redrony כתב:
Charlie כתב:
הלוואי הפועל. כמו שהלוואי שנסיים במקומות 2-3. אם להיות ריאלי וללכת על בטוח אז מקום 4 ובא"ש מחזיקת הגביע כמו ב-97' (ואם זה ניצחון בגמר על מכבי שמונע ממנה "דאבל קל" אז בכלל נהדר)
אני לא בטוח בכלל שב"ש קבוצה יותר טובה מהפועל ושבכלל אפשר לסמוך עליהם. יש לי המון כבוד למה שהם עושים, אבל זה שיש את מכבי, אחרי זה ב"ש ואחרי זה שאר הליגה, זה נכון במבחינת הטבלה, בטח לא מבחינת הרמה.
ואני אגיד לך עוד משהו, מכבי רחוקה מלהיות המפלצת שכולם עושים ממנה (גם אני בתחילת העונה חשבתי שהם הרבה מעל). כלומר הם ללא ספק הקבוצה הכי טובה עם הסגל הכי עמוק, אבל הם הרבה יותר פגיעים ממה שהיה נראה. שורה תחתונה, בטח מבחינת רמה, אתה לא נופל מאף קבוצה ואם דברים יתחילו להתחבר בתוצאות, ותצליח לשמור על הסגל הקיים, מקום 3, הגביע, הכל פתוח. גם המקום השני בסיטואציה מסויימת ובהתחשב בזה שיש עוד מספיק משחקים כולל 2 מול ב"ש. הכל תלוי בהפועל.
ההבדל ביננו לב"ש הוא באופי, בווינריות. במשחק ביננו זה בלט.
לנו יש את ה"ווינריות" של רב"ש שלא הצליח להביא את הקבוצה, הלוקה באופיה ממילא, לנצחונות על קבוצות חזקות יחסית ובמשחקים בהם שלטנו. והם קיבלו משב רוח רענן עם ברדה-בוזגלו שלא עושים חשבון לאף קבוצה וסוחבים על הכתפים את אלישע.
מה לעשות שגם ווינרות ולוזריות נספרים אם כי לשנות ממטליות קל יותר מאשר להרכיב אחלה סגל כמו להפועל.
שכטר היה אמור לעזור, כפי שעזר בתקופה של גוטמן. בדומה לקולואטי הוא לא חזר לעצמו כשחזר לארץ. מעודד שקולואטי התאושש אם כי בקפריסין.
כרגע, התרופה היחידה שסביר לנסותה היא טוטו. כשהוא נורמלי הוא גם כובש גם מביא רוח חיים ואגו שחסרים לנו כמו גם שמביא משחק עם הגב לשער. עם אחרים טובים יש מצב שנעבור מסה מנטלית קריטית וניזכר שאנחנו הפועל תל אביב.