יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
דג'מבה דג'מבה אמור לחתום מחר בבוקר אם לא יקרה משהו יוצא דופן.
סגל פשוט אדיר ונשאר להביא עוד בלם (ובפנטזיה גם חלוץ נוסף בהמשך).
מה שכן אולי זה ילמד כמה אנשים לא לבנות תיאוריות שלמות ומופרכות על סמך
ספקולציות של עיתונאים שכותבים כל כך הרבה שטויות בלי כלום מאחוריהן... פנסטיל לא יחתום, ממן לא יגיע בלה בלה בלה.
סגל בלי קשר התקפי אחד ברמה גבוהה שאפשר לבנות עליו, ודמארי שלא יכול לשחק חלוץ מטרה (שלא לדבר על מה קורה אם הוא נפצע). מוותרים על השארה או רכש של שחקנים מוכחים כדי להמר על זרים או "כשרונות". מצטער, אבל אלרואי כהן וחנן ממן לא יביאו אליפות. אם יביאו חלוץ מועד לכישלון כדי לצאת ידי חובה, בלי קשר ימני ברמה גבוהה ובזה יסגרו את ההתקפה, אכלנו אותה בגדול.
לגבי הוויתור על השארת שחקנים מוכחים אני מניח שאתה מתכוון לידין וטוטו
ובכן שניהם לא רוצים להיות בהפועל יותר אני ממש לא מבין את ההתעקשות שלך לגבי זה.
לגבי החלק ההתקפי, אני מסכים שאין לנו אף שחקן דריבליסט סטייל ורמוט שפותח הגנות לבדו...
צריך לראות מה הברונו הזה שווה מהבחינה הזאת ואז נהיה יותר חכמים, כאשר גם טל בן חיים בהחלט פקטור .
שמע יובל אני קורא את ההודעות שלך כאן ואני מאד מזדהה איתם מכיוון שאתה שואף לשלמות ולא רוצה
להשאיר שום משבצת בסימן שאלה, מצד שני צריך להבין שתלכיד של חומר שחקנים כמו שהיה לנו בדאבל או בשנה שאחרי
זה קורה פעם בהרבה שנים.בגלל זה הקבוצה ההיא גם תיזכר כמיוחדת מאד.
אני חושב שכרגע מהקבר שהיינו בו רק לפני חודש אנחנו נמצאים במקום טוב מאד מבחינת סגל.
הוא לא מושלם , אלרואי שחקן מוגבל אני מסכים אבל גם הוא יכול פתאום להתפתח ולפרוח עם כל ההתחדשות סביב המועדון.
מבין אותך לגמרי גם אני הייתי רוצה בלם ברמה ורמוט בימין ואת טוטו או חלוץ תותח אחר , זה סגל מטורף יכול להיות.
אך בוא נסתפק כרגע במה שיש, ויש הרבה.