NARKOTIKA כתב:
Noam כתב:
נניח שמכרו אותו במיליון ורבע.
יורו.
אתה חושב שזה הופך את מצבנו לטוב? או אפילו לאחר?
מצבנו כבר לא יהיה טוב כנראה.
זה משנה את היכולת שלך לא להיפגע מקצועית, ומשנה את התחושה של אם המועדון הגיע ויצא מהמו"מ מעמדה של כח או שהוא התקפל כמו סמרטוט עני שרוצה לקושש כמה דולרים שיסכימו לתת לו.
אגב, למרות שבמקרה שלנו יש קצת הנחה, כי עם כל מה שהולך מסביב אצלנו אז סכום מכירה של שחקן מתגמד,
אבל הזלזול הזה פה בפורום על התעסקות בסכומי מכירה וקנייה הוא פתאטי, אני מסתובב בלא מעט פורומים מרכזיים של קבוצות מכל העולם ובכולם זה נושא מרכזי, ולכולם ברור למה זה חשוב אם השחקן נמכר ב3 מיליון או ב12 מיליון. רק פה צריך אתה צריך להסביר ולהצטדק בפני אנשים למה אתה משחק אותה רואה חשבון של הקבוצה. והמשפט הזה לא מופנה אליך אישית.
לא קלעת לכוונה שלי.
אין לי ספק שבסיטואציה רגילה זה מאוד משנה אם זה חצי מיליון, מיליון וחצי או עשרים מיליון.
במקרה שלנו, המשמעות של ההפרש הזה היא קוסמטית בלבד. הרי הכסף יילך כדי להביא עוד זר במשכורת מנופחת שיעזור לנו לסיים את העונה במקום 8, או שננסה להשאיל ב50 אלף דולר בינואר במקרה הרע. הכסף לא יילך כדי לכסות הלוואות, הוא לא יילך כדי לשלם לאנשים שחייבים להם (להפך, סביר להניח שעד ינואר כבר יגיעו תביעות מכל מיני וינטרה, תורג'מן, ביטון וכו'), מן הסתם גם לא בשביל להשאיר את השחקן המצטיין במחלקת הנוער שלא ייכנס להסגר ויעבור לחיפה (ודוגרי, אני מבין אותו. גם אני במצבו הייתי פועל אותו דבר).
אפילו הכסף של הסינים לפי חדשות הספורט נכלל בתכנון התקציב של כבירי לעונה. ז"א שאו שאנחנו תקועים עם בור של 10 מיליון או שאנחנו משתעבדים לפרוייקט האצטדיון הדפוק הזה.
אז מה זה משנה בכלל, 300 אלף דולר לפה או לשם?