אלון כתב:
Charlie כתב:
רק לחשוב מה השריף היה עושה ב-45 מיליון שקל ועם שכר נמוך בחצי ממה שקיבל רן.
מה הוא היה עושה?
45 מליון שקל? הוא לא קיבל 45 מליון שקל הוא קיבל תקציב מאוד מוגבל
בערך 10-15 מליון שקל לעשות מה שהוא רוצה ועוד תקציב חיצוני שניתן ספציפית כדי להביא את איתי שכטר
השאר זה חוזים ביניהם גם הוא והוצאות קודמות
בסך הכל הוא הביא 4 זרים חופשיים עוד 2 זרים הגיעו בקומבינה
4 ישראלים חופשיים
דני עמוס,ליאור לוי,אוראל דגני שהכי הרבה ששולם זה 600 אלף שקל על עמוס
אף אחד מהשחקנים האלה לא קיבל יותר מ180 אלף יורו
זה 45 מליון שקל תקציב עונתי
לדעתי את טועה. לא יכול להיות שמתוך 45 מיליון שקל תקציב, רכיב השחקנים הוא כ-10 מיליון, תנסה לכיוון ה-17-18 מיליון לפחות ועם זה לדעתי השריף יכול היה לעשות יותר, אבל זה לא משנה. נלך לשיטתך - רן הביא 4 זרים חופשיים ועוד 2 שעליהם שולם סכום נמוך מאד להשאלה עם אופציה לרכישה בסוף העונה במחיר סביר.
פה גם הנפילה שלו. רן הביא 4 זרים שהם כישלון - בלם אחד נחתך כבר, בלם אחר הושעה, צמד קשרים אחוריים שגורמים לי לחשוב על דג'מבה, קראבליו ואנסומבו (אני לא מגזים, הם לא יותר גרועים, לפעמים בריאן מזכיר לי את לאקיץ' האגדי באנמיות שלו). כמובן שלעולם לא נדע מה היה מביא לנו השריף, אבל ניסיון העבר מוכיח כי יש לו יכולת להביא זרים טובים במחירים שפויים או כהעברה חופשית - אצלנו, כמו גם בחיפה, במכבי ובבית'ר. סביר להניח שאת בריאן הוא לא היה מביא, אין לו הרי קשר נפשי לשחקן הזה שפעם הוא אימן. כנ"ל דני עמוס.
נמשיך -
4 ישראלים חופשיים? גם פה הבדל של שחקן או שניים יכול לעשות הבדל של עונה שלמה. להפועל היתה אפשרות להנחית את מאור בוזגלו. אם תשאלו את מאור (ובמיוחד את אבא שלו שהיה שחקן עבר אצלנו וניסה כבר פעם להעביר אלינו את הבן) בקיץ הוא היה מעדיף להגיע לוולפסון. אבל רן רצה את זגורי. ומאור מככב אצל אלונה. גם שאר השחקנים שהובאו, מאמן אחר היה עושה אחרת. זה נכון אמנם לכל מאמן כמעט, לאו דווקא לשריף, אבל מאחר ואנחנו עוסקים בו, אז לדעתי מתוך הניסיון הרב שלו, כמי ששכח את מה שרן עוד לא למד, הדברים היו נראים אחרת לגמרי. חבל רק שרן קיבל את הקרדיט העצום הזה, של תקציב גבוה, יד חופשית לרכש וכן יד חופשית למנות אנשי מקצוע לקבוצה הבוגרת או לנוער, והפועל קורסת, ובשנה הבאה יגיע אלי כהן, אבל תישאר לו רק אדומה חרוכה.