Asafas כתב:
unknown כתב:
אוהדים מטומטמים שלא לומדים מטעויות!
מיום ליום אני מרגיש כאילו אנחנו מתחילים להיות יותר דומים לאלו מעבר לכביש..
אה,
ותכינו שלט 14 זה בדם..
לא כל דבר מעבר לכביש חרא.
אני מתפלל כל יום לבעלים כמו שיש להם, במקום חבורת הנבלות שמנהלת את המועדון שלנו.
אני מדבר על האוהדים שלהם, אותם אתם מתחילים להזכיר לי.
ותאשים את ההנהלה עד מחר, עד כה בכל פעם שהקהל לחץ על להביא שחקן\לא לשחרר התברר שזו היתה טעות. כמובן שהנהלה נורמלית לא היתה מקשיבה ללחץ הקהל.. אבל אני מקווה שהעונה ילמדו מטעויות וילכו לפי שיקולים מקצועיים נטו. זה הדבר העיקרי שיש לקנא במה שקורה מעבר לכביש.
לחצתם להביא את ורמוט בסכומים שלמועדון קשה לעמוד בהם, קיבלנו ממנו בסה"כ פאקינג 6 שערים ו3 בישולים ב34 משחקי ליגה ב2 העונות האחרונות (איזה סופר-סטאר!)
לחצתם להביא את שכטר, הוא לא תרם כלום בעונה הזו חוץ מהגדלת הגרעון. לחצתם להשאיר אותו? וואלה, לי הוא לא חסר.
לחצתם לא להעביר את טוטו למכבי תמורת מיליון יורו\דולר (לא זוכר כמה זה היה), קיבלנו שחקן שחצי עונה עשה שביתה איטלקית והשתחרר בחינם בסופה.
תמשיכו לחשוב שאתם חכמים, תמשיכו לחיות על העבר, ניראה לאן נגיע.
הקבוצה הזו צריכה חריש עמוק בסגל. להרוס ולבנות מחדש. עם שחקנים כמו ורמוט ושכטר שאוכלים חצי תקציב, יהיה מאוד קשה לעשות את זה. צריך בסיס חדש וצעיר שיצעיד את הקבוצה.
ועם כל הכבוד למה שורמוט נתן, הוא לא יותר גדול מהקבוצה. והוא כבר מזמן לא בכושר שאנחנו זוכרים ממנו. על החוסר רוח לחימה בכלל אין מה לדבר.
ויותר גרוע השתן עלה לו לראש. מספיק לראות את התנועות ידיים המכוערות שלו אחרי שמחליפים אותו או כאשר הוא לא מקבל מסירה משחקן אחר בקבוצה, בשביל להבין שהוא לא דמות המנהיג שיכול וצריך להצעיד את הקבוצה החדשה שכולנו שואפים אליה.
בקיצור, לא יקרה כלום אם הוא ילך.
תנו לצוות המקצועי (מי שלא יהיה בו בעונה הבאה) לעשות את השיקולים שלו. וחלאס עם האיומים הפתטיים שלכם על חרם.