תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:13 
עצוב מה שנהיה מהמועדון הזה. כמה כוכבים וכישרונות עוד ילכו למכבי? זה בלתי נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:13 
ההודעה המחרתית של הפועל בוואן נגד יחזקאל מביכה. השחקן לא מתאמץ? אין בעיה, הוא לא ישאר פה! הוא רק יעבור לסגנית אלופת המדינה, ישחק בשלב הבתים באירופית, יתמודד על כל התארים, ירוויח יותר טוב, יתאמן יותר טוב ויקבל משכורת בזמן. יש שחקן בהפועל היום שלא רוצה לעבור למכבי? המועדון הזה רקוב עד היסוד והגיע הזמן לכבות את האור.

רק אומר שהשנה כבר הספיקו לשחרר שני שחקני נבחרת צעירה בעלי פוטנציאל גדול: אבו עביד ויחזקאל. עם רמון, מוני, טביב, תאומים ושות זה לא היה עובר בשקט. הגיע הזמן ללכת לפירוק, אז שנתיים ניהיה עמוק בתחתית ומשם נעלה. גם ככה אנחנו לא בדרך למקום יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:16 
עוד טעות
כאילו פתאום נהייה מועדון עשיר ונוכל להנחית פה שחקנים על רמה
מועדון כמו הפועל תל אביב חייב לגדל שחקנים כי רק ככה יהיו לנו שחקנים טובים

מקווה שאני טועה אבל אני בטוח שאני לא
יחזקאל יהיה שחקן ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
המועדון פשוט לוקח החלטות רעות אחת אחרי השניה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא ילך לפירוק אז עדיף לרדת מהרעיון הזה, מני ויצמן מושקע ביותר מדי כסף בקבוצה וערב בעצמו או דרך גורמים אחרים לכספים אחרים אז אין סיכוי לפירוק.
האלטרנטיבה היא לפרק ולהרכיב מחדש בשכל, נכון להיום אין אף שחקן בסגל שסיים את עונת 14/15, כלומר תוך 15 חודשים כל הסגל של הקבוצה התחלף. אין בעיה למכור את כל מי שגוטמן לא רוצה בסגל וזה גם לא ממש משנה למי מוכרים כל עוד מקבלים את המחיר המקסימלי במכירה הזו, לי אישית מפריעה כמות הזרים הגבוהה שחצי מהם כנראה לא יהיו איתנו בעונה הבאה אבל מה שגוטמן צריך לעשות זה לבנות שלד שיהיה מספיק חזק השנה ויוכל להיות בסיס טוב לעונה שלאחריו ששם תהיה הקפיצה קדימה שלנו.
באופן כללי, כל הסיסמאות וההצהרות על עתיד חדש ושקיפות והתנהלות שונה לא עשו ולא עושים עלי רושם, הבעלים שלנו (יהיה מי שיהיה) ימדד בסופו של דבר לפי השורה התחתונה וזה מועדון עם גב כלכלי יציב שמתנהל בצורה מקצוענית ומעמיד קבוצה חזקה על הדשא. כרגע שום דבר לא מתקיים וזה על כבירי, הדבר הכי גרוע זה שזה גם לא הולך לכיוון הזה ואז הפועל תהפוך לסתם עוד קבוצה בליגה. ואין דבר יותר גרוע מלהיות סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:27 
מה זה בדרך? אנחנו עוד קבוצה בליגה שלוש שנים, בין הקבוצות הגרועות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:29 
מה זה בדיוק אומר פירוק?
מפחיתים 9 נק', מוחקים חובות, מה עוד? לאן הולך הכסף של ויצמן?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי,
אנחנו כבר כמה שנים טובות הקבוצה הכי מונטי פייתונית בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:35 
כפיר אדום כתב:
מה זה בדיוק אומר פירוק?
מפחיתים 9 נק', מוחקים חובות, מה עוד? לאן הולך הכסף של ויצמן?

מוכרים את כל השחקנים למרבה במחיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:45 
אבל בקבוצות שהלכו לפירוק נשארו בכל זאת שחקנים. לא הכל נמכר...

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:47 
אולי תירגעו קצת?

שגיב יחזקאל זה ילד חרא ששיחק במכבי והצליח להמאיס עליו את כל המערכת שם.
הפועל רכשה אותו ב50,000 ש״ח ואחרי 3 עונות בהם לא הצליח לממש את הפוטנציאל בהפועל והספיק לעצבן את כל המאמנים שאימנו אותו - הוא נמכר למכבי תל אביב ב-800,000 דולר.

לגבי פאדי נג׳אר, השחקן נרכש כהשקעה לפני כ-8 חודשים, רק בגלל שנוצרה סיטואציה שהוא יכול להגיע כתוספת לעסקת שוינפלד בנזיד עדשים.
היום, אחרי 17 הופעות בקבוצת הנוער של המועדון (0 שערים,0 בישולים,5 צהובים וכרטיס אדום אחד) הוא עובר למכבי תל אביב תמורת 350 אלף שקל (לפחות כפול מהסכום בו נרכש).

ברור שלא כיף למכור שחקנים למכבי, אבל לא לעשות את העסקה הזאת גובל בפשע.
מי שמבין את המציאות שהמועדון נמצא בה ומתפוצץ מכעס 2 העסקאות האלה, הוא חוצפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:53 
שגיב תודה רבה על הכל!..
ושיהיה בכישלון.

אין כמוך הפועל להזריק כאב לוריד כל יום.

ותודה כבירי אני יודע שאין ברירה אל תטרח.
אגב, אם תמשיך למסחר לנו תתחת אנחנו לא נישאר חברים. קח את זה בחשבון. לא רוצים ביזנס עם מכבי יותר רק לקחת שחקנים מהם. לא לתת להם בחיים. מה נסגר אתך? תחוקקו את זה שם כבר איכשהו. זה מגעיל לנו בנשמה הצהוב הזה. מה שהיה היה. עכשיו תראה לנו איך זה לא יקרה יותר. אגב, היו הצעות עבור יחזקאל מקבוצות כמו בש וקש אז כן, זה פחות כסף אבל זה מחליק בגרון+אופציה לגולים שלהם בקבוצותיהם נגד מכבי. זה הכיוון. למה לעזור למכבי בשביל עוד קצת כסף? שלושה שחקנים ביומיים? אתה חייב לעשות לזה סוף! שלא תגיד שלא ידעתי כי לא נקבל את זה יותר. הצהבת הזאת זה מבייש ובעיקר מגעיל ברמות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:53 
כפיר אדום כתב:
אבל בקבוצות שהלכו לפירוק נשארו בכל זאת שחקנים. לא הכל נמכר...

זה אמור להיעשות בראייה של החזרת כלל החובות עד השקל האחרון והבראת האגודה. חוץ מזה שברגע שחלון העברות של ינואר נסגר אז אין כ"כ למי למכור.

לא נראה לי שנלך לפירוק אבל הפועל חייבת מהפכה ניהולית משמעותית ורפורמה אמיצה וכואבת. שיפסיקו לדבר על להביא שחקנים שאין משכורות ויכוונו להישאר בליגה במשך שנתיים ולנקות את המועדון מחובות. זה יהיה כואב אבל באמת שאין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 00:56 
the worker כתב:
אולי תירגעו קצת?

הפועל רכשה אותו ב50,000 ש״ח ואחרי 3 עונות בהם לא הצליח לממש את הפוטנציאל בהפועל והספיק לעצבן את כל המאמנים שאימנו אותו - הוא נמכר למכבי תל אביב ב-800,000 דולר.

לגבי פאדי נג׳אר, השחקן נרכש כהשקעה לפני כ-8 חודשים, רק בגלל שנוצרה סיטואציה שהוא יכול להגיע כתוספת לעסקת שוינפלד בנזיד עדשים.
היום, אחרי 17 הופעות בקבוצת הנוער של המועדון (0 שערים,0 בישולים,5 צהובים וכרטיס אדום אחד) הוא עובר למכבי תל אביב תמורת 350 אלף שקל (לפחות כפול מהסכום בו נרכש).

אם המועדון היה מקיים מסיבת עיתונאים ומציג את מצב המועדון בכנות, אני בטוח שהרוב המוחלט היה מקבל את זה. הבעיה שמחתימים שחקנים ומתנהלים כאילו חסר חלוץ ואנחנו מועמדים לאליפות. שלא נדבר על מכירי המנויים. ההתנהלות של המועדון זה צה שכואב. הפכנו ללא רלוונטיים. אין שום סיבה לילד היום לאהוד את הקבוצה החולה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 01:05 
אין לי בעיה עם זה שעזב , אבל אני בטוח שיכולנו להוציא עליו גם את בן בסט שמת לעזוב אותם ויכול היה להצליח אצלנו(או לפחות להבקיע גול)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 01:08 
פרוספר כתב:
the worker כתב:
אולי תירגעו קצת?

אם המועדון היה מקיים מסיבת עיתונאים ומציג את מצב המועדון בכנות, אני בטוח שהרוב המוחלט היה מקבל את זה. הבעיה שמחתימים שחקנים ומתנהלים כאילו חסר חלוץ ואנחנו מועמדים לאליפות. שלא נדבר על מכירי המנויים. ההתנהלות של המועדון זה צה שכואב. הפכנו ללא רלוונטיים. אין שום סיבה לילד היום לאהוד את הקבוצה החולה הזאת.

1. המועמדות לאליפות היא פרי דמיונך.
2. מחירי המנויים אמנם גבוהים, אבל גבוהים כתמיד ולא באופן חריג + הם תוצר של המצב הכלכלי הגרוע של הקבוצה.
3. הפכנו ללא רלוונטים כי אין כסף במועדון, אבל זה לא מונע מאוהדים לדרוש להתמודד עם מכבי ובאר שבע על האליפות.

כדי לחזור להיות רלוונטים מתישהו בלי הכסף הגדול שאין לנו כרגע,הפועל חייבת הבראה.
בשנה שעברה קרה בדיוק ההיפך ועכשיו עושה הרושם שיש שינוי וההתנהלות הכלכלית הגיונית יותר, גם אם זה אומר שכרגע ניאלץ לשחרר שחקנים שלא הותירו חותם בהפועל למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
וואט. דה. פאק.
ליציע מהר. ילד חוצפן.

הוא פוטנציאל גדול אבל רק מזכיר מה קרה פה לפני שבוע.

שיכשל, עבר, נקסט. יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:04 
לפני פחות משבוע קיללו אותו.עכשיו מתלוננים שמכרו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר כתב:
the worker כתב:
אולי תירגעו קצת?

שנים של ללכת עם ולהרגיש עם.
לבנות על אירופה, להחתים שחקנים בהמון כסף, להתבדות ולהתקע עם אותם שחקנים ועם ערמת חובות טופחת ורשימת נושים נמתחת, רק בשביל לחזור על אותו הדבר בדיוק בעונה שהאחרי.
The definition of insanity.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 02 ספטמבר 2016, 02:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:11 
שאלה ברצינות, מתי היה שחקן שעזב מהפועל בהעברה ישירה למכבי והצליח?
זהבי (לא בהעברה ישירה), ורמוט שחקן נפל.
טב"ח? וואלה היה צריך להיות באירוםה לפני שנתיים אבל יש לו אישיות ,ל ילד זין (וגם לא כזה טוב).

אנחנו נורא לחוצים משחקנים שיעברו באופן ישיר למכבי, אבל השחקנים היחידים שבאמת עושים שם משהו לא עברו בהעברה ישירה. אותי מרגיז שאין שחקנים צעירים מספיק בסגל, וששילמו למנדיונדו 2.5 מליון יורו לשלושה משחקים (wtf?!)
החוב לדוס סאנטוס ועוד .
יכול להיות ששגיב יחזקאל הוא האס הבא אבל יכול להיות שהוא ראובן עובד הבא. העסקה נראית לי משתלמת.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:36 
1. אסור להפועל להתנהל לפי כל מיני עקרונות לא רלוונטיים, פרנציפים ולחצים מהקהל. אם הוחלט ששגיב יחזקאל זה שחקן שהמאמן והמועדון לא מעוניינים בו, והקונה היחיד שיש לו במחיר סביר זה מכבי, אז צריך למכור אותו למכבי. ההתנהלות כאן צריכה להיות קרה ורציונלית.
אני בכלל לא בטוח שהמכירה של שגיב טובה להפועל - גם כי אני לא רואה אותנו מביאים מישהו יותר טוב (מאוד לא אופטימי שהולך לנחות פה זר יותר טוב משגיב), וגם כי אני מאמין בו. אבל המכירה הזאת תשפט על בסיס מקצועי. אם יחזקאל לא יתפתח לשחקן טוב והשחקן שנביא במקומו יותר טוב, אז העסקה היא עסקה מצוינת ולא משנה אם היא היתה למכבי. אם יחזקאל יהיה שחקן ומי שנביא במקומו יהיה פחות טוב, אז העסקה גרועה היא גרועה ולא משנה אם היא היתה למכבי.

2. כל הרז יצחקים, פאדי נג'ארים ואנאס מחאמידים שהגיעו לפה בשנה שעברה זו היתה מלכתחילה אסטרטגיה גרועה. להתחיל לשלם מאות אלפי שקלים על כל מיני שחקנים ישראלים שלא קרעו זוג נעליים זה פשוט רעיון רע. זה רעיון רע מכמה סיבות: א) השוק הישראלי הוא שוק חלש, וכמות הפרוספקטים הצעירים שבאמת נהיים שחקנים בכירים שבסוף נמכרים בסכומים גבוהים היא נמוכה מאוד. ב) כמעט בלתי אפשרי לדעת בגיל 16 מה שחקן יעשה בעתיד, והיכולת שלו בגילאים האלה לא מנבאת הצלחה בעתיד. לא חסרים שחקנים שהיו כוכבי על ופרוספקטים גדולים בנוער שלא יצא מהם כלום בבוגרים, לעומת שחקני נוער בינוניים שהפכו לשחקנים בכירים מאוד בכדורגל.
כן צריך לנסות לפתות שחקנים צעירים מוכשרים ולשמור על מחלקת נוער טובה אבל לא ע"י קניה של ילדים בני 16 בסכומים של שחקני בוגרים, זה מיותר ובטווח הארוך זו אסטרטגיה כושלת. טוב שאנחנו מצליחים קצת למזער נזקים מהסיפור הזה, וזה באמת בלי שיש לי מושג לגבי פאדי נג'אר או רז יצחק שראיתי אותם מעט מאוד. אני רק יודע שסטטיסטית מעט מאוד שחקנים לרמות הגבוהות יוצאים מכל הפרוספקטים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:39 
כעסקה היא בטוח משתלמת השאלה אם זה הדבר היחיד שמעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
עבורנו זה סכום שאי אפשר לסרב עליו-
עבורם זה סכום שהם מוכנים לקחת עליו סיכון.
זה מהות ההבדל בין המועדונים, נכון לעכשיו.

וזה שם אותנו בפוזיציה בעייתית, אבל זה לא איזה בשורות חדשות.
למכבי כרגע יש את היכולת לרכוש כל טאלנט בארץ, שלא משחק בב"ש ומכבי חיפה.
זה המצב, זה הסטטוס קוו, לפחות עד שיהיה כאן מישהו עם המון כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
תסתכלו על הצד החיובי,
טוב שהשארנו את זגורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 02:57 
האדס כתב:
עבורנו זה סכום שאי אפשר לסרב עליו-
עבורם זה סכום שהם מוכנים לקחת עליו סיכון.
זה מהות ההבדל בין המועדונים, נכון לעכשיו.

וזה שם אותנו בפוזיציה בעייתית, אבל זה לא איזה בשורות חדשות.
למכבי כרגע יש את היכולת לרכוש כל טאלנט בארץ, שלא משחק בב"ש ומכבי חיפה.
זה המצב, זה הסטטוס קוו, לפחות עד שיהיה כאן מישהו עם המון כסף.

לגמרי.
לנו אין כסף, להם יש כיס בלתי נגמר.
תחושת הגועל פה היא כי הוא עבר דווקא אליהם (כמה מפתיע שהם הציעו הכי הרבה). אני מניח שאם היה חותם בב"ש או בחיפה התגובות פה היו פחות זועמות (אני אישית הייתי מעדיף לקבל מב"ש או חיפה גם 450 ולשלוח אותו לשם אבל לפעמים לא צריך לפעול מהרגש וזה לגיטימי). אני בטוח שזה כואב גם לכבירי.

נכון שהמצב הכלכלי שלהם הפוך משלנו, עדיין זה מעצבן לראות שחקן הרכב בהפועל הולך לשם, גם אם גוטמן שרף אותו, גם אם הוא ילד זין שעצבן פה את כולם וגם אם הוא עבר תמורת סכום שיכול להיות שהוא לא שווה. רק החיוך שמרוח לפרזיט הזה על הפרצוף מעצבן אותי. הקירח הזה חייך ככה גם כשהחתים את גילי אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 06:16 
Royi כתב:

לא הבנתי ממה אתה מציע להירגע? שאנחנו מועדון עני שמחפש לשרוד, בלי פריבילגיה לחשוב על העתיד ועם חובות עמוקים?

לגבי זה שאנחנו מועדון עני שלא יכול כרגע לחשוב על העתיד זה לא משנה אם תהיה רגוע או לא כי זו המציאות

כן מציע להרגע לכל אלה שלבם נשבר אחרי שמכרנו למכבי את "שגיב" שהדבר היחיד שהוכיח אצלנו עד עכשיו הוא שאין לו אינטליגנציית משחק מינימלית ומכל 10 פעולות שיעשה אולי אחת מהן תהיה אפקטיבית

bruno conti כתב:

יחזקאל פחות מעניין אותי ואישית אני חושב שקיבלנו עליו מעל ומעבר
יש בעייתיות שזה למכבי אבל צריכים את הכסף אין בעיה.
מה לגבי שחקני הנוער? את זה אני לא מבין, זה מה שמפריע לי .

גם לי זה מפריע
אבל זה מחיר סביר שאתה משלם כדי לכסות על חלק מהשגיאות משנה שעברה, נחיה עם זה
כרגע הדבר הכי חשוב זה שתהיה לך קבוצת בוגרים חצי נורמלית שתמנע ממאבקי תחתית/חילופי מאמנים וכל מיני מצבים במשך העונה שיחייבו אותך להוציא עוד כסף שאין לך. כל מה שלא קשור לזה ( מכירת שחקני נוער, עזיבת שחקנים עם פוטנציאל וכו') לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 06:27 
Fez כתב:
1. אסור להפועל להתנהל לפי כל מיני עקרונות לא רלוונטיים, פרנציפים ולחצים מהקהל. אם הוחלט ששגיב יחזקאל זה שחקן שהמאמן והמועדון לא מעוניינים בו, והקונה היחיד שיש לו במחיר סביר זה מכבי, אז צריך למכור אותו למכבי. ההתנהלות כאן צריכה להיות קרה ורציונלית.
אני בכלל לא בטוח שהמכירה של שגיב טובה להפועל - גם כי אני לא רואה אותנו מביאים מישהו יותר טוב (מאוד לא אופטימי שהולך לנחות פה זר יותר טוב משגיב), וגם כי אני מאמין בו. אבל המכירה הזאת תשפט על בסיס מקצועי. אם יחזקאל לא יתפתח לשחקן טוב והשחקן שנביא במקומו יותר טוב, אז העסקה היא עסקה מצוינת ולא משנה אם היא היתה למכבי. אם יחזקאל יהיה שחקן ומי שנביא במקומו יהיה פחות טוב, אז העסקה גרועה היא גרועה ולא משנה אם היא היתה למכבי.

2. כל הרז יצחקים, פאדי נג'ארים ואנאס מחאמידים שהגיעו לפה בשנה שעברה זו היתה מלכתחילה אסטרטגיה גרועה. להתחיל לשלם מאות אלפי שקלים על כל מיני שחקנים ישראלים שלא קרעו זוג נעליים זה פשוט רעיון רע. זה רעיון רע מכמה סיבות: א) השוק הישראלי הוא שוק חלש, וכמות הפרוספקטים הצעירים שבאמת נהיים שחקנים בכירים שבסוף נמכרים בסכומים גבוהים היא נמוכה מאוד. ב) כמעט בלתי אפשרי לדעת בגיל 16 מה שחקן יעשה בעתיד, והיכולת שלו בגילאים האלה לא מנבאת הצלחה בעתיד. לא חסרים שחקנים שהיו כוכבי על ופרוספקטים גדולים בנוער שלא יצא מהם כלום בבוגרים, לעומת שחקני נוער בינוניים שהפכו לשחקנים בכירים מאוד בכדורגל.
כן צריך לנסות לפתות שחקנים צעירים מוכשרים ולשמור על מחלקת נוער טובה אבל לא ע"י קניה של ילדים בני 16 בסכומים של שחקני בוגרים, זה מיותר ובטווח הארוך זו אסטרטגיה כושלת. טוב שאנחנו מצליחים קצת למזער נזקים מהסיפור הזה, וזה באמת בלי שיש לי מושג לגבי פאדי נג'אר או רז יצחק שראיתי אותם מעט מאוד. אני רק יודע שסטטיסטית מעט מאוד שחקנים לרמות הגבוהות יוצאים מכל הפרוספקטים האלה.

לגבי סעיף 2 מסכים במאה אחוז. זה פריבילגיה של מועדון עשיר וגם אז לא ברור מה הערך של התנהלות כזאת.
לגבי סעיף 1 מסכים אבל הערה אחת -
מועדון כדורגל זה לא רק מערכת עסקית מקצועית. לפני דקה אמרו כאן שלא מוכרים שחקנים למכבי ואפילו החתימו אותם על איזה קשקוש פתטי, ועכשיו מוכרים שחקן מוכשר למכבי. לכל הפחות אל תצא בהצהרות.
לדעתי זו עסקה רעה, אבל אני מסכים שבשיפוט רציונלי היא לגיטימית וזה לא משהו קאט קליר.
נסיים באיחולי רצועה צולבת, ויפה שעה אחת קודם

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 06:27 
טפי על כבירי ( ועל גוטמן, אבל כאן מה חדש ). תוכנית ההבראה היחידה שקשורה להפועל תהיה בעלים יחיד של 100% ולא שרשרת בלתי נגמרת של שרלטנים, חובבנים, גנבים ובעלי מניות בשני שקל דורשי תשומת לב. את האנרגיות האוהדים בזבזו על טביב וזה כבר לא יחזור אז מה שנשאר הוא ייאוש טוטאלי ועצבים שעשיתי מנוי ונתתי כסף לחובבנים חסרי המושג שמנהלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 07:19 
the worker כתב:
אולי תירגעו קצת?

הפועל רכשה אותו ב50,000 ש״ח ואחרי 3 עונות בהם לא הצליח לממש את הפוטנציאל בהפועל והספיק לעצבן את כל המאמנים שאימנו אותו - הוא נמכר למכבי תל אביב ב- 800,000 דולר.

נהדר. +
1 נראה לי יחזקאל הפך לסוג של רעל בחיי הקבוצה.
2 יש לנו מספיק מגינים שמאלים צעירים נהדרים.

ברמה הכוללת שולי גם אם יחזקאל יצליח. עדין דאגות.
1 גוטמן גאון אמיתי (כמנג'ר לא בנתונים נקודתים), אבל גם גאון אמיתי ישתפר עם עזרה. שלום תקווה. שוב, חלק מבעיית ההתקפה היא שצריך "אבוקסיס" ליד גוטמן.
2 צביטה מכאיבה מתביעות בנושאי מנדיונדו ודוס סנטוס. מזל שיש כבירי-ויצמן, אבל עונת-גוטמן עלולה להיפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2016, 07:27 
בכל האשכול הזה אף אחד לא הזכיר שגוטמן זה לא המאמן הראשון ששורף את יחזקאל. כל המאמנים שלנו בשנים האחרונות, ( אם אפשר לקרוא להם ככה) כולם העיפו אותו ליציע/ספסל באיזה שלב ודובר רבות על ההתנהגות שלו

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 646 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: