nati כתב:
טכנית לארז כתב:
במצב הנתון שנוצר, מישהו חושב שכדאי שדגני יישאר בהפועל (כשמביאים בחשבון את הפן הכלכלי כמובן)?
ואני לא חושב שהמצב שנוצר הוא באשמתם הבלעדית של הניסנובים.
אם הם היו עשירים יותר כנראה שהם היו משדרגים לדגני ל230 (ואז גם לפירסמן, עידן כהן ואולי עוד כמה שחקנים), אבל כנראה שהם לא, ולכן חשוב להם לא להיענות מיד בחיוב לכל בבקשה לשדרוג בשכר, בטח אחרי עונה כושלת של הקבוצה.
בסיפור הזה ספיציפית אין לי ממש טענות אליהם.
אם הם לא עשירים,הם לא היו צריכים להחתים את ויטלי גנון.החתמות כאלו(למרות שהוא בטח לא יקר)הם החתמות של קבוצות עשירות שאין להן בעיות של תקציב.אלו החתמות של קבוצות שמשחקות באירופה וצריכות סגל רחב.
בכסף שהחתימו אותו יכלו לשלם את הפער בין מה שהחלוץ רוצה,למה שהם יכולים לתת לו.
בכסף הזה יכלו לעלות את השכר לשחקנים שכבר יש לנו.
אבל לא.יותר חשוב להביא שחקן שבטח לא ישחק,ובינואר/בקיץ ירצו לזרוק אותו,ויצטרכו להשלים לו שכר.כמה כאלו עברו אצלנו בשנים האחרונות?
מתי מתי כבר יבינו אצלנו שניהול כדורגל זה מקצוע???
אני לא טוען שהם לא רוצים לשדרג לו כי אין להם 20-30 אלף לתת לו.
אני מניח שהם עושים את זה מתוך הבנה שאם לדגני ישדרגו מ200 ל-230, אז עכשיו יבואו גם ניר לקס, עידן כהן, פירסמן ואולי עוד כמה שחקנים ויבקשו שדרוג גם, ובצדק.
אם אני פירסמן ואני רואה שמעלים לדגני מ200 ל-230 אני הולך ומבקש שיעלו לי לפחות ל160. למה, פירסמן היה פחות טוב מדגני בעונה שעברה?
תחשוב שמשדרגים לדגני את השכר וליתר לא/לא מסכימים לשדרג להם למרות שיבקשו גם שדרוג (שוב, בצדק).
איזה סיטואציה זה ייצור בחדר ההלבשה לדעתך?
אם זה היה נטו לתת לו עוד 20-30 אלף דולר אז היו מעלים לו לדעתי, אבל זו קבוצת כדורגל ואם אתה מעלה את השכר לדגני, שהוא גם ככה המשתכר הבכיר בקבוצה, אתה פותח דלת של לגיטימציה לפחות לעוד 5-6 שחקנים בסגל לבקש שדרוג גם כן.