עבד 14 כתב:
האדס כתב:
המשתמש לב ארי שם את כל המשקולות על הגב של חיים רמון,
כלבי השמירה לא מגיבים,
אז כנראה שמדובר באמת.

אם אני חושב שקבוצה במצב כלכלי קשה שצריכה להתחזק בשבעה תפקידים לפחות , לא צריכה להשקיע סכומים גבוהים בשחקן אחד אז אני כלב שמירה?
לא,
אם אתה הולך יד ביד עם בעלים שלא משקיע שקל בקבוצה (פרט להסכם הרכישה שלו, שגם בו הוא בנתיים לא עומד - בדיוק כמו טביב) שלנו אז אתה אכן כלב שמירה.
(אה, ודיי כבר להיעלב מהמושג, מה אתה רוצה, סוכן שב"כ? שכיר באבטחת אישים? אם זה כל כך מעליב אתכם רק תגידו, פשוט אגיד האנשים ששומרים על חיים רמון).
איתי שכטר הוא ממש לא העניין פה, העניין הוא שחקנים שיושבים על המדף ורוצים לחזור להפועל למרות הזבל שאלי טביב השאיר פה, והבעלים שלנו לא מסוגל לממן את החזרה שלהם.
עכשיו אני אומר בפעם האלף, ואולי אתה תענה לי, כי אני מכבד את דעתך,
למה חיים רמון לא קם מחר בבוקר ואומר שמי שרוצה להשקיע בהפועל ת"א שיקח את הקבוצה בחינם? כמו שעשה שניידר, כמו שעושה עכשיו גיידמאק, כמו שעשה ארקין. אני אגיד לך למה - כי הוא לא פה בשביל לתרום להפועל, לא פה בשביל להשקיע כסף - הוא פה בשביל כותרות, בשביל להעסיק את החיים שלו, שכנראה או למעשה לא ממש הצליחו בזירה הפוליטית.
אני אוהד הפועל ת"א, יושב בשער 7 ומנוי לא מעט שנים, זכותי להעביר ביקורת על הבעלים הנוכחי כמו שהעברתי על הבעלים הקודם, זכותי להעביר ביקורת על אלו שתומכים בו ואני לא אפסיק לעשות זאת למרות הניסיון להפוך אותי לאיזה סוג של מסית או שותה דם, כי זו הדרך הכי קלה להתמודד עם השאלות והעובדות שאני מציג. חיים רמון הוא לא הבעלים שאנחנו רוצים וצריכים, בדיוק כמו שלא רצינו את אלי טביב, עוד לפני שהחליטו להיכנס אישית בקהל.
ההבדל היחידי בינהם שחיים רמון השכיל להבין מי הכוח השולט בקהל ורתם אותו אליו, אני מאוד מקווה שאני טועה, ושמחר בבוקר אקרא על כך שהפועל עברה לידיו של בעלים עשיר ועמיד, בנתיים אני רק קורא תסריטי אימה על גירעונות, שחרור שחקנים ואי עמידה בהסכמים.
אה ועזרא, אתה רחוק מלעניין אותי, אני מודה.
קשה לי להאמין שחיים רמון יבקש דמי העברה שייכנסו לכיסו אם יגיע רוכש. לכל היותר מי שיקבלו כספים הם העמותה ובעלי המניות האחרים (תושב,חג'ג' וכו') שאולי ירצו לקבל את מה שהשקיעו. אז מה בעצם אתה רוצה ממנו?
מי שבא בטענות לרמון שאינו משקיע כסף סתם מחפש איפה שאין. אין לי ספק שגם הוא מחכה לרוכש שכן יוכל לשים כספים
הטענה היחידה שלי אל רמון זה בנוגע לניהול הנוראי שהיה פה בשנה שעברה. אני מאמין שזה משהו שישתפר משמעותית השנה (בין היתר כי יש מאמן ולא ליצן)