תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:16 
הבעלים האלו הם לא בעלים ואין שום צורך להתחשב בהם ככאלו.

אם זה הולך כמו בנק, ומתנהג כמו בנק - זה בנק. את כל היח"צ שהם דפקו על הראש שלנו צריך להפנות כנגדם.

הרי למה יש ערבויות? למה יש בקרה תקציבית? די לגניבת דעת הזאת, שרמון ילך לבנק וייקח הלוואה, על הזין החג'ג'ים והניסנובים האלו אם הם סה"כ בנק, יש בנקים עם יותר כסף שלא מחפשים להכנס לגליצ'ים ולאירועים בשמש אדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:20 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
הבעלים האלו הם לא בעלים ואין שום צורך להתחשב בהם ככאלו.

אם זה הולך כמו בנק, ומתנהג כמו בנק - זה בנק. את כל היח"צ שהם דפקו על הראש שלנו צריך להפנות כנגדם.

הרי למה יש ערבויות? למה יש בקרה תקציבית? די לגניבת דעת הזאת, שרמון ילך לבנק וייקח הלוואה, על הזין החג'ג'ים והניסנובים האלו אם הם סה"כ בנק, יש בנקים עם יותר כסף שלא מחפשים להכנס לגליצ'ים ולאירועים בשמש אדומה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:24 
אנשים פה מתבלבלים
ההתחייבות לערבויות זו התחייבות שלהם כלפי הבקרה, לא כלפי האוהדים, ורק הם יכולים להחליט איך לממש את ההתחייבות שלהם
המפה די ברורה, לפי מה שנראה כרגע, בנק הפראיירים של רמון התרוקן ואין לו מאיפה להביא עוד כסף

רמון הוא לא איזה נוכל שמחפש לעשות קופה, הוא בסך הכל מנהל כושל ופליטיקאי נחות שגורש מהפוליטיקה ובא להפועל, מצא כמה פראיירים שנתנו לו כסף, בזבז אותו בקפידה, עשה פה חורבן, וזהו.
עכשיו נגמר לו הכסף והוא צריך למכור שחקנים

זה כל הסיפור, ממש לא מסובך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בני יעקבי כתב:
19 כתב:
מה זה אין לו? הוא חתום עליהם.
בוא אני אחתום לך ערבות על משכנתא על כסף שאין לי. ממש יעניין את הבנק שאין לי.

יש לו מוכר את דמרי....הוא לא מליונר. אני אל שמח מזה אבל מבין אותו מצוין. הוא לא השייך הסעודי. זה המון כסף עבורו. מי שרוצה? מוזמן לקנות ממנו את הקבוצה לשחרר אותו מהערבויות. פשוט. אבל להגיד לו ולהוציא כסף מהכיס? במיוחד שאני לא יודע למה אתם חושבים שיש לו סכומים כאלה

ענו לך ואתה חוזר על אותה מנטרה.
רמון חתם על הערבויות, לא אני ולא אתה. מי שחתם על הערבויות עושה את זה בידיעה שיכול להיות שהוא יצטרך לממש אותן.
אני אוהד. אתה אוהד. שנינו לא בנינו את התקציב, מי שמנהל את הפועל הוא זה שבנה את התקציב וכנראה בנה אותו עם הימור על כסף שיגיע מאירופה.
ציינתי כבר שיש מי שמוכן לקחת את הקבוצה ולשחרר אותו מהערבויות אבל הוא מוכן לעשות את זה אחרי שרמון יסגור את הגרעון בעצמו, רמון לא מוכן לשמוע על כך. מבחינתו, אם הוא מוכר את כל הנכסים של המועדון אז הוא ממשיך להחזיק בזכויות הניהול. זה יתפוצץ לו בפנים במוקדם או במאוחר.

תראה אני לא מכיר אף אחת מהנפשות הפועלות. בא לטריבונה צועק מקלל שר ונהנה. תאמת? גם שמפסידים. לא שמח? אבל נהנה אם משחקים? אם נותנים את הנשמה (וברוב המקרים הם נותנים) לא מבין בזה יותר מדי במי נגד מי בדבר הזה שנקרא הפוליטקה של הפועל תל אביב בעבורי? זה סמל והתחיבות של חיים. גם העניין הזה שניצחון זה לא הכל. ברור שחתם על ערבויות וכנראה יש לו, אני מקווה,כי בטח שנינו לא רוצים אפילו חלק מהסיפור של רובי שפירא אמצלנו בשידור חוזר. להערכתי? הוא פושט את הרגל אם צריך לשלם. או מתקרב לזה. אפיןלו נאמר שהמשמעות של זה שחצי מהונו האישי יתאדה?זה לא סביר בעיני. לא מוכן לתת את חצי מהוני האישי ועל כן לא יכול לדרוש את זה מאף אחד. מה זה שיסגור את הגרעון בעצמו? אתה אומר שיש רוכש והפרש זה חמישה מליון ש"ח? זה הרבה כסף. תארגנו כסף. אני לא אומר את זה בתור בדיחה. בעבור זה עשו עמותה שאמרו שהיא תתן חלק מהכוח לאוהדים. כל מי שחושב שזה כל כך חשוב? שיתרום. אני ברצינות? בהתחשב במה שקרה גם בקבוצה בשנים האחרונות? זה לא חשוב לי אשמח מאד אם שכטר ודמרי ישארו אבל אם לא לא. אני אישית? לא מוכן לשים על זה אלף ש"ח אם כי אם היתה התארגנות אמיתית? יכול להיות שהייתי מקבל את הדין ונותן את חלקי. אבל כנראה יש הרבה מאד אוהדים כמוני . לא כולם אולי ישבו בבלומפילד כבר בשנת 1964ולא כולם ראו את אבי בנימין מקבל חמש חתיכות ולא כולם צהלו עם היד של גילי למדאו אבל באים שרים שמחים ולא חושבים שזה שווה להם 1000 ש"ח להשאיר את דמרי. כמנהל? חיים רמון עושה מה שעושים במקרה כזה וכאדם פרטי כפי שהוא מציג את עצמו ואת הסיפור? הוא צודק כאמור אני אל מכיר אף אחד מהם. (תאמת לא הייתי בחיי בוולפסון) אבל אף אחד לא הסביר לי על פי איזה קנה מידה הוא אמור להוציא חלק ניכר מהונו האישי בעבור זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אנשים פה מתבלבלים
ההתחייבות לערבויות זו התחייבות שלהם כלפי הבקרה, לא כלפי האוהדים, ורק הם יכולים להחליט איך לממש את ההתחייבות שלהם
המפה די ברורה, לפי מה שנראה כרגע, בנק הפראיירים של רמון התרוקן ואין לו מאיפה להביא עוד כסף

רמון הוא לא איזה נוכל שמחפש לעשות קופה, הוא בסך הכל מנהל כושל ופליטיקאי נחות שגורש מהפוליטיקה ובא להפועל, מצא כמה פראיירים שנתנו לו כסף, בזבז אותו בקפידה, עשה פה חורבן, וזהו.
עכשיו נגמר לו הכסף והוא צריך למכור שחקנים

זה כל הסיפור, ממש לא מסובך

יפה מאד הסברת את זה מצוין. :bang: שואלים אותי רבים מחברי אם אני מצטער על טביב. ואני לא זה חלק מהעניין ידענו שיש סיכוי ברור יחסר כסף. גרשנו אותו ואני גאה שגרשנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה,
נניח שנושא הגירעון הוא אמיתי ולא סיפור מצוץ מהאצבע,
מתי בדיוק הפועל צריכה לשלם את החמישה מיליון שקל? היום? מחר? ב1.5?

הוא אמיתי מאוד וזה אומר שאין לך כסף בקופה לשלם משכורות אחרי חודש מרץ.
מאחר ואין לרמון מאיפה להביא כסף (הוא כבר לקח הלוואה של קרוב ל 10 מיליון שקל בתחילת העונה), הפתרון שלו הוא למכור שחקנים כי הוא חתום על הערבות בבקרה ואף אחד לא יממש ערבויות כשיש נכסים למכור.
זה פתרון שלא אמור להיות מקובל בשום צורה ויום אחרי שהוא עושה את זה הוא חייב ללכת הביתה. בכוח אם צריך.

מה אתה מצפה שיעשה? שיוציא מכיסו 5 מליון ש"ח שאין לו? אני קורא אתכם ולא מאמין. למה לדבר הרבה? 8000 איש בבלומפילד כל אחד ם אלף ש"ח הרי לך נפתרה הבעיה.. (חוץ ממני חבל לי שדמרי ושכטר ילכו אבל זה מה שיש ועם זה צריך להסתדר) אני מעריך מי שישחרר אותו מהערבויות ואחריות יקבל את הקבוצה. אם העמותה היתה משהו אימתי? זה מה שהיו עושים אולי. אבל כל אחד גיבור עם הכסף של אחרים.

אז בשביל מה הם בעלים של הקבוצה?? אם הם לא שמים כסף? מה הם בדיוק עושים? נהנים מפרסום חינם?
אם הקבוצה היתה 100% שלנו, של העמותה, אז הייתי מוציא בשמחה עכשיו אלף ש״ח כדי לכסות את הגרעון.

רוצים למכור את הקבוצה? בואו נקנה את שאר 80% האחוזים ושילכו הביתה רמון וחבר מרעיו.
גם אנחנו יכולים לנהל בלי לשים שקל מהכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:48 
בני יעקבי כתב:
19 כתב:
מה זה אין לו? הוא חתום עליהם.
בוא אני אחתום לך ערבות על משכנתא על כסף שאין לי. ממש יעניין את הבנק שאין לי.

יש לו מוכר את דמרי....הוא לא מליונר. אני אל שמח מזה אבל מבין אותו מצוין. הוא לא השייך הסעודי. זה המון כסף עבורו. מי שרוצה? מוזמן לקנות ממנו את הקבוצה לשחרר אותו מהערבויות. פשוט. אבל להגיד לו ולהוציא כסף מהכיס? במיוחד שאני לא יודע למה אתם חושבים שיש לו סכומים כאלה

יש לו?
הוא קנה את הקבוצה? הוא שילם? דמארי לא "שלו" בשביל למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
ועוד משהו בקשר לניהול הכושל והחובות.

אם הסתמכו באופן מובהק על ההכנסות מאירופה, אז היו צריכים לקשור בזה גם את מרבית ההוצאות על שכר שחקנים.
יכלו להתנות חלק מהשכר כמענק עליה לליגה האירופית.

זו תוצאה של ניהול סיכונים כושל, חוסר בחזון ופוליטיקה בגרוש. חיים רמון במיטבו.

ברגע שלא ניהלו נכון את הסיכונים, עליהם לממש את הערבויות שלהם ולא לפרק את נכסי הקבוצה.

אולי הגיע הזמן למחאה קצת יותר קולנית נגד מכירת דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:54 
אגב, בתחילת העונה לא הפסיקו לספר שהתקציב מכוסה בלי קשר להעפלה לאירופה. חבל שלא ציינו את הכוכבית שאומרת שהוא מכוסה כי ימכרו את השחקנים הכי טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 15:56 
לא רק שהתקציב מכוסה. אדון סנטה קלאוס הוסיף שלא רק שהוא מכוסה גם יבוא חיזוק בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
aragorn כתב:
בני יעקבי כתב:
kobster כתב:
האדס כתב:
אני רק שאלה,
נניח שנושא הגירעון הוא אמיתי ולא סיפור מצוץ מהאצבע,
מתי בדיוק הפועל צריכה לשלם את החמישה מיליון שקל? היום? מחר? ב1.5?

הוא אמיתי מאוד וזה אומר שאין לך כסף בקופה לשלם משכורות אחרי חודש מרץ.
מאחר ואין לרמון מאיפה להביא כסף (הוא כבר לקח הלוואה של קרוב ל 10 מיליון שקל בתחילת העונה), הפתרון שלו הוא למכור שחקנים כי הוא חתום על הערבות בבקרה ואף אחד לא יממש ערבויות כשיש נכסים למכור.
זה פתרון שלא אמור להיות מקובל בשום צורה ויום אחרי שהוא עושה את זה הוא חייב ללכת הביתה. בכוח אם צריך.

מה אתה מצפה שיעשה? שיוציא מכיסו 5 מליון ש"ח שאין לו? אני קורא אתכם ולא מאמין. למה לדבר הרבה? 8000 איש בבלומפילד כל אחד ם אלף ש"ח הרי לך נפתרה הבעיה.. (חוץ ממני חבל לי שדמרי ושכטר ילכו אבל זה מה שיש ועם זה צריך להסתדר) אני מעריך מי שישחרר אותו מהערבויות ואחריות יקבל את הקבוצה. אם העמותה היתה משהו אימתי? זה מה שהיו עושים אולי. אבל כל אחד גיבור עם הכסף של אחרים.

אז בשביל מה הם בעלים של הקבוצה?? אם הם לא שמים כסף? מה הם בדיוק עושים? נהנים מפרסום חינם?
אם הקבוצה היתה 100% שלנו, של העמותה, אז הייתי מוציא בשמחה עכשיו אלף ש״ח כדי לכסות את הגרעון.

רוצים למכור את הקבוצה? בואו נקנה את שאר 80% האחוזים ושילכו הביתה רמון וחבר מרעיו.
גם אנחנו יכולים לנהל בלי לשים שקל מהכיס.

בקשה אני רציני לא בצחוק. תקנו. זה למכירה. מישהו פה כתב קודם שהפער עכשיו הוא על חמישה מליון ש"ח תגיסו את הכסף תביאו ערבויות תמנו מנהל מקצועי. אני אשמח מאד.
מה זה בעבור מה הוא בעלים? הוא בעלים מסיבותיו אני לא נהיתי בעלים הוא הבעלים. מסכן כסף אישי שלו לן אומר שהוא חייב להפסיד אותו. כל מי שפה בחייו פתח פעם חחברה יודע שהוא חתם ערבות לבנק לחובות החברה זה לא אומר שכוונתו להפסיד את הכסף הזה. הוא לטעמי גם מנהל כושל. אבל הוא הבעלים ואני מאמין לו שאין לו כסף. אני חוזר על הסיפור של רובי שפירא שהתאבד בגלל הכסף שהפסיד בהפועל חייפה. זה ניראה לכם סביר? שאדם יפסיד את כל הונו בכדי שדאמרי ישחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:03 
אם הוא כזה מסכן ונפל עליו העול הזה, שיסגור את הגרעון וייתן את הקבוצה בחינם בפגרה. יש דיל?

אין לי בעייה שהוא גם ירוויח, אבל אם הוא עד כדי כך כושל שהוא מדרדר את הקבוצה לכזה שפל, שימזער נזקים לכולם, ולא ימכור, שימסור, בחינם, ותודה ושלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:04 
אתה ממש נשמע כמו הדובר שאין לרמון,
צא כבר מהמנטרה כמה הוא מסכן........ הוא קנה, שם ערבויות, לקח סיכונים, קיבל את הפרסום ? אבל כשמגיע זמן התשלום אז הוא שובר את הכלים?

אף אחד לא ביקש ממנו לקנות את הקבוצה (בטח ולבטח במחיר שהיה מוגזם), כמו שזה נראה כרגע חבל באמת שהוא קנה, ככה היינו כבר אחרי תהליך הפירוק, כמו שזה נראה עכשיו,
רמון ושו"ת יפרקו אותנו לאט בשנתיים הקרובות עד שבית המשפט יפרק אותנו סופית ורק אז נצטרך להתחיל את השיקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
למכור את דמארי לחיפה זה כמו להפסיד "משחק על שש נקודות": גם הפסדת וגם היריבה שלך למאבקי צמרת/תחתית ניצחה.
לא רק שהפועל תיחלש משמעותית ממכירה של דמארי, היא גם תחזק משמעותית את מכבי חיפה שמשוועת לחלוץ סקורר, כששתי הקבוצות הללו למעשה נאבקות על אותו כרטיס לאירופה. אם למכור - אז רק לאירופה (גם אם זה השאלה עכשיו ומכירה בקיץ) אבל לעשות הכל כדי להשאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
צא כבר מהמנטרה כמה הוא מסכן........ הוא קנה, שם ערבויות, לקח סיכונים, קיבל את הפרסום ? אבל כשמגיע זמן התשלום אז הוא שובר את הכלים?

אף אחד לא ביקש ממנו לקנות את הקבוצה (בטח ולבטח במחיר שהיה מוגזם), כמו שזה נראה כרגע חבל באמת שהוא קנה, ככה היינו כבר אחרי תהליך הפירוק, כמו שזה נראה עכשיו,
רמון ושו"ת יפרקו אותנו לאט בשנתיים הקרובות עד שבית המשפט יפרק אותנו סופית ורק אז נצטרך להתחיל את השיקום.

לא יודע מי הוא יודע שבכל מה שהוא נגע? זה נשבר....מהסתדרות קדימה מפלגת העבודה. כל דבר שהוא היה מעורב בו? נשבר. בכל אופן שמחנו שקנה. כי טביב היה בעיה אחרת לגמרי (לפחות אצלי) ויכול להיות שאתה צודק. והיה יותר טוב למות (אגב לא הינו מתים טביב אין מה לעשות היה מנהל טוב. לא להפועל אבל מנהל טוב) אבל עכשיו? זה מה שיש. אני רק לא מבין איזה יום תשלום? אתה באמת חושב שהוא צריך לתת את כל הונו האישי בתור עונש על זה שהוא היה מנהל מחורבן? או לפשוט את הרגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:18 
שיילכו כולם קבינימאט. חבורת גנבי דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:22 
בני יעקבי כתב:
pokara כתב:

לא יודע מי הוא יודע שבכל מה שהוא נגע? זה נשבר....מהסתדרות קדימה מפלגת העבודה. כל דבר שהוא היה מעורב בו? נשבר. בכל אופן שמחנו שקנה. כי טביב היה בעיה אחרת לגמרי (לפחות אצלי) ויכול להיות שאתה צודק. והיה יותר טוב למות (אגב לא הינו מתים טביב אין מה לעשות היה מנהל טוב. לא להפועל אבל מנהל טוב) אבל עכשיו? זה מה שיש. אני רק לא מבין איזה יום תשלום? אתה באמת חושב שהוא צריך לתת את כל הונו האישי בתור עונש על זה שהוא היה מנהל מחורבן? או לפשוט את הרגל?

אני חושב שראשית בהתחיבויות צריך לעמוד, גם אם זה כואב בכיס....,
לא רוצה או מסוגל לעמוד?..... תן את הקבוצה בחינם תמורת לקיחת כל ההתחיבויות שיש עליה AS IS (חובות + ערבויות)

את לא יכול מצד אחד להחזיק את הקבוצה ולהיות הבעלים הגאה, ומצד שני להחריב אותה בטענה שאין כסף......
הבעיה הגדולה היא שרמון בכלל בטוח שהוא השביח את ערך הקבוצה (אז נכון שהוא הביא את שכטר, אבל מצד שני מכר את נוסא, מאבד את הניקוד האירופאי ועדיין לא ראיתי שום טאלנט שהגיע או תפוי להגיע מהנוער) ולכן מגיע לו לפחות את הכסף שהוא שילם עליה בתוספת ההשקעות והערבויות, ועצוב שיש אנשים כמוך שאוכלים את דיסת השקרים של חיימקה ועוד נותנים לו לגיטימציה להרס הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חובב רמון או משהו, אבל אני חייב להעיר-
גם אם רמון לא מעוניין לממש את הערבויות, הוא עדיין שונה ממני ומכם בכך שהוא יכול לשים אותן.
מבחינתו, הסיכון הוא במידה והוא לא יוכל למכור את דמארי, או שהקהל לא יתן לו, ואז הוא יאלץ לממש אותן, ולשבור תראש איך להחזיר לכל מי שהוא הבטיח לו כסף.
בסיטואציה מסוימת, לחלוטין אפשר גם לסמפט את המצב שלו. גם אם הוא בעצמו טעה והכניס אותו ואותנו לבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:

מה זה בעבור מה הוא בעלים? הוא בעלים מסיבותיו אני לא נהיתי בעלים הוא הבעלים. מסכן כסף אישי שלו לן אומר שהוא חייב להפסיד אותו.

מנסים להסביר לך כאן בפעם ה200 - הוא לא סיכן שקל אם לא לקח בחשבון שיפסיד אותו.
ואני לא כועס עליו על זה, ממש לא.

כל מה שאני רוצה זה שיקבל החלטה - אם יש לו (ולמי מאנשי הצללים שלו) כסף להחזיק את הפועל כמו שמגיע להפועל שיחזיקו אותה, כלומר לא באופן כושל ומהיד לפה, בשמחה. אם אין לו את הכסף והיכולת להחזיק את הפועל, שיעשה לעצמו ולנו טובה ושיזוז הצידה. אם הייתי מודע לכל התרכובות הכלכליות והמשפטיות הייתי אומר מה בדיוק עליו לעשות, אבל הוא לא חושף אותן בפני אף אחד, כך שאני נאלץ להתנסח בכלליות - נקה את השולחן (איך שאתה רואה לנכון, העיקר נקה) ותחזור להיות אוהד. אני אעריך אותו הרבה יותר מאשר במצב הנוכחי בו הוא מחזיק את הפועל ומרסק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
די!
רמון כבר הכניס אותנו לבור בעבר, ואנחנו בתהליך של בור מעמיק עכשיו, מתי לעזאזל כבר תבינו...זה לא יגמר בדמארי, הבנאדם לא יודע לנהל כספים של דמי כיס.
כל עוד יהיו "אפשר לסמפט אותו\להבין אותו",אנחנו נמשיך לשקוע.
שום סמפוט ושום הבנה, מי שמוכר את דמארי, ולא משנה מה חג'ג' או רמון אוכלים תשכל לאתרי הספורט, הוא מזיין את הפועל בצורה הכי קשה שיכולה להיות.
יש פתרון פשוט, זה מצריך מאמץ אבל זה הפתרון היחידי.
חפש רוכש, לא ספינים, אלא אשכרה לרצות למצוא רוכש, תשקיע בזה כסף, וסע ברכה.
אם צריך עצות שיעשה קיצי לבושינסקי.
ככה רמון יפסיק לבכות, ואולי נקבל פה סופסוף ניהול שהוא אשכרה ניהול.
קדימה, הרי אתה, תאומים, וכל הג'מעה כבר בעצמכם אמרתם שנכשלתם הניהול, כסף אין לכם, סלמת.
תפסיק למרוח אותנו, ותבין ששום מכירה של מארי או שחקן תותח אחר לא תתקבל בהבנה או סמפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
מה קורה עם רועי גורדנה? לכמה זמן הוא פצוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
בני יעקבי כתב:

מה זה בעבור מה הוא בעלים? הוא בעלים מסיבותיו אני לא נהיתי בעלים הוא הבעלים. מסכן כסף אישי שלו לן אומר שהוא חייב להפסיד אותו.

כל מה שאני רוצה זה שיקבל החלטה - אם יש לו (ולמי מאנשי הצללים שלו) כסף להחזיק את הפועל כמו שמגיע להפועל שיחזיקו אותה, כלומר לא באופן כושל ומהיד לפה, בשמחה. אם אין לו את הכסף והיכולת להחזיק את הפועל, שיעשה לעצמו ולנו טובה ושיזוז הצידה. אם הייתי מודע לכל התרכובות הכלכליות והמשפטיות הייתי אומר מה בדיוק עליו לעשות, אבל הוא לא חושף אותן בפני אף אחד, כך שאני נאלץ להתנסח בכלליות - נקה את השולחן (איך שאתה רואה לנכון, העיקר נקה) ותחזור להיות אוהד. אני אעריך אותו הרבה יותר מאשר במצב הנוכחי בו הוא מחזיק את הפועל ומרסק אותה.

תראה. אני לא מכיר את המצב הפיננסי לא שלו ולא של הקבוצה. אני מתייחס לראיון אתו. אמר ? קחו. גם מישוה כאן ציין את זה. עכשו הוא ערב (או ישירות או כאיש קש) ומוכן לזוז הצידה. אין לי שום סימפטיה אליו. רק שואל למה אתה חושב שהוא צריך להפסיד כסף שלו בעבור לנקות את השולחן? אני מבין? שמדובר בחמישה מליון ש"ח זה הרבה כסף. למה חיים רמון הפוליטקאי הכושל והמנהל הכושל? צריך לדעתך לשלם חמישה מליון ש"ח בכדי שדמרי ישאר? לזה לא ענית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:45 
כי הוא זה שיצר את הגרעון הזה, זה קרה במשמרת שלו. לא יכול? אז שלפחות אחרי שיכסה את הגרעון ימסור את הקבוצה, חינם, לכל מי שיעבור בדיקת נאותות ואישור של העמותה. הוא נכשל, דרדר את הערך של הפועל, ואת זה הוא יספוג. אלה החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:47 
צריך להתחיל לעשות בלגאן לפני המכירה של דמארי.ברגע שנעשה את הרעש אחרי המכירה לא עשינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:55 
דמארי לשחר: מעדיף את הפועל עד תום העונה
החלוץ הלוהט של הפועל העביר מסר לבעלי מכבי חיפה: "רוצה להישאר בהפועל עד סיום העונה". שחר יודיע לרמון שאין טעם למו"מ בין המועדונים

החלוץ שכל הליגה רוצה אותו עומר דמארי העביר היום (ראשון) מסר לבעלים של מכבי חיפה יעקב שחר, שהוא רוצה להישאר בהפועל ת"א עד לסיום העונה.

דמארי העביר לשחר מסר כי הוא מבקש שיכבד את רצונו וכי הוא מעוניין לשחק בהפועל ת"א עד לסיום העונה הזו, ואז הוא יראה מה קורה איתו.
בעקבות ההודעה הזו, יצטרך שחר לשוחח עם חיים רמון הבעלים של הפועל ת"א ולהגיד לו שבהתאם לכך אין מה להתקדם בין המועדונים.

דמארי כבש העונה 12 שערים במדי הפועל ת"א והוא מוליך את טבלת הכובשים בצוותא עם ערן זהבי ממכבי ת"א.

http://www.one.co.il/Article/228357.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום א' 19/1
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
בני יעקבי כתב:

תראה. אני לא מכיר את המצב הפיננסי לא שלו ולא של הקבוצה. אני מתייחס לראיון אתו. אמר ? קחו. גם מישוה כאן ציין את זה. עכשו הוא ערב (או ישירות או כאיש קש) ומוכן לזוז הצידה. אין לי שום סימפטיה אליו. רק שואל למה אתה חושב שהוא צריך להפסיד כסף שלו בעבור לנקות את השולחן? אני מבין? שמדובר בחמישה מליון ש"ח זה הרבה כסף. למה חיים רמון הפוליטקאי הכושל והמנהל הכושל? צריך לדעתך לשלם חמישה מליון ש"ח בכדי שדמרי ישאר? לזה לא ענית

יש 2 אופציות:

1. רמון מכנס מסע״ת (או תדריך שמותר להוציא לתקשורת רק ביום כיפור) ומודיע שכל השחקנים של הפועל לא למכירה ללא יוצא מן הכלל, ואומר לאוהדים שהוא מצטער שהם נאלצו לחיות חודש וחצי תחת הכותרות המזוויעות האלה, ושמהיום הוא מבין איזו קבוצה הוא מנהל ושיש לו את היכולת והכוונה למנוע ממצבים כאלה לחזור על עצמם בעתיד.

2. רמון מוכר את דמארי, שכטר, גילי וכל מי שהוא רק רוצה. משאיר מועדון בלי חובות ותסבוכות משפטיות, שמאפשר לכל בעל הון שיחפוץ בו לקבל את הבעלות באופן פשוט וקל, ע״י תשלום חד פעמי לבעלי המניות בלבד (ובהתאם למו״מ שיתנהל תחת העובדה שרמון פגע אנושות בקבוצה ובנכסיה). במידה ולא ימצא כזה, יעביר את זכויות הניהול בחינם לשותפיו כיום או לכל גוף/אדם ראוי אחר, בשיתוף ובהסכמת העמותה.

אין תסריט בו רמון מרוקן את הפועל מנכסיה, פוגע לה בעתיד באופן אנוש וממשיך להגיע לבלומפילד עם החיוך המטומטם שלו תחת הטייטל ״בעלים״. אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כי הוא זה שיצר את הגרעון הזה, זה קרה במשמרת שלו. לא יכול? אז שלפחות אחרי שיכסה את הגרעון ימסור את הקבוצה, חינם, לכל מי שיעבור בדיקת נאותות ואישור של העמותה. הוא נכשל, דרדר את הערך של הפועל, ואת זה הוא יספוג. אלה החיים.

ובכן החיים זה שהוא יש לו את החותמת של הבעלות של הקבוצה והוא לא חייב לשלם מכיסו בעבור זה. זה החיים באמת. תמשיכו לחלום. זה גם לא נכון. לא בחברה עיסקית ולא בממשלה לא בבנק ולא בחיים במשפחה. אנשים לא משלמים בצורה כזאת עלה שגיאות שלהם. ועוד פעם ושנינו מסכימים שהוא כשלון כמנהל ובעלים אתה חושב שהוא צריך לפשוט את הרגל או לאבד את רוב הונו בעבור השגיאות שלו בעבור הדגל האדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:58 
noamw כתב:
דמארי לשחר: מעדיף את הפועל עד תום העונה
החלוץ הלוהט של הפועל העביר מסר לבעלי מכבי חיפה: "רוצה להישאר בהפועל עד סיום העונה". שחר יודיע לרמון שאין טעם למו"מ בין המועדונים

החלוץ שכל הליגה רוצה אותו עומר דמארי העביר היום (ראשון) מסר לבעלים של מכבי חיפה יעקב שחר, שהוא רוצה להישאר בהפועל ת"א עד לסיום העונה.

דמארי העביר לשחר מסר כי הוא מבקש שיכבד את רצונו וכי הוא מעוניין לשחק בהפועל ת"א עד לסיום העונה הזו, ואז הוא יראה מה קורה איתו.
בעקבות ההודעה הזו, יצטרך שחר לשוחח עם חיים רמון הבעלים של הפועל ת"א ולהגיד לו שבהתאם לכך אין מה להתקדם בין המועדונים.

דמארי כבש העונה 12 שערים במדי הפועל ת"א והוא מוליך את טבלת הכובשים בצוותא עם ערן זהבי ממכבי ת"א.

http://www.one.co.il/Article/228357.html

אם זה נכון אחלה צינור הכניס לרמון. שיהיה ברור דמארי רוצה אירופה, הדרך היחידה להגיע לשם בלי שיתקעו אותו זה להגיע לסוף העונה, גם להיות מושאל לקבוצה באירופה בינואר זו לא אופציה טובה. לכן מה שטוב לדמארי טוב לנו, השיקול של "טוב לי בהפועל" הוא אמיתי אבל ברור שמשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 16:59 
בני יעקבי כתב:
19 כתב:

ובכן החיים זה שהוא יש לו את החותמת של הבעלות של הקבוצה והוא לא חייב לשלם מכיסו בעבור זה. זה החיים באמת. תמשיכו לחלום. זה גם לא נכון. לא בחברה עיסקית ולא בממשלה לא בבנק ולא בחיים במשפחה. אנשים לא משלמים בצורה כזאת עלה שגיאות שלהם. ועוד פעם ושנינו מסכימים שהוא כשלון כמנהל ובעלים אתה חושב שהוא צריך לפשוט את הרגל או לאבד את רוב הונו בעבור השגיאות שלו בעבור הדגל האדום?

נכון, נוחי, ועופר מסכימים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 ינואר 2014, 17:00 
בני יעקבי כתב:
19 כתב:

ועל זה אמרתי, כיסית והלכת, בחינם. בלי לקבל שקל. שלא יוציא שקל מהכיס, שיכסה ויילך. לא מובן למה אתה מתעלם מזה.
חינם, בלי לקבל שקל. בלי להציב תנאים, כל מי שבא ועובר אישור עמותה ובדיקה לוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: