אוגוסטוס היל כתב:
בכל החלטה שאתה לוקח בחיים יש סיכויים וסיכונים ולכן היא סוג של הימור.
עם השקעתי סכום סביר במניה שהיה לה פוטנציאל גדול לעלות אבל היא נפלה, לא אומר שכשלתי בתהליך קבלת ההחלטות.
או אם שחקן כדורסל עולה לזריקה חופשית מ 2 מטר ומחטיא, זה לא אומר שהוא לא צריך לקחת בחשבון את אותה זריקה 4 דקות אחכ.
לא נכון. אם מישהו ימכור לך דף ריק ואתה תשלם לו על מניה, מבלי שבדקת מה הוא מוכר לך אז נכשלת בקבלת ההחלטות. אם העלית למגרש למשחק גורלי מישהו שטוען שהוא שחקן כדורסל ואין לו רקע מבלי שוודאת שהוא בכלל שחקן כדורסל והוא מפסיד לך משחק, אז נכשלת והתרשלת בקבלת ההחלטות. איפה בדיוק עובר הגבול של ה"הימור המושכל" הזה...אם סוכן היה מוכר לחג'ג' שיש לו שחקן זר תותח נבחרת ניגריה במבחיר מבצע והיה נוחת לארץ נכה בלי רגליים, גם אז זה היה "הימור מושכל"??
שאני חושב על זה, אנשים כמו תומר בן יוסף, בנו בתים שלמים מ"הימורים המושכלים" האלה. כמה אפשר להתפלסף על דברים כל כך ברורים. זה לא שהגיע לפה שחקן בינוני, או שחקן שנפצע מהר, הגיע לפה שחקן שבחצי שנה בכלל לא ישחק.
אז אנחנו אומרים את אותו הדבר-הבעיה היא לא התוצאה אלא בתהליך. אם עשית תהליך בדיקה רציני הסיכוי לכישלון יורד, אבל עדיין קיים.
נקודתית פה אני לא יודע עובדתית מה היה ולכן אני לא ממהר להגיד שזה היה תהליך שגוי.
אם התהליך היה דפוק כמו שאתה אומר, צריך היה לבקר את ההנהלה גם אם הוא הכפיל של מסי.