תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
"העפלה לאירופה יכולה להוביל לעוד הרפתקה פיננסית"

בהפועל תל אביב אומנם מדברים על כרטיס לאירופה כמטרה מוצהרת, אך ישנו ויכוח לא קטן במועדון אם הישג כזה לא יפגע כלכלית יותר מאשר יעזור לקופת המועדון הריקה. העובדה שהשתתפות במוקדמות הליגה האירופית מצריכה לא מעט כסף לטיסות ובתי מלון מצד הקבוצה, ללא שום ערבות שהיא אכן תעפיל לשלב הבתים גורמת להתנגדות אצל לא מעט גורמים.

בנוסף, העפלה לשלב הבתים תחייב את האדומים להחזיר את הכספים שקוצצו מהשחקנים העונה (כמיליון שקלים) והקבוצה תתקשה להיאבק בשתי חזיתות בגלל שבעונה הבאה היא תתבסס על סגל קצר וחסר ניסיון. במועדון חוששים כי הסיכוי להעפיל לשלב הבתים שוב יפתח את התיאבון לחיים רמון ועידו חג'ג', שכמו העונה ייקחו על עצמם סיכונים כספיים והתחייבויות עתידיות שיעמידו את התקציב בסכנה גדולה. "מי שחושב שההעפלה לאירופה תעזור איכשהו להפועל, טועה בגדול", אמר מקרוב להנהלה. "זה יכול לעור בעיות כלכליות ואנשים במועדון כולל חיים רמון, שהביא את המועדון למצב כלכלי נוראי, לא מבינים את זה. רק עלויות ההשתתפות במוקדמות הן הוצאה מיותרת שאין להפועל".

גם חבר הדריקטוריון, סיימון כץ, התבטא בנושא: "יש לזכור שכסף מאירופה רואים רק מההעפלה לשלב הבתים. כדי להגיע לשם נצטרך לעבור בין שלושה לארבעה סיבובים שבהם יש יותר הוצאות מאשר רווחים. אף אחד לא מבטיח העפלה, במיוחד לאור התקציב הצנוע שאמור להיות בעונה הבאה. כמו כן, יש לקוות כי זכייה בכרטיס לאירופה לא תביא שוב להרפתקאה פיננסית כפי שקרה העונה. הכי חשוב כרגע זה להכין תכנית הבראה למועדון שבבסיסה שיתוף שחקני בית צעירים, ויפה שעה אחת קודם". מהפועל תל אביב נמסר: "למרות התבטאויות כאלה ואחרות, תמיד אירופה היא מטרה מוצהרת עבור המועדון".

במועדון טוענים כי בשבועות האחרונים מספר רב של גורמים מפעילים לחץ על בן שמעון לשתף יותר צעירים במשחקים כדי שאלה יצברו ניסיון לעונה הבאה, אך המאמן בשלב זה מסרב בטענה כי הקבוצה לא תמצא את היכולת המקסימלית שלה ולא תוכל להתחרות על מקומות 3-4. "לבן שמעון חשוב יותר הרזומה מאשר העונה הבאה של הפועל, בה הוא לא יהיה כאן", אמר גורם במועדון.

לגבי משרת מאמן הקבוצה בעונה הבאה, על פי גורמים בכירים בקבוצה, נראה כי מושיק תאומים, המקורב לרמון, דוחף להחתים אלי כהן 'השריף' כמחליף לבן שמעון, והוא כרגע המועמד המוביל למשרה. כהן עצמו בהחלט מעוניין בתפקיד, אך בהפועל טוענים כי לא יעסקו בשלב זה במחליף או בכלל בנושא המאמן עד חודש מאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
מאמץ בהפועל ת"א לקדם את מכירתו של דמארי לסלטה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 06&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:02 
ברור הרפתקאה פיננסית, נורא קשה לא להוציא יותר ממה שנכנס. כמו ילדים בני 5. בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

דורון בר, ספורט 2

הניצחון הגדול אתמול (שבת) של הפועל תל אביב על מכבי חיפה 0:4 בילבל חלק גדול מאנשי ושחקני האדומים. פתאום הכרטיס לאירופה יכול להיות בהישג יד ובקבוצה, שכבר החליטו שללא אירופה התקציב יהיה קטן יותר וממילא הקופה ריקה ומחפשים רוכש חדש יכולים לחשוב אחרת. התכנון הוא כמובן על מהפך ניהולי ומקצועי ומן הסתם גם תקציבי. "מה שהיה העונה לא ישוב ולא יהיה. נראה בקיץ קבוצה אדומה חדשה בתקציב כספי שפוי", אמר אחד מחברי הדירקטוריון.

בראש המהפך יהיה המאמן רן בן שמעון לו חוזה לשנה נוספת. למאמן הובהר חד משמעית כי במידה שיעמוד על רצונו להמשיך, שכרו העומד על 2.5 מיליון שקלים לעונה יקוצץ עד למיליון שקל. הוא יהיה מועסק רק בקבוצה הבוגרת ללא נגיעה במחלקת הנוער שגם היא תעבור שינוי גדול. המועמד המוביל להגיע לעמדת המאמן בקיץ הוא אלי (השריף) כהן.

גילי ורמוט מועמד למכבי חיפה, אם יעקב שחר ישמור על שכרו העומד על 300 אלף יורו לעונה. החלוץ עומר דמארי מבוקש בשתי קבוצות מהפרמייר ליג, אבל המהלך לא תופס תאוצה מהסיבה שלדמארי יהיה קשה לקבל רישיון עבודה בהיעדר כמות נדרשת של משחקים בנבחרת ישראל. באנגליה מוכנים לשלם 2.5 מיליון יורו עבור דמארי כשבמקביל הקבוצה הספרדית סלטה ויגו אינה מעלה את סכום הרכישה מעבר למיליון יורו. ראשי הקבוצה פנו בשבועות האחרונים לרן בן שמעון וביקשו שישתף שחקנים צעירים עד סיום העונה, מהלך שתקוע בשל הסיכוי להשיג כרטיס לאירופה.

בקבוצה לא אהבו את הפרצוף החמוץ שעשה גילי ורמוט למאמן בשעת החלפתו המוקדמת אתמול, כמו גם את דברי הפיוס של רן בן שמעון. "המאמן תמך ב-ורמוט כשהיה פצוע, שיחק חלש והיה העוגן שלו. חילוף נכון של המאמן לא מצדיק את המחאה של השחקן. ככה זה אצלנו בכדורגל. ורמוט לא נתן כבוד לשחקן שהחליף אותו במחאה הלא שגרתית שלו" נמסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:20 
קנדה, לא נמאס לך כל יום להצהיר הצהרות מפגרות בביטחון מופרז ולגלות שאתה דביל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
המאמן תמך ב-ורמוט כשהיה פצוע, שיחק חלש והיה העוגן שלו. חילוף נכון של המאמן לא מצדיק את המחאה של השחקן. ככה זה אצלנו בכדורגל. ורמוט לא נתן כבוד לשחקן שהחליף אותו במחאה הלא שגרתית שלו" נמסר

די כבר עם הפרופגנדה בשביל שתוכלו למכור אותו בשקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:37 
dino כתב:
ציטוט:
המאמן תמך ב-ורמוט כשהיה פצוע, שיחק חלש והיה העוגן שלו. חילוף נכון של המאמן לא מצדיק את המחאה של השחקן. ככה זה אצלנו בכדורגל. ורמוט לא נתן כבוד לשחקן שהחליף אותו במחאה הלא שגרתית שלו" נמסר

אשכרה, איזה שרמוטות.
שבוע הבא כבר אני אתחיל לשמוע ביציע "אם הוא רוצה לעשות פרצופים שילך למכבי תל אביב, לא צריך טובות, הוא צריך להתחנן ללבוש את החולצה האדומה".
איכסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:39 
הייתי חייב עוד פוסט נפרד בשביל לכתוב שאנחנו אוהדים את המועדון הכי דוחה בארץ.
כשרע אז הכי חרא. כשטוב אתה רק מחכה שמאיזה פינה יגיע איזה מניאק לשתות לנו את הדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
כשרע אז הכי חרא. כשטוב אתה רק מחכה שמאיזה פינה יגיע איזה מניאק לשתות לנו את הדם.

אז בגלל שיש לנו חוב מהדאבל קיבלנו מנייאק ששותה לנו את הדם אפילו שלא טוב?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:48 
teknoboy כתב:
מושקוביץ כתב:

אז בגלל שיש לנו חוב מהדאבל קיבלנו מנייאק ששותה לנו את הדם אפילו שלא טוב?

בשבילם זה טוב, אחרת הם לא היו פה.
אין מה לעשות. ראית פעם ערימה של חרא ברחוב ? איכס, נכון ? אבל תמיד יש על זה מיליון זבובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 13:59 
Balichi כתב:

למען האמת זה לא נשמע כזה רע לחזור ל4500 מנויים
נמאס כל שבוע ליראות את כל האפסים מגיעים לבלומפילד כל משחק בית כיאילו הם שנים על גבי שנים בבלומפילד וצועקים נווווו ויששששש
ובוז במחצית
שהיינו באזור של ה4000 מנויים לא זכור לי שצעקו בוז..
אוהדי הפועל נולדו לסבול ומי שיגיד אחרת כניראה שלא יודע מה זה הפועל אוהדי הפועל מאז ומתמיד סבלו זה שמאז הדאבל הגיעו טרמפיסטים שנהיו אוהדים ולא יודעים שהפועל זה רק התקפי לב אז הם שורקים בוז..
הלוואי ונחזור לתקופה שאנחנו מגיעים 5000 אוהדים מאוחדים מעודדים כל המשחק תאמין לי שהעידוד והדחיפה תהיה פי כמה וכמה יותר מעכשיו..

היסטורית, הפועל ת"א היה אחד המועדונים הגדולים בארץ.
געגועיך לעונות שפל, עם קומץ יחסי של אוהדים, הם החריג והם היוצאים מן הכלל שלא אמורים להעיד על הכלל.

אני מחזק את הדברים של redrony ושל ערן.
המועדון תמיד צריך לשאוף כלפי מעלה ובוודאי שהשתתפות במפעלים אירופיים היא נכס ואמורה תמיד להוות יעד אסטראטגי בהתנהלות של המועדון.

עם חלומות ושאיפות מהסוג שאתה רושם כאן - המקום המתאים לך זה בני-יהודה ולא הפועל ת"א.
וצריך לעשות הכל שלא נדרדר ונהפוך באופן הדרגתי לבני-יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:04 
"בהפועל תל אביב אומנם מדברים על כרטיס לאירופה כמטרה מוצהרת, אך ישנו ויכוח לא קטן במועדון אם הישג כזה לא יפגע כלכלית יותר מאשר יעזור לקופת המועדון הריקה. העובדה שהשתתפות במוקדמות הליגה האירופית מצריכה לא מעט כסף לטיסות ובתי מלון מצד הקבוצה, ללא שום ערבות שהיא אכן תעפיל לשלב הבתים גורמת להתנגדות אצל לא מעט גורמים."

מדובר בחבורה של מפגרים כי המענקים של אופ"א פלוס כמה שקלים מזכויות שידור של המשחק בארץ מכסים את הטיסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:05 
Second qualifying round: €130,000

הסכום הזה אמור לכסות לבדו את כל ההוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
Balichi כתב:

נמאס כל שבוע ליראות את כל האפסים מגיעים לבלומפילד כל משחק בית כיאילו הם שנים על גבי שנים בבלומפילד וצועקים נווווו ויששששש
ובוז במחצית
אוהדי הפועל נולדו לסבול ומי שיגיד אחרת כניראה שלא יודע מה זה הפועל אוהדי הפועל מאז ומתמיד סבלו זה שמאז הדאבל הגיעו טרמפיסטים שנהיו אוהדים ולא יודעים שהפועל זה רק התקפי לב אז הם שורקים בוז..
הלוואי ונחזור לתקופה שאנחנו מגיעים 5000 אוהדים מאוחדים מעודדים כל המשחק תאמין לי שהעידוד והדחיפה תהיה פי כמה וכמה יותר מעכשיו..

היסטורית, הפועל ת"א היה אחד המועדונים הגדולים בארץ.
געגועיך לעונות שפל, עם קומץ יחסי של אוהדים, הם החריג והם היוצאים מן הכלל שלא אמורים להעיד על הכלל.

אני מחזק את הדברים של redrony ושל ערן.
המועדון תמיד צריך לשאוף כלפי מעלה ובוודאי שהשתתפות במפעלים אירופיים היא נכס ואמורה תמיד להוות יעד אסטראטגי בהתנהלות של המועדון.

עם חלומות ושאיפות מהסוג שאתה רושם כאן - המקום המתאים לך זה בני-יהודה ולא הפועל ת"א.
וצריך לעשות הכל שלא נדרדר ונהפוך באופן הדרגתי לבני-יהודה.

מחזק. ההיסטוריה מלאה בקבוצות שבמשך שנים רבות נחשבו למובילות במדינותיהן וכיום מה שנותר מהן זו רק נוסטלגיה כי כיום הן קבוצות בינוניות להחריד. צריך לעמוד על המשמר, כדי שלא נתעורר בעוד 25 שנה והדאבל של 2010 לא יהיה יותר מאשר זכרון עמום של תקופה אחרת שלא תחזור עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:

עם המשפט השני אני מסכים,וזה עצוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
יש היום כ''כ הרבה מאמנים שהם לא מוערכים ומגיע להם.
ברק בכר מאמן באמת מצוין, גם שלומי דורה מאמן מעולה שמוציא מקבוצות בינוניות את המקסימום.
כמו כן שניהם ניחנים בכריזמתיות ויחסי אנוש פשוט מצוינים.
חושב ששלומי דורה זה אחלה אופציה לעונה הבאה.
כמובן שזה חרטה כן אבל הייתי חייב להגיב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:40 
עומרי קנדה כתב:
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:
כל אלה שמדברים על 2000 מנויים חיים בסרט,לעולם לא תקרה נפילה כזאת מ9000 ל2000.
מינימום 6,000 מנויים בכל מצב עם נטייה למעלה.

זה אין מצב שיהיו 6000 במצב של סגל בינוני ומטה. זה לא רק סגל, זה גם כוונות ושאיפות שמחזירות אותנו לתחילת ה90'. יהיו 4500 מנויים גג.

מושיק תאומים הוא אחד הפרסומאים הטובים בארץ,תסמוך עליו שהוא ידע למכור כל קבוצה לציבור הרחב,את הנרקומנים הקבועים יהיה לו כך או כך.
6000 מנויים לא פחות לא הרבה יותר.

השטות הזאת שאתה אומר פה כבר כמה פעמים, וההתערבויות שהסכמת לשים על העניין זה בדיחה.
אני ומשפחתי מנויים מעל 10 שנים, מעולם לא חיכיתי לרכש כזה או אחר בשביל לחדש את המנוי שלי.
אני אומר לך באופן חד משמעי, אם גילי ורמוט לא שחקן הפועל ת"א בשנה הבאה, אתה יכול להתחיל את הספירה של המנויים שלך ממינוס 6, וכמו שכבר אמרו לך כאן- אני ממש לא היחיד, וגם אני שמעתי רבים מסביבי שיתנהלו באופן דומה.

לא מתוך זה שלא תיהיה קבוצה אטרקטיבית, לא מתוך זה שלא נתמודד על האליפות- על הזין שלי, מצידי להאבק נגד הירידה שגילי מנהיג את הקבוצה הזו.
אל תדאג, את הזמן והכסף שיתפנה אשקיע בכדורסל.

אל תבלבל תביצים,הפועל הייתה לפני ורמוט ותיהיה גם אחריו.
אוהד אמיתי עושה מנוי בשביל לראות את הקבוצה ולא שחקן ספציפי.
גם אני רוצה שגילי,עומר ואיתי יישארו אבל מנוי אני אעשה איתם או בלעדיהם.
כך בחשבון שגם בכדורסל המצב הכלכלי לא מזהיר ואף אחד לא מתחייב לך שתיהיה קבוצה אטרקטיבית וחזקה כמו השנה,אולי תשקול לפנות את זמנך גם מהכדורסל עד שהקבוצה תיהיה מספיק עשירה כדי לממן את כל משאלות ליבך.

תגיד לי למדת לקרוא? רשמתי במפורש שאטרקטיביות הקבוצה זה לא מה שאני מחפש, הייתי ואהיה גם בימים אפורים שאתה עוד לא זכית לראות אז אל תסביר לי אהדה מהי.

למה לעשות העצמה ולהוסיף לרשימה את איתי ועומר? ברור שכולנו היינו שמחים שהם היו נמצאים כולם+ 5 זרים ברמה+ הגנה הגונה- אל תוציא את העניין מהקשרו..

ומספיק עם המשפטי כניעה האלה שהפועל הייתה לפני ואחרי, זה משפטים ריקים מתוכן.
יש לנו שחקן גדול, אינטליגנט עם נשמה גדולה ואהבה למועדון ולמשוגעים שהולכים אחריו- סמל. ואסור לתת לו ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
יש היום כ''כ הרבה מאמנים שהם לא מוערכים ומגיע להם.
ברק בכר מאמן באמת מצוין, גם שלומי דורה מאמן מעולה שמוציא מקבוצות בינוניות את המקסימום.
כמו כן שניהם ניחנים בכריזמתיות ויחסי אנוש פשוט מצוינים.
חושב ששלומי דורה זה אחלה אופציה לעונה הבאה.
כמובן שזה חרטה כן אבל הייתי חייב להגיב

אם כבר אז מרקו בלבול יותר מרשים אותי מאשר שלומי דורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ציטוט:

מה גם שזה שקר מוחלט. אחרי הגול של פדידה גילי היה בטירוף עליו.
כוס אמא שלהם סעמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:46 
Balichi כתב:
dino כתב:
עומרי קנדה כתב:
כל אלה שמדברים על 2000 מנויים חיים בסרט,לעולם לא תקרה נפילה כזאת מ9000 ל2000.

זה אין מצב שיהיו 6000 במצב של סגל בינוני ומטה. זה לא רק סגל, זה גם כוונות ושאיפות שמחזירות אותנו לתחילת ה90'. יהיו 4500 מנויים גג.

ובוז במחצית

כן ״נוו״ ו״ישש״ זה כל כך טרמפיסטי..
לחזור לימים ההם.. גם כן גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:
g11g כתב:
עומרי קנדה כתב:
dino כתב:
[quote="עומרי קנדה"] כל אלה שמדברים על 2000 מנויים חיים בסרט,לעולם לא תקרה נפילה כזאת מ9000 ל2000.

מושיק תאומים הוא אחד הפרסומאים הטובים בארץ,תסמוך עליו שהוא ידע למכור כל קבוצה לציבור הרחב,את הנרקומנים הקבועים יהיה לו כך או כך.
6000 מנויים לא פחות לא הרבה יותר.

השטות הזאת שאתה אומר פה כבר כמה פעמים, וההתערבויות שהסכמת לשים על העניין זה בדיחה.
אני ומשפחתי מנויים מעל 10 שנים, מעולם לא חיכיתי לרכש כזה או אחר בשביל לחדש את המנוי שלי.
אני אומר לך באופן חד משמעי, אם גילי ורמוט לא שחקן הפועל ת"א בשנה הבאה, אתה יכול להתחיל את הספירה של המנויים שלך ממינוס 6, וכמו שכבר אמרו לך כאן- אני ממש לא היחיד, וגם אני שמעתי רבים מסביבי שיתנהלו באופן דומה.

לא מתוך זה שלא תיהיה קבוצה אטרקטיבית, לא מתוך זה שלא נתמודד על האליפות- על הזין שלי, מצידי להאבק נגד הירידה שגילי מנהיג את הקבוצה הזו.
אל תדאג, את הזמן והכסף שיתפנה אשקיע בכדורסל.

אל תבלבל תביצים,הפועל הייתה לפני ורמוט ותיהיה גם אחריו.
אוהד אמיתי עושה מנוי בשביל לראות את הקבוצה ולא שחקן ספציפי.
גם אני רוצה שגילי,עומר ואיתי יישארו אבל מנוי אני אעשה איתם או בלעדיהם.
כך בחשבון שגם בכדורסל המצב הכלכלי לא מזהיר ואף אחד לא מתחייב לך שתיהיה קבוצה אטרקטיבית וחזקה כמו השנה,אולי תשקול לפנות את זמנך גם מהכדורסל עד שהקבוצה תיהיה מספיק עשירה כדי לממן את כל משאלות ליבך.

תגיד לי למדת לקרוא? רשמתי במפורש שאטרקטיביות הקבוצה זה לא מה שאני מחפש, הייתי ואהיה גם בימים אפורים שאתה עוד לא זכית לראות אז אל תסביר לי אהדה מהי.

למה לעשות העצמה ולהוסיף לרשימה את איתי ועומר? ברור שכולנו היינו שמחים שהם היו נמצאים כולם+ 5 זרים ברמה+ הגנה הגונה- אל תוציא את העניין מהקשרו..

ומספיק עם המשפטי כניעה האלה שהפועל הייתה לפני ואחרי, זה משפטים ריקים מתוכן.
יש לנו שחקן גדול, אינטליגנט עם נשמה גדולה ואהבה למועדון ולמשוגעים שהולכים אחריו- סמל. ואסור לתת לו ללכת.[/quote]
אני מת על האוהדים המבוגרים האלה שחוו קשיים עם המועדון ויש להם זכות להגיד מה שהם רוצים כי הם פה הרבה זמן,אני חי כולה 20 שנה וזה לא הופך אותי לאוהד פחות נאמן ממך.
אתה בפירוש אמרת שהסיבה שלא תעשה מנוי זה שורמוט לא יהיה פה,לא אמרת את זה על איזה ילד שגדל פה מגיל אפס ונתן את כל חייו למועדון.
ורמוט עם כל אהבתי והערכתי אליו הוא שכיר חרב שמרוויח משכורת גבוהה מאוד,היינו לפניו וניהיה גם אחריו.
ושוב הלוואי שהוא יהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 14:59 
ההכרזות האלה באמצע העונה על זה ששחקנים עוזבים מגעילה ודוחה
איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 15:04 
עומרי קנדה כתב:

אני מת על האוהדים המבוגרים האלה שחוו קשיים עם המועדון ויש להם זכות להגיד מה שהם רוצים כי הם פה הרבה זמן,אני חי כולה 20 שנה וזה לא הופך אותי לאוהד פחות נאמן ממך.
אתה בפירוש אמרת שהסיבה שלא תעשה מנוי זה שורמוט לא יהיה פה,לא אמרת את זה על איזה ילד שגדל פה מגיל אפס ונתן את כל חייו למועדון.
ורמוט עם כל אהבתי והערכתי אליו הוא שכיר חרב שמרוויח משכורת גבוהה מאוד,היינו לפניו וניהיה גם אחריו.

אני לא זה שהטפתי איך כביכול מתנהגים אוהדים אמיתיים, אתה זה שהסברת מהו סרגל נאמנות לאוהדים, לא אני.
שחקן שגדל מגיל 0 הוא לא ערובה לסמל, אתה מוזמן לקפוץ לקריית שלום, יש שם איזה כלב שיכול להסביר לך את העניין הלכה למעשה.

"ורמוט הוא שכיר חרב"- פה חשדתי.. והבנתי עד כמה התפיסות שלנו שונות, ככה שאין עניין בלפתח את הדיון הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:

לך תזדיין יא כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:39 
שבתאי יחבס כתב:
עומרי קנדה כתב:

לך תזדיין יא כלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:50 
אני שונא את חיים רמון יותר מאת יאיר לפיד ואברי גלעד ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
עומרי קנדה כתב:

לך תזדיין יא כלב

רמה גבוהה.
זאת האמת,גם אני אוהב אותו כאילו הוא נולד בשער 5 אבל הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 16:55 
גילי ורמוט :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
מכבי תל-אביב, הפועל ובני יהודה ימשיכו לשחק באצטדיון בלומפילד

פרסום ראשון: הקבוצות התל-אביביות יכולות לנשום לרווחה אחרי שהוחלט לא לשפץ את האצטדיון בעונה הקרובה, אלא רק בקיץ הבא. השדרוג יכלול הגדלת התכולה ל-23 אלף מקומות לפחות וכן תוספת העלויות של מיליוני שקלים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4504886,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
גילי ורמוט :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: