו שהתחילה להיות אצלנו בשנים האחרונות, של לחץ קהל לגבי החתמות שחקנים מסויימים. תפסיקו להתערב, זה לא תפקידכם!
עשיתם כבר נזק, ומסתבר שאתם מספיק טיפשים בשביל לחזור אחרי טעויות שגם אתם וגם ההם מעבר לכביש כבר עשו!
אוהדים כמוכם, שמאיימים לא לקנות מנוי בגלל שחקן כזה או אחר, עדיף שילכו לעודד קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

אני לא חושב שההודעה שלך נובעת מטיפשות
אין לאפחד בעיה שימכרו את גילי אם יביאו שחקן טוב בתמורה
הקטע שבם רק רוצים להחזיר חובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 16:07 
unknown כתב:
עזרא כתב:

אוהדים כמוכם, שמאיימים לא לקנות מנוי בגלל שחקן כזה או אחר, עדיף שילכו לעודד קבוצה אחרת.

ספציפית את מכבי או שאתה מרשה לנו לבחור את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
unknown כתב:

אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..

אני לא חושב שההודעה שלך נובעת מטיפשות
אין לאפחד בעיה שימכרו את גילי אם יביאו שחקן טוב בתמורה
הקטע שבם רק רוצים להחזיר חובות

היה טעות מלכתחילה להנחית שחקנים כמו שכטר וגילי במסגרת התקציב שהיה לנו ב2 העונות האחרונות. גם טעות כלכלית, גם טעות ביצירת חוסר איזון בקבוצה ובעיקר טעות כי שניהם לא ב50% מהכושר שהיו בו והשנים לא הולכות לעשות להם טוב. אולי הגיע הזמן להפרד משניהם כדי לשחרר קצת את הרצועה הזו סביב הצוואר שלנו?
אז מה אתה מציע? שהמועדון יצבור חובות? שלא ישלמו משכורות כמו בבית"ר? מה הפיתרון שלך חוץ מהתקווה של כולנו שיבוא איזה פראייר שיזרוק מיליונים על הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2014, 16:52 
כל שנה צריך לעשות חריש עמוק ולשחרר את כל הסגל?
הבאת הקיץ 200 שחקנים, בטוח שבשנה הבאה עם תקציב יותר נמוך תצליח להביא סגל חדש ונהדר
ובטח לא היה צריך להחתים את שכטר וגילי, כמו שלא היה צריך להחתים את זהבי נכון? חוכמה גדולה לדבר בדיעבד

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 303 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: