Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
pokara כתב:
קובסטר
מי ישמע כאילו הוא נתן רביעיה במשחק הזה, או לכל הפחות הצגה.
לאלא הוא לכל היות טלאי נוסף בדרך לפירוק ובלי טיפה של מחשבה על העתיד.
אפשר גם לחשוב שרן יצחק הוא זה שמהווה את הבעיה האמייתית של התקציב,
וכאילו שהחלפתו בחלוץ מחליף אחר לא תעלה לנו פחות או יותר אותו דבר בסוף (ממה שאני זוכר רן יצחק מרויח משהו כמו 40 אלף יורו לעונה)
לא מסכים.
זה דווקא הכי מחשבה לעתיד והתנהלות יותר נכונה מאשר לסגור על חוזים מנופחים ולהעמיד תקציב של 45 מיליון שקל שמבוסס על כלום.
צריך לחשוב מה המטרה שלנו עד סוף העונה ומה המטרה לשנה הבאה.
צמצום הגרעון, העברת זכויות הניהול מחיים רמון לידי בעלי המניות, העמדת קבוצה תחרותית בתקציב שפוי יחסית להכנסות שהולכות להצטמצם בשנה הבאה ובעיקר הכנת הקבוצה לידי מעבר לרוכש אמיתי ומבוסס.
המחשבה צריכה להיות איך מעמידים בשנה הבאה קבוצה טובה בתקציב של 25 מיליון שקל בערך, לאלה כחלוץ מחליף יושב בול על הטייפקאסט של מה שאנחנו צריכים.
לא שאני איזה תומך נלהב של חיים רמון (ודיברנו על זה גם בפרטיות),
אבל במה שונים בעלי המניות ממנו? הם מנהלים מוכחים של גופי ענק? איך סיימון כץ או בכור צבאן (שאני מלא הערכה כלפיהם, שלא תהיה טעות) עדיפים עליו? נראה לי ששתי האופציות דפוקות. בטח ובטח סיימון כץ שינהל אותנו כמו יאיר לפיד, דרך סטטוסים בפייסבוק.
זכויות ניהול לעמותה? אופציה עוד יותר מחורבנת. עם כל הכבוד לועד המנהל, שאני בחרתי ברוב מי שיושב שם, אני לא רוצה לחשוב על תסריט בו הם אלה שמנהלים את הפועל. יש גבול לכל דבר.
ואל תגיד לי שהם "יביאו מנהל כמו דמאיו וקורנפיין", כאילו שזה איזה דבר חיובי, בעוד שזה הדבר הכי מחורבן שיכול לקרות לנו.
אתם אומרים שחיים רמון לא מוכן לשחרר את הפועל, תוכיחו.
להעביר זכויות ניהול מאדם אחד שאין לו קשר לענף לאדם שני - זה לא פתרון.
דעתך על חיים רמון ידועה ויותר קשה משלי
אני לא איש יחסי הציבור של בעלי המניות אבל כן, רובם אם לא כולם מנהלים חברות וגופים עיסקיים רווחיים ומה שיותר חשוב זה שהם מבינים מה הפונקציה שהם הולכים למלא.
כדי להגיע למטרה שכולנו מייחלים לה, הווה אומר בעלים חדש ומבוסס, צריך לעבור שלב ביניים שרמון היה אמור למלא ומסיבות כאלו ואחרות הוא לא הצליח לעשות זאת.
הפועל תל אביב כרגע לא על המדף. קשה עד בלתי אפשרי לקנות כרגע מועדון שנמצא בגרעון, 50% מהמניות שלו נמצאות בבוררות, היקף התביעות נגדו עדיין לא הוסדר (תלוי בטביב) ולמעשה אין לו מחיר.
השלב הראשון הוא להבריא את המועדון מבחינה כלכלית ואת זה הם מבינים היטב, בניגוד לרמון. העמדת מסגרת תקציב שהמועדון יכול לעמוד בה ומינוי מנכ"ל שיעבוד במסגרת התקציב הזה היא מהלך נכון לדעתי.
אם חיים רמון רוצה או לא רוצה לשחרר את הפועל נדע בקרוב ונראה אם יש כיסוי להצהרות שלו על זה שהוא הולך בסוף העונה.