Fez כתב:
עם טעויות אני יכול לחיות.
עם זה שלא לומדים מטעויות - הרבה פחות.
ההחלטה לעלות עם סאשה במקום זגורי היא פחד נטו, שום מחשבה. רב"ש עשה היום במכנסיים.
להתמקד בטעות אחת, כשלמעשה אפשר למנות יותר טעויות מהחלטות נכונות, זה לעשות עמו חסד ענקי.
זה מתחיל בלהעלות את סאשה שלא תורם שום דבר למשחק של הפועל.
כמובן מכך נגררת גם הטעות של לשים את גורדנה, שחקן מרכז קישור בלי שום יכולת למלא שום תפקיד אחר, באגף (ועוד אגף ימין, איך שחקן קישור שיודע רק להיכנס לאמצע יכול להיכנס מצד ימין עם רגל ימין? אבל חבל להתעכב על זה כי יש טעויות הרבה יותר בסיסיות).
לתקוע את שכטר למעלה בתוך דמארי זו כבר מזמן אקסיומה, אין תקווה לשינוי.
אחר כך דווקא אחרי שקצת משתלטים, כי בכל זאת חיפה זו קבוצה חלשה, מגיעים החילופים ההזויים, המגלומנים, חסרי האחריות שמפרקים אותנו.
על מלכה, שלמרות הרצון והתקווה של כולנו שבנוסף ליכולת ההתקפית שלו הוא גם יכול להגן ולשחק מגן שמאלי, היה אפשר לראות אחרי שני משחקים שהוא לא מסוגל למלא את העמדה הזאת. אבל לבן שמעון זה לא משנה, הוא יציב אותו שם שוב ושוב.
ואז ספורי, ואט דה פאק? אם מישהו חשב במקרה שבן שמעון "התפכח" לגביו, אז לא, זה היה רק עניין החוזה. הוא ממשיך להזות ולחשוב שמדובר בשחקן בוגרים לגיטימי.
הרוטציה ההזויה בין המחליפים. זגורי: נגד בית"ר לא נכנס אפילו כמחליף. מיד לאחר מכן, פתאום פותח שלוש פעמים ברצף. מחזור לאחר מכן, שוב לא נכנס אפילו כמחליף, ספורי נזרק במקומו משום מקום. פעם ספורי, פעם פדידה, פעם אנטבי, פעם טועמה, פעם רן יצחק. יאללה, כאילו זה פרוייקט או איזה חוג במתנ"ס, כל אחד מקבל הזדמנות, כאילו אין שום אחריות כלפי התוצאות, רק בן שמעון המגלומן והפרוייקט עם הדרך והבנייה שלו חשובים.
הפייבוריט שלי מכל הטעויות זה הפנסיונר שחייב לקבל 20-30 דקות, למרות שגם לחולה פרקינסון הוא לא יצליח לחטוף כדור.
אלה רק הטעויות שלו עכשיו, אני כבר לא מדבר על הבנייה המחפירה של הסגל, שאת תוצאותיה כולם רואים עכשיו אחרי שביולי היו אשליות שבנו סגל טוב (איך שתו לי את הדם כשכתבתי ביולי על רכישות עלובות כמו של סאשה שנידונות לכישלון מוחץ, כאילו זה לא ידוע מראש). וכשהן חוזרות שבוע אחר שבוע, אין שום תקווה לשיפור.
כל מילה.
עם היהירות הזחוחה/פלצנית שלו שאין לי מושג על מה הוא בנה אותה.
אין דבר שמוציא אותי מהכלים ככה.