תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 23:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר, זה לא היה קשור לכלום גם אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:14 
KingAlpaca כתב:
זה בסדר, זה לא היה קשור לכלום גם אתמול.

לא התרשמת, אוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
פרימו מצטט שחקנים שאומרים שרן לא יכול לדבר עם שחקנים בהפועל כמו שהוא דיבר לרוצ'ט וחסארמה.
למה מי הם בכלל שיתנשאו על שחקנים מקריית שמונה שלקחו אליפות???
מי הם שילכו להריץ דאחקות על רן אחרי השיחה בחודורוב אצל ד"ר שקשוקה בזמן שאנחנו אוכלים את הלב??

לפני שמעיפים את בן שמעון צריך ניקוי אורוות.
לא האמנתי שיגיע היום שאני אגיד את זה אבל הרבה לפני רן צריך לזרוק מהקבוצה את שי, סלים ויגאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
מה יגאל מה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:36 
יגאל בן 80!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:43 
mr.durden כתב:
פרימו מצטט שחקנים שאומרים שרן לא יכול לדבר עם שחקנים בהפועל כמו שהוא דיבר לרוצ'ט וחסארמה.
מי הם שילכו להריץ דאחקות על רן אחרי השיחה בחודורוב אצל ד"ר שקשוקה בזמן שאנחנו אוכלים את הלב??

לא האמנתי שיגיע היום שאני אגיד את זה אבל הרבה לפני רן צריך לזרוק מהקבוצה את שי, סלים ויגאל.

בהנחה ורן לא לקח על עצמו שום אחריות היום באסיפה ורק ממשיך להאשים את השחקנים, יש לי אליו הרבה ביקורת.
מצד שני, זה לא מצדיק בשום צורה את חבורת הפרימדונות האלה. אמנם דברים של פרימו וצנציפר צריך לקחת בעירבון מוגבל אבל במידה והם באמת הולכים אחרי זה להריץ דאחקות עליו בד"ר שקשוקה מראה שהמצב באמת קשה. ואם הם אמרו את מה שאמרו על חסארמה ורוצ'ט אז הם לא רק מתנשאים אלה בעיקר בולי עץ.
במצב נורמלי בעל הבית היה מנער באופן רציני גם את השחקנים וגם את המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:48 
mr.durden כתב:

:ROSE:
הדבר הראשון!!!!! שבאמת צריך לעשות בינואר.
מספיק, יש גבול לכל תעלול. שילכו לחפש את עצמם במקום אחר, עאלק שחקני כדורגל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 21:53 
תקרין להם משחקים מהכדורסל.
שיבינו מה זה מלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 22:20 
אוגוסטוס היל כתב:
כדאי בכלל לבטל את תפקיד המאמן. להביא סקאוטים איכותיים מהפורום והשחקנים כבר יידעו את העבודה

בהחלט, זה עובד בהצלחה לא מבוטלת עם האין מאמן אלישע לוי כבר מספר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Charlie כתב:
שחר כתב:
אתם פסיכים לגמריי. בחיי.

חולב את הפועל?
הוא לא שדד את המועדון והכריח מישהו להחתים אותו על חוזה עם אקדח. הציעו לו חוזה והוא הסכים.

בפעם הבא תקרא עד הסוף. זה לא ארוך. כתבתי "חולב" כי זה מה שהוא עושה עכשיו, נכשל אבל מעדיף להישאר ולא לקחת אחריות כדי להוציא עוד כמה לירות. אבל אני לא מאשים אותו. כתבתי זאת. האשמה נופלת על כתפי הקברניטים שהביאו אותו, החתימו אותו לשנתיים עם חוזה מופקע ונתנו לו יד חופשית להתוות את "הדרך" שלו. הם אשמים. לא הוא. נתנו לו - אז הוא לקח. אנחנו בוכים אבל הוא צוחק בכל 1 לחודש.

תסביר לי אחת ולתמיד את הביטוי "מעדיף להשאר" שהוא גם האח הבוגר של "שיחזיר את המפתחות כמו גבר"..

מה בדיוק עומד מאחורי זה. אתה, צ'ארלי (אם אני זוכר נכון אה מגיע מהמגזר העיסקי) היית מעדיף ללכתֿ, לוותר על הכסף של אותו חוזה מופקע ולדפוק לעצמך לגמרי את הקריירה?

אני מהמגזר העסקי, אם אפשר לקרוא לזה כך, כן.
ברור שהייתי נשאר כל עוד אני יכול. כמו כל המנהלים של אפריקה ישראל ודומיה שדירדרו בשעתו את החברה אבל אחריהם המבול.
אבל רן הוא מאמן כדורגל, הוא על קו התפר שבין העיסקי לציבורי. הוא חייב דין וחשבון לא רק לבוסים של רמון וחג'ג', אלא ובעיקר לאלפי המנויים ועשרות אלפי האוהדים.

בשורה התחתונה, רק המשך ההתדרדרות למצב שהפועל תגיע למקום ממנו הולכים לפליי-אוף התחתון תביא אולי לזעזוע. אבל אני כבר כתבתי שלהערכתי לא נגיע לשם. כי תמיד אחרי 2-3 משחקים קשים שלא ננצח בהם, יגיעו 2 משחקים יותר קלים ושם נצליח וחוזר חלילה.
בסופו של יום אולי אפילו נסיים ב-6 הראשונות אבל שנינו יודעים שלא לכך פיללנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מפתיע שהוא איבד את השחקנים אחרי שהוא יורד עליהם פעמיים אחרי משחק, ובאופן כללי כבר חודש וחצי לא משדר שום דבר חוץ מפאניקה והיסטריה. מי היה יכול לראות את זה בא? איך השחקנים לא מסתכלים ביראת כבוד על מאמן כזה ושואבים ממנו ביטחון?

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 22 דצמבר 2013, 23:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
arik8989 כתב:
עם כל הטעויות האחרונות, הוא כרגע המאמן הטוב בליגה, אולי מלבד השריף וקשטן המיושנים. סוזה וגארסיה היו נכשלים יותר ר כאן. לא חוכמה לזכות ב-2 אליפויות אחרי עשור עם תקציב כולל של כמעט מיליארד שקל.

אני מעדיף את השריף וקשטן ה"מיושנים" כביכול על פני המאמנים "החדשים והחדשניים" שאימנו את הפועל מאז שהכלב פיטר את קשטן: ניצן, שביט, יוסי, פרדי, רב"ש.
כתבו הבוקר באיזה עיתון על אחוזי ההצלחה של רן ב-14 משחקי הליגה הראשונים שלו בהפועל, והשוו לעומת אחוזי ההצלחה של ניצן, יוסי ופרדי. יש לו אחוזים יותר נמוכים.

אגב, דווקא "המיושן" שלך, דרור קשטן, אותו לא בדקו משום מה (אולי בגלל שהוא בכלל לא בליגה של כל הליצנים האלה), השיג עד המחזור ה-14, שים לב:
9 נצחונות (כולל 3 חתיכות לחיפה ובדרבי, כולל שישיה לראשון, חמישיה להפועל פ"ת, רביעייה למכבי פ"ת ועוד), 3 תוצאות תיקו ורק 2 הפסדים, עם הפרש שערים של 31:7. איפה היינו אז ואיפה עכשיו.

אז נכון, קשטן לא יודע להתראיין יפה אחרי משחקים, הוא מדבר באותן קלישאות כבר 30 שנה ("הבט" וכו') אין לו פילוסופיה של "דרך" ושל "תהליך" אבל יש לו הרבה כדורגל ומה שהוא כבר שכח - חברך רן בן שמעון כנראה כבר לא ילמד.

כמו כן, אם גאידמק לא היה לוקח את בית'ר לטיול באיזה חור בצ'צ'ניה אחרי שפירקו את הפועל בבלומפילד והיו במקום ה-3 רחוקים רק 2 נק' מאיתנו אשתקד, ומביא לארץ 2 שחקנים שהבעירו את היציעים וגמרו את העונה, לך תדע איפה אלי כהן היה מסיים עם בית'ר, ועם תקציב נמוך משלנו ובלי הכנה בקיץ כשלא ברור היה אם תהיה בכלל קבוצה.

כאן קיבל רן 45 מיליון שקל, יד חופשית, ואת כל הקיץ ועד עכשיו. נו? אה כן, אנחנו רק בתחילת "הדרך", התהליך עוד באיבו, כמעט שכחתי. נא לא להפריע. נראה לאן נגיע בסוף.

רק שכחת לציין שאחרי אותם 14 משחקים הגיעה התרסקות שבמהלכה ניצחנו פעם אחת בשישה משחקים ואז הוא פוטר. שירזי הצליח לשקם את הקבוצה והביא אותנו למקום השני + גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 23:22 
שירזי מאמן בסדר גמור בעיני. אגב, מישהו יודע מה שלומו? הוא בסדר? מתאושש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מאוד מפתיע שהוא איבד את השחקנים אחרי שהוא יורד עליהם פעמיים אחרי משחק, ובאופן כללי כבר חודש וחצי לא משדר שום דבר חוץ מפאניקה והיסטריה. מי היה יכול לראות את זה בא? איך השחקנים לא מסתכלים ביראת כבוד מאמן כזה ושואבים ממנו ביטחון?

אל תשכח את הבריחה מהאיצטדיון בלי לדבר עם השחקנים אחרי כל משחק חוץ לא מוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2013, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

לפני כמה שבועות דיברו על חזרה שלו לבני יהודה אבל בעקבות המצב הרפואי הוא העדיף לא לאמן ולהתמקד בהחלמה, כך דווח לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 00:09 
אוגוסטוס היל כתב:

אבל גם לשירזי יש את המינוסים שלו
הוא לא יודע לבנות קבוצה
הוא לא מאמן שימשוך שחקנים להגיע
הוא לא טקטיקן והמשחקים בתקופה שלו היו נראים די שכונתיים
הוא לא מאמן יומרני מדי ולא ברור לאן ולמה אנחנו יכולים להגיע איתו
אז כן הוא בניגוד לבן שמעון התחבר לשחקנים והיה אהוב בחדר ההלבשה
אבל חוץ מזה? גם הוא לא טוב מספיק

ובטח שלא קשטן אתם נפלתם על הראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 00:11 
השריף או גוטמן,לא רוצה שום מאמן אחר חסר ניסיון.
גוטמן הסיכויים אפסיים אז נותר רק השריף.

אבל כרגע זה לא רלוונטי כי רן ממשיך,נקווה שיפתיעו אותנו יום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 00:17 
גם מצחיק אותי שאנשים מכניסים פתאום את רן בן שמעון
באותה קטגוריה של גיא לוזון ניצן שירזי פרדי דויד יוסי אבוקסיס וגילי לנדאו
הוא לקח אליפות בקריית שמונה עם קבוצה בינונית מאוד ואי אפשר להגיד שהוא לא היה שם הצלחה גדולה
אז אולי הוא לא הוכיח את עצמו בקבוצות גדולות ונכשל במכבי אבל אני לא חושב שהיתה לנו אופציה יותר טובה אפשרית
ולהביא אותו היה צעד מצויין שלנו כמעט כולם היו בעדו ואם לא היינו פונים אליו הוא היה סוגר במכבי
גם אני התנגדתי בתוקף לעוד מאמן חסר ניסיון ולא מוכח אבל מצטער לא יכול להסכים איתכם שרן כזה
אולי עכשיו הוא נראה לכם ככה אבל כשהוא חתם אני מניח שאנשים חשבו אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 00:20 
אלון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אבל גם לשירזי יש את המינוסים שלו
הוא לא יודע לבנות קבוצה
הוא לא מאמן שימשוך שחקנים להגיע
הוא לא טקטיקן והמשחקים בתקופה שלו היו נראים די שכונתיים
הוא לא מאמן יומרני מדי ולא ברור לאן ולמה אנחנו יכולים להגיע איתו
אז כן הוא בניגוד לבן שמעון התחבר לשחקנים והיה אהוב בחדר ההלבשה
אבל חוץ מזה? גם הוא לא טוב מספיק

ובטח שלא קשטן אתם נפלתם על הראש

אני אמרתי להביא אותו במקום רב"ש?
למען ההבהרה- אני לא חושב שצריך להחליף עכשיו את רב"ש מהרבה סיבות שאין לי כח לפרט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 00:22 
זה לא היה אישי אליך אני ראיתי את ההצעה הזו מכמה אנשים
אז התייחסתי בשם כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
להחזיר את שייע :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 01:42 
אלון כתב:
גם מצחיק אותי שאנשים מכניסים פתאום את רן בן שמעון
באותה קטגוריה של גיא לוזון ניצן שירזי פרדי דויד יוסי אבוקסיס וגילי לנדאו
הוא לקח אליפות בקריית שמונה עם קבוצה בינונית מאוד ואי אפשר להגיד שהוא לא היה שם הצלחה גדולה
אז אולי הוא לא הוכיח את עצמו בקבוצות גדולות ונכשל במכבי אבל אני לא חושב שהיתה לנו אופציה יותר טובה אפשרית
ולהביא אותו היה צעד מצויין שלנו כמעט כולם היו בעדו ואם לא היינו פונים אליו הוא היה סוגר במכבי
גם אני התנגדתי בתוקף לעוד מאמן חסר ניסיון ולא מוכח אבל מצטער לא יכול להסכים איתכם שרן כזה
אולי עכשיו הוא נראה לכם ככה אבל כשהוא חתם אני מניח שאנשים חשבו אחרת

1. את זה שהוא ניצל עונה גרועה של כל הגדולות ולקח אליפות עם קריית שמונה הבנו. באמת כל הכבוד על ההישג המרשים. אבל יש גבול כמה אפשר לשחק על זה. הכישלון שלו במכבי והפועל מלמדים שהוא לא ראוי כרגע למועדון גדול, ועל פי ההתנהלות הנוכחית שלו ספק אם יהיה מתאים בעתיד.
2. לא יודע מאיפה המצאת את הקשקוש של ״אם לא היו פונים אליו הוא היה סגור במכבי״. אם לא הבנת הוא היה מת להגיע למכבי אבל לא היה לו רבע סיכוי. קרויף מחק מהלקסיקון את המושג ״מאמנים ישראלים״ והוא הולך רק על זרים (ובצדק). אז אל תרשום שטויות כי בן שמעון לא היה אפילו קרוב להגיע לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 02:16 
זה משהו שהבנתי גם מדיונים פה בזמנו וגם מאנשים בתקשורת ששאלו אותו על זה ורמזו לזה וגם הוא בעצמו לא ממש דחה את זה בתוקף ככה שאני לא יודע אם זה כזה קשקוש
אוסקר עזב יומיים אחרי שהוא חתם אצלנו והיתה ספקולציה שנשמעה אז הגיונית שאם אוסקר היה מודיע שהוא עוזב לפני שבן שמעון היה חותם אצלנו בן שמעון היה במכבי
מה שתאכלס אני נסתי להגיד בזה שאם הוא היה מספיק איכותי בשבילם אז הוא מספיק מוכח

ולגבי הדבר הראשון זה מה שאמרתי שאנשים משתמשים בכישלון שלו בהפועל כדי להפוך אותו למאמן לעוד אחד מהמאמנים הצעירים והחסרי ניסיון כמו הרשימה שאמרתי
לדעתי זה קביעה בדיעבד ובזמן שהביאו אותו זה היה צעד נכון ואנשים הסתכלו עליו אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 02:16 
זה משהו שהבנתי גם מדיונים פה בזמנו וגם מאנשים בתקשורת ששאלו אותו על זה ורמזו לזה וגם הוא בעצמו לא ממש דחה את זה בתוקף ככה שאני לא יודע אם זה כזה קשקוש
אוסקר עזב יומיים אחרי שהוא חתם אצלנו והיתה ספקולציה שנשמעה אז הגיונית שאם אוסקר היה מודיע שהוא עוזב לפני שבן שמעון היה חותם אצלנו בן שמעון היה במכבי
מה שתאכלס אני נסתי להגיד בזה שאם הוא היה מספיק איכותי בשבילם אז הוא מספיק מוכח

ולגבי הדבר הראשון זה מה שאמרתי שאנשים משתמשים בכישלון שלו בהפועל כדי להפוך אותו למאמן לעוד אחד מהמאמנים הצעירים והחסרי ניסיון כמו הרשימה שאמרתי
לדעתי זה קביעה בדיעבד ובזמן שהביאו אותו זה היה צעד נכון ואנשים הסתכלו עליו אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 07:48 
Charlie כתב:
שחר כתב:
Charlie כתב:
שחר כתב:
אתם פסיכים לגמריי. בחיי.

חולב את הפועל?
הוא לא שדד את המועדון והכריח מישהו להחתים אותו על חוזה עם אקדח. הציעו לו חוזה והוא הסכים.

בפעם הבא תקרא עד הסוף. זה לא ארוך. כתבתי "חולב" כי זה מה שהוא עושה עכשיו, נכשל אבל מעדיף להישאר ולא לקחת אחריות כדי להוציא עוד כמה לירות. אבל אני לא מאשים אותו. כתבתי זאת. האשמה נופלת על כתפי הקברניטים שהביאו אותו, החתימו אותו לשנתיים עם חוזה מופקע ונתנו לו יד חופשית להתוות את "הדרך" שלו. הם אשמים. לא הוא. נתנו לו - אז הוא לקח. אנחנו בוכים אבל הוא צוחק בכל 1 לחודש.

תסביר לי אחת ולתמיד את הביטוי "מעדיף להשאר" שהוא גם האח הבוגר של "שיחזיר את המפתחות כמו גבר"..

מה בדיוק עומד מאחורי זה. אתה, צ'ארלי (אם אני זוכר נכון אה מגיע מהמגזר העיסקי) היית מעדיף ללכתֿ, לוותר על הכסף של אותו חוזה מופקע ולדפוק לעצמך לגמרי את הקריירה?

אני מהמגזר העסקי, אם אפשר לקרוא לזה כך, כן.
ברור שהייתי נשאר כל עוד אני יכול. כמו כל המנהלים של אפריקה ישראל ודומיה שדירדרו בשעתו את החברה אבל אחריהם המבול.
אבל רן הוא מאמן כדורגל, הוא על קו התפר שבין העיסקי לציבורי. הוא חייב דין וחשבון לא רק לבוסים של רמון וחג'ג', אלא ובעיקר לאלפי המנויים ועשרות אלפי האוהדים.

בשורה התחתונה, רק המשך ההתדרדרות למצב שהפועל תגיע למקום ממנו הולכים לפליי-אוף התחתון תביא אולי לזעזוע. אבל אני כבר כתבתי שלהערכתי לא נגיע לשם. כי תמיד אחרי 2-3 משחקים קשים שלא ננצח בהם, יגיעו 2 משחקים יותר קלים ושם נצליח וחוזר חלילה.
בסופו של יום אולי אפילו נסיים ב-6 הראשונות אבל שנינו יודעים שלא לכך פיללנו.

במגזר העסקי גם אין משכורות כאלה. גם בסטנדרטים של מאמן זה שכר של מאמן על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 08:05 
יובל כתב:
מאוד מפתיע שהוא איבד את השחקנים אחרי שהוא יורד עליהם פעמיים אחרי משחק, ובאופן כללי כבר חודש וחצי לא משדר שום דבר חוץ מפאניקה והיסטריה. מי היה יכול לראות את זה בא? איך השחקנים לא מסתכלים ביראת כבוד על מאמן כזה ושואבים ממנו ביטחון?

אה הוא צעק עליהם?
מסכנים.
באמת מרחם עליהם.

שיזדיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 08:43 
הגלמוד מלוד כתב:
יובל כתב:

אה הוא צעק עליהם?
מסכנים.
באמת מרחם עליהם.

שיזדיינו.

ראסמי. כאילו מדובר בילדים בני 9 שמתערערים מכל פעם שיורדים עליהם קצת. בכיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
קשטן, השריף, גוטמן. כל אחד מהם עדיף על הקיים. השחקנים האלה צריכים מאמן עם אוטוריטה. עם קבלות. מישהו רציני שיחזיק אותם קצר, יעבוד איתם על משחק ההגנה ועל משמעת טקטית. מישהו שידבר פחות פילוסופיה ויעשה יותר כדורגל. אם חושבים להחליף את רן ולהביא איזה ניצן או איווניר וכו' אז שיישאר הרב"ש - שיאכל כל שבוע את מה שבישל.
אם יש אפשרות (ואני סקפטי) להביא אחד מהשלושה שהזכרתי, שכל אחד מהם הצליח בהפועל בעבר, אז לרמוז לרן שההצעה של ניקוסיה לא רעה כלכך עבורו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 09:00 
יובל כתב:

אוי! הם באמת נורא מסכנים, עושים על כולם סיבוב ובסוף עוד מרחמים עליהם, לא פלא שהם נראים כמו שהם נראים כל עוד המאמן הוא הכתובת הבלעדית לכל הבעיות. אולי שיחזירו את החבר שלהם אבוקסיס איתו היה אחלה כימיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 09:04 
בוס שלא נותן גב לעובדים שלו הוא זבל של בוס.
גם אם העובדים האלה הם מושא לקנאה של חברי הפורום על זה שיש להם עבודה מעולה שמכניסה כסף בשנה שאנשים פה לא יעשו כל החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: