יובל כתב:
אמרו שלמכבי לקח זמן להתחבר ואני תיקנתי ואמרתי שמכבי "התחברו" במקרה ברגע שזהבי הגיע. וכן, קבוצה טובה בערך כמו השחקנים שלה, לא משנה כמה תחפור על "התחברות" ו-"שיטה" ו-"בנייה" ו-"דרך". אם כבר אז אפשר לקחת סגל טוב ולהרוס אותו, מסגל חלש לא תוציא יותר מדי.
זר ברמה של זהבי זה זר שלוקח משכורת 400 אלף יורו כמו זהבי ושווה את זה כמו זהבי. לא זרים עם רקורד בדיחה ב-120 אלף יורו. ואני אתקן אותך כי אתה טועה, וגם את אל דודרניו על הדרך (שכשאני אמרתי בקיץ שבן שמעון בונה גרסה משונמכת של קריית שמונה, הוא טען בתוקף שעם שכטר, דמארי וגילי אנחנו נפרוץ כל בונקר גם בלי קישור ובלי מגנים. איפה זה היה בדיוק בארבעת המשחקים מתוך תשעה שלא כבשנו?). במקום הסגל המופרך שיש לנו עכשיו עם כמעט 30 שחקנים, היה יכול להיות לנו סגל עם של 20 שחקנים עם הרכב ראשון הרבה יותר איכותי. רק היה צריך לוותר על ההחתמות של עמוס, צ'קול, אנטבי, מסיקה, פדידה ויצחק. במקום זה לשים להוסיף את כל הכסף לתקציב של זגורי וסאשה ולהביא שחקנים יותר טובים.
עדיין היה לנו על הספסל שוער מחליף כלשהו (למי אכפת איזה?), הרוש, חיימוביץ', אבוטבול, טועמה, מלכה, שרם. בואו אני אגלה לכם סוד, זה ספסל בדיוק באותה רמה שיש לנו עכשיו. במקום זה יש לנו את עמוס במקום שוער אחר שמחמם את הספסל, צ'קול במקום הרוש, טועמה במקום פדידה או אנטבי ושרם במקום יצחק. אה סליחה, שכחתי את גורדנה שאם מביאים שחקן ברמה שלו להרכב אז הוא יורד לספסל. בקיצור אם היינו מוותרים על 6 החתמות מיותרות, גם ההרכב היה יותר חזק וגם הספסל היה יותר חזק.
אבל אתה כרגיל, תאורטיקן בשקל. רן יצחק זה ההפך מהסתכלות קדימה, זה הכי "כאן ועכשיו" שיש, לבזבז 700 אלף שקל בעמדת המחליף על שחקן עם עונת שיא מדהימה של 8 שערים בליגת העל ע"ח שחקן צעיר שמרוויח גרושים ומראה יכולת לא פחות טובה ועם פוטנציאל יותר גדול.
דווקא רן יצחק כתבתי שאפשר היה לוותר עליו, אבל למה שתקרא ותבין.
אני מסכים שעשו טעויות בבנייה של הסגל. אני לא יודע את מי היית יכול להביא במקום כל השחקנים שציינת. דני עמוס זו טעות ואמרתי את זה מהיום הראשון. כל השחקנים שציינת חוץ ממנו עולים שקל וחצי. את מי היית מביא במקומם בדיוק? אני מזכיר לך שיש לך מקום ל-5 זרים. איזה ישראלים יש בשוק שהיו משדרגים לך את הקבוצה בכזו רמה?
יכול להיות שבמקום סשה אפשר היה להביא מישהו יותר טוב. יכול להיות. אני מאמין שאם אפשר היו מביאים.
אתה חותך פה שחקנים אחרי משחק ורבע, כל היום רק יושב, רוטן ומבקר. קופמן לעניים. כשלון עם פאנדורי? למה שתעבור אותם אחרי שהקבוצה יחד שבועיים וחצי. הם קבוצה הרבה יותר טובה. אתה חושב שאם ניצן או קשטן בשנתיים האחרונות היו מקבלים אותם הם היו עוברים אותם? אל תהיה כל כך בטוח.
יש דברים שאתה כותב ואני מסכים איתם. לא הכל ורוד, טעויות נעשו וגם עם כל זה, אפשר היה להיות היום עם עוד 7 נקודות. הכל נכון. זה לא אומר שבקבוצה לא קורים דברים חיוביים, רק שלך כנראה מגיע את ניצן, פרדי ויוסי אבוקסיס בשביל לקבל פרופורציה על כמה רע יכול להיות. אולי את גיא לוזון.
אם כן היית פותח קצת עיניים ולפעמים, רק לפעמים, מנסה לראות גם מה טוב, אולי היית מדבר אחרת או לפחות מפסיק לפזר רעל בכל פינה אפשרית. ותאמין לי, אני מהמבקרים הכי גדולים של הפועל כאן בפורום, לא אופטימי מטבעי. לך לראות מה כתבתי בשנתיים האחרונות שהיית מקום ראשון במחזורים יותר מתקמים מאיפה שאנחנו עכשיו. מעניין אותי מה כתבת על הפועל ב-2010 אחרי מחזור 6, ב 2:2 עם אשדוד.