tadmored כתב:
STFUorCCnewB כתב:
shaharot כתב:
STFUorCCnewB כתב:
הכדורסל צפוי להסתיים בערך לקראת השעה 8 בערב, אפילו מוקדם יותר.
מי שחושב שהוא לא יספיק לכדורגל עד 20:50 (אוהד רגיל וממוצע)...יש לו בעיה רצינית.
כדי שזה יכנס לראש עוד יותר, אפשר גם להספיק בהליכה ברגל של 25-30 דקות מנוקיה לבלומפילד ולהגיע 10 דקות לפני השריקה.
מניסיון.
כנראה לך יש בעיה רצינית. תגיע לשער 5/7 עשר דקות לפני תחילת המשחק(ואני אופטימי) ותשב שורה אחרונה בצד.
ומה יקרה אם יהיה הארכה בכדורסל? ומה עם חנייה בבלומפילד? כניסה לאצטדיון שבטח תהיה הרבה יותר קפדנית על כל אוהד ואוהד.
וכמובן אווירת הדרבי שמתחיל הרבה לפני תחילת המשחק
בשביל לא לשבת שורה אחרונה בצד יש דבר כזה שקוראים לו
חברים שיכולים לשמור לך מקום. ממש לא סיפור.
והארכה בכדורסל? אתה בעצמך יודע שהסיכויים לכך קלושים.
כניסה לאצטדיון זה בידיוק עניין של 3 דקות (בהגזמה טוטאלית) ולא מעבר.
אתה נכנס כאן לפרטים טכניים שאפשר ואי אפשר וכל מיני בולשיט
זה לא העניין אתה עוד לא קולט
זה דורש מבן אדם שהולך ל-2 המשחקים שהוא משלם עליהם כסף בגלל שהוא אוהד את הקבוצה ולמה ?
כי ערוץ 1 והמנהלת ,לא מתחשבים באלו שבאים למשחקים אלא באלה שיושבים בבית שיוכלו לצפות בשני המשחקים בטלויזה בניחותא ולא באלו שיצטרכו לצאת מהפקקים של המקום המסריח הזה יד אליהו ,לנסוע בפקקים ,לא למצוא חנייה .אתה קולט בשעה הזו כבר אין חנייה בבלומפילד ואז לחנות קילומטר משם או על מדרכה ואז לחטוף דוח מאיזה פקח בן זונה ,ללכת במהירות לאיצטדיון שהתור בשעה הזו הוא מאד ארוך ובסוף איכשהוא להידחף ולמצוא איזה פינה לצפות במשחק והכל בגלל המנהלת המזדיינת וערוץ 1 ,אתה מבין ?
מה אתה מסביר לנו כאן איך להגיע ותוך כמה זמן.מה אנחנו דבילים .גמרנו כיתה א
אני גם לא מדבר על חוויית הצפייה שכל אחד מאיתנו בא בעיתוי אחר למגרש.חבריי הקרובים ואני באים לפחות שעה מראש .
אז תודה על העצה אנחנו לא זקוקים לה ,אנחנו יודעים להסתדר לבד בלי עצותיך
מר תדמורד, בוא אני אציב לך כמה עובדות:
בכל מה שקשור למנהלת וערוץ 1 וכ׳ו, אתה צודק ב100%.
ודבר שני, אני חייל, שגר 2-3 שעות נסיעה מהמרכז, הולך לרקוד על 2 חתונות במכה ולהיות ב2 המשחקים ולא להפסיד דקה אחד מהם. איך? בדרכים שציינתי למעלה. ואני אשב בשער 8. אז אני,
בשונה ממך ומכל האנשים חסרי האחריות שהולכים להחרים את המשחק בכדורסל והם מתנהגים כאילו שהחבר׳ה בכדורגל רצים לאליפות וניצחו את כל הדרבים ברציפות בשנה האחרונה, לא הולך להפקיר את קבוצת הכדורסל, גם אם זה במחיר של האי נוחות שציינת למעלה. בנוסף לכל זה, כשאתה תהיה בחלום העשירי שלך באותו בלילה, אני רק אגיע הביתה באיזור השעה 3-4 בבוקר.
אז לטפל במנהלת והגורמים לכך זה דבר אחד שצריך לטפל בו בעונה הקרובה, אבל מכאן ולהחרים את המשחק בכזאת חוסר אחריות זה משהו אחר ולא מקובל מבחינה ערכית ומוסרית.
אני לא מגיע למשחק הכדורסל ,כי לצערי אני לומד ואם לא הייתי לומד הייתי מגיע בוודאות למשחק גם אם הייתי צריך לראות רק את חלקו.
אני מדבר על כל ההצעות הטכניות שלך איך להגיע לבלומפילד כאילו זו הנושא (אתה נשמע כמו דובר המנהלת וערוץ 1-שאפו על המינוי)
הנושא כאן הוא פשוט מדובר בזלזול הישיר באוהדים.אתה יכול להגיד שזה עיקרון מטופש ואני טוען שזה עיקרון חשוב מאד כי מחר יהיה עוד משחק ואז אולי אתה לא תוכל להגיע ולא תוכל לתת את ההסברים שלך באיזה פנייה לפנות ימינה כדי להגיע בזמן.
לסיכום מבחינתי איש הישר בעיניו יעשה גם כארגון ,וגם כאדם פרטי שבוחר להחרים את המשחק -בעיניי הסיבה מוצדקת לחלוטין