תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 17:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק האימון נגד הנוער, לפני עשרה ימים
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:50 
לא חשבתי ששי אבוטבול עולה על דעת עצמו להתראיין.
זו רק המחשה כמה השחקן הזה חזק במועדון, בטח ובטח ביחס לתרומתו המקצועית.

כשמדברים על הבראת המועדון - זה אחד הפרמטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משחק האימון נגד הנוער, לפני עשרה ימים
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:51 
איתי כתב:
אבקש מכולם להתאמץ רגע ולמצוא שחקן שכ"כ הרבה מתראיין לאחר משחקים ביחס לדקות המשחק שלו בארץ, ששמו אינו שי אבוטבול.

שי לא עלה בגרבאג' טיים, הוא עלה בפיגור 2-1 כשיש עוד למעלה מ20 דקות לשחק, הקבוצה התפרקה לחלוטין כשהוא על הדשא.

אני לא חושב ששי קרוב ללהיות מספיק טוב בשביל לשחק, אבל הייתי מייחס את ההתפרקות לגול השלישי שדי גמר את המשחק, והגיע דקה-שתיים אחרי החילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
אבקש מכולם להתאמץ רגע ולמצוא שחקן שכ"כ הרבה מתראיין לאחר משחקים ביחס לדקות המשחקשלו בארץ, ששמו אינו שי אבוטבול.א.

מה זאת אומרת.. ברור שיש אחד כזה. יש טבלה בואן של דקות משחק מול מבפר ראיונות. מה חשבת, ששי תופס את כל המקומות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:04 
שוב,
זו מבחינתי המחשה לחוזק שלו במועדון.

יש שיאמרו שזה מגיע לו כי הוא שנים במועדון, ואני אישית חושב שזה שהפז"מ דופק זה נחמד, אבל בסופו של יום זו קבוצת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:06 
ערן כתב:
אם אתה חושב שלשי אבוטבול יש איזשהן יכולות מקצועיות נוכחיות ורלוונטיות, אז באמת שאין לי נקודת מוצא משותפת להתדיין עליה.

נניח שאין - למה זה רלוונטי כרגע?

למה כשהקבוצה משחקת רע ושחקנים מובילים לא מתפקדים, אנחנו ממקדים את הדיון בשי אבוטבול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:08 
איתי כתב:
אבקש מכולם להתאמץ רגע ולמצוא שחקן שכ"כ הרבה מתראיין לאחר משחקים ביחס לדקות המשחק שלו בארץ, ששמו אינו שי אבוטבול.

שי לא עלה בגרבאג' טיים, הוא עלה בפיגור 2-1 כשיש עוד למעלה מ20 דקות לשחק, הקבוצה התפרקה לחלוטין כשהוא על הדשא.

למיטב ידיעתי, ההחלטה מי יתראיין היא החלטה של ההנהלה/צוות מקצועי/דובר. השחקנים לא נדחפים למיקרופון בעצמם.

לגבי הנסיון להפיל עליו את התבוסה, אני יכול לומר מילה אחת: אג'נדה. לשי יש חלק בהפסד בדיוק כמו ל-14 השחקנים האחרים שהשתתפו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
כי אני חושב שלמרות ששיחק בקושי שליש משחק ביום ראשון, הוא היה אחד הגרועים בקבוצה.

וכי החוזה שלו מונע מאיתנו להפנות משאבים לרכש חיוני, כבר עונה שנייה ברציפות. עכשיו תגידו, בצדק מסוים, "זה חוזה". נכון, אבל במהלך השנים - בהפועל בפרט ובכדורגל הישראלי בכלל - יודעים טוב מאוד לנפות מהמועדונים שחקנים שמחזיקים בחוזה לאחר פשרות כאלו ואחרות. פה אפילו לא מנסים. למה לא מנסים? בגלל כל שאר האספקטים שבינם ובין כדורגל אין קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
באמת מעניין למה נטפלים לשי, מסכן שכמותו. אולי כי מדובר בשחקן שאוהדים ומקורבים השיגו לו חוזה מופרך באורך מטורף, ו'מאלץ' את המאמן להעלות אותו בכל משחק למרות שאין לו תרומה מקצועית והוא בור הגנתי שתוקע את משחק ההתקפה. הוא אחד הסימפטומים העיקריים למחלה של הפועל ת"א, להלן מועדון חברים ומקורבים.

שי השיג את החוזה שלו כי מגיע לו.
אני לא מכיר אותו,לא מקורב לאף אחד ותמכתי מאוד בחוזה ארוך ומכובד לשי.
מי שמשתלח בסמל שנתן הכל על המגרש בשביל הפועל מתחילת הקריירה שלו הוא כפוי טובה.
אגב לכל מי שלועג ליכולת של שי ולעובדה שהוא נותן את הנשמה על המגרש שידפדף בזיכרון אחורה למשחק העליה לליגת האלופות,אם שי לא עולה שם ומשחק בטירוף חצי שעה הפועל לא בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע שזה לדפדף שלוש שנים אחורה? שלוש שנים, כן? טוב שלא הזכרת את הגול שלו בעונת 08/09 לחיבור של אשדוד או לבישול הנהדר שלו לפיני בלילי נגד בית"ר בעונת 02/03.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
שוב,
זו מבחינתי המחשה לחוזק שלו במועדון.

יש שיאמרו שזה מגיע לו כי הוא שנים במועדון, ואני אישית חושב שזה שהפז"מ דופק זה נחמד, אבל בסופו של יום זו קבוצת כדורגל.

בענף שמצחין מהתמסחרות וכסף,בענף שסמלים ומחויבות לחולצה הם מילים גסות לשחקן כמו שי אבוטבול מגיע את כל הכבוד והערכה והוא לא מקבל מספיק מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
joshsoos כתב:
באמת מעניין למה נטפלים לשי, מסכן שכמותו. אולי כי מדובר בשחקן שאוהדים ומקורבים השיגו לו חוזה מופרך באורך מטורף, ו'מאלץ' את המאמן להעלות אותו בכל משחק למרות שאין לו תרומה מקצועית והוא בור הגנתי שתוקע את משחק ההתקפה. הוא אחד הסימפטומים העיקריים למחלה של הפועל ת"א, להלן מועדון חברים ומקורבים.

אגב לכל מי שלועג ליכולת של שי ולעובדה שהוא נותן את הנשמה על המגרש שידפדף בזיכרון אחורה למשחק העליה לליגת האלופות,אם שי לא עולה שם ומשחק בטירוף חצי שעה הפועל לא בליגת האלופות.

די כבר חתיכת גנב דעת
כל הודעה שלך יותר פתטית מהשניה.

"כי מגיע לו"?! מה הוא עשה שמגיע לו חוזה כזה?!
סמל? נותן הכל על המגרש? נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: משחק האימון נגד הנוער, לפני עשרה ימים
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
עומרי קנדה כתב:
joshsoos כתב:

די כבר חתיכת גנב דעת

אם היינו שואלים את דעתך היית מעדיף את שירן ייני ודור מיכה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: משחק האימון נגד הנוער, לפני עשרה ימים
הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
עומרי קנדה כתב:
joshsoos כתב:

די כבר חתיכת גנב דעת

אם היינו שואלים את דעתך היית מעדיף את שירן ייני ודור מיכה עליו.

שרן ייני לא, אבל דור מיכה שחקן הרבה אבל הרבה יותר טוב משי אבוטבול(ולא חשוב שהם לא משחקים על אותה עמדה)
אתה פשוט בנאדם טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 נובמבר 2013, 19:49 
ערן כתב:
כי אני חושב שלמרות ששיחק בקושי שליש משחק ביום ראשון, הוא היה אחד הגרועים בקבוצה.

וכי החוזה שלו מונע מאיתנו להפנות משאבים לרכש חיוני, כבר עונה שנייה ברציפות. עכשיו תגידו, בצדק מסוים, "זה חוזה". נכון, אבל במהלך השנים - בהפועל בפרט ובכדורגל הישראלי בכלל - יודעים טוב מאוד לנפות מהמועדונים שחקנים שמחזיקים בחוזה לאחר פשרות כאלו ואחרות. פה אפילו לא מנסים. למה לא מנסים? בגלל כל שאר האספקטים שבינם ובין כדורגל אין קשר.

חוזה זה חוזה והפועל יצטרכו לשלם לשי כל שקל אז מה מפריע לך עכשיו החוזה? שיורידו לו ממנו 50 אלף ש"ח זה מה שיעזור להפועל? אתה רוצה לפעול בשיטת המצליח? שההנהלה יבקשו מכל מי שיש לו חוזה לקצץ, עם מי שיצליח אחלה ומי שלא לא. בקיצור ככה לא מתנהלים, מי שההנהלה רוצים לשחרר שישחררו ויכבדו את החוזה שלו ולא כמו בתקופת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: