תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 00:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
למכבי לא לקח חצי עונה להתחבר,
למכבי לקח 3 עונות להתחבר, הם היו מחוברים ודרסו את הליגה גם לפני זהבי, לא משנה כמה תמשיך לשקר בנוגע לזה וכמה אתה מאמין בשקר הנ"ל הוא עדין יהיה שקר.

ונגיד היית מביא במקום 6 החתמות מיותרות 2 זרים תותחים במקום אבדורחימי וסאשה, ונגיד היית מביא עוד חלוץ מוכח כדוגמאת עמאשה.
היית עם סגל של:
קלימן + שוער מהנוער
מגן שמאל????
איליץ + קולין + חימוביץ
דגני + ?????
בריאן + זר + גרודנה?????
זר + ורמוט + זגורי + מלכה
שכטר + עמאשה + דאמרי.

עדין ברגע של פציעה אין לך מחליף אמיתי למרכז המגרש, אין לך מגן שמאל אמיתי, אין לך מחליף לבלמים ולשוער.
אז יופי יש לך סגל התקפי מפוצץ, לא למדת כלום כנראה משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

קודם כל, מה שרציתי זה שבמקום 6 החתמות מיותרות פלוס אחת עלובה למרכז הקישור, יביאו זר ברמה של זהבי. המאמן הגאון חשב אחרת.

דבר שני, אתה כנראה לא שמת לב על מה הגבתי וסתם קפצת. אמרו פה שלקח למכבי חצי עונה להתחבר. רק ציינתי שבמקרה הם התחברו בדיוק בדיוק ברגע שזהבי הגיע אליהם. לגמרי במקרה.

דבר שלישי, כמו ב"ש אנחנו גם לא יכולים להיות? כי בינתיים הם 5 מעלינו ולפי לוח המשחקים של שתי הקבוצות עד סוף הסיבוב, הסיכוי שהפער לא יגדל הוא קלוש.

שמתי לב בדיוק למה הגבתי. אמרו לך שלוקח זמן להתחבר ואתה ביטלת את זה ואמרת שהם היו טובים יותר בגלל זהבי. אני אומר לך שלהפועל אין זהבי ולא יהיה את זהבי, אז קבוצה שאין לה את זהבי לא יכולה להיות קבוצה טובה?

אני לא יודע מה זה זר ברמה של זהבי ואני לא יודע על איזה 6 שחקנים אתה מדבר. נראה לי ותקן אותי אם אני טועה, שגם היית מביא את זהבי ומשחק עם נוער זה לא בדיוק היה עובד. מה לעשות, להפועל אין כסף כמו שיש למכבי ואי אפשר להביא את מי שרוצים. יכול להיות שאפשר היה לוותר על רן יצחק כזה, אבל אתה כרגיל, מסתכל לא יותר ממטר קדימה ולא מבין שיש שחקנים שאתה מביא אותם עם הסתכלות על יותר מהעונה הנוכחית וזה משהו שהפועל, במיוחד במצבה הכלכלי חייבת לעשות כמו גם לשתף שחקני נוער גם על חשבון הצלחה לטווח הקצר.

כמו ב"ש מבחינת מה, נקודות?
אני מזמין אותך לשתי העונות האחרונות להסתכל איפה היינו במחזור 12, 13, 14. חותם על זה?

אמרו שלמכבי לקח זמן להתחבר ואני תיקנתי ואמרתי שמכבי "התחברו" במקרה ברגע שזהבי הגיע. וכן, קבוצה טובה בערך כמו השחקנים שלה, לא משנה כמה תחפור על "התחברות" ו-"שיטה" ו-"בנייה" ו-"דרך". אם כבר אז אפשר לקחת סגל טוב ולהרוס אותו, מסגל חלש לא תוציא יותר מדי.

זר ברמה של זהבי זה זר שלוקח משכורת 400 אלף יורו כמו זהבי ושווה את זה כמו זהבי. לא זרים עם רקורד בדיחה ב-120 אלף יורו. ואני אתקן אותך כי אתה טועה, וגם את אל דודרניו על הדרך (שכשאני אמרתי בקיץ שבן שמעון בונה גרסה משונמכת של קריית שמונה, הוא טען בתוקף שעם שכטר, דמארי וגילי אנחנו נפרוץ כל בונקר גם בלי קישור ובלי מגנים. איפה זה היה בדיוק בארבעת המשחקים מתוך תשעה שלא כבשנו?). במקום הסגל המופרך שיש לנו עכשיו עם כמעט 30 שחקנים, היה יכול להיות לנו סגל עם של 20 שחקנים עם הרכב ראשון הרבה יותר איכותי. רק היה צריך לוותר על ההחתמות של עמוס, צ'קול, אנטבי, מסיקה, פדידה ויצחק. במקום זה לשים להוסיף את כל הכסף לתקציב של זגורי וסאשה ולהביא שחקנים יותר טובים.
עדיין היה לנו על הספסל שוער מחליף כלשהו (למי אכפת איזה?), הרוש, חיימוביץ', אבוטבול, טועמה, מלכה, שרם. בואו אני אגלה לכם סוד, זה ספסל בדיוק באותה רמה שיש לנו עכשיו. במקום זה יש לנו את עמוס במקום שוער אחר שמחמם את הספסל, צ'קול במקום הרוש, טועמה במקום פדידה או אנטבי ושרם במקום יצחק. אה סליחה, שכחתי את גורדנה שאם מביאים שחקן ברמה שלו להרכב אז הוא יורד לספסל. בקיצור אם היינו מוותרים על 6 החתמות מיותרות, גם ההרכב היה יותר חזק וגם הספסל היה יותר חזק.

אבל אתה כרגיל, תאורטיקן בשקל. רן יצחק זה ההפך מהסתכלות קדימה, זה הכי "כאן ועכשיו" שיש, לבזבז 700 אלף שקל בעמדת המחליף על שחקן עם עונת שיא מדהימה של 8 שערים בליגת העל ע"ח שחקן צעיר שמרוויח גרושים ומראה יכולת לא פחות טובה ועם פוטנציאל יותר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:17 
19 כתב:
זה בטח לא המקסימום
מצד שני, עם כל הצער, זה גם לא כזה חשוב לי, כי בניגוד לאופטימיים אני לא רואה כזו חשיבות לדרך גם כעיקרון, ובטח ובטח שלא אם אתה לא יכול להשאיר את השחקנים הטובים שלך לכמה שנים ולשפר סביבם. זה יותר קל עם תקציב די בלתי מוגבל.

עד שלא יהיה יותר איזון בכסף, אנחנו נהיה מין מארסיי כיום, פוטנציאל לנצל איזה צירוף מקרים וללקט פירורים. ככה אני רואה את זה. ככה גם חשבתי כשניסו למכור פה שהסגל מעולה ואוטוטו רצים עם מכבי.

אתה רק מבין שדרך לא קשורה לאופטימיות באופן כללי, היא קשורה השנה. כמו שבשנה שעברה היינו מקום ראשון במחזור 12 עם 9 נצחונות מ-12 משחקים ואחרי מחזור 19 (ההפסד בבית לבית"ר) היינו נקודה או 2 ממקום ראשון היה לי ברור שתוך 5-6 משחקים הפועל לא יהיו בכלל בתמונה.
זה ברור שכל עוד הפערים בכסף יהיו כאלה זה יהיה קשה מאוד לזכות באליפות, להתמודד עליה יהיה אפשר מפני שנגד מכבי אתה משחק מקסימום 4 פעמים בשנה ואפשר יהיה לעשות יותר. זה נכון שהפועל כרגע רחוקים ממיצוי הפוטנציאל שלהם וגם הזמן יעשה את שלו בנושא הזה.
לא זוכר אם אתה כתבת על האפשרות להשאיר את הסגל בעונה הבאה, אבל זה נכון, אם לא יצליחו בזה, אז כל מה שעושים השנה לא שווה, אבל זה לא שאפשר היה לקצר את הדרך ולקחת אליפות העונה. הדרך הנכונה היא להסתכל קדימה. אני יותר ממאמין, שאם כן יצליחו להשאיר את הסגל הזה ולחזק אותו איפה שצריך, אפשר יהיה להתמודד בשנה הבאה על האליפות. אם לא, בשביל מה הדיונים פה בכלל. אם הפועל לא יצליחו להעמיד תקציבים שאיתם הם יתמודדו על האליפות, זה באמת פחות מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:24 
זהו
שאני לא רואה איך תוך שנה (או בכלל) אתה מצמצם פערים כאלה
אתה במצב שמכבי הם האופצייה המועדפת על כל שחקן. אובייקטיבית? בצדק.
אתה וחיפה אופציה ב' (אם אנחנו אופטימיים).
זה המצב והוא לא הולך להשתנות. זה כמו שעושים כוחות בשכונה, אבל קודם אני אבחר את ה11 שלי, ורק אז שניים אחרים יתחילו לריב על מה שנשאר.

בשביל למשוך אליך שחקנים טובים, אתה תצטרך להתגמש על דברים כמו סעיפי שחרור נמוכים (מה שלא ייתן לך שליטה על העתיד של השחקן), ולקוות שהם יעדיפו את זה ומקום בהרכב, על פני מקום ברוטציה של מכבי שתשלם להם יותר, או סתם לצאת לאירופה בשביל יותר כסף. ואני עוד לא מדבר על האופציה שהם די בקלות יכולים גם לקחת ממך את השחקנים הטובים שלך.

פעם ב... דברים יסתדרו לך, הרבה שחקנים שיהיו אצלך יהיו בעונה טובה, לא תסבול מפציעות, במכבי יעזבו כמה שחקנים באותה פגרה ולא יהיו בשוק כרגע מחליפים ברמה שלהם או קרובה לזה, יהיו שם בעיות חברתיות, אז כן, פעם ב... אתה תיקח. אבל זה כל מה שזה יהיה. זה העתיד של הפועל, כמו שזה העתיד של מארסיי וליון, כמו שזה העתיד של ספורטינג. לאורך זמן הכסף מנצח. זה לא כדורסל אז זה לא יהיה 49 מ50, אבל זה כן יהיה 6-7-8 מ10. סוג של חיפה משודרגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:29 
יובל כתב:

אמרו שלמכבי לקח זמן להתחבר ואני תיקנתי ואמרתי שמכבי "התחברו" במקרה ברגע שזהבי הגיע. וכן, קבוצה טובה בערך כמו השחקנים שלה, לא משנה כמה תחפור על "התחברות" ו-"שיטה" ו-"בנייה" ו-"דרך". אם כבר אז אפשר לקחת סגל טוב ולהרוס אותו, מסגל חלש לא תוציא יותר מדי.

זר ברמה של זהבי זה זר שלוקח משכורת 400 אלף יורו כמו זהבי ושווה את זה כמו זהבי. לא זרים עם רקורד בדיחה ב-120 אלף יורו. ואני אתקן אותך כי אתה טועה, וגם את אל דודרניו על הדרך (שכשאני אמרתי בקיץ שבן שמעון בונה גרסה משונמכת של קריית שמונה, הוא טען בתוקף שעם שכטר, דמארי וגילי אנחנו נפרוץ כל בונקר גם בלי קישור ובלי מגנים. איפה זה היה בדיוק בארבעת המשחקים מתוך תשעה שלא כבשנו?). במקום הסגל המופרך שיש לנו עכשיו עם כמעט 30 שחקנים, היה יכול להיות לנו סגל עם של 20 שחקנים עם הרכב ראשון הרבה יותר איכותי. רק היה צריך לוותר על ההחתמות של עמוס, צ'קול, אנטבי, מסיקה, פדידה ויצחק. במקום זה לשים להוסיף את כל הכסף לתקציב של זגורי וסאשה ולהביא שחקנים יותר טובים.
עדיין היה לנו על הספסל שוער מחליף כלשהו (למי אכפת איזה?), הרוש, חיימוביץ', אבוטבול, טועמה, מלכה, שרם. בואו אני אגלה לכם סוד, זה ספסל בדיוק באותה רמה שיש לנו עכשיו. במקום זה יש לנו את עמוס במקום שוער אחר שמחמם את הספסל, צ'קול במקום הרוש, טועמה במקום פדידה או אנטבי ושרם במקום יצחק. אה סליחה, שכחתי את גורדנה שאם מביאים שחקן ברמה שלו להרכב אז הוא יורד לספסל. בקיצור אם היינו מוותרים על 6 החתמות מיותרות, גם ההרכב היה יותר חזק וגם הספסל היה יותר חזק.

אבל אתה כרגיל, תאורטיקן בשקל. רן יצחק זה ההפך מהסתכלות קדימה, זה הכי "כאן ועכשיו" שיש, לבזבז 700 אלף שקל בעמדת המחליף על שחקן עם עונת שיא מדהימה של 8 שערים בליגת העל ע"ח שחקן צעיר שמרוויח גרושים ומראה יכולת לא פחות טובה ועם פוטנציאל יותר גדול.

דווקא רן יצחק כתבתי שאפשר היה לוותר עליו, אבל למה שתקרא ותבין.
אני מסכים שעשו טעויות בבנייה של הסגל. אני לא יודע את מי היית יכול להביא במקום כל השחקנים שציינת. דני עמוס זו טעות ואמרתי את זה מהיום הראשון. כל השחקנים שציינת חוץ ממנו עולים שקל וחצי. את מי היית מביא במקומם בדיוק? אני מזכיר לך שיש לך מקום ל-5 זרים. איזה ישראלים יש בשוק שהיו משדרגים לך את הקבוצה בכזו רמה?
יכול להיות שבמקום סשה אפשר היה להביא מישהו יותר טוב. יכול להיות. אני מאמין שאם אפשר היו מביאים.
אתה חותך פה שחקנים אחרי משחק ורבע, כל היום רק יושב, רוטן ומבקר. קופמן לעניים. כשלון עם פאנדורי? למה שתעבור אותם אחרי שהקבוצה יחד שבועיים וחצי. הם קבוצה הרבה יותר טובה. אתה חושב שאם ניצן או קשטן בשנתיים האחרונות היו מקבלים אותם הם היו עוברים אותם? אל תהיה כל כך בטוח.
יש דברים שאתה כותב ואני מסכים איתם. לא הכל ורוד, טעויות נעשו וגם עם כל זה, אפשר היה להיות היום עם עוד 7 נקודות. הכל נכון. זה לא אומר שבקבוצה לא קורים דברים חיוביים, רק שלך כנראה מגיע את ניצן, פרדי ויוסי אבוקסיס בשביל לקבל פרופורציה על כמה רע יכול להיות. אולי את גיא לוזון.
אם כן היית פותח קצת עיניים ולפעמים, רק לפעמים, מנסה לראות גם מה טוב, אולי היית מדבר אחרת או לפחות מפסיק לפזר רעל בכל פינה אפשרית. ותאמין לי, אני מהמבקרים הכי גדולים של הפועל כאן בפורום, לא אופטימי מטבעי. לך לראות מה כתבתי בשנתיים האחרונות שהיית מקום ראשון במחזורים יותר מתקמים מאיפה שאנחנו עכשיו. מעניין אותי מה כתבת על הפועל ב-2010 אחרי מחזור 6, ב 2:2 עם אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:33 
19 כתב:
זהו
שאני לא רואה איך תוך שנה (או בכלל) אתה מצמצם פערים כאלה
אתה במצב שמכבי הם האופצייה המועדפת על כל שחקן. אובייקטיבית? בצדק.
אתה וחיפה אופציה ב' (אם אנחנו אופטימיים).
זה המצב והוא לא הולך להשתנות. זה כמו שעושים כוחות בשכונה, אבל קודם אני אבחר את ה11 שלי, ורק אז שניים אחרים יתחילו לריב על מה שנשאר.

בשביל למשוך אליך שחקנים טובים, אתה תצטרך להתגמש על דברים כמו סעיפי שחרור נמוכים (מה שלא ייתן לך שליטה על העתיד של השחקן), ולקוות שהם יעדיפו את זה ומקום בהרכב, על פני מקום ברוטציה של מכבי שתשלם להם יותר, או סתם לצאת לאירופה בשביל יותר כסף. ואני עוד לא מדבר על האופציה שהם די בקלות יכולים גם לקחת ממך את השחקנים הטובים שלך.

פעם ב... דברים יסתדרו לך, הרבה שחקנים שיהיו אצלך יהיו בעונה טובה, לא תסבול מפציעות, במכבי יעזבו כמה שחקנים באותה פגרה ולא יהיו בשוק כרגע מחליפים ברמה שלהם או קרובה לזה, יהיו שם בעיות חברתיות, אז כן, פעם ב... אתה תיקח. אבל זה כל מה שזה יהיה. זה העתיד של הפועל, כמו שזה העתיד של מארסיי וליון, כמו שזה העתיד של ספורטינג. לאורך זמן הכסף מנצח. זה לא כדורסל אז זה לא יהיה 49 מ50, אבל זה כן יהיה 6-7-8 מ10. סוג של חיפה משודרגת.

כן, רק שמכבי לא יכולים להחזיק את כל השחקנים שקיימים. גם מבחינת האיכות, הם לא יכולים להחזיק 16 שחקנים ישראלים כוכבים. גם עכשיו יש לך לפחות 3 שחקנים ששווים הרכב במכבי. אולי אפילו יותר.
לטווח ארוך, אין ביננו ויכוח, אם הפועל לא יוכלו לשמור על תקציב גבוה לאורך זמן (לא צריך 100 מיליון בשביל להתמודד עם 100 מיליון, מספיק 50-60), זה יהיה קשה וכמו שכתבת, פעם ב- אתה תיקח.
בוא נקווה לטוב מבחינה כלכלית ונעשה בינתיים את הפעולות הכי טובות שכן יוכלו לצמצם את הפערים הקיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:45 
אני לא בטוח שיש לנו שלושה ישראלים ששווים שם הרכב, אבל גם אם כן, זה מעט.
והם לא צריכים 16 כוכבים, אין פה 16 כוכבים. העניין הוא שהם בוחרים את הסגל שלהם כמעט בלי הפרעות, ורק אז כשהם סיימו אתה וחיפה נכנסים לתמונה.

כל עוד זה המצב, המאמן של הפועל שייקח במקרה אליפות, יהיה כמו מאמן הנבחרת שבמקרה יעלה למונדיאל. הוא יהיה בזמן הנכון במקום הנכון, לא יחרב עם בניית סגל מזוויעה, וינתחו בדיעבד כמה כל צעד שהוא עשה היה נכון ומבריק. זה מבאס, אבל כרגע זה מה יש. ואנחנו מסכימים על זה.

כל נסיונות השכנוע של שלושה וארבעה אימונים ביום, ו"לפגוע בינגו בכל הזרים", זה בעיקר לתת לעצמך אשליה שאתה שולט בגורל שלך. לא אתה ספיציפית, אלא הלך הרוח הזה. זה מתכון לאכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 16:55 
19 כתב:
והם לא צריכים 16 כוכבים, אין פה 16 כוכבים. העניין הוא שהם בוחרים את הסגל שלהם כמעט בלי הפרעות, ורק אז כשהם סיימו אתה וחיפה נכנסים לתמונה.

כל עוד זה המצב, המאמן של הפועל שייקח במקרה אליפות, יהיה כמו מאמן הנבחרת שבמקרה יעלה למונדיאל. הוא יהיה בזמן הנכון במקום הנכון, לא יחרב עם בניית סגל מזוויעה, וינתחו בדיעבד כמה כל צעד שהוא עשה היה נכון ומבריק. זה מבאס, אבל כרגע זה מה יש. ואנחנו מסכימים על זה.

כל נסיונות השכנוע של שלושה וארבעה אימונים ביום, ו"לפגוע בינגו בכל הזרים", זה בעיקר לתת לעצמך אשליה שאתה שולט בגורל שלך. לא אתה ספיציפית, אלא הלך הרוח הזה. זה מתכון לאכזבה.

בזה אני מסכים איתך כמעט בכל מה שכתבת. העניין הוא שהבסיס לכל הדיון הזה היה בכלל אחר.
אני קודם כל מסתכל על הפועל ובוחן האם אנחנו עושים את הדברים נכון. האם הקבוצה משחקת טוב, משתפרת. כן, אני מסתכל על דרך, על נקודות חיוביות במשחק. מבין שלקבוצה לוקח זמן להגיע לשיא ולא משנה מה הסגל שלה. גם סגל פחות טוב יכול להשתפר עם הזמן ומשם זה התחיל (או לפחות שם אני נכנסתי לדיון הזה, שדיברו על חיבור וזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:08 
el dudernio כתב:
למכבי לקח 3 עונות להתחבר, הם היו מחוברים ודרסו את הליגה גם לפני זהבי, לא משנה כמה תמשיך לשקר בנוגע לזה וכמה אתה מאמין בשקר הנ"ל הוא עדין יהיה שקר.

ממש דרסו את הליגה
13 נצחונות 5 הפסדים ו 2 תיקו עד שזהבי הגיע
הפועל העלובה הצליחה להיות צמודה אליהם עד אז ואפילו לנצח דרבי עם חצי הרכב
עם זהבי הם על 12 נצחונות 3 תיקו והפסד (במשחק חסר חשיבות)
3 נצחונות בדרבי ביחס שערים של 10:2
השקר היחיד זה מה שאתם מספרים לעצמכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:09 
זהבי חיבר אותם טוב טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
el dudernio כתב:

ממש דרסו את הליגה

עובדות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:18 
ליונל זהבי. אגב, לא רק הוא הגיע. גם פריצה, למשל שנתן חצי עונה אדירה שנה שעברה.
זה לא שזהבי לא שחקן ענק. זה שמכבי בנו לאט לאט סגל פסיכי. בנוסף יש להם מערך סופר מקצועי, ניהול מסודר ומאמנים ברמה מאוד גבוהה.
אין שום מקום להשוואה וזה ממש ממש לא רק זהבי.
כרגע זאת ליגה אחרת לגמרי. הבדלי התקציב ובעיקר הגב הכלכלי ביניהם שמאפשר תכנון והתנהלות ארוכת טווח, הם בלתי ניתנים לגישור כמעט.
שיגיע כבר רוכש, אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:20 
כושלאמא של האנדרואיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:21 
ערן כתב:
אבי כתב:
el dudernio כתב:

ממש דרסו את הליגה

עובדות :ROSE:

אז מה אתה אומר ערן, שלזמן בקבוצת כדורגל, במיוחד שמדובר על קבוצה חדשה, אין משמעות? איזה זהבי הגיע להפועל ב-2009 אחרי 14 משחקים? (האמת שזהבי עצמו שאני חושב על זה)
זהבי כבודו במקומו מונח מי כמוני מסכים עם זה. גם איכות השחקנים, זה ברור וזה מה שמכריע לאורך זמן. אבל השאלה הגדולה היא לא זהבי ואם מכבי היו טובים יותר או פחות, אלא איך ייראו הפועל עוד חודשיים ובעיקר, איך ייראו בעונה הבאה בהנחה שיצליחו לשמור פחות או יותר על הסגל. אני מאמין גדול במאמן הזה ואני מאמין שהפועל יהיו קבוצה טובה מאוד. לא יודע אם יספיק לאליפות גם בעונה הבאה כי הם מתחרים מול מערכת חזקה יותר, אין מה לעשות, אבל אפשר להתקרב אליהם הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:24 
כל מילה של אוגוסטוס ושל redrony

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
redrony, עניין זהבי הוא רק מקרה מבחן למה שאני מאמין בו: בסופו של דבר, רכש טוב של שחקנים מעולים הוא מה שקובע בסופו של דבר. לא "דרך", לא "שיטה", לא "התנהלות", כמה שזה עלול לאכזב. קח את כל הדברים האלו, תעלה אותם לדרגם שלמות, והם עדיין לא יצליחו לפצות על אוסף שחקנים בינוניים, לצורך הדוגמה. ולכן, מי שמאמין כמוני בתזה הזו, יסתכל על הפועל ויראה המון החלטות לא מספיק טובות בנוגע לרכש ולסגל; מי שבוחן דברים לפי פריזמה אחרת, אולי ימצא דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

עם כמה שזה עצוב, אתה צודק בכל מילה.
מה שכן, עדיין "תפקידינו" כאוהדים זה להמשיך להתעצבן למה רב"ש לקח את רן יצחק ולא השאיר את שרם, ולמה גורדנה לא מסיים 90 דקות, ולהאמין כל עונה שיש סיכוי קטן שהכל יתחבר והנה זהבי הולך לאירופה וזגורי פורץ ואתה מתמודד מול מכבי שווים מול שווים.
בתקווה שמתישהו יחסי הכוחות ישתנו לטובתינו (וזה בהחלט יכול לקרות אם יבוא איזה מיליארדר, או שיימאס לגולדהאר, או שהוא ייפשוט רגל, ועוד כמה תרחישים כאלו, כרגע זה נראה רחוק מאוד).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
דרך, שיטה והתנהלות יוצרים מערכת שמביאה שחקנים טובים ומפיקה מהם את המירב. זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ערן כתב:
redrony, עניין זהבי הוא רק מקרה מבחן למה שאני מאמין בו: בסופו של דבר, רכש טוב של שחקנים מעולים הוא מה שקובע בסופו של דבר. לא "דרך", לא "שיטה", לא "התנהלות", כמה שזה עלול לאכזב. קח את כל הדברים האלו, תעלה אותם לדרגם שלמות, והם עדיין לא יצליחו לפצות על אוסף שחקנים בינוניים, לצורך הדוגמה. ולכן, מי שמאמין כמוני בתזה הזו, יסתכל על הפועל ויראה המון החלטות לא מספיק טובות בנוגע לרכש ולסגל; מי שבוחן דברים לפי פריזמה אחרת, אולי ימצא דברים אחרים.

אבל זה גם לא שרכש של שחקנים מעולים מבטיח לך הצלחה
אפשר דרך שיטה והתנהלות יחד עם שחקנים מעולים ולא להסתכל על זה בנפרד וזה בנפרד שניהם משלימים אחד את השני
את החלק הראשון הפועל התחילו לבצע את החלק השני הפועל תוכל לבצע אם יבוא רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:30 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
19 כתב:

מה שכן, עדיין "תפקידינו" כאוהדים זה להמשיך להתעצבן למה רב"ש לקח את רן יצחק ולא השאיר את שרם, ולמה גורדנה לא מסיים 90 דקות, ולהאמין כל עונה שיש סיכוי קטן שהכל יתחבר והנה זהבי הולך לאירופה וזגורי פורץ ואתה מתמודד מול מכבי שווים מול שווים.
בתקווה שמתישהו יחסי הכוחות ישתנו לטובתינו (וזה בהחלט יכול לקרות אם יבוא איזה מיליארדר, או שיימאס לגולדהאר, או שהוא ייפשוט רגל, ועוד כמה תרחישים כאלו, כרגע זה נראה רחוק מאוד).

זה כמו אוהדי הנבחרת שכל קמפיין כשלא עולים רוצים את הראש של המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, כנראה לא הייתי ברור מספיק: אני מדבר על "שיטה", "דרך" ו"התנהלות" ברמת הכדורגל בלבד, לא ברמה של ניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:34 
אוגוסטוס היל כתב:
דרך, שיטה והתנהלות יוצרים מערכת שמביאה שחקנים טובים ומפיקה מהם את המירב. זה הכל

נכון
ככה בדיוק זה עובד בכדורגל העולמי.
הדרך והחזון של אברמוביץ', ושל השייח' חליפי, ושל החברים מפאריס, הם אלה שהכניסו אותם למועדון המצומצם של הקבוצות שמגיעות כל שנה לליגת האלופות.

כל מועדוני הדרך והשיטה היו טרנדים חולפים, פעם זו הייתה סביליה, פעם רומא, פעם ולנסיה, פעם ויאריאל, פעם לה קורוניה, פעם לברקוזן.
איכשהו הם שוכחים שם את הדרך והשיטה וההתנהלות אחרי שנתיים (זה בדרך כלל קורה אחרי שקונים להן את השחקנים הטובים), אבל הסיטי וצ'לסי ופאריס מצליחות לשמור עליהם לאורך זמן, בלי קשר לזה שהן נורא עשירות ומביאות סופרסטטארים. זה רק במקרה קרה ישר אחרי שקנו אותן אנשים עשירים נורא.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 11 נובמבר 2013, 17:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:36 
יש מקום גם לשיטה ודרך ברמת הכדורגל. יש גם קשר בין ההתנהלות הכללית לדרך המקצועית.
לא מבינה מה את הביטול של כל החלק המקצועי.
נכון שזה לא תחליף ליכולת אבל יש לדרך ולשיטה הרבה השפעה על המשחק ועל התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
19 כתב:

זה כמו אוהדי הנבחרת שכל קמפיין כשלא עולים רוצים את הראש של המאמן.

לא בדיוק.
אני לא חושב שרב"ש צריך להיות מפוטר העונה כי הוא לא זכה באליפות, אני לא חושב שאלי גוטמן צריך להיות מפוטר מהנבחרת על כך שהגיע למקום הריאלי שלה.
אני כן אאמין בכל עונה של הפועל ובכל קמפיין של הנבחרת שהיא יכולה לזכות באליפות/לעלות למונדיאל, עם כמה שהסיכוי שזה יקרה יהיה קלוש, ואני כן יתעסק באיך הפועל יכולה להיות יותר טובה כדי שהסיכוי לאליפות יהיה מקסימאלי מבחינתה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין את ההתפלפלות התיאורטית הזו. פרקטית - ברוב המוחלט של הפעמים (אם יעשו דגימה מקרית זה יהיה מובהק עוד יותר) - משחק כדורגל מנצחת הקבוצה עם השחקנים היותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:44 
ערן כתב:

אלה שני קווים מקבילים שלא באים בסתירה אחד לשני. אני רוצה את השחקנים הכי טובים ואיתם אני רוצה לעשות הכי טוב שאני יכול. גם אם מה שיש לי עכשיו אני רוצה לעשות את ההכי טוב.
מדברים פה על הפועל במונחים של כשלון ואחת הטענות היא איכות הסגל. אז גם אם אני מסכים שהיו טעויות בבניית הסגל, יש דברים שאנחנו צריכים לקבל ואחד מהם שלהגיע לרמת שחקנים כמו שיש למכבי כרגע לא נוכל.
עם כל הטעויות שנעשו, אני עדיין רואה המון דברים חיוביים בקבוצה הזו גם במבחינת רמת הכדורגל וגם מבחינת השחקנים.
עם כל הכסף של מכבי, זהבי יש שם רק אחד. בשנה שעברה היו להם ברוטציה מיכה, לוגסי, שירן ייני, ראדי, אלברמן ויואב זיו. שחקני נוער שהם הריצו במשך שלוש שנים שהקבוצה נכשלה פעם אחרי פעם ושחקנים ישראלים שהם הביאו בתור רכש שאני בספק שמישהו פה היה חושב שהם מתאימים להפועל מתישהו.
ק"שׁ לקחו אליפות!!! עם סגל מצחיק, לפחות על הנייר (ודרך אגב כאן הדרך כן הצליחה לפצות על האיכות).
שורה תחתונה, נעשו טעויות ועוד יעשו טעויות. השאלה הגדולה היא האם אתה מאמין בראש המערכת המקצועית ומה האלטרנטיבות. גם עבורו וגם לסגל השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 17:45 
אבל מה יש לדבר על זה בכלל? למכבי יש תקציב כמו לנו וחיפה יחד. אין לנו שום סיכוי להתחרות איתם. זה מה יש כרגע.
בתוך המסגרת הזאת אנחנו מכירים צריכים לעשות את המקסימום. נכון שהכל נבנה לא מי יודע מה, וזה חשוב מאוד, גם העמידה על המגרש והמשחק הטקטי חשוב מאוד.
זה במקום.
זה כמו להגיד שחינוך זה מיותר כי 70% זה גנטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 18:28 
ערן כתב:
אני באמת לא מבין את ההתפלפלות התיאורטית הזו. פרקטית - ברוב המוחלט של הפעמים (אם יעשו דגימה מקרית זה יהיה מובהק עוד יותר) - משחק כדורגל מנצחת הקבוצה עם השחקנים היותר טובים.

וביטר נגדנו בשנים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 18:40 
תאורייה היא דבר נחמד שעוזר לנו לפעמים לברוח מהבעיות שלנו לתוך מציאות פקטיבית שאנחנו יוצרים
לא מזמן נזכרתי שאת אותם דיבורים על בנייה שמענו פעם בצד השני של הכביש והיינו צוחקים עליהם . כל כישלון היו מתרצים במכבי בכך שהם עסוקים ב"בנייה לטווח ארוך" כאילו מדובר בסולל בונה. הנה החלפנו בתפקידים.
למי שלא זוכר, בעונת 97/8 היה לנו מאמן בשם אלי כהן. הוא קיבל את הקבוצה עם תקציב עלוב ולאחר ששנה קודם היא ניצלה מירידה בשנייה האחרונה. כמעט כל הקבוצה התחלפה ועם הכסף שהיה לו הוא הביא חלוצים כמו שטרית וסימרוטיץ, קשרים כמו דרסליה ומאסטרוביץ ואף העלה מספר שחקנים מהנוער ביניהם גרשון. הקבוצה הזו לא שיחקה כדורגל גדול אבל כדורגל יעיל והפסידה את האלפות במחזור האחרון לקבוצת הכוכבים שהייתה לבית"ר (פישונט, שאלוי, סביליה, אבוקסיס וכו') . אלי כהן לא היה קוסם, הוא פשוט בנה קבוצה בצורה נכונה והביא בתקציב הנתון את השחקנים המתאימים לעמדות המתאימות .זה הכל. בעונת הדאבל של קשטן - אותו דבר. אמנם הקבוצה לא עברה תהפוכה באותו סדר גודל אך עדיין היה מהפך והוא הוא הביא שחקנים מתאימים למשבצות החסרות- קשר שינהל את האמצע ברמה של ראצ'וניצ'ה, חלוץ ברמה של חרזי ומגן שמאלי ברמה של אנטבי. הוא לא הביא במליון שקל שוער נוסף לאלימלך ולא הביא חבורה של שחקנים בינוניים כדי לשתף אותם פעם באף פעם. התוצאה- דאבל.
אני לא טוען פה שזו קטסטרופה אם לא נתמודד על האליפות. אני כן טוען שזו תקלה רצינית שצברנו כל כך מעט נקודות עד כה, שעפנו מאירופה ושבנינו סגל בצורה כ"כ לא נכונה.
חיבור וזמן לא יהפכו את סאשה לקשר העושה משחק שאנחנו צריכים, הם לא יעשו את ליאור לוי מגן שמאלי יותר טוב ממה שהוא היום וגם לא ישפרו בצורה קיצונית את זגורי וגם לא את מסיקה, רן יצחק והשאר. השחקנים שהגיעו לא מספיק טובים ולא כולם מתאימים למה שאנחנו צריכים וזו הסיבה לתוצאות עד עכשיו, לא זמן לא בנייה ולא חיבור. כדורגל זה משחק פשוט וברגע שקבוצה בנויה נכון ויש לה שחקנים טובים היא מנצחת, לא מסובך.
אבל, האשמה לא נופלת רק על בן שמעון, לכל מועדון רציני צריך להיות מנהל מקצועי שייקבע מדיניות לטווח ארוך. מכבי התחילו שנה שעברה ואני באמת מקווה שזה יגיע גם אלינו. לא יכול להיות שכל מאמן שמגיע לשנה-שנתיים יעשה כל העולה על רוחו ללא שום בקרה ובסוף ההנהלה תבכה שנגמר הכסף.

לגבי התקציב של מכבי, אין לי ספק שהסדר הניהולי החדש שם משפיע בצורה קיצונית ולא רק הכסף. אני מזכיר שגם בשנים הקודמות תחת גולדהרד ושניידר ואפילו תחת לוני הם היו עם תקציבי ענק והתוצאות היו בתחת. כל הכסף לא שווה כלום אם אין תכנון נכון ולדעתי זה הרבה בזכות קרויף . אם היה לנו מנהל מקצועי ברמתו וההתנהלות שלנו בכלל הייתה מקצועית יותר אין לי ספק שהיינו מגיעים להישגים גם בתקציב הנוכחי (שלמרות כל הדיבורים כאן הוא ממש לא נמוך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 19:27 
זה שיש פרמטרים חשובים יותר כמו איכות הסגל וההתנהלות של המועדון בכל ההיבאח, לא סותר את העובדה שיש חשיבות רבה לבנייה של סגנון ושיטת משחק.
יש לכך הרבה דוגמאות. מקרית שמונה ועד יונייטד של שנה שעברה, דוטרמונד ועוד.
נכון שחלק משמעותי מזה זה בנייה נכונה של הסגל.
את זה כולם הבינו ומסכימים. נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: