תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 20:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוראל דגני
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
טכנית לארז כתב:
בעיקרון אם מקבלים 400 אלף דולר על דגני + חוסכים את השכר שלו (200 אלף דולר לעונה נדמה לי), אפשר בהחלט להביא בכסף הזה להביא שני שחקנים טובים (בלם וחלוץ).

גם במצב הנוכחי הם אמורים לשים כסף על חלוץ, ככה שתכלס אם דגני יימכר אז אני אפשר יהיה להביא את קניוק, חלוץ ובלם זר.
אני יודע שזה לא יקרה, אבל מבחינה כספית לדעתי מכירה של דגני תאפשר להביא שני שחקנים, בטח אם הם יהיו חופשיים כמו שהם אוהבים.

הנה , התחלנו .

מה הבעיה?
לא ראית איך ה-900 אלף יורו שקיבלנו על ספורי וגוטליב בתוספת חיסכון המשכורת שלהם עזרו לנו לחזק את הקבוצה ולהביא כל כך הרבה שחקנים טובים במקומם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אוראל דגני
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:54 
טכנית לארז כתב:
במצב הנתון שנוצר, מישהו חושב שכדאי שדגני יישאר בהפועל (כשמביאים בחשבון את הפן הכלכלי כמובן)?

ואני לא חושב שהמצב שנוצר הוא באשמתם הבלעדית של הניסנובים.
אם הם היו עשירים יותר כנראה שהם היו משדרגים לדגני ל230 (ואז גם לפירסמן, עידן כהן ואולי עוד כמה שחקנים), אבל כנראה שהם לא, ולכן חשוב להם לא להיענות מיד בחיוב לכל בבקשה לשדרוג בשכר, בטח אחרי עונה כושלת של הקבוצה.

בסיפור הזה ספיציפית אין לי ממש טענות אליהם.

אם הם לא עשירים,הם לא היו צריכים להחתים את ויטלי גנון.החתמות כאלו(למרות שהוא בטח לא יקר)הם החתמות של קבוצות עשירות שאין להן בעיות של תקציב.אלו החתמות של קבוצות שמשחקות באירופה וצריכות סגל רחב.
בכסף שהחתימו אותו יכלו לשלם את הפער בין מה שהחלוץ רוצה,למה שהם יכולים לתת לו.
בכסף הזה יכלו לעלות את השכר לשחקנים שכבר יש לנו.
אבל לא.יותר חשוב להביא שחקן שבטח לא ישחק,ובינואר/בקיץ ירצו לזרוק אותו,ויצטרכו להשלים לו שכר.כמה כאלו עברו אצלנו בשנים האחרונות?
מתי מתי כבר יבינו אצלנו שניהול כדורגל זה מקצוע???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 21:55 
טכנית לארז כתב:
במצב הנתון שנוצר, מישהו חושב שכדאי שדגני יישאר בהפועל (כשמביאים בחשבון את הפן הכלכלי כמובן)?

אם הם היו עשירים יותר כנראה שהם היו משדרגים לדגני ל230 (ואז גם לפירסמן, עידן כהן ואולי עוד כמה שחקנים), אבל כנראה שהם לא, ולכן חשוב להם לא להיענות מיד בחיוב לכל בבקשה לשדרוג בשכר, בטח אחרי עונה כושלת של הקבוצה.

בסוף יישאר וישחק (כמו אז עם גוטליב).

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
טפי עליכם יא זבלים.
דגני ❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:04 
Eros Ramazzotti כתב:
טפי עליכם יא זבלים.
דגני ❤️

המשיבון האוטומטי :HEART2:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
טפי עליכם יא זבלים.
דגני ❤️

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:06 
זב בלתי נתפס איך אוהדים של הקבוצה הזו, כל פעם מחדש מייחלים לעזיבה ומטנפים על השחקנים הכי טובים שלנו , בשם איזה כבוד או דמות מחנך שהם עוטים על עצמם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
קהל מוכה. הקהל הכי מסכן בליגה. מגיע לנו בעלים כאלה עוד 10 שנים. עד שיש בהפועל שחקן שהוא מהטופ של העמדה שלו בליגה כולם פה נזכרו להיות עורכי דין לענייני עבודה. איפה הייתם שקיצצו לכולם בשכר? כשמכבי שדרגו את כל הישראלים הבכירים עונה אחרי עונה כדי להשאיר אותם זה היה נשמע לכם מוזר בטח נכון? קהל כזה מטומטם לא ראיתי בחיים. אין למועדון הזה סיכוי. מתנס זו מחמאה למועדון הזה

להביא שחקנים מעלי אקספרס יש כסף. להשאיר את השחקן הבכיר היחיד שנשאר אחרי שמכרתם כל מה שאפשר היה למכור? מה פתאום. עוד 20-30 אלף יורו אין. כאילו שהם לא מתים להביא עליו 350 אלף דולר ולהביא את שיר צדק הנכה הזה בשקל וחצי. זה קהל סתום שאחרי 50 מקרים אחד על אחד לא לומד כלום.
כשיעזוב לב״ש/ביתר ושחר הירש ינסה לעבור אותו בבלומפילד נראה כמה אתם חכמים עם העקרונות שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
קהל מוכה. הקהל הכי מסכן בליגה. מגיע לנו בעלים כאלה עוד 10 שנים. עד שיש בהפועל שחקן שהוא מהטופ של העמדה שלו בליגה כולם פה נזכרו להיות עורכי דין לענייני עבודה. איפה הייתם שקיצצו לכולם בשכר? כשמכבי שדרגו את כל הישראלים הבכירים עונה אחרי עונה כדי להשאיר אותם זה היה נשמע לכם מוזר בטח נכון? קהל כזה מטומטם לא ראיתי בחיים. אין למועדון הזה סיכוי. מתנס זו מחמאה למועדון הזה

להביא שחקנים מעלי אקספרס יש כסף. להשאיר את השחקן הבכיר היחיד שנשאר אחרי שמכרתם כל מה שאפשר היה למכור? מה פתאום. עוד 20-30 אלף יורו אין. כאילו שהם לא מתים להביא עליו 350 אלף דולר ולהביא את שיר צדק הנכה הזה בשקל וחצי. זה קהל סתום שאחרי 50 מקרים אחד על אחד לא לומד כלום.
כשיעזוב לב״ש/ביתר ושחר הירש ינסה לעבור אותו בבלומפילד נראה כמה אתם חכמים עם העקרונות שלכם.

כל מילה.
והייתי מוסיף - הקהל הכי טיפש בליגה. אפילו אהבלים כמו הניסנובים יודעים איך ללחוץ על בלוטות הרגש והאגו של אוהדים כל כך מטומטמים כדי לצאת בשלום מכל הפשעים שהם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:18 
nati כתב:
טכנית לארז כתב:

אם הם לא עשירים,הם לא היו צריכים להחתים את ויטלי גנון.החתמות כאלו(למרות שהוא בטח לא יקר)הם החתמות של קבוצות עשירות שאין להן בעיות של תקציב.אלו החתמות של קבוצות שמשחקות באירופה וצריכות סגל רחב.
אבל לא.יותר חשוב להביא שחקן שבטח לא ישחק,ובינואר/בקיץ ירצו לזרוק אותו,ויצטרכו להשלים לו שכר.כמה כאלו עברו אצלנו בשנים האחרונות?

אני לא טוען שהם לא רוצים לשדרג לו כי אין להם 20-30 אלף לתת לו.
אני מניח שהם עושים את זה מתוך הבנה שאם לדגני ישדרגו מ200 ל-230, אז עכשיו יבואו גם ניר לקס, עידן כהן, פירסמן ואולי עוד כמה שחקנים ויבקשו שדרוג גם, ובצדק.
אם אני פירסמן ואני רואה שמעלים לדגני מ200 ל-230 אני הולך ומבקש שיעלו לי לפחות ל160. למה, פירסמן היה פחות טוב מדגני בעונה שעברה?

תחשוב שמשדרגים לדגני את השכר וליתר לא/לא מסכימים לשדרג להם למרות שיבקשו גם שדרוג (שוב, בצדק).
איזה סיטואציה זה ייצור בחדר ההלבשה לדעתך?

אם זה היה נטו לתת לו עוד 20-30 אלף דולר אז היו מעלים לו לדעתי, אבל זו קבוצת כדורגל ואם אתה מעלה את השכר לדגני, שהוא גם ככה המשתכר הבכיר בקבוצה, אתה פותח דלת של לגיטימציה לפחות לעוד 5-6 שחקנים בסגל לבקש שדרוג גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:18 
לכל הטייסים האוטומטיים,
זה שיש אנשים שלא מצדדים בהתנהלות של דגני עדיין לא הופך אותם לפרו ניסנובס.
ביום שתבינו את זה השיח פה יהיה יותר פורה.
אבל זה לא יקרה, אז תמשיכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:25 
bruno conti כתב:
לכל הטייסים האוטומטיים,

הבריוניזציה פה היא לא דבר חדש.
יש קו של המנהיגים וכולם צריכים ללכת איתו.
על הדרך גם כל מי שחושבים אחרת זה טיפשים ומפגרים כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:43 
טכנית לארז כתב:
bruno conti כתב:
לכל הטייסים האוטומטיים,

הבריוניזציה פה היא לא דבר חדש.
יש קו של המנהיגים וכולם צריכים ללכת איתו.
על הדרך גם כל מי שחושבים אחרת זה טיפשים ומפגרים כמובן.

מנהיגים? צחקתי בקול :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:45 
הנהלה קקה. טפי לכו כבר מהפועל

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הבעלים שרון ניסנוב הגיב לדברים: "את מה שהיה לי להגיד לאוראל אמרתי לו בשיחה אישית. הוא שחקן של הפועל ת"א ואנחנו רוצים שיישאר במועדון. אם סעיף השחרור שלו יופעל, זה לא תלוי בנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אבל הוא בעצמו כתב בפוסט והסביר שכל חטאו , שהוא ביקש שדרוג. הוא שיחק כמו מקצוען והתנהל כמו מקצוען . כצפוי בהפועל רוצים לזרוק אותו הרבה יותר משהוא רוצה לעזוב וכל זאת כדי לקבל את סכום השחרור עליו. בחיי שאתה כותב על אוטומט .

התשובות שלו במסיבת העיתונאים ממש לא היו מקצוען שטובת המועדון חשובה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:02 
טכנית לארז כתב:
nati כתב:
טכנית לארז כתב:

אני לא טוען שהם לא רוצים לשדרג לו כי אין להם 20-30 אלף לתת לו.
אני מניח שהם עושים את זה מתוך הבנה שאם לדגני ישדרגו מ200 ל-230, אז עכשיו יבואו גם ניר לקס, עידן כהן, פירסמן ואולי עוד כמה שחקנים ויבקשו שדרוג גם, ובצדק.
אם אני פירסמן ואני רואה שמעלים לדגני מ200 ל-230 אני הולך ומבקש שיעלו לי לפחות ל160. למה, פירסמן היה פחות טוב מדגני בעונה שעברה?

תחשוב שמשדרגים לדגני את השכר וליתר לא/לא מסכימים לשדרג להם למרות שיבקשו גם שדרוג (שוב, בצדק).
איזה סיטואציה זה ייצור בחדר ההלבשה לדעתך?

אם זה היה נטו לתת לו עוד 20-30 אלף דולר אז היו מעלים לו לדעתי, אבל זו קבוצת כדורגל ואם אתה מעלה את השכר לדגני, שהוא גם ככה המשתכר הבכיר בקבוצה, אתה פותח דלת של לגיטימציה לפחות לעוד 5-6 שחקנים בסגל לבקש שדרוג גם כן.

שכר אפשר לעלות במקום כל ההחתמות של שחקנים זולים שנזרקים אחרי כמה חודשים.(מתי כבר יבינו שמה שזול בסוף עולה ביוקר?שאין סוד בעולם,מה שאתה משלם,זה מה שאתה מקבל?)
אבל זאת לא הבעיה.הבעיה שמחתמים הרבה שחקנים זולים,במקום 2-4 שחקנים טובים,שנשכרה ישפרו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:05 
el dudernio כתב:
שחר כתב:
אבל הוא בעצמו כתב בפוסט והסביר שכל חטאו , שהוא ביקש שדרוג. הוא שיחק כמו מקצוען והתנהל כמו מקצוען . כצפוי בהפועל רוצים לזרוק אותו הרבה יותר משהוא רוצה לעזוב וכל זאת כדי לקבל את סכום השחרור עליו. בחיי שאתה כותב על אוטומט .

התשובות שלו במסיבת העיתונאים ממש לא היו מקצוען שטובת המועדון חשובה לו.

לא הבנת.שחר טוען ובצדק,שלמרות מה שקורה מסביב(ולא נכנס למי אשם),דגני על המגרש התנהג כמו מקצוען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:05 
שחר כתב:
זב בלתי נתפס איך אוהדים של הקבוצה הזו, כל פעם מחדש מייחלים לעזיבה ומטנפים על השחקנים הכי טובים שלנו , בשם איזה כבוד או דמות מחנך שהם עוטים על עצמם .

מי מייחל לעזיבה שלו? על מי אתה מדבר כאן בדיוק?
הלוואי שדגני יישאר, ועם זה הוא חוצפן ואדיוט, ואשמתו בעיקר שהגענו למצב הזה.
הראיון שלו בפתיחת העונה מספיק לי. אם הוא באמת לא רצה לעזוב, הוא היה מתראיין אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2019, 23:17 
:bang: :bang: :bang:
מותר לו לבקש, מותר גם להגיד לא. אבל קצת דרך ארץ בחייאת. ההנהלה הזאת מגעילה אותי, אנשים דוחים ומנהלים כל כך גרועים.
אין לי ספק שהם רוצים למכור אותו.
מכרו את גוטליב וספורי
שחררו את לבקוביץ
פיטרו את רפואה
ולא האריכו חוזה לפירסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 00:00 
bruno conti כתב:
לכל הטייסים האוטומטיים,

ֿֿ
מסור לאח שלך שתעופו מהפועל, נמאסתם סופית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
שחר כתב:

מי מייחל לעזיבה שלו? על מי אתה מדבר כאן בדיוק?
הלוואי שדגני יישאר, ועם זה הוא חוצפן ואדיוט, ואשמתו בעיקר שהגענו למצב הזה.
הראיון שלו בפתיחת העונה מספיק לי. אם הוא באמת לא רצה לעזוב, הוא היה מתראיין אחרת.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 00:30 
זה מה שהוא אמר :
ציטוט:
“כולם יודעים מה שיש לי פה במועדון, יש לי חוזה עם סעיף יציאה. כרגע אני בהפועל, אם משהו ישתנה? לא יודע על זה עדיין. לא יכול להגיד שאני נשאר, המועדון לא צריך לעשות הרבה כדי שאשאר. רוצה להישאר, עברתי דרך, הייתי בלאומית. זה נכון ביקשתי שדרוג, חושב ששחקן כדורגל אחרי שעושה עונה טובה, זה לגיטימי לבקש. הצגתי יכולת טובה, יש לי ביקוש בארץ ובחול, מגיע לי שדרוג. אשמח אם אשאר, בשבילי זה בית”.

בתגובה לכך ששאלו אותו אם הוא נשאר ואם הוא ביקש שדרוג.
השאלה הזו שהציג העיתונאי, הגיעה בעקבות פירסום של קבריניטי הפועל שהדליפו לכל האתרים על כך שהם רוצים לקחת את סרט הקפטן מדגני בשל בקשת ההעלאה.
אני לא רואה בציטוט הזה שום דבר חצוף, או אידיוטי, מה שהוא אמר היה ידוע עוד לפני מסיבת העיתונאים (כאמור בזכות הנהלת הקבוצה הנחמדה), במקסימום זה ציטוט שמנסה לגרום לקהל להפעיל לחץ על המועדון להעלות לו את השכר כדי שישאירו אותו (בדיוק כפי שהקבוצה מנסה להפעיל מניפולציות על הקהל בהקשר הזה, רק הפוך) וגם זה משהו לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
הוא בעצם טוען שהבעלים מקווים שהוא ימצא קבוצה שתשלם את סעיף השחרור.
נשמע מאוד הם, כך שסביר להניח שהם מתים להפטר מהשכר הכבד שלו ולדעתי בסוף הם יתפשרו וימכרו אותו בהרבה פחות מהסעיף שחרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
KingAlpaca כתב:
RedFox כתב:
אוי לא, רק לא סרט הקפטן...
למי אכפת?

לדגני.
וזה בדיוק למה הם עשו את זה.

חלאות בני חלאות.

ולגמרי במסורת של הנהלות הפועל.

אני שונא אותם מאוד, אבל הוא חלאה לא קטנה בעצמו.
יש לך חוזה לעוד 3 שנים עם סעיף שחרור. רוצה ללכת? תביא הצעה או שתישאר ותיתן 100% בלי פרצופים וקונצים.

1. בוא, אני עובדתית (אתה מוזמן לבדוק את זה) המבקר הכי גדול של דגני בפורום מעולם.
2. למה החלטת שזה מה שקרה?
יש שני צדדים בסיפור הזה, אחד מהם הדליף.
זה מוציא את דגני רע, אז מן הסתם זה לא הוא.
נשארנו עם הניסנובים, שאנחנו יודעים שהם גם חלאות וגם שקרנים.

לא אני ולא אתה היינו בשיחות האלה.
3. בוא נניח שאפילו הגרסה שלהם נכונה, לגמרי נכונה, במקרה הזה אכן דגני לא התנהג להיט, אבל הם עשו כל טעות אפשרית והתנהגו ממש מגעיל.
ושוב, אני המבקר הכי גדול שלו ואין לי שום סימפטיה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

בלי שום הגזמה זה קרה לפחות 20 פעמים.
עם כמעט או אפילו כל הנהלה.

בחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
דגני מתנהג כמו ילד מגודל, המילים שצוטטו מהראיון לפני אימון פתיחת העונה היו עיקרי הדברים שהוא אמר.
האישיו האמיתי בראיון ההוא, הוא אורך זמן המסך שהעניין הזה קיבל בפאקינג מסיבת עיתונאים של פתיחת העונה.
מתוך רבע שעה שאמורה להיות סך הכל סמלית עם שאלות ותשובות מוכנות מראש, מעל חצי מהזמן הלך לתמלול הדרישות של האדון על מנת להשאיר אותו בקבוצה. זה היה מביך ולגמרי הצדיק עוד באותו רגע סנקציות נגדו.

על הפושעים אין כבר מה לומר, ומי שלא מזהה את הדפוס החוזר מוזמן לקרוא את מה שהם אמרו לפני חודש על רמזי ספורי. גם שם המשפט הקבוע היה "רוצים שישאר אך זה לא בשליטתנו".

מדהים שאחרי יותר מחודש עדיין מתעסקים בנושא המאוס הזה, שנראה שהיה ויהיו לו אחת מתוך שלוש סצינות סיום:
1. הבלתי סבירה - דגני מקבל שדרוג.
2. הקלאסית - הסיפור הזה ייסחב עד סוף החודש והוא יעזוב לבש, ביתר או איזו קבוצת שקר באירופה שישלמו את הסעיף שלו ברגע האחרון.
3. כולם מפסידים - דגני לא מקבל שדרוג, ניסנוב לא מצליחים למכור ולהוציא את ה400 א' שהם כל כך רוצים להרוויח עליו ואנחנו כאוהדים מאבדים עוד קצת חשק מהעונה לפני שהתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 05:50 
שחר כתב:
זה מה שהוא אמר :
ציטוט:
“כולם יודעים מה שיש לי פה במועדון, יש לי חוזה עם סעיף יציאה. כרגע אני בהפועל, אם משהו ישתנה? לא יודע על זה עדיין. לא יכול להגיד שאני נשאר, המועדון לא צריך לעשות הרבה כדי שאשאר. רוצה להישאר, עברתי דרך, הייתי בלאומית. זה נכון ביקשתי שדרוג, חושב ששחקן כדורגל אחרי שעושה עונה טובה, זה לגיטימי לבקש. הצגתי יכולת טובה, יש לי ביקוש בארץ ובחול, מגיע לי שדרוג. אשמח אם אשאר, בשבילי זה בית”.

בתגובה לכך ששאלו אותו אם הוא נשאר ואם הוא ביקש שדרוג.
השאלה הזו שהציג העיתונאי, הגיעה בעקבות פירסום של קבריניטי הפועל שהדליפו לכל האתרים על כך שהם רוצים לקחת את סרט הקפטן מדגני בשל בקשת ההעלאה.
אני לא רואה בציטוט הזה שום דבר חצוף, או אידיוטי, מה שהוא אמר היה ידוע עוד לפני מסיבת העיתונאים (כאמור בזכות הנהלת הקבוצה הנחמדה), במקסימום זה ציטוט שמנסה לגרום לקהל להפעיל לחץ על המועדון להעלות לו את השכר כדי שישאירו אותו (בדיוק כפי שהקבוצה מנסה להפעיל מניפולציות על הקהל בהקשר הזה, רק הפוך) וגם זה משהו לגיטימי.

למה אתה משוכנע שההנהלה הפיצה את הבקשה שלו לשדרוג?
תגובה אפשרית אחרת - "אני שחקן הפועל תל אביב וקפטן הקבוצה. את הבעיות האלו אפתור מול ההנהלה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 09:12 
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
לכל הטייסים האוטומטיים,

ֿֿ
מסור לאח שלך שתעופו מהפועל, נמאסתם סופית

אין מילה אחרת לתאר אותך חוץ מרדוף.
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2019, 09:27 
דגני לא ראוי להיות קפטן.
קפטן לא מלכלך על המועדון במסיבת עיתונאים ומאיים בעזיבה.
עשו את זה מאוחר מידי.
העובדה כי דגני התנהג כמו חרא במקרה הזה, לא מאומרת שניסנוב בעלים מצוין.

bruno conti כתב:
לכל הטייסים האוטומטיים,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 795 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: