תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
פרס ישראל על יושר לאזגי

אזגי: "מה הרעש? 50% מהשחקנים מהמרים"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 10&lang=he

"אני לא בודק את זה אצלי ולא רוצה לדעת, כל עוד שחקן לא הימר על הקבוצה שלו ולא היטה משחק, אני לא חושב שצריך לעשות רעש בתקשורת"
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 16:58 
pokara כתב:
Redfan כתב:
חג'ג' פלוס תאומים, זאת התשובה שלי לחיים רמון.
אם מושיק אוהד, שיעשה מהלך, הוא מודע למצב שהמועדון נמצא בו. כרגע אין מישהו אחר שיכול.

תאומים כבר ילל לא אחת שהוא שרף לבנות שלו את הירושה על הפועל ולא נראה לי שיכניס עוד שקל למועדון
חג'ג מעולם לא היה אוהד הפועל או בעל שאיפות להשתלט על המועדון, וככל הנראה הבין שגם כסף גגדול הוא לא ירוויח מהקבוצה ולכן לא רואה אותו מכניס את היד לכיס שוב

צעד קדימה- 10 אחורה.
את הכסף הגדול, אלא אם אתה נוכל כמו טביב, מרויחים בהדרגה.
את הקפיצת ראש הזאת שטביב עשה להפועל ת"א ועוד ברוב חוצפתו לקח על הדרך את כל הקרדיט מגוטמן, ממוני הראל, ומכל השאר מכולם-על עצמו, ורכב על זה מול התקשורת וכל העולם בערך, זה רק אחד כמוהו יודע לעשות, חג'ג' כמו שכבר הבנו ממש לא טיפוס דומה.
המקסימום שהפועל יכולה להוציא מהעונה הזאת זה אירופה, לגבי הלאה- אלוהים גדול, וצריך סבלנות, לא ישר פסימיות, ראש בקיר.. זאת השורה התחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 17:06 
nirog כתב:
פרס ישראל על יושר לאזגי

"אני לא בודק את זה אצלי ולא רוצה לדעת, כל עוד שחקן לא הימר על הקבוצה שלו ולא היטה משחק, אני לא חושב שצריך לעשות רעש בתקשורת"

לא חושב שהוא מגזים בכמות השחקנים שמהמרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 17:26 
redead כתב:
nirog כתב:
פרס ישראל על יושר לאזגי

הוא מגזים, ואני מכיר המון כדורגלנים, אבל כן, הם מהמרים, הרבה מהם, ואני לא רואה שום הבדל בין הווינר לבטים, בתור מהמר אני אומר את זה.
פרוספר צודק לגמרי, זה צביעות, אין תקנון האוסר עליהם לשחק בהימורי ספורט, ואם בלם רמה"ש הוא אשף NBA ובא לו להמר בלילות על הימורי כדורסל, יש בכך פסול?
וואלה פרוספר הציל לו את הקרירה, ולא תשכנעו אותי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
redead כתב:
nirog כתב:
פרס ישראל על יושר לאזגי

הוא מגזים, ואני מכיר המון כדורגלנים, אבל כן, הם מהמרים, הרבה מהם, ואני לא רואה שום הבדל בין הווינר לבטים, בתור מהמר אני אומר את זה.
פרוספר צודק לגמרי, זה צביעות, אין תקנון האוסר עליהם לשחק בהימורי ספורט, ואם בלם רמה"ש הוא אשף NBA ובא לו להמר בלילות על הימורי כדורסל, יש בכך פסול?

יש קצת הבדל בין אם אתה מהמר על עכו-פת לבין אם שחקן רמהש מהמר על עכו-פת
שחקן פעיל בליגת העל שמכיר אישית חלק מהשחקנים בליגה, עלול להגיע למצב של השפעה על שחקן מעכו או פת לגבי תוצאת המשחק בגלל שהוא מושקע חזק שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא חושב שהבעיה העיקרית עם הימורים זה האם השחקן מהמר על הקבוצה שכחו או לא.

ואם הוא לא מהמר על הקבוצה שלו, אבל מסתבך בהימור כושל על משחק/קבוצה אחר/ת?
כאן הוא כבר בבעיה, כי הוא יכול למצא את עצמו כבול לאנשים מפוקפקים מאוד, שינצלו את החוב שלו ויפעילו עליו לחצים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 17:59 
סומך כתב:
אני ממש לא חושב שהבעיה העיקרית עם הימורים זה האם השחקן מהמר על הקבוצה שכחו או לא.

ואם הוא לא מהמר על הקבוצה שלו, אבל מסתבך בהימור כושל על משחק/קבוצה אחר/ת?
כאן הוא כבר בבעיה, כי הוא יכול למצא את עצמו כבול לאנשים מפוקפקים מאוד, שינצלו את החוב שלו ויפעילו עליו לחצים...

מבוסס על ארועים אמיתיים :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:00 
nirog כתב:
danired כתב:
redead כתב:
nirog כתב:
פרס ישראל על יושר לאזגי

שחקן פעיל בליגת העל שמכיר אישית חלק מהשחקנים בליגה, עלול להגיע למצב של השפעה על שחקן מעכו או פת לגבי תוצאת המשחק בגלל שהוא מושקע חזק שם

הכל בגדר אם לסבתא היו גלגלים.
כל עוד הוא לא הימר נגד קבוצתו, לא רואה בזה פסול.
השערות, ספקולציות למקרים נקודתיים, זה תשאירו לכשמישהו יעשה משהו שלא כדין, כרגע אני לא מבין מה הבעיה שמישהו מהמר על משחק שהוא לא שותף בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
nirog כתב:
danired כתב:
redead כתב:
nirog כתב:
פרס ישראל על יושר לאזגי

השערות, ספקולציות למקרים נקודתיים, זה תשאירו לכשמישהו יעשה משהו שלא כדין, כרגע אני לא מבין מה הבעיה שמישהו מהמר על משחק שהוא לא שותף בו.

הימרת, כשלת וכעת אין לך לשלם:
אם אתה איש פרטי שהסתבכת, הלחץ שיופעל עליך יהיה מגוון
אך אם אתה שחקן פעיל שהסתבך הרי שהלחץ שיופעל עלייך עלול לכלול גם דרישה למכירת משחק בה אתה משחק בעצמך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:08 
chimpfive כתב:
אפס שלא מסוגל לשים מיליון שקל דורש ממשקיע התחייבות של 25 מיליון, ועל דרך מנסה לדפוק קופה, כן הוא לא יותר גרוע מטביב, יש לו כוונות טובות לחיימקה, הביא שחקנים שלא מתאימים לתקציב וברגע הקריטי הראשון עושה מכירת חיסול ומקשה על קנייה של הקבוצה.

הוא הרבה הרבה יותר גרוע מטביב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מגיע לנו, כל כך מגיע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:53 
Redfan כתב:
pokara כתב:
Redfan כתב:
אם מושיק אוהד, שיעשה מהלך, הוא מודע למצב שהמועדון נמצא בו. כרגע אין מישהו אחר שיכול.

תאומים כבר ילל לא אחת שהוא שרף לבנות שלו את הירושה על הפועל ולא נראה לי שיכניס עוד שקל למועדון
חג'ג מעולם לא היה אוהד הפועל או בעל שאיפות להשתלט על המועדון, וככל הנראה הבין שגם כסף גגדול הוא לא ירוויח מהקבוצה ולכן לא רואה אותו מכניס את היד לכיס שוב

צעד קדימה- 10 אחורה.
את הקפיצת ראש הזאת שטביב עשה להפועל ת"א ועוד ברוב חוצפתו לקח על הדרך את כל הקרדיט מגוטמן, ממוני הראל, ומכל השאר מכולם-על עצמו, ורכב על זה מול התקשורת וכל העולם בערך, זה רק אחד כמוהו יודע לעשות, חג'ג' כמו שכבר הבנו ממש לא טיפוס דומה.
המקסימום שהפועל יכולה להוציא מהעונה הזאת זה אירופה, לגבי הלאה- אלוהים גדול, וצריך סבלנות, לא ישר פסימיות, ראש בקיר.. זאת השורה התחתונה.

לא ראש בקיר ולא פסימיות
שניהם לא רוצים ולא ישימו כסף בקבוצה, עצוב וכואב אבל זאת עובדה.

מעבר לכך שבמבנה הכדורגל כיום, הכי הקבה שחג'ג יוכל להחזיר לעצמו זה רק את הלוואת הבעלים וגם זה בעוד כמה שנים טובות ובמידה ואכן יהיו רווחים כל שנה.

בקיצור, לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:56 
KingAlpaca כתב:
האדס כתב:
מגיע לנו, כל כך מגיע לנו.

ברור שמגיע לנו!
מגיע לנו כיוון שמקבוצת האוהדים הכי טובה בישראל נהפכנו לטלאים טלאים של אוהדים.
חלקינו חולמים על ניהול הקבוצה, חלקינו בכלל שונאים את האוהדים שמנהלים,חלקינו ממש חושבים שההנהלה לא טובה אבל כדיי להשאיר אותה (כיוון שההנהלה אוהדים ובאו לטוב) וחלקינו מוכנים לעשות הפגנות מתחת לבית שלהם, ובין כל החלקים הללו יש המון חלקיקים .
הבעיה ששכחנו שאנחנו רק אוהדים .
הבעיה ששכחנו שצריך רק את טובת הקבוצה ולא את טובת החלקיק שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:57 
עכשיו ב103.... לפי הקוף, לוזון לא יהיה מוכן למכור את דמארי אם הוא לא יקבל מיליון וחצי יורו בהתאם לחוזה המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 18:58 
pokara כתב:
עכשיו ב103.... לפי הקוף, לוזון לא יהיה מוכן למכור את דמארי אם הוא לא יקבל מיליון וחצי יורו בהתאם לחוזה המקורי

מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:10 
Redfan כתב:
pokara כתב:
Redfan כתב:

צעד קדימה- 10 אחורה.

חג'ג' מבין שאם הוא יוציא עוד כסף מהכיס זה ילך לפח, בדיוק כמו כל הכסף עד עכשיו
לכן הוא כנראה עושה את השיקולים שלו ומבין שלא כדאי לו לזרוק עוד כסף
אין פה שום עניין של "סבלנות" מהסיבה הפשוטה שכל שקל שמישהו מוציא מהכיס נזרק לפח כל עוד רמון מנהל את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:26 
הוא חי בסרט שהוא יקבל על דמארי מיליון וחצי יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:27 
Yalla Hapoel כתב:
הוא חי בסרט שהוא יקבל על דמארי מיליון וחצי יורו.

שקט, צריך לשכנע אותו שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אם שילמו על שכטר בזמנו 2.5 מליון יורו, אחרי עונה שבה הוא בקושי שיחק, למה שלא ישלמו על דמארי 3 מליון יורו, כשהוא בא אחרי עונת שיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 19:34 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אם שילמו על שכטר בזמנו 2.5 מליון יורו, אחרי עונה שבה הוא בקושי שיחק, למה שלא ישלמו על דמארי 3 מליון יורו, כשהוא בא אחרי עונת שיא?

כי מועדונים אירופאים הפסיקו להיות פראיירים.
הם מסתכלים בשנים האחרונות מי מצליח באירופה,ומתוך כל "הכוכבים" שיצאו רק אחד הצליח.
והוא משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

כי מועדונים אירופאים הפסיקו להיות פראיירים.
הם מסתכלים בשנים האחרונות מי מצליח באירופה,ומתוך כל "הכוכבים" שיצאו רק אחד הצליח.
והוא משלנו.

שכטר בעונת השיא שלו הוביל את הקבוצה לשלב הנוקאאוט הראשון של הליגה אירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:06 
החלה המכירה למשחק נגד הפועל חיפה, 70 שקל לאחר עמלת גנבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
הגיוני מאוד שנקבל 1.5 מיליון יורו. אם שילמנו מגיע לנו חזרה אותו סכום אם לא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:17 
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
הגיוני מאוד שנקבל 1.5 מיליון יורו. אם שילמנו מגיע לנו חזרה אותו סכום אם לא יותר

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
נו, פעם ראשונה שלא שומרים מקומות בגביע למנויים בשערים המסומנים.
וכמובן שהם כבר סימנו בשחור את כל הגוש הראשון בשער 2.
וזה 88 ש"ח לשער 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל , יום ה' , 23/1
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:22 
nirog כתב:
JustZiv כתב:
nirog כתב:
danired כתב:
redead כתב:
[quote="nirog"] פרס ישראל על יושר לאזגי

הימרת, כשלת וכעת אין לך לשלם:
אם אתה איש פרטי שהסתבכת, הלחץ שיופעל עליך יהיה מגוון
אך אם אתה שחקן פעיל שהסתבך הרי שהלחץ שיופעל עלייך עלול לכלול גם דרישה למכירת משחק בה אתה משחק בעצמך![/quote]
אם ואם ואם.
אי אפשר לאסור על אנשים לעשות משהו חוקי(ווינר, חישגד או מרוץ סוסים) רק בגלל סרטים שאנשים מריצים בראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 20:43 
כל עוד אותו שחקן משלם במזומן על הוינר או כל הימור חוקי אחר, לא לווה כספים עבור זה, לא מהמר על קבוצתו, ולא מהמר בהימורים לא חוקיים (כדוגמאת הבטים למינהם),
אין שום בעיה לדעתי.
ברקוביץ סיפר איך בדרך למשחקים היו שחקנים בקבוצה שהתקשרו לבוקי שלהם כדי להמר (לא על קבוצתם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2014, 21:45 
NARKOTIKA כתב:
pokara כתב:

מצויין.

איפה בלאד שייתן לו לבבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 05:59 
גבעתיים כתב:
Redfan כתב:

נראה שכל אלה חיים טוב מאוד עם הפועל של 20-25 מליון לשנה. בתנאי שהיא תהיה הפועל "שלהם". הצעצוע שלהם. הפרסום שלהם.

BINGO

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2014, 12:36 
chimpfive כתב:
Redfan כתב:
gigs כתב:
הרבה קישקושים על כלום.

55 מיליון זו כותרת מפגרת. 25 מיליון מתוכם זה לתקציב אז אין קשר לקניית הקבוצה.
30 מיליון הם סתם דיבורים על דברים שלא יפתרו מול טביב בקרוב + החזרת הלוואות בעלים של כל חברי הדירקטוריון.
אני לעומתם מוכן להשאיר שם את ה700 שח שהשקעתי בשנתיים האחרונות בעמותה. למה הם לא יכולים להשאיר את מה שהשקיעו?
ולהיפרד כמו שצריך מהקבוצה בשקט לאחר שחירבו אותה בשנה וחצי האחרונות מבחינה ניהולית?!!

ולסיכום- אם יגיע משקיע והוא לא יוכל לשים את הכסף הזה עדיף שלא יגיע כי סימן שאין לו כסף ורצון באמת להשקיע.
הרוכש הבא צריך להיות אחד (ולא קבוצות רכישה כאלו ואחרות) ומישהו ממש עשיר, אחרת עדיף לעבור לחיות מההכנסות של הקבוצה.
ולבנות קבוצה בצורה מקצועית ולא מהמותן.

עוד פעם אני אחזור על זה, כי אני רואה שחלק כנראה לא ראו-
http://www.themarker.com/markets/1.2167184 כתבה מנובמבר האחרון, כדי להראות לכם עם מי יש לכם עסק(חג'ג').
ועוד כתבה- בקשר למושיק תאומים שגם כן לא איזה תפרן גדול עם כל הכבוד לזה שהוא מנסה להיות צנוע-
http://www.themarker.com/markets/1.559084
ועוד אחת בקשר למשרד הפרסום שהוא אחראי עליו- חברת BBDO-
http://ice.co.il/article/view/353309

רק תראו עם איזה 2 אנשים יש לנו עסק מתחת לאף, לא תפרנים ולא כלום, אחד מהם, אוהד הפועל, לא?
מה, הוא לא רוצה שנחזור לרגעי השיא של הפועל מעונות קודמות? הפעם יש לו אופציה להרויח הרבה יותר ממה שהיה בזמנו עם סגול וכל שאר קבוצת הדירקטוריון המהוללת ההיא שעשתה לא מעט בלאגן.. הנה, רק ב2010-11, טביב הרויח ים של כסף מעונה אחת בליגת האלופות, פשוט לא מצליח להבין את זה.
העיקר שאתם ממשיכים לבכות, עם הפסימיות המטומטמת שלכם, חלקכם מתנהגים כמו עם ישראל במיטבו, לפי הספר, למרות שאתם לפעמים חושבים שאתם לא חלק ממנו. שימו לב לזה.

אתה מבין ש28 מיליון רווח נקי זה כסף קטן, או שלא? אתה מבין שלחג'ג יש שותפים, או שלא? ברור לך שסכום של 3-5 מיליון ש"ח למישהו שיש לו 4 אחוזים מהקבוצה אין לו שום סיבה בעולם להשקיע יותר משני שליש מההון שלו בקבוצת כדורגל, או שלא? אז אתה יכול לחזור, זה עדיין לא יעשה מזה אמת.

זה לא כל ההון של חג'ג', תקרא שוב ואז תשאל אם אני מבין.
הוא יכול בשקט, להכנס ביחד עם תאומים לפחות זמנית עד שימצא מישהו אחר, בלי שום דירקטוריון, רק שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: