תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מאמן
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:33 
אין לו שחקנים.
לא יודע מי אשם בזה או אם יש אשם בכלל,אבל זה המצב.
מהספסל הוא מעלה את שי אבוטבול(שחקן עבר),ספורי שזה שחקן שאין מקום בקבוצת תחתית בלאומית וילד בן 17 שלא עשה כלום.תוסיפו את גורדנה,דגני,חיימוביץ(אחד הגרועים אי פעם)..אכן,גם מוריניו לא היה מוציא משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:34 
מאמן שרואה שהצורת משחק לא הולכת , ולא משנה כלום בתוך המגרש(גילי על אגף שמאל, אתה רציני???) צריך להתבייש.
מזכיר את ניהול המשחק של יוסי אבוקסיס

מרתיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
היה חייב לעלות עם זגורי במקום גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
אין לו שחקנים.
מהספסל הוא מעלה את שי אבוטבול(שחקן עבר),ספורי שזה שחקן שאין מקום בקבוצת תחתית בלאומית וילד בן 17 שלא עשה כלום.תוסיפו את גורדנה,דגני,חיימוביץ(אחד הגרועים אי פעם)..אכן,גם מוריניו לא היה מוציא משהו אחר.

אה, הבנתי. זה אסי דומב שהחתים את פדידה, רן יצחק, צ'קול, ריף מסיקה והאריך חוזה ליגאל אנטבי - במקום להשתמש בכסף כדי להביא שחקן קצת יותר בכיר מסאשה הלמל"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:36 
איך אפשר בכלל להשוות בין גוטמן לבין רב"ש?
גוטמן לקח קבוצה שעמדה לרדת ליגה והוסיף לה קצת ובנה קבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי טוב בליגה במשך שתי עונות (מאמצע 08/09 ועד אמצע 10/11)
רב"ש כשלון בנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
KID A כתב:
אני מת שהוא יסביר לי מה עובר לו בראש כשהוא עולה עם גורדנה "באגף", ומה הוא מנסה להשיג כשהוא משחק בלי אגף ימין,
ואם כבר 4-3-3 למה לא לשים את באגף ולהשאיר את גורדנה בעמדה שלו. הוא לא ישכנע אותי אבל אני חייב להבין את הרציונאל.

לא בא להגן עליו או משהו, אבל אם היה לך קצת מושג בכדורגל היית מבין שהפועל לא שיחקה היום 4-3-3 אלא 4-4-2, בדיוק כמו במשחקים האחרונים, כשהשינוי היחידי היה שבמרכז שיחקו סאשה וגרזיציץ', במקום גורדנה וגרזיציץ'. גורדנה שיחק באגף (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה בשיטה של הפועל).

מצטער, אין לי אפילו קצת מושג, אבל יש לי 2 עיניים, ולהגיד שגורדנה שיחק באגף כי בהגנה הוא קיבל הוראה לסגור את טוואטחה זה בדיחה.
כן, כשהיינו בהגנה זה היה כמו במשחקים הקודמים. כשתקפנו זה היה רק עם גילי, שכטר ודמארי. במשחקים הקודמים היה גם את זגורי באגף השני, היום זה היה עוד גורדנה באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:37 
JR12 כתב:
אין לו שחקנים.

א. לא אני ולאה אתה בנינו את הסגל
ב. גם בסגל הנוכחי ניהול המשחק שלו היה מחפיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:39 
אכזבה ענקית, בניית סגל עקום.
חילופים הזוים, אין שיטת משחק, לא משנה שיטה.
לא מגיב נכון למשחק.
מצטער זה לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:41 
אני מקווה שבהנהלה ייתנו לו ובמקביל שתי סטירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
pogi כתב:
מי שטרם הבין יבין אחרי הדרבי

מסכים. זה יהיה העיתוי שבו יתחילו לחשוב ברצינות על מאמן אחר.

אה, כן?!
וישלמו לרב"ש ולמאמן החדש שיבוא במקומו וליוסי אבוקסיס שמחזיק חוזה מהעונה שעברה? או שהרעיון הוא להחזיר את אבוקסיס, כי ממילא יש לו חוזה. היי, למה שלא נקח את פרדי דוד. אם יגיע לאירופה יישאר ואם לא אז לא ימשיך. רגע, יש לי דז'ה-וו.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:47 
יובל כתב:
Fez כתב:
עם טעויות אני יכול לחיות.
עם זה שלא לומדים מטעויות - הרבה פחות.

ההחלטה לעלות עם סאשה במקום זגורי היא פחד נטו, שום מחשבה. רב"ש עשה היום במכנסיים.

להתמקד בטעות אחת, כשלמעשה אפשר למנות יותר טעויות מהחלטות נכונות, זה לעשות עמו חסד ענקי.

זה מתחיל בלהעלות את סאשה שלא תורם שום דבר למשחק של הפועל.
כמובן מכך נגררת גם הטעות של לשים את גורדנה, שחקן מרכז קישור בלי שום יכולת למלא שום תפקיד אחר, באגף (ועוד אגף ימין, איך שחקן קישור שיודע רק להיכנס לאמצע יכול להיכנס מצד ימין עם רגל ימין? אבל חבל להתעכב על זה כי יש טעויות הרבה יותר בסיסיות).
לתקוע את שכטר למעלה בתוך דמארי זו כבר מזמן אקסיומה, אין תקווה לשינוי.
אחר כך דווקא אחרי שקצת משתלטים, כי בכל זאת חיפה זו קבוצה חלשה, מגיעים החילופים ההזויים, המגלומנים, חסרי האחריות שמפרקים אותנו.
על מלכה, שלמרות הרצון והתקווה של כולנו שבנוסף ליכולת ההתקפית שלו הוא גם יכול להגן ולשחק מגן שמאלי, היה אפשר לראות אחרי שני משחקים שהוא לא מסוגל למלא את העמדה הזאת. אבל לבן שמעון זה לא משנה, הוא יציב אותו שם שוב ושוב.
ואז ספורי, ואט דה פאק? אם מישהו חשב במקרה שבן שמעון "התפכח" לגביו, אז לא, זה היה רק עניין החוזה. הוא ממשיך להזות ולחשוב שמדובר בשחקן בוגרים לגיטימי.
הרוטציה ההזויה בין המחליפים. זגורי: נגד בית"ר לא נכנס אפילו כמחליף. מיד לאחר מכן, פתאום פותח שלוש פעמים ברצף. מחזור לאחר מכן, שוב לא נכנס אפילו כמחליף, ספורי נזרק במקומו משום מקום. פעם ספורי, פעם פדידה, פעם אנטבי, פעם טועמה, פעם רן יצחק. יאללה, כאילו זה פרוייקט או איזה חוג במתנ"ס, כל אחד מקבל הזדמנות, כאילו אין שום אחריות כלפי התוצאות, רק בן שמעון המגלומן והפרוייקט עם הדרך והבנייה שלו חשובים.
הפייבוריט שלי מכל הטעויות זה הפנסיונר שחייב לקבל 20-30 דקות, למרות שגם לחולה פרקינסון הוא לא יצליח לחטוף כדור.

אלה רק הטעויות שלו עכשיו, אני כבר לא מדבר על הבנייה המחפירה של הסגל, שאת תוצאותיה כולם רואים עכשיו אחרי שביולי היו אשליות שבנו סגל טוב (איך שתו לי את הדם כשכתבתי ביולי על רכישות עלובות כמו של סאשה שנידונות לכישלון מוחץ, כאילו זה לא ידוע מראש). וכשהן חוזרות שבוע אחר שבוע, אין שום תקווה לשיפור.

כל מילה.
ועוד אחרי כל זה הבן אדם בא לעמדת הראיונות ויורק לי בפרצוף
עם היהירות הזחוחה/פלצנית שלו שאין לי מושג על מה הוא בנה אותה.
אין דבר שמוציא אותי מהכלים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2013, 23:49 
ערן כתב:
טעה בענק עם ההרכב: למה אתה מחזיר את סאשה על חשבון זגורי, כביכול לצופף ולשלוט באמצע, אם אתה תוקע את גורדנה הלא יוצלח הזה באגף?

ואז הגיע סצנריו החילופים שהצליח לשבור אפילו את השיא מטדי. שון מלכה נכנס, מגיע שלוש פעמים לאחד על אחד מול טוואטחה, חיפה יורדים לבונקר ומרחיקים בהיסטריה. ואז? הוא מוריד אותו להיות מגן (אין לו מושג ויכולת לשחק מגן וראינו את זה גם נגד רעננה) ומכניס את שי אבוטבול, שכל דקה שלו על המגרש היא שערוריה, וספורי שלא שיחק בבוגרים כבר חודשיים. הפועל מתפרקת.

חלש מאוד. לצערי אין משהו אחר ואין מה לעשות.

מסכים עם הרוב , רק שסשה היה צריך להיות על חשבון גורדנה ולא על חשבון זגורי
גורדנה לא היה בכנף אלא חצי כנף חצי אמצע יחד עם סשה מה שמבטל את שניהם ברגע
מייאש שרב"ש עוד חושב שזה יעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מאמן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:00 
ציטוט:
זה כיף לך שבגלל אוהדים כמוך שדורשים ראשים כל עונה בחיים לא נגיע לשום מקום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:03 
ברגע שעלה עם סאשה ולא עם זגורי בעצם אמר לשחקנים-
אני לא מאמין שאתם יכולים לנצח ולכן תכנית המשחק היא לנטרל את מכבי חיפה
הגדולה שקורעת את הליגה עם שני ווינגרים מפחידים טוואטחה ומשומר...
על מנת שלא נפסיד .
ואז קורה בדיוק ההיפך וקבוצה עלובה פותחת אותך עם 4 .
ככה זה שמנסים להיות חכם יותר מהאפיפיור...
הבן אדם פשוט הזוי מבחינתי וסובל משיגעון גדלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין בו אבל הטעות שהוא עשה היום עם ההרכב היא קריטית וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה.
עוד פעם הפקק הזה באמצע???
תלמד מטעויות ראבאק!
למרות הכל הוא חייב לקבל שקט כי אנחנו עוד נרוויח מהשידוך איתו,אין לי ספק.
אגב,ראוי להערכה האומץ בסוף ללכת בכל הכוח על התקפה.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 25 נובמבר 2013, 00:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:07 
לא מבין איך מאמן שנחשב יחסית "בכיר", מרשה לעצמו להרכיב שחקן כמו גורדנה בהפועל (ואם כבר, בטח שלא באגף!)
לא מבין איך כל העולם רואה ששכטר צריך לשחק באגף ולא חלוץ ליד דמארי, ורק הוא לא.
לא מבין מה קשור שון מלכה למגן שמאלי. זה שיש לו רגל שמאל והוא זריז, לא אומר שהוא יכול לשחק מגן שמאלי. שחקן כנף קלאסי!
לא מבין למה הוא מתעקש על ה-4:3:3 הקקי הזה. הוא לא רואה ששום דבר טוב לא יוצא מזה?

אני לא חושב שרן מאמן טיפש, אז למה השטויות האלה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:10 
עד המ!!ת הפועל כתב:
לא מבין איך מאמן שנחשב יחסית "בכיר", מרשה לעצמו להרכיב שחקן כמו גורדנה בהפועל (ואם כבר, בטח שלא באגף!)
לא מבין איך כל העולם רואה ששכטר צריך לשחק באגף ולא חלוץ ליד דמארי, ורק הוא לא.
לא מבין מה קשור שון מלכה למגן שמאלי. זה שיש לו רגל שמאל והוא זריז, לא אומר שהוא יכול לשחק מגן שמאלי. שחקן כנף קלאסי!
לא מבין למה הוא מתעקש על ה-4:3:3 הקקי הזה. הוא לא רואה ששום דבר טוב לא יוצא מזה?

אני לא חושב שרן מאמן טיפש, אז למה השטויות האלה?!

התשובה נמצאת בתוך השאלה רק תעשה סדר במילים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:11 
עם ההרכב הזה של גורדנה סאשה ובריאן באמצע לא נגיע לשום מקום.
גילי וזגורי חייבים להיות על הדשא בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:
pogi כתב:
מי שטרם הבין יבין אחרי הדרבי

מסכים. זה יהיה העיתוי שבו יתחילו לחשוב ברצינות על מאמן אחר.

אה, כן?!
וישלמו לרב"ש ולמאמן החדש שיבוא במקומו וליוסי אבוקסיס שמחזיק חוזה מהעונה שעברה? או שהרעיון הוא להחזיר את אבוקסיס, כי ממילא יש לו חוזה. היי, למה שלא נקח את פרדי דוד. אם יגיע לאירופה יישאר ואם לא אז לא ימשיך. רגע, יש לי דז'ה-וו.....

לא כתבתי שזה מה שצריך לעשות אלא מה להערכתי יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:17 
עלה עם הרכב רע, עשה חילופים הזויים, עוד לפני שהשופט התחיל להוציא לנו את האוויר מהמפרשים רב"ש עשה לנו את זה.
שון מתחיל רע ואז מתחיל להראות קצת ניצוצות של כדורגל באגף ימין, מייד הוא מעביר אותו למגן שמאלי וגומר לנו את המשחק.
ההפסד הזה עליו כמעט בלעדית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מאמן
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:18 
רון קעקועים כתב:
חשבנו שבים המאמנים הכושלים בליגה, בן-שמעון יהיה הגואל. עכשיו שגילינו שהוא לא, את מי אפשר להביא? באמת אני שואל. מי יהיה טוב יותר ממנו?

לצערי לאור המצב הכלכלי, וזה שאנחנו כבר משלמים ל-2 מאמנים שיושבים בבית, הוא חייב להישאר עד סוף העונה.
בסוף העונה, לעשות חושבים ואז להחליט אם להעיף אותו או לא.
כרגע זה כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
רבש צריך להשאר, וזה בלי קשר לזה שאין לנו כסף למאמן אחר
אי אפשר לפטר מאמן כל כמה מחזורים, צריך להמשיך איתו, הוא בנה פה משהו ואני מאמין שזה עוד יתחבר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:35 
ממש מבואס בשבילו כי אני האמנתי בו מאוד ואני עדין מאמין בו
אבל היום הוא הפסיד לנו את המשחק
מהמגרש לא ממש הצלחתי להבין מה קורה במגרש
אבל אם באמת מה שהוא עשה זהלהעביר את גורדנה לאגף כדי לשחק 442 עם סאשה במקומו זה ממש אידיוטי
כל הרעיון היה צריך להיות שגורדנה סאשה וגרזיציץ' ישלטו במרכז המגרש
לפחות אם אתה עושה את זה תכניס את זגורי לאגף במקום גורדנה שלא יכול לשחק שם

נערך לאחרונה על ידי אלון בתאריך 25 נובמבר 2013, 00:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
לפחות הוא לא הכניס את אנטבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:39 
יובל כתב:
Fez כתב:

ההחלטה לעלות עם סאשה במקום זגורי היא פחד נטו, שום מחשבה. רב"ש עשה היום במכנסיים.

להתמקד בטעות אחת, כשלמעשה אפשר למנות יותר טעויות מהחלטות נכונות, זה לעשות עמו חסד ענקי.

כמובן מכך נגררת גם הטעות של לשים את גורדנה, שחקן מרכז קישור בלי שום יכולת למלא שום תפקיד אחר, באגף (ועוד אגף ימין, איך שחקן קישור שיודע רק להיכנס לאמצע יכול להיכנס מצד ימין עם רגל ימין? אבל חבל להתעכב על זה כי יש טעויות הרבה יותר בסיסיות).
אחר כך דווקא אחרי שקצת משתלטים, כי בכל זאת חיפה זו קבוצה חלשה, מגיעים החילופים ההזויים, המגלומנים, חסרי האחריות שמפרקים אותנו.
על מלכה, שלמרות הרצון והתקווה של כולנו שבנוסף ליכולת ההתקפית שלו הוא גם יכול להגן ולשחק מגן שמאלי, היה אפשר לראות אחרי שני משחקים שהוא לא מסוגל למלא את העמדה הזאת. אבל לבן שמעון זה לא משנה, הוא יציב אותו שם שוב ושוב.
ואז ספורי, ואט דה פאק? אם מישהו חשב במקרה שבן שמעון "התפכח" לגביו, אז לא, זה היה רק עניין החוזה. הוא ממשיך להזות ולחשוב שמדובר בשחקן בוגרים לגיטימי.
הרוטציה ההזויה בין המחליפים. זגורי: נגד בית"ר לא נכנס אפילו כמחליף. מיד לאחר מכן, פתאום פותח שלוש פעמים ברצף. מחזור לאחר מכן, שוב לא נכנס אפילו כמחליף, ספורי נזרק במקומו משום מקום. פעם ספורי, פעם פדידה, פעם אנטבי, פעם טועמה, פעם רן יצחק. יאללה, כאילו זה פרוייקט או איזה חוג במתנ"ס, כל אחד מקבל הזדמנות, כאילו אין שום אחריות כלפי התוצאות, רק בן שמעון המגלומן והפרוייקט עם הדרך והבנייה שלו חשובים.
הפייבוריט שלי מכל הטעויות זה הפנסיונר שחייב לקבל 20-30 דקות, למרות שגם לחולה פרקינסון הוא לא יצליח לחטוף כדור.

אלה רק הטעויות שלו עכשיו, אני כבר לא מדבר על הבנייה המחפירה של הסגל, שאת תוצאותיה כולם רואים עכשיו אחרי שביולי היו אשליות שבנו סגל טוב (איך שתו לי את הדם כשכתבתי ביולי על רכישות עלובות כמו של סאשה שנידונות לכישלון מוחץ, כאילו זה לא ידוע מראש). וכשהן חוזרות שבוע אחר שבוע, אין שום תקווה לשיפור.

מה האלטרנטיבה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

מה האלטרנטיבה שלך?

עניתי כבר, אין, ובגלל זה גם לא דרשתי לפטר. אני זוכר איך בעונה שעברה החלפת המאמן רק החריפה את המצב. אבל זה לא מוסיף או גורע כלום מהכישלון המחפיר, האפס הגדול שבן שמעון נותן עד עכשיו.
"מאמן טוב שאכזב היום"? היום, ובאירופה, ונגד בית"ר, ונגד רעננה, ונגד סכנין. מאמן "טוב" שמאכזב כל פעם שהוא לא פוגש איזו רמת השרון, זה נשמע לך הגיוני? או שאולי כדאי לוותר על ההנחות המוקדמות ולהכיר בכך שהוא בדיוק ההפך ממאמן טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:00 
נניח שאתם צודקים (אני לא פוסל את זה שהאנשים פה צודקים, ורן נכשל), איזה אופציות יש לקבוצה?
אפשר לבכות על מאמן, או לחכות ולתת לו לעשות את העבודה, מי יודע אולי נצא נשכרים מכך בעונה הבאה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:04 
Tom Sawyer כתב:
נניח שאתם צודקים (אני לא פוסל את זה שהאנשים פה צודקים, ורן נכשל), איזה אופציות יש לקבוצה?
אפשר לבכות על מאמן, או לחכות ולתת לו לעשות את העבודה, מי יודע אולי נצא נשכרים מכך בעונה הבאה.

האופציה שלי היא מאמן קבוצת הנוער של בני יהודה רמי לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:13 
יובל כתב:
אלון כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

מה האלטרנטיבה שלך?

עניתי כבר, אין, ובגלל זה גם לא דרשתי לפטר. אני זוכר איך בעונה שעברה החלפת המאמן רק החריפה את המצב. אבל זה לא מוסיף או גורע כלום מהכישלון המחפיר, האפס הגדול שבן שמעון נותן עד עכשיו.
"מאמן טוב שאכזב היום"? היום, ובאירופה, ונגד בית"ר, ונגד רעננה, ונגד סכנין. מאמן "טוב" שמאכזב כל פעם שהוא לא פוגש איזו רמת השרון, זה נשמע לך הגיוני? או שאולי כדאי לוותר על ההנחות המוקדמות ולהכיר בכך שהוא בדיוק ההפך ממאמן טוב?

היום הבנתי. מי שצריך להיות המאמן של הפועל זה אתה. כשצעדתי במורד המדרגות של שער 7, דמותך האינטרנטית עלתה בדעתי. רק המשתמש יובל. רק הוא יצעיד אותנו קדימה. רק הוא מבין בקישור ויודע אילו שחקנים להביא.
רק הוא יביא עוד היום את טוטו תמוז ודור מלול להפועל. רק אתה.

יותר צפוי מכתבה בספורט 5 על מכבי כדורסל.

חבר'ה, תמשיכו לשחרר קיטור. הכל טוב. אני רק מקווה שאף אחד בהפועל לא לוקח את הפורום הזה יותר מדי ברצינות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 01:19 
pogi כתב:
Tom Sawyer כתב:

האופציה שלי היא מאמן קבוצת הנוער של בני יהודה רמי לוי

אולי די עם הפיקציות האלו, רן בן שמעון מאמן מוכח (לקח אליפות!! הביא תוצאות בקבוצה בקפריסין)
אין לי מושג מה קורה ולמה, אולי התקציב לא מאוזן כי שחקן כמו שכטר מרוויח הון עתק ולא נשאר כסף למגנים נורמאליים.
מביאים לנו זרים בדיחה כמו בסארט, ולוקאש
לגבי הבלמים אני לא מתלונן כי סך הכל הם בסדר. וגרזיציץ' מעולה רוב הזמן.

אולי כדאי לתת לעשות רוטציה בין שכטר לדמארי ולשחק 4-5-1

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: